FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
59
31%
Darko Milanič
32
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
29
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 190

SAMO BORDO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SAMO BORDO » 05 avg 2025, 23:05

Samo mogu reci FUJ
Nemam snage vise za ovaj cirkus🤬🤮

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 05 avg 2025, 23:06

Fudo je napisao/la:
05 avg 2025, 22:55
Najprvi je napisao/la:
05 avg 2025, 22:54
PODRSKA GOSPODINU ZORANU ZEKICU NAJBOLJEM TRENERU LIGE!

Mirvicu jebbem ti najmilije u cmarove :bih:
Nije dobio otkaz, dobio je pojacanja a nije ni blizu najboljeg trenera lige, pitaj Zizu
Jel spreman najveci, jel pripremio maramice za Hayata ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 05 avg 2025, 23:07

Nisam pametan.
Ako ostane realno tesko cemo napraviti bilo sta vise nego prosle sezone,mislim u ligi.

Da moze podici igru na veci nivo,i da cemo gledati nesto novo,opet tesko.

Da je kiksao jeste. Da bih volio da bude jos par sezona,volio bih,ali sta mi svi skupa imamo od toga sto ga vecina i dalje gotivi a rezultati ce da trpe,jer ko moze sad reci da cemo biti bolji.

Mislim da je i on postao svjestan da ne moze vise nista uraditi nego sto jeste.

Da bilo koga sad dovedes i ocekujes blistavu igru preko noci,i to jako tesko.

Bas zayebana situacija.

Zbog svega mozda ipak da ostane jer nije neopoziva ostavka,ali ako je zakljucio da ne moze dalje i vise od ovoga treba covjeka pustiti,i neces ga nicim zadrzati.

Covjek je na kraju ipak ostao gospodin.

Ako ides Zeka majstore svu srecu ti zelim.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 avg 2025, 23:07

Ako ode ZZ, uyebali smo sezonu koja praktično nije ni počela.
Koševo Zapad

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 avg 2025, 23:07

Kakva picketina ako je ovo istina... Istrpimo ga za loše rezultate, otpiše 20 igrača, dovede mu se 20 igrača, nijedan zvižduk nije dobio sa tribina a drugi treneri su i za bolje rezultate bili napadani i on nakon prvog kola da ostavku...
FUJ :puke:

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 05 avg 2025, 23:07

Aduka87 je napisao/la:
05 avg 2025, 23:03
De ba banujte ove sto prizivaju neke Dudice, halo jel vi imate kratko pamcenje ili ?
Svaki mentol koji spomene Husrefa, Dudica, Trivunovica i slicne, treba ga trajno banovati. To je debilno pomisliti, a kamoli napisati. Da je živ pokojni Ješić i njega bi prizivali. Dementne ljige.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 05 avg 2025, 23:08

Izgleda da se dešava ono čega sam se najviše bojao. Mislio sam da ćemo doživjeti konačno kontinuitet sa trenerom što bi sigurno donijelo rezultat. Ovo stvarno umara. Anamo oni već slave, a čim oni slave nama se o glavi radi i vuče se pogrešan potez te gubimo nešto vrijedno i dobro. Ako je došlo od strane trenera neopozivo, onda je lično do njega i tu se nažalost ne može ništa uraditi. Sretno Zeka a mi idemo po stoti put sve ispočetka.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 05 avg 2025, 23:08

- A gledajte, proces je dugotrajan, kao i u životu i u sportu. Kad sam došao prošle godine, imali smo neku strategiju. Hvala Bogu, velik dio cilja smo ostvarili što se tiče rezultata i što se tiče promidžbe mladih igrača. Tako da na obostrano zadovoljstvo nastavljamo dalje i nadam se da će nam taj kontinuitet donijeti dosta dobrog.
Ovo je rekao za HRT u intervjuu koji je objavljen prije 2 sata, a obavljen je poslije Radnika jer se spominje da je uzeo 1 bod u prvenstvu ove sezone.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 avg 2025, 23:09

I šta kažete, još da mu ne prihvatimo ostavku a čovjek nas ispišo ko niko nikad sa ostavkom u prvom kolu :tokralju:

Herson

Post Postao/la Herson » 05 avg 2025, 23:10

Dobio je podršku i kluba i navijača. Ako hoće da ide, široko mu polje. Odlazili su i veći. Sve u svemu, veliko razočarenje. Stalne rotacije, izmišljanje pozicija igračima, nisu puno toga dobrog donijele. Ni nakon 3 prelazna roka nije se iskristalisala situacija u ekipi. Još uvijek slušamo priče o neodgovornim i sebičnim pojedincima. Previše kikseva na domaćem terenu, jednostavno nedopustivo. Hvala za kup i sretno.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 05 avg 2025, 23:10

Nirton je napisao/la:
05 avg 2025, 23:08
- A gledajte, proces je dugotrajan, kao i u životu i u sportu. Kad sam došao prošle godine, imali smo neku strategiju. Hvala Bogu, velik dio cilja smo ostvarili što se tiče rezultata i što se tiče promidžbe mladih igrača. Tako da na obostrano zadovoljstvo nastavljamo dalje i nadam se da će nam taj kontinuitet donijeti dosta dobrog.
Ovo je rekao za HRT u intervjuu koji je objavljen prije 2 sata, a obavljen je poslije Radnika jer se spominje da je uzeo 1 bod u prvenstvu ove sezone.
Nešto je opasno puklo večeras, jer ništa nije slutilo na ovo. Šta je puklo? Saznat ćemo valjda

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 05 avg 2025, 23:10

Volio bih da je zekic ostao, ali nije vala ispao korektan prema klubu. Ne pamtim trenera da je dobio vecu podrsku, dobio igrace koje je htjeo, puno je u njega ulozeno. Trebao si biti fer pa otici na kraju prosle sezone, ovako je samo ostavio sranje za sobom a sezona nije cestito ni pocela.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 05 avg 2025, 23:10

NazorUso je napisao/la:
05 avg 2025, 23:06
Fudo je napisao/la:
05 avg 2025, 22:55
Najprvi je napisao/la:
05 avg 2025, 22:54
PODRSKA GOSPODINU ZORANU ZEKICU NAJBOLJEM TRENERU LIGE!

Mirvicu jebbem ti najmilije u cmarove :bih:
Nije dobio otkaz, dobio je pojacanja a nije ni blizu najboljeg trenera lige, pitaj Zizu
Jel spreman najveci, jel pripremio maramice za Hayata ???
naumpao si mi majke mi zbog onog nemiri u raju tako nesto i Adzem bivsi
vrati nam se ko bumerang
ako nisi ti bio halali al neko je nas to sam siguran

u klubu niko ni s kim
gluhi telefoni i brukanje
nista me vise ne moze iznenanditi od ublehasa

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 avg 2025, 23:10

Neopoziva je ostavka. Na zalost
U to sam vjerovao kao zadnji adut, da nije neopoziva.
Ali...
- FKS -

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 05 avg 2025, 23:11

Sljedeći je Mirvić, kad ide krava nek ide i uže.

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 05 avg 2025, 23:11

Ma nije Zekic bez karaktera, da ga jebu Guliashvuli i Kyeremeh, i da pisaju po njemu zbog njihovih nekih licnih interesa i tjeranja inata i da zbog skrtosti gubis utakmice ili nerijeseno izvlacis.
Nije on dzaba neki dan rekao pjedini igraci se ponasaju kao da je ovo njihova privatna prcija, a dobro znamo sta to znaci mislio je da se ponasaju bahato, sebicno, bez postovanja prema klubu, TRENERU, saigracima i navijacima kao da je klub njihov i mogu raditi sta zele.Zao mi ga jeste ali neka je njemu sretno covjek je sacekao par dana i razvago i shvatio da je lakse da njega zamjene nego te koji ga j..u u zdrav mozak.
Zadnja izmjena: Haksss, dana/u 05 avg 2025, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 05 avg 2025, 23:11

GalileoGalilei je napisao/la:
05 avg 2025, 22:58
Fudo je napisao/la:
05 avg 2025, 22:51
Koliko ljudi placu, ko da je Klopp otiso a ne Zekic. Nisam bio za njegov odlazak, ali sta je to pokazao sa najskupljim i odgovorno tvrdim po imenima najboljem timom lige, mehhh neku srednju zalost. Covjek ima pricu, sarmu i nije domaci, to dosta znaci ovima sto ga brane, a realno po prikazanom i nije bas neki trenercina. Samo 10 puta se vadio da preuzima odgovornost, a nakon toga ist k... evo 11. put izgleda je upalio
Ne serri hljeba ti dragog. Šta vi ljudi hoćete, Kloppa, Guardiolu, Slota? Neku srednju žalost pokazao, satrali nam kriminalom prošle sezone i opet uzmemo Kup. Optuže te vlastiti navijači za namještanje, to čovjek nigdje nije doživio, pređe i preko toga i šta više hoćete? Kako vas nije stid pričati nije nešto uspio, zaboravljate sve radnje u vezi sudija prošle sezone, jel zlatna ribice?
Dobre stvari napravio gdje god da je radio, među najboljim hrvatskim trenerima, cijenjen u Hrvatskoj, ali eto tamo neki fudo rekao da je bezveze trener. Trebao je da pored sudija i svega ekipa zabija pet komada po utakmici, igra najljepše, izbaci akademce i da se osvoji dupla kruna. Ovaj gore priča kako je fulao pozicije, a milion puta je znao tok utakmica promijeniti izmjenama, promjenama formacije, govorom na poluvremenu itd. Craiovu pokidao na Koševu postavkom.

Zato je svrsavanje na hajpaša Dudića nekontrolisano. Hablečine koje prizivaju Dudića, Husrefa, Trivunovića i slične, pa mi smo zaslužili samo katanac.

Najveći poraz će biti ako ode gospodin kakav je Zekić.
Nije pokazao ni manje ni vise od onih prije njega, samo izgleda da jeste bolji ko covjek i ima neku karisma. Evo npr poredjenje sa Hurefom (uopste ga ne prizivam, naprotiv)
Husref u zadnjem mandatu 96 tekmi prosjek 1.99 po tekmi. Zekic 48 tekmi prosjek 1.90 po tekmi. I ja sam bio da ostane na klupi, ali da je neki trener koji se izdvaja od ostalih i nije.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 05 avg 2025, 23:12

Herson je napisao/la:
05 avg 2025, 23:10
Dobio je podršku i kluba i navijača. Ako hoće da ide, široko mu polje. Odlazili su i veći. Sve u svemu, veliko razočarenje. Stalne rotacije, izmišljanje pozicija igračima, nisu puno toga dobrog donijele. Ni nakon 3 prelazna roka nije se iskristalisala situacija u ekipi. Još uvijek slušamo priče o neodgovornim i sebičnim pojedincima. Previše kikseva na domaćem terenu, jednostavno nedopustivo. Hvala za kup i sretno.
Sve dok ne budemo imali 7-8 igraca na okupu u prvom timu 2-3 godina i nadogradjivali ekipu sa 2-3 imena od nas nema hajra.

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 05 avg 2025, 23:12

GalileoGalilei je napisao/la:
05 avg 2025, 22:58
Fudo je napisao/la:
05 avg 2025, 22:51
Koliko ljudi placu, ko da je Klopp otiso a ne Zekic. Nisam bio za njegov odlazak, ali sta je to pokazao sa najskupljim i odgovorno tvrdim po imenima najboljem timom lige, mehhh neku srednju zalost. Covjek ima pricu, sarmu i nije domaci, to dosta znaci ovima sto ga brane, a realno po prikazanom i nije bas neki trenercina. Samo 10 puta se vadio da preuzima odgovornost, a nakon toga ist k... evo 11. put izgleda je upalio
Ne serri hljeba ti dragog. Šta vi ljudi hoćete, Kloppa, Guardiolu, Slota? Neku srednju žalost pokazao, satrali nam kriminalom prošle sezone i opet uzmemo Kup. Optuže te vlastiti navijači za namještanje, to čovjek nigdje nije doživio, pređe i preko toga i šta više hoćete? Kako vas nije stid pričati nije nešto uspio, zaboravljate sve radnje u vezi sudija prošle sezone, jel zlatna ribice?
Dobre stvari napravio gdje god da je radio, među najboljim hrvatskim trenerima, cijenjen u Hrvatskoj, ali eto tamo neki fudo rekao da je bezveze trener. Trebao je da pored sudija i svega ekipa zabija pet komada po utakmici, igra najljepše, izbaci akademce i da se osvoji dupla kruna. Ovaj gore priča kako je fulao pozicije, a milion puta je znao tok utakmica promijeniti izmjenama, promjenama formacije, govorom na poluvremenu itd. Craiovu pokidao na Koševu postavkom.

Zato je svrsavanje na hajpaša Dudića nekontrolisano. Hablečine koje prizivaju Dudića, Husrefa, Trivunovića i slične, pa mi smo zaslužili samo katanac.

Najveći poraz će biti ako ode gospodin kakav je Zekić.
+1

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 avg 2025, 23:12

Što šefe prije prelaznog roka u kojem ti se dovelo 10 novih igrača i u kojem si otpisao 10 starih, ne podnese ostavku. Glupi bošnjo će mu opet bit "zahvalan na svemu". :tokralju:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”