+1, definitivno bi bilo bolje da ostane Zeka. Mada ako je vec sve odluceno i nema nazad po pitanju Zoranove odluke, Fedja je izbor broj 1TarpiTarpi je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:32Ne bih volio da ode, ali ako neko bude dolazio umjesto Zekića nek to bude Feđa.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Banić
Ristovski Turda Mujkić/Jović
Kyeremeh/Beganović Jatta Elezi/Krdzalic Kuprešak
Ljaljic
Oliveria/Guli Mlinarić/Turkeš
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
To je to, dokaz da klub nikad nece stati iza nekog trenera osim u jebnom slucaju sa Husrefom i tada su uradili pravu stvar.
Nikad al nikad nece biti klub od nas
Nikad al nikad nece biti klub od nas
Nova kletva, da Bog da te Krle podržao...
Daj Husrefa samo nemoj demagoga što je danas Kragujevac suzama natopio.

Daj Husrefa samo nemoj demagoga što je danas Kragujevac suzama natopio.
sta ce ostajati da ga j.ebe homer razne ayle vildane melise itd
idi Zorane ne osvrci se
bjezi iz ove zabokrecine
idi Zorane ne osvrci se
bjezi iz ove zabokrecine
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ko da gledam, fedji vec zvoni telefon
Ako Zekić ode, što nikako ne bih volio, onda na mjesto trenera mora doći neko ko igra isti sistem kao Zekić jer mi igrače za formaciju sa 4 nazad nemamo
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Još jedan pokazatelj da vodstvo kluba nema nikakvu viziju i da je jedini cilj prodati ponekog igrača s vremena na vrijeme. Tako će i ostati dok je Homer Simpson tu. Zekiću sretno, a sad nek dolazi ko god hoće, ovo je svakako postalo sve osim fudbalskog kluba.
Krste je pronašao novog trenera
-
- Kontakt:
Na žalost, ali je tako. Red je da i Mirvic ode! Očito da on ne zna kako dovesti ovaj provincijslizam u red, a pisto svi se mijenjaju jedino on ostaje, došlo je vrijeme i da se on pokupi.
Evo i oni tebe selame!
.
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 06 avg 2025, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Izgleda da previše ljudi ovdje ne zna razlog između PONUĐENE i NEOPOZIVE ostavke.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U slucaju da bude istina, krle treba javno izaci pred sve nas i reci da ga ayla i ekipa drze u malom prstu, te podnijeti neopozivu ostavku. Bezveze kvari svoj ugled, ocigledno ne zna kakve mafijoze su u klubu. Ovo mu je drugi ispad a nije ni mjesec u klubu.
HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!
-
- Kontakt:
Da probamo sa Osimom? Sta fali i onako smo komedija od kluba...
Evo i oni tebe selame!
Sa svoga se ne Ide !! Mirvic je vlasnik. Gazda.obrijanopile je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:42Na žalost, ali je tako. Red je da i Mirvic ode! Očito da on ne zna kako dovesti ovaj provincijslizam u red, a pisto svi se mijenjaju jedino on ostaje, došlo je vrijeme i da se on pokupi.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 17 gostiju.