FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa kome dolazi sad Ljajić i po čijoj volji?
Zeka ako je neopoziva mnogo **** potez u najgorem mogućem trenutku.
Zeka ako je neopoziva mnogo **** potez u najgorem mogućem trenutku.
Hvala Zeka u svakom slučaju, hvala za Aktobe i kup, jedino vrijedno spomena iz njegovog mandata.
E kako vas jedan jadni site upali, golemo. Isto ko onaj novinarčić što moli za 5k i onda kaže ma nema ništa.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne znam sta da ti kazem. Mnogo, mnogo ruzno od njega, otisao ili ne. Sastavio citavu ekipu, otjerao sta je htio, dovedeno mu sta je trazio i podnese ostavku.
Ako nije mogao izdrzati pritisak i kritike, nije trebao ni dolaziti. Uvijek imas posusje, slogu i zelju, pa lagano se valjaj u sredini tabele.
I ja imam info to za Zekica bas…..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ev i faktor pise, znaci da se nesto talasa. Nisam za odlazak zekica, ovo mi se nimalo ne svidja. Gdje onaj momak junior, on ima najpouzdanije info
Zaista se nadam da nije istina. Ako ponovo nakon godinu mijenjamo trenera vise nema smisla nikakvog bilo sta pratiti, jer ne da treba ispocetka nego je ovo 3-4 put da idemo ispocetka. Zeka majstore ako odlazis sretno ti, ali zaista se nadam da se ipak vidimo u subotu u Doboju.
Zadnja izmjena: deda, dana/u 05 avg 2025, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
E jbg ...
-
- Kontakt:
Ne bih volio da ode, ali ako neko bude dolazio umjesto Zekića nek to bude Feđa.
Jos gore osta bruku igraca iz ovog njegovog sistema, bukvalno dva krila imamo u ekipi
Znaci mogao bi nam doci Nalic, ali senior... 

Ljajić je prije mjesec produžio ugovor sa NP do ljeta 2026. E sad, jedino da nije neka čistka kod njih i rezanje troškova, nakon ispadanja iz Evrope, recimo jutros su zvanično raskinuli sa Numanom Kurdićem.Ako Ljajic dođe, ja mislim da ce raja ici na docek, kao Osimenu u Istanbulu.
Nop. Imali su dobru info za Ljajića, i ovo su saznali sami.
Uglavnom, tačno je.
Musemic sada ili nikada. Preduslovi su to: osramotili smo se u Evropi
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sreo sam ga ispred zapada protiv Radnika kud ga odmah ne pljunu je bo me otac.
Ne znam,al ako mi dodje neki ala Nalic malo vu odmoriti od Koseva.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 avg 2025, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Vule Trivunovic 

Zadnja izmjena: BijeliBordo1946, dana/u 05 avg 2025, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, istokzeljo, James1987, johntravolta123, keli, Maestro^^, pitara, riki46, sfedjomdotitule i 98 gostiju.