nadam se da je ovo u pitanju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Đa neka ide sve u pm, ja ovo ne mogu više podnijeti, sve se radi kako dušmani žele. Moram se udaljiti od kluba zbog svog zdravlja, ovi što se naslađuju neka idu u pm. Samo se vrti u krug, nikada ništa nećemo osvojiti. Svim iskrenim navijačima Sarajeva želim sve najbolje, ostali neka se napuše qrca.
- luckystrike
- Kontakt:
Predstava za javnost i prebacivanje pritiska na igrač(ic)e.
Nije patka, nažalost. Neopoziva ostavka
Najluđi dan u historiji foruma, pocelo sa Nalicem i Vukovicem, zavrsilo sa mogucim dolaskom Ljajica i Zekicevom ostavkom.
- MokraKifla
- Kontakt:
Nije ni prvi a ni posljednji sretno Zeka!
Izgleda neopoziva, tako da se klub nema sta izjasnjavati
Ma greška u koracima prvo se oglase ispred kluba budu podrška SŠ i onda kao Zekić ostavka i to nakon utakmice koja se događa jednom u sto godina i koja treba da bude lekcija svim igračima, a ne treneru.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Razumijem ali odustajanjem prihvacas poraz. Nismo mi navijaci nista krivi. I zekic i igraci su krivi i nema tu drugih krivaca. Ismir je doveo sve sto su ovi zeljeli. Navijaci dali podrsku i pored svih bruka.fks74 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:20Đa neka ide sve u pm, ja ovo ne mogu više podnijeti, sve se radi kako dušmani žele. Moram se udaljiti od kluba zbog svog zdravlja, ovi što se naslađuju neka idu u pm. Samo se vrti u krug, nikada ništa nećemo osvojiti. Svim iskrenim navijačima Sarajeva želim sve najbolje, ostali neka se napuše qrca.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 05 avg 2025, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Vrijeme je da se krene 
Zekicu želim da na Hrvatskom zavodu za zaposljavanje bar 4 mjeseca prima pomoč.
Dobrodosao Fedja Dudiču

Zekicu želim da na Hrvatskom zavodu za zaposljavanje bar 4 mjeseca prima pomoč.

Dobrodosao Fedja Dudiču

Sta je razlog za neopozivu ostavku, da je kiks sa Radnikom to bi uradio odmah nakon utakmice a ne 3 dana nakon nje.
Pickasto od Zekica, ostao je nakon onog cirkusa, odradio pripremene doveo igrace koje je htio i bjezi nakon jednog kiksa ?
Pickasto od Zekica, ostao je nakon onog cirkusa, odradio pripremene doveo igrace koje je htio i bjezi nakon jednog kiksa ?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 05 avg 2025, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma ono je moj Vanja vise bilo iz nekog bijesa, ko od nas nije poludio nakon onakve utakmice

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
viewtopic.php?t=14734&start=40
Imate temu Novi trener, pa tamo pisite!
Imate temu Novi trener, pa tamo pisite!
-
- Kontakt:
Nisam nikakav insajder , ali znam licno dvojicu igrača iz prve postave i rekli su da je Ljajic završen i da mu se trai stan . Ako oni mene lažu , lažem i ja vas .
-
- Kontakt:
Ma j.ebo ovo vise. Ovo ne treba vise nikako gledati! Mi smo jedan seljački klub , a koji očito vodi seljački Mirvic. Hvala i prijatno! Umjesto da se stane uz trenera, da se fudbalerima znak da ne mogu kako misle, ovde se sve radi amaterski i klovnovski. Do nekih boljih dana...
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, Anpa, Antikloc, Arhitekt, belosevic23, Bing [Bot], boki86, bvsic, Ferroviere1987, goGlobal, HeavyBassBlues, insimadop, JimmyPage, johntravolta123, keli, Lokomotifa, lumani, N3R3D, PapakIzSa, pitara, Proximic, Rodman, ronaldo99, samoFKS, Seipronto, SilaMoc1946, skoJaa i 184 gosta.