Mirvicu odgovaraju ovakve sudije jer mu sluze kao izgovor za svu nesposobnost i kradju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:51Piso klubu, stavljo se besplatno na raspolaganje za svaki vid pomoći, molio da se nešto uradi na zaštiti kluba, da se konačnu digne glas protiv svih ovih nepravdi koje nam se čine godinama, da konačno uspravimo kičmu, da se pokrene borba protiv sudija i saveza, da ne dopuštamo više da nas gaze, pljuju i omalovažavaju, al nikakve reakcije iz kluba, nevjerovatno.
Opet su nas žestoko oštetili i to već u prvom kolu. I bez obzira na 4 primljena gola, da smo imali regularno suđenje do kraja, pobjedili bi. Za Zrinjski i Borac bi se pisalo o pobjedničkom mentalitetu i vraćanju nakon šokantnih primljenih golova. Kod nas se piše - sami smo krivi.
Borac i hinja Misimović odmah opleli po sudijama - HEJ, ONI SE JAVLJAJU. Nevjerovatni provokatori.
Nama ovo što rade godinama, materijala ima za seriju od nekoliko sezona da se napravi - MI ŠUTIMO.
Hajduk i Dinamo imaju veliku zaštitu od sudija i skoro pa nikad nisu oštećeni toliko da utiče na rezultat samo jedne utakmice u sezoni, a opet digoše veliku prašinu radi nekih sitnica i gluposti - JER SU VELIKI KLUBOVI.
Mi šutimo, sami sebe krivimo, sami sebe napadamo i uništavamo. Glu.pi smo, nemamo kičmu, nemamo sposbnih ljudi, nemamo ništa. Mali smo klub.
Ovo je dio onog što sam slao klubu, samo dio nekih ideja da krenemo u tu borbu, al džaba.
Da zeli rijesiti sudije uradio bi to davno. On je vicin ker.