AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Galiani se dovodi na poziciju fudbalskog menadžera. Sto se tice Jasharija dogovara se način plaćanja cjelokupnog transfera. Najvjerojatnije da ce to biti na 4 godišnje rate. Transfer ce biti 33,5 + 2 mil bonusa (plasman bar jednom u ligu prvaka u narednih 5 godina) i plus moguća 2 mil bonusa (lična dostignuća fudbalera). Samo igrac se nada da ce biti gotovo sve do srijede, kako bi bio u konkurenciji za mečeva u Engleskoj za vikend.
Longo potvrđuje da se Juventus raspituje za Thiawa i da bi moglo doći do trampe Vlahovic-Thiaw. Sta reci? Koliko tražimo za Thiawa (25-30 mil) nekako smo na gubitku ali eto. Pitam se koga ce onda dovesti na mjestu stoperu? Falila bi nam 2 stopera. Nekako korak naprijed dva pravimo
Eto ga najveca ljetna saga je zavrsena

Ajde nek se i ova saga oko Šoća rijesila, daj sad bek desni, napadac i eventualno stoper.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Znaci opet se pokazalo da su medijska naprdjivanja bila neistinita kako su nad odbijali i trazili 40, a onda i 41mil, da bi na kraji transfer bio 33mil + bonusi koji su lako ostvarivi.
Zato relax, uvijek ista prica tokom ljeta kad su transferi u pitanju i uvijek se narod pali na to.
Da samo na vrijeme rijese status Adlia i Benacera pa da se zna s cime raspolazemo, ovako i dalje ni na nebu ni na zemlji.
Ali cemo imati bas potentan vezni red i zalog za buducnost ako sve bude islo svojim tokom. Ricci mi mirise na odlicnu stvar i napokon solidnog reprezentativca jer godinam unazad repka nema igraca Milana (Gabbia jedini dogurao tamo, ali bez nekog hajra).
I ovo oko Vlahovica se razvlaci, daj Ramosa iz PSG i na konju smo.
Zato relax, uvijek ista prica tokom ljeta kad su transferi u pitanju i uvijek se narod pali na to.
Da samo na vrijeme rijese status Adlia i Benacera pa da se zna s cime raspolazemo, ovako i dalje ni na nebu ni na zemlji.
Ali cemo imati bas potentan vezni red i zalog za buducnost ako sve bude islo svojim tokom. Ricci mi mirise na odlicnu stvar i napokon solidnog reprezentativca jer godinam unazad repka nema igraca Milana (Gabbia jedini dogurao tamo, ali bez nekog hajra).
I ovo oko Vlahovica se razvlaci, daj Ramosa iz PSG i na konju smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jasar stize nocas oko 23h u Milano, sutra medicinski i potpis ugovora. Trebao bi biti za vikend sa ekipom
- Ardon Jashari upravo prolazi medicinske preglede, nakon toga u Casu na potpis a u 18h prvi trening u Milanelu.
-Napoli se ponovo aktivirao kada je u pitanju Musah.
-Newcastle i Leverkusen pripremaju oficijalne ponude za Thiawa
-Ako Man Utd dovede Seska, moguće da ce prodati Hojlunda. Milan ce pokušati da ga dovede na posudbu.
-Napoli se ponovo aktivirao kada je u pitanju Musah.
-Newcastle i Leverkusen pripremaju oficijalne ponude za Thiawa
-Ako Man Utd dovede Seska, moguće da ce prodati Hojlunda. Milan ce pokušati da ga dovede na posudbu.
Nek' je nama Jašar došao, ostalo ćemo lako. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jasar i Ricci, ko dva brata. Ista mati samo drugi otac 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Et i ovoga su rijesili, stize i on vcrs, ovaj mi je totalna nepoznanica, mozda nas i iznenadi

- Beduin
- Kontakt:
Neobicno mi vidjeti da nema nasih prepoznatljivih transfera od 20mil, imao sam fobiju od te cifre.
Imamo odlican vezni red, od Modrica ne ocekujem previse na terenu, vise van njega i kao taj mentor i motivacija mladim igracima.
Bekove takodjer rijesili, dok krila nemamo razloga dirati.
Ostaje taj jedan dobar stoper i dodatni napadac, dal' za prvih 11 ili klupe.
Sa ovim veznim redom ce i odbrani biti daleko lakse. Jos ako bekovi budi vise radioi u fazi odbrane mi smo na konju.
Imamo odlican vezni red, od Modrica ne ocekujem previse na terenu, vise van njega i kao taj mentor i motivacija mladim igracima.
Bekove takodjer rijesili, dok krila nemamo razloga dirati.
Ostaje taj jedan dobar stoper i dodatni napadac, dal' za prvih 11 ili klupe.
Sa ovim veznim redom ce i odbrani biti daleko lakse. Jos ako bekovi budi vise radioi u fazi odbrane mi smo na konju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
--------------------------------------Maignan---------------------------------------
--Sale/Jimenez--Tomori/Gabia--Thiaw/Pavlovic--Estupinan
------------------Jashari---Modric/Fofana----------Ricci‐----------------
----Perisic-----------Gimenez/Vlahovic--------------------Leao------
Jos obezbijedit kvalitetnog stopera i napadaca(Vlahovic) i borba za titulu.
--Sale/Jimenez--Tomori/Gabia--Thiaw/Pavlovic--Estupinan
------------------Jashari---Modric/Fofana----------Ricci‐----------------
----Perisic-----------Gimenez/Vlahovic--------------------Leao------
Jos obezbijedit kvalitetnog stopera i napadaca(Vlahovic) i borba za titulu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma slab je Perisic, a i ne vidim da bi imao prednost u odnosu na Pulisica 

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
Athekame je večeras odigrao čitavu utakmicu u porazu svog tima gdje je bio najgore ocijenjeni igrač utakmice.
- muha milanez
- Kontakt:
Odigrao reda radi, mislima već na San Sirucelikmilan je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:43Athekame je večeras odigrao čitavu utakmicu u porazu svog tima gdje je bio najgore ocijenjeni igrač utakmice.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Newcastle postigao dogovor sa Thiawom, ali eto Max kao ne da, kaze dobar mu je, yebo li ga on. Pustaj to i dovodi novog igraca
Man.Utd je spreman pustiti Hojlunda kad zavrse Seska, eto prilike dovesti ga na pozajmicu pa dogovoriti i mogucnost otkupa.
Turci ce izgleda popustiti i Morata ce haman ispuniti svoj djecacki san da zaigra za Como
Koliko dana je do pocetka sezone, dvije hefte jos haman, a mi nemamo ni desnog beka ni drugog napadaca. Ajde vise zavrsite to pa da vidimo na cemu smo.

Man.Utd je spreman pustiti Hojlunda kad zavrse Seska, eto prilike dovesti ga na pozajmicu pa dogovoriti i mogucnost otkupa.
Turci ce izgleda popustiti i Morata ce haman ispuniti svoj djecacki san da zaigra za Como

Koliko dana je do pocetka sezone, dvije hefte jos haman, a mi nemamo ni desnog beka ni drugog napadaca. Ajde vise zavrsite to pa da vidimo na cemu smo.
Ma dobro na pocetku imamo dobar raspored pa se moze i sa ovim rosterom uci u sezenu, a sigurno ce cekati pred kraj da dovedu napadaca jer ce tad biti puno povoljnije. Odbrana je ono sto mene brine, e sad jedino ako ce Max od Pavlovica napraviti Vidica novog i od Thiawa novog Ferdinanda 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.