Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma **** vam on mater
-
- Kontakt:
Stvarno se Barbrezu može naći hiljadu zamjerki, ali Anel APSOLUTNO ne može biti jedna od njih.
- Beduin
- Kontakt:
Kad izbjegavas reprezentaciju par puta i muljas s nekim izgovorima, a da se ne poklope tvoja i selektorova prica oko izostanaka pa onda dignes ruke i krajnji izgovor ti je neki komentar po forumu, instagramu ili drustvenom mrezama da ne igras vise, pisaj onda sam sebe i svoj profesionalizam i karakter. GoFno od covjeka kao i otac mu, svako na svoj nacin.Goalgetter je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:41Nije to los transfer, daleko od toga, i dalje je Anel kad sagledamo sve nase igrace najkvalitetniji stoper.Beduin je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:17Dobar je Feyenord, u zadnjih 10 godina bio 2x prva i obicno predodredjen za 3. ili 4. mjesto u ligi. Taman za igraca poput Anela, za godinu-dvije da se odgurne u Portugal, Austriju, Poljsku pa zavrsi karijeru. Vidljiv progres.
E sad, sa 27 godina odlazak u Holandiju hocemo li predstaviti kao upsjeh ili tavorenje, sta kaze forumska struka?
Druga strana medalje je sto je ublehas, dva puta je izigrao reprezentaciju i glumio povrede, da bi kasnije sve svalio na to da se oprostio zbog navijaca koji su mu slali neke poruke. Jedan veliki lazov.
Meni je samo bilo zao Hadzikadunica jer svi smo vidjeli koliko mu znaci igranje za BiH, one suze ne mozes zaboraviti, drago mi je da se to izmirilo i da se opet poziva, mada nazalost nema momak srece pa taman kad je uhvatio rizam i trebao igrati u BL prokleti Rusi (cetnici, agresori) opet naprave problem i unazade ga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj da vas je sve u jednoj kafani sastavit i pustit da se raspravljate o Anelu hahaha... kakva bi to makljaža bila!
Previše energije trosimo na njega, isto kad bismo sad reaktivirali temu Vranješ!
Ovaj se ocigledno nece vratiti (barem ne dok je ozenjen) niti izvinuti nikome, tako da je to kraj. Nazalost, ali tako je.
Sretno mu u klubu svakako, dobar izbor, hajmo dalje.
Previše energije trosimo na njega, isto kad bismo sad reaktivirali temu Vranješ!
Ovaj se ocigledno nece vratiti (barem ne dok je ozenjen) niti izvinuti nikome, tako da je to kraj. Nazalost, ali tako je.
Sretno mu u klubu svakako, dobar izbor, hajmo dalje.
- Beduin
- Kontakt:
I kako te covjek namon ovoga uzeti za ozbiljno, osim ako nije istina da si tek zavrsio Osnovnu skolu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:34Hahah kakvi smecari zele da ismijavaju transfer od 15miliona eura, u velikana feyenoorda koji ce igrat mozda ligu prvaka koji je prije 3 dana razbio wolfsburg 4-0 .
Od svih referenci Feyenorda tebi je prijateljska utakmica i pobjeda protiv prosjecnog Wolfsburga (zavrsili 11. u ligi) najveci adut. Jel' te stid?
I Milan je "razbio" Liverpoola 4:2 neki dan pa to treba nesto znaciti tvojim rezonom? A Milan ko kita proslih sezona, a i ove tanki zasad. E Boze dragi ko sve sebe naziva fudbalskim znalcem.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nisi ti niko i nista da mi je bitno jel ti shvatas nekog ozbiljno . To sam ja dodao jer je bilo prije par dana sa pola snage su razbili svabe jer se radi o ozbiljnoj ekipi da je to dokaz. Zna se ko je feyenoord nisi ti dzabe jedini ismijavo transfer jer si ljudska gnjida i operisan od fudbala. Jos si iz tuzle najvece antitalenat mjesto u cijeloj evropi. Vise nemoram znat, ni wc nemate na stadionu tamo na sjeveru i zapadu raznorazne bolesti ljudi dobijaju nevjerovatno. Jadno i zalosno. Okreni se drugoligaskom fudbalu nije ovo za tebe,ovo internacionalni fudbal je vec previse za tebe vjeruj.Beduin je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:03I kako te covjek namon ovoga uzeti za ozbiljno, osim ako nije istina da si tek zavrsio Osnovnu skolu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:34Hahah kakvi smecari zele da ismijavaju transfer od 15miliona eura, u velikana feyenoorda koji ce igrat mozda ligu prvaka koji je prije 3 dana razbio wolfsburg 4-0 .
Od svih referenci Feyenorda tebi je prijateljska utakmica i pobjeda protiv prosjecnog Wolfsburga (zavrsili 11. u ligi) najveci adut. Jel' te stid?
I Milan je "razbio" Liverpoola 4:2 neki dan pa to treba nesto znaciti tvojim rezonom? A Milan ko kita proslih sezona, a i ove tanki zasad. E Boze dragi ko sve sebe naziva fudbalskim znalcem.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
De druze zamoli chat gbt da ti napise post.
- Beduin
- Kontakt:
Eto argumentacije, nakon sto ispadne smijesan presalta se na Tusanj i Tuzlu, sto nema dodirne tacke sa temom i lupetanjem fanatica, forumske smijurije.
Jos ja lijepo napisao dobar tranafer, 2x prvak Holandije u zasnjih 10 godina, sto ne vidim kao ismijavanje osim u glavi forumskog retarda.
S obzirom da je fanatic na slicnom intelektualnom nivou kao i Anel zato sam i naveo kasnije odlazak istog u Austriju i Poljsku za kraj karijere jer evo sa 27 godina protratio je talenat i dogurao do Holandije, a sto je uspio i jedan Kulenovic iz Sloge da uradi.
Jos ja lijepo napisao dobar tranafer, 2x prvak Holandije u zasnjih 10 godina, sto ne vidim kao ismijavanje osim u glavi forumskog retarda.
S obzirom da je fanatic na slicnom intelektualnom nivou kao i Anel zato sam i naveo kasnije odlazak istog u Austriju i Poljsku za kraj karijere jer evo sa 27 godina protratio je talenat i dogurao do Holandije, a sto je uspio i jedan Kulenovic iz Sloge da uradi.
075 ❤
075 ❤
Nadam se da se više nikad neće vratiti u reprezentaciju. To bi bio katastrofalan potez. Nula od čovjeka.
Barbarez ga je pustio sa priprema da ide, covjek nije jednostrano napustio kamp. I onda ga supcina baci pod voz, samo je pitanje je li to uradio namjerno ili slucajno.
Jedina gnjida u ovoj prica je Barbarez i ostali likovi sa posebnim potrebama sto ga brane.
Pustio momka, sjebo ga pred javnosti, nasa seljadija ga izvrijedjala i momak se oprostio. Jedini i iskljucivi krivac je mentol Barbarez. Svako ko drugacije tvrdi nema gram mozga!
Jos ovaj kaze Feyenoord je drugi ili treci tim u Nizozemskoj, pa zamisli onda kakav je tim Milan ako su ih ovi izbacili.
Jedina gnjida u ovoj prica je Barbarez i ostali likovi sa posebnim potrebama sto ga brane.
Pustio momka, sjebo ga pred javnosti, nasa seljadija ga izvrijedjala i momak se oprostio. Jedini i iskljucivi krivac je mentol Barbarez. Svako ko drugacije tvrdi nema gram mozga!
Jos ovaj kaze Feyenoord je drugi ili treci tim u Nizozemskoj, pa zamisli onda kakav je tim Milan ako su ih ovi izbacili.
-
- Kontakt:
Bravo ! Sve je planski odradjeno, da se otjera. U subotu ujutro naruceni tekstovi u 7 ujutro vec bili spremni i plasirani na nagovor spahica. Svi isto napisali da ga popljuvaju. Ne vrijedi vise ponavljat sto puta neka gledaju menadzerske amatere izgleda dobro im evo 30 godina merak gledat.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:05Barbarez ga je pustio sa priprema da ide, covjek nije jednostrano napustio kamp. I onda ga supcina baci pod voz, samo je pitanje je li to uradio namjerno ili slucajno.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Cekaj, a sta onda treba da znaci onaj video sto je Mirso objavio, kad je doticni odbio da dodje na okupljanje na pregled, iako je klub poslao dopis da frajer uopste nije ozlijeđen?
Znaci Barisic je glup sto je iz Basela dosao na pregled, a nas Ramos pametan jer radi sta hoce?
Sta cemo sa ostalim izbjegavanjima, kod Mehe i Bajevica?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo mi je najjaci dio, vjerovatno ga drma kompleks sto su njegovog propalog velikana izbacili pa ne zna sta ce napisati. Ljudi prosle godine istresli Bayern 3 0 i frajer prica o nekom prosjecnom klubu. Samo maloumnik moze reci da je ovo los transfer i protracena karijera.
Sasvim dobar transfer, da je bogdo sve ove godine igranja u Sefildu bio u Feyenoordu, mozda bi sad igrao u nekom klubu tipa Newcastle.
-
- Kontakt:
Druze on je napustio pripreme i lagao da je povredjen isto tako je ranije uradio pa igrao PL protiv spursa.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:05Barbarez ga je pustio sa priprema da ide, covjek nije jednostrano napustio kamp. I onda ga supcina baci pod voz, samo je pitanje je li to uradio namjerno ili slucajno.
On je umislio da moze kako hoce pa ga je Spaha spustio na zemlju za sva vremena.
Nas najbolji stoper bez dileme, ali takav nam karakter ne treba.
-
- Kontakt:
Smiju ti se ljudi kakav si amater. Teska neznalica. Poredi jadan mrtvi heracles sa velikanom feyenoordom hahaha. Platili momka 18miliona hoce da uporedi sa mrtvim kulenovicem. Zao mi te jer si degen. Fudbal nije za tebe to je ocigledno. Predji na šah ili vaterpol da ti se ovdje vise ne smijemo.Beduin je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:18Eto argumentacije, nakon sto ispadne smijesan presalta se na Tusanj i Tuzlu, sto nema dodirne tacke sa temom i lupetanjem fanatica, forumske smijurije.
S obzirom da je fanatic na slicnom intelektualnom nivou kao i Anel zato sam i naveo kasnije odlazak istog u Austriju i Poljsku za kraj karijere jer evo sa 27 godina protratio je talenat i dogurao do Holandije, a sto je uspio i jedan Kulenovic iz Sloge da uradi.![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Nisu ga platili 18 nego 8 miliona eura...
Je li se Ahmedhodzic nije pojavio na okupljanju? Je li Barbarez sam nije priznao da se radilo o povredi samo po njima "nista ozbiljno"? Je li on nema pravo da trazi da ode sa priprema? Je li mu odlazak nije odobren?19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:15Znaci Barisic je glup sto je iz Basela dosao na pregled, a nas Ramos pametan jer radi sta hoce?
Nemojte da kenjate.
EDIT: Uostalom nije razlog njegovog neigranja odobreno napustanje priprema, nego to sto su ga navijaci izvrijedjali nakon toga, a sve krivicom mutavog Sergeja. Ili nije mutav i to je namjerno uradio da bi igrali razni Katici, Bicakcici i sl.
yebo ti anel sve dosadno vise, poselami rodjaka i reci da od repke nema nistah1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:00Je li se Ahmedhodzic nije pojavio na okupljanju? Je li Barbarez sam nije priznao da se radilo o povredi samo po njima "nista ozbiljno"? Je li on nema pravo da trazi da ode sa priprema? Je li mu odlazak nije odobren?19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:15Znaci Barisic je glup sto je iz Basela dosao na pregled, a nas Ramos pametan jer radi sta hoce?
Nemojte da kenjate.
EDIT: Uostalom nije razlog njegovog neigranja odobreno napustanje priprema, nego to sto su ga navijaci izvrijedjali nakon toga, a sve krivicom mutavog Sergeja. Ili nije mutav i to je namjerno uradio da bi igrali razni Katici, Bicakcici i sl.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.