Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo vidjeh i ja na našem forumu, nego da samo nešto pitam, ako neko zna koju poziciju igra onaj Hamzagić koji bi trebao doći u Sarajevo ?miky_hz je napisao/la:Colic iz Veleza bi trebao da bude igrac koji ce doci kod nas,u danasnjem sportu je rekao da ima amaterski ugovor sa Celikom, te da ce traziti sporazumni raskid ugovora jer nema namjeru da se vraca u Celik,vec je razgovarao sa Merdanovicem i u slucaju da ne nadje inozemni angazman bit ce mu veoma drago da nastavi karijeru u Sarajevu
I da dodam da se momak vec nekim prijateljima u Mostaru pohvalio da prelazi u Sarajevo(sa naseg foruma)
Jos kad bi ja znao o kojem se Hamzagicu radi,nisam cuo nista za njega,malo me uputi u to...Zagor je napisao/la:Evo vidjeh i ja na našem forumu, nego da samo nešto pitam, ako neko zna koju poziciju igra onaj Hamzagić koji bi trebao doći u Sarajevo ?miky_hz je napisao/la:Colic iz Veleza bi trebao da bude igrac koji ce doci kod nas,u danasnjem sportu je rekao da ima amaterski ugovor sa Celikom, te da ce traziti sporazumni raskid ugovora jer nema namjeru da se vraca u Celik,vec je razgovarao sa Merdanovicem i u slucaju da ne nadje inozemni angazman bit ce mu veoma drago da nastavi karijeru u Sarajevu
I da dodam da se momak vec nekim prijateljima u Mostaru pohvalio da prelazi u Sarajevo(sa naseg foruma)
hamzagic igra na istoj poziciji kao i ihtijarevic na jednoj stranici nazad imate moj post i opis hamzagicamiky_hz je napisao/la:Jos kad bi ja znao o kojem se Hamzagicu radi,nisam cuo nista za njega,malo me uputi u to...Zagor je napisao/la:Evo vidjeh i ja na našem forumu, nego da samo nešto pitam, ako neko zna koju poziciju igra onaj Hamzagić koji bi trebao doći u Sarajevo ?miky_hz je napisao/la:Colic iz Veleza bi trebao da bude igrac koji ce doci kod nas,u danasnjem sportu je rekao da ima amaterski ugovor sa Celikom, te da ce traziti sporazumni raskid ugovora jer nema namjeru da se vraca u Celik,vec je razgovarao sa Merdanovicem i u slucaju da ne nadje inozemni angazman bit ce mu veoma drago da nastavi karijeru u Sarajevu
zadivio me je ovim tekstom on stranac vise voli sarajevo i volio bi ostati a ovi nasi domaci samo da im je pobijeci klasicni primjer je gospodin hiros otisao on u svedsku zaboravio sta mu je sve sarajevo dalo hadzic je car za hirosaHigh je napisao/la:Slovenac u bordo dresu
Mohar: Želja mi je ostati u Sarajevu
Gregor Mohar internacionalac iz Slovenije, koji je došao u Sarajevo prošle godine nakon neugodne povrede opet je u našem gradu, gdje se javio na prozivku i odradio prvi trening sa bordo timom.
SportSport.ba: Jeste li se oporavili od povrede?
„Jesam, ali je bola zaista teška i na duži vremenski period me odvojila sa terena. Na sreću, sada je ta povreda iza mene i spreman sam na nove izazove u bordo dresu“.
SportSport.ba: Kako vidite sezonu iza vas?
„Sezona je bila teška, mnogi nisu vjerovali u ovu ekipu. Pošto smo odigrali nešto lošije prvi dio sezone, nisu nam se davale velike šanse. Mi smo ipak stisli zube i odigrali najbolje što znamo i na kraju izborili Evropu, što je i bio cilj koji smo postavili pred sobom“.
SportSport.ba: Sarajevo u sljedećoj sezoni?
„Mi u sljedećoj sezoni sigurno idemo na najviše ciljeve. Ako ne možemo biti šampioni, sigurno ćemo se boriti za Evropu. Iako nismo doveli neka pojačanja, mislim da ova ekipa ima snage i znanja da napravi dosta u prvevstvu“.
Sportsport.ba: Nastup u evropskim takmičenjima je sve bliže?
„Evropa je za sve nas izazov. Ja sam nekako siguran da možemo proći drugo pretkolo. Mislim da nije nemoguće da se prođe i još koje kolo, ali to će sve zavisiti od žrijeba“.
SportSport.ba: Kakvi su vami planovi za budućnost?
„Imam sa Sarajevom ugovor na još godinu dana. Iskreno bi volio da ostanem i duže u Sarajevu jer je to veliki klub. Ovdje što sam doživio se ne može opisati. Imamo najbolje navijače na svijetu, koji nas bodre od prve do zadnje minute. Ako budem našao sa upravom zajednički jezik, nadam se da ću ostati još u 'svome"Sarajevu'“.
i ja kazem da je vise ovakvih poput njega,hadzica,turkovica,dzakmicakrcko je napisao/la:Gregor Mohar nam je svima pokazao sta je pravi profesionalac.Trebao je jedan slovenac da nam kaze kako treba da se voli i postuje klub u kojem zaradjuje hljeb.A ne pobjeci glavom bez obzira cim je gisto u klubu.Da je bogdo vise ovakvih u sarajevu i zdravija bi klima bila i to bi nadomjestilo kvalitet koji nam nedostaje.LJUBAV je samo jedna.FCS.
Ok ali zar je mohar kriv u tom slucaju ili uprava.A samo mi reci sto se tice karijera ostalih tzv domacih igraca toboze nase djece gdje je to njihov vrh u karijeri.Pa svima njima treba da bude i cast i vrh da igraju za sarajevo.Gerrard je napisao/la:Drug ne zamjeri ali si jako naivankrcko je napisao/la:Gregor Mohar nam je svima pokazao sta je pravi profesionalac.Trebao je jedan slovenac da nam kaze kako treba da se voli i postuje klub u kojem zaradjuje hljeb.A ne pobjeci glavom bez obzira cim je gisto u klubu.Da je bogdo vise ovakvih u sarajevu i zdravija bi klima bila i to bi nadomjestilo kvalitet koji nam nedostaje.LJUBAV je samo jedna.FCS.
Mohar je jedan prosjecan igrac kojem je u karijeri Sarajevo vrh , ali ima tu jedna bitnija stvar ... njemu ide plata i dugovi se gomilaju iz ugovora, i onda kada mu dosadi lijepo ce predati slucaj na arbitrazu komisiju i opaliti Sarajevo po usima , morat ce mu isplatiti dugovanja i gotovo ... kakva ljubav ...
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Evander, MokraKifla, OldTownDistrict, Posejdon, SamoDaKazeem, Tatamata1946, tenpenny, THEC, ubipara i 145 gostiju.