Ma drug @Hrammm1921 pokušava da ovu utakmicu predstavi kao trening gdje moramo 5-6 razlike da dobijemo. Mslm, tako će i biti ako oni sami sebi budu "zabijali" kao do sad. Od devet golova koje su primili 7 je bilo sa potpuno neshvatljivim greškama u zadnjoj liniji. Pobjeda ne bi trebala doći u pitanje nikako jer Rudar djeluje kao raštiman ali hoće li to biti 1-2 razlike ili 5-6 meni je sasvim svejedno. Mi treba da uđemo u pobjednički niz i da se smanji pritisak na igrače pred vrlo tešku seriju utakmica.Uniited je napisao/la: ↑05 avg 2025, 07:54To nas i handri što je sve kao pod moranje, očekivanja su nam na max, a očekujemo od pogrešnih ljudi.Levin je napisao/la: ↑05 avg 2025, 07:44Samo se umrijeti mora.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 01:21Protiv Rudara se mora u prvom pol sve rijesiti, da se igra za publiku i dobar potez u nastavku akoBogda
Pa da se potucemo muski u Mostaru, uz nasu invaziju po pobjedu
Neka samo srcem igraju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
S obzirom da se cesto zna desit da ulaze/izlaze iz kluba kako im je cejf, sto dovodi dalje do toga da se gube informacije (isto ko sto ne bila prica oko Slavka, gdje su svi dizali ruke i govorili nisam ja), dobro zapamtit ko se za sta opredijelio, sljedeci put kad banu sa svojim pulenima.balkanika je napisao/la: ↑05 avg 2025, 00:38Amer Duvnjak
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Tekmu pogledah iz bolničkog kreveta nakon operacije, reklo bi se budala čovjek. Ali je bitno da smo klepili Posušja.
Za 45 minuta ne uputit šut na gol, pa taman protiv najboljih 11 svijeta da igraš mi je misterija koja me nervira maksimalno. Prekipio sam bio na poluvremenu. Drugo je izgledalo baš bolje, Brazilac je donio malo više brzine od Pejića, samim tim i opasnosti prema naprijed. Neki zaključak i jeste da je ovo više bila taktička utakmica, i da je prije svega bilo važno ne primiti gol, ali opet mi je gorak osjećaj to što nam treba po 50-60 minuta da prvi put opucamo na gol. Uz to, u završnoj se fazi dosta komplikuje tamo kada ne treba, a kada treba odigrat pas, proigrat drugu stranu, onda se na silu ide 1 na 1, u neki dribling, i tako to. Ubijeđen sam da su igrači prema naprijed preksinoć barem dvaput ošutali ili se okrenuli prema golu umjesto što se lopta nešto vraćala na 16, i kružila u pokušaju centaršuta, da bi ako ništa imali dvije lijepe prilike. Ali šta je tu je.
Ostalo je manje više rečeno, Fočo odlično izgleda, Holandez bez spreme mada je dobar, Rakić mi je interesantan, a za Krpića fakat ne znam šta da kažem, drag mi je, bori se, čupa se, trudi se, ali jednostavno godine su svoje učinile.
Za 45 minuta ne uputit šut na gol, pa taman protiv najboljih 11 svijeta da igraš mi je misterija koja me nervira maksimalno. Prekipio sam bio na poluvremenu. Drugo je izgledalo baš bolje, Brazilac je donio malo više brzine od Pejića, samim tim i opasnosti prema naprijed. Neki zaključak i jeste da je ovo više bila taktička utakmica, i da je prije svega bilo važno ne primiti gol, ali opet mi je gorak osjećaj to što nam treba po 50-60 minuta da prvi put opucamo na gol. Uz to, u završnoj se fazi dosta komplikuje tamo kada ne treba, a kada treba odigrat pas, proigrat drugu stranu, onda se na silu ide 1 na 1, u neki dribling, i tako to. Ubijeđen sam da su igrači prema naprijed preksinoć barem dvaput ošutali ili se okrenuli prema golu umjesto što se lopta nešto vraćala na 16, i kružila u pokušaju centaršuta, da bi ako ništa imali dvije lijepe prilike. Ali šta je tu je.
Ostalo je manje više rečeno, Fočo odlično izgleda, Holandez bez spreme mada je dobar, Rakić mi je interesantan, a za Krpića fakat ne znam šta da kažem, drag mi je, bori se, čupa se, trudi se, ali jednostavno godine su svoje učinile.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Dobro jutro svima osim onima koji su protiv investitora
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Brz oporavak prijatelju. Nadam se da je sve prošlo kako trebaMrAmarOsim je napisao/la: ↑05 avg 2025, 09:48Tekmu pogledah iz bolničkog kreveta nakon operacije, reklo bi se budala čovjek. Ali je bitno da smo klepili Posušja.

- mamonelafo
- Kontakt:
Galić potpisao za Budućnost iz Podgorice, predstavljen kao rješenje za poziciju desnog beka...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Jaka ekipa, nema sta...mamonelafo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:34Galić potpisao za Budućnost iz Podgorice, predstavljen kao rješenje za poziciju desnog beka...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- mamonelafo
- Kontakt:
Pa zamisli kad njega predstavljaju kao neko rješenje, i još se u komentarima žale kako im je bek kasno doveden...19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:44Jaka ekipa, nema sta...mamonelafo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:34Galić potpisao za Budućnost iz Podgorice, predstavljen kao rješenje za poziciju desnog beka...

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
- Kontakt:
I mi smo Pejica i Jaganjca predstavili kao pojacanjamamonelafo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:20Pa zamisli kad njega predstavljaju kao neko rješenje, i još se u komentarima žale kako im je bek kasno doveden...19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:44Jaka ekipa, nema sta...mamonelafo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:34Galić potpisao za Budućnost iz Podgorice, predstavljen kao rješenje za poziciju desnog beka...![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako ista iza Pejica je korektna sezona u 2.Hnl (da napomenem da je Zrinjski godinama uzimao igrace iz te lige i sa njima osvajao) .. ovo sto je odigrao zasad je bez veze, ali mozda se razbudi u nastavku. Imam neki osjecaj da bi bio korisniji ili kao desetka ili ko lazna devetka.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:33I mi smo Pejica i Jaganjca predstavili kao pojacanjamamonelafo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:20Pa zamisli kad njega predstavljaju kao neko rješenje, i još se u komentarima žale kako im je bek kasno doveden...![]()
![]()
Sretno Gali, jedan od rijetkih koji je svaku tekmu ginuo i davao sve od sebe.mamonelafo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:34Galić potpisao za Budućnost iz Podgorice, predstavljen kao rješenje za poziciju desnog beka...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nekad je potrebno i vise od trudio se i davao sve od sebe. Sretno u svakom slucaju.bhsport je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:07Sretno Gali, jedan od rijetkih koji je svaku tekmu ginuo i davao sve od sebe.mamonelafo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:34Galić potpisao za Budućnost iz Podgorice, predstavljen kao rješenje za poziciju desnog beka...
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Nuno Costa Cunha mogao bi pojacati redove kluba sa Grbavice
Cunha ima 24 godine, ponikao je u Bragi, a nastupao i za mladi tim Benfice
Jesul dogovoreni uslovi?Napaceni87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:15Nuno Costa Cunha mogao bi pojacati redove kluba sa Grbavice
Djeluje mi malo vjerovatno da dovodimo igraca iz prve portugalske koji je jos pod ugovorom.
Ko je to prvi na spisku propustenih poziva u telefonu Sanina Mirvica?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ide Joao Moutinho za siromašne.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Laudrup i 21 gost.