Ti sad ovo napisao samo da bi nekad u skorijoj budučnosti u slučaju neuspjeha moga reći kako je Zekić ubleha i da sa najjačom ekipom u povjesti Sarajeva nije uspio osvojiti trofej.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Cimirot je bolja opcija od Vukovića, ako ima bar malo šanse da dođe.
Realno jeste bolja opcija, ali mislim da su nam veoma male šanse
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ne znam kako se raja ovako pali na ove ss clanke, pa to je klasična patka i plaćeni članak nekog menadžera, da malo eksponira igrača jer je slobodan i nije interesantan trenutno.
ss ba i za zvanični transfer posljendji sazna, oni nemaju pristup klubu ni u snu a i ne treba da imaju, kad neko prne kod kona to je senzacija, a kod nas je sve light i beze.
ss ba i za zvanični transfer posljendji sazna, oni nemaju pristup klubu ni u snu a i ne treba da imaju, kad neko prne kod kona to je senzacija, a kod nas je sve light i beze.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
10.9. igramo odgođenu sa Zrinjskim
-
- Kontakt:
Ne može ni Unušić pa je njemu davao šansu i igrao je.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 12:00Julardzija citavo ljeto ne moze da nadje klub i onda se neko cudi sto ga nece Zekic. Ima pravo da nece jer je trener i on odlucuje, a ne vi
Naravno da on odlučuje ali nećemo klimati glavom kao što nismo ni Rožmanu na njegove idiotarije.
Pretpostavljam da se satnica još uvijek ne zna?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Sta ces ti klimati, ti si navijac care moj. Kako trener kaze, tako ce biti. Ti, ja, onaj tu ne mozemo nistaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:26Ne može ni Unušić pa je njemu davao šansu i igrao je.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 12:00Julardzija citavo ljeto ne moze da nadje klub i onda se neko cudi sto ga nece Zekic. Ima pravo da nece jer je trener i on odlucuje, a ne vi
Naravno da on odlučuje ali nećemo klimati glavom kao što nismo ni Rožmanu na njegove idiotarije.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Zna li se kada je sa Posušjem na Koševu?
Koliko znam novac je probleme oko Cimirota.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Naravno ali mogu komentarisati.Kaže trener klub nije privatna prčija,i misli na igrače,a sebe amnestira.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:29Sta ces ti klimati, ti si navijac care moj. Kako trener kaze, tako ce biti. Ti, ja, onaj tu ne mozemo nistaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:26Ne može ni Unušić pa je njemu davao šansu i igrao je.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 12:00Julardzija citavo ljeto ne moze da nadje klub i onda se neko cudi sto ga nece Zekic. Ima pravo da nece jer je trener i on odlucuje, a ne vi
Pa Zorane dragi nije klub ni tvoja prčija da jednog jedinog veznog izvodiš iz igre,a onog kojeg imaš držiš na tribinama.
Svi samo sebe gledaju i svoj lični interes preko kluba.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 05 avg 2025, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Unusic, Paskalev, Butic, Jovic, Turkes, Musija pa i Oliveira nisu igraci za jako Sarajevo.
Ekipi su potrebni rezovi, da se malo prodrma. Tek je prvo kolo zavrseno, u pravo vrijeme nas je lupilo po glavi.
Ekipi su potrebni rezovi, da se malo prodrma. Tek je prvo kolo zavrseno, u pravo vrijeme nas je lupilo po glavi.
Mamas objavio story ide na fizikalne
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ako idoti iz uprave dozvole da se igra tako kad su nasi sa reprezentacijama onda i nismo zasluzili bolje. Jer se svjesno stavljaju takvi termini da nas oslabe. To je sigurno 100posto. Nije to prvi put. Yebem im sve zensko u savezu
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Znam šta je napisao, ali zato i pitam koji ke razlog stopiranja jer je već potpisao i prošao ljekarskiHordas1990 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 12:56Ne bi da odgovaram u njegovo ime, ali jucer je covjek ovo napisao:SineTalexy je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:59Pošto ti daješ možda i najbolje informacije iz kluba mogu li te zamoliti da nam kažeš zašto je propao transfer Kovačika, možda te peglam ali vjerujem da razumiješ jer mene će srčani opaliti dok ne završi prelazni rok. Hvala unaprijed!junioR je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:27Kao što ste mogli primjetiti po objavi Krste, stručni štab je dobio podršku na sastanku koji se održao danas sa kompletnim kolektivnom.
Naredni dana je sastanak samo sa šefom i njegovim stručnim štabom i možete očekivati da su neki igraci odigrali posljednju utakmicu u našem dresu.
Isto tako u narednim danima cemo znati nesto vise oko transfera i da li smo stopirali i ostale pregovore.
Pored Kovacika trebali smo dobiti jos u21 igrača i jedno jako kvalitetno pojačanje u vrhu (stranac).
P.s. Stručni štab je pojačao Robert Krčmar.
Nevjerojatno je kako jedni te isti likovi ordiniraju temom cim je neki belaj. Pola godine ih nema i onda se ukazu samodakazem, strahmepomisliti vjerovatno isti lik, ovi Lukasi nekakve crnehorde i hordasi se pojave i tako.. Svaki put isto..
- ErosViverosViv
- Kontakt:
možda je samo lažna informacija. Junior je blizak klubu i nešto mu je vjerovatno promaklo, a kakve se stvari dešavaju u FK Sarajevo ništa nije nemoguće.Posejdon je napisao/la: ↑05 avg 2025, 12:16Šta će onda biti s njim, ne kontam ? Ako je potpisan ugovor, onda nema nazad. Pun mi je k izmisljanja oko pada na ljeakrskom, benzinskih pumpi, nekom fali porodica, ovaj taraba na treningu, mamas dosao raspadnut ( uvalili nam ga ), itd, itd...ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 avg 2025, 12:04kako će propasti, čovjek potpisao ugovor.SineTalexy je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:59
Pošto ti daješ možda i najbolje informacije iz kluba mogu li te zamoliti da nam kažeš zašto je propao transfer Kovačika, možda te peglam ali vjerujem da razumiješ jer mene će srčani opaliti dok ne završi prelazni rok. Hvala unaprijed!
-
- Kontakt:
Sve orkestrirano mada budale se mogu primiti na ove levate,neka orgijaju ne hebe ih nijo ni 2 posto
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Arhitekt, belosevic23, bosnas_, Dave, JavierBosnia, johntravolta123, propoklopac, Proximic, Rodman, Sazg i 116 gostiju.