Tako je ovog ljeta redove Leotara pojačao je mladi i perspektivni fudbaler iz Belgije, Baptiste Vigernon, koji igra na poziciji desnog beka.

Ma nema problema druze, dodji sjedi mozda prema istoku i sve ok. Posebno jer si sa curicama.
Provjeri koliko ti je došlo na prvu sljedeću utakmicu u ligi poslije Njukasla.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 avg 2025, 08:46Manite se tog vjecnog moralisanja i patetike. Realno, ne bi imali ni blizu posjetu kakvu imamo mi. Godinama se gradi hajp i kultura dolaska na utakmice sa porodicom, djecom itd. To nije nesto sto se desi preko noci i to oni nemaju u toj mjeri.let3 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:31Firebase je napisao/la: ↑04 avg 2025, 21:25
Ne mozes mi pricati o Grbavici kada ja pune 43 godine idem tamo.. Igrali su i pitari jedne godine na Grbavici pa nam je posjeta bila u par deka.. Znam sta pisem i sta sam htio reci, samo "budala" ide svjesno da kisne 2 sata, takvih je par hiljada uvijek tu nevazno grmilo sijevalo za sve ostalo treba mnogo vise pogotovo u danasnji vakat.. Ja sam sa Juga davno otisao bas da ne kisnem jer sam par puta upalu pluca prelezao.. Ko ce navijati za Zelju kad zaglavis bolnice,. Krov je taj koji daje sigurnost, zato imamo mnogo dama na tribinama, ogroman broj male djece, a sve to zato sto nas briga hoce li padati ili nece.. Dok na AFH kad ides razmisljas kao da si na planinarenje krenuo!![]()
![]()
Ovdje se ismijava par hiljada pitara koji idu na onaj raspad od stadiona da kisnu i navijaju, umjesto da se pohvale. Moras se natjerati da odes tamo, na kraj grada. Zeljo da igra na na kosevu, mene ni puskom ne bi mogli natjerati da idem gore. Ni za derbije vise ne idem.
Grbavica je sto puta uslovniji stadion, ima 10.000 natkrivenih mjesta sa krovom, sa jugom ce biti oko 15. Plus u gradu.
Pitari da igraju na Grbavici, imali bi posjetu ko i mi.
Ako je neko sa Stupa ili Ilidze i kaze "gdje cu gore na kraj grada", onda nemoj s druge strane busati se u prsa kako im je veca baza navijaca centar i sg, jer se vidi i zna da to nije istina i da ta prica pada u vodu. Da smo mi imali ovakvu posjetu na otvaranju sezone, vrtjeli bi to danima, svaki drugi post bi bio o tome kako niko ne dolazi, ne zanima vise nikog. A ovdje suplje price, trazi se opravdanje u svemu zbog kise u augustu.
Jedino sto ima smisla spomenuti jeste krov al i to pada u vodu jer ih je u ranijim sezonama dolazilo vise i po gorem vremenu. Dakle nije toliko ni do krova nego do toga da jednostavno nema te navike i te kulture. I to je sustina.
Nismo isti, to je valjda i slijepom jasno. Razlika od skoro 20 hiljada ljudi u samo 10 dana na istom stadionu sve ti govori.
Dobro jutro svima![]()
Ni ti više ne znaš šta pišeš.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:12Sudijske lakrdije protiv Sarajeva su vec pocele.
Sad ce na kraju sezone bjezati Zrinjskom samo 18, umjesto 20 bodova.
Naravno, ako sudjenje bude regularno...
vendeta izgleda da si i ti propaljen, nodizirao si se19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:12Sudijske lakrdije protiv Sarajeva su vec pocele.
Ako suđenje bude regularno u nastavku sezone*Pendulum je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:55Ni ti više ne znaš šta pišeš.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:12Sudijske lakrdije protiv Sarajeva su vec pocele.
![]()
Naravno da su to njihove lazi i mitovi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 avg 2025, 08:46Manite se tog vjecnog moralisanja i patetike. Realno, ne bi imali ni blizu posjetu kakvu imamo mi. Godinama se gradi hajp i kultura dolaska na utakmice sa porodicom, djecom itd. To nije nesto sto se desi preko noci i to oni nemaju u toj mjeri.let3 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:31Firebase je napisao/la: ↑04 avg 2025, 21:25
Ne mozes mi pricati o Grbavici kada ja pune 43 godine idem tamo.. Igrali su i pitari jedne godine na Grbavici pa nam je posjeta bila u par deka.. Znam sta pisem i sta sam htio reci, samo "budala" ide svjesno da kisne 2 sata, takvih je par hiljada uvijek tu nevazno grmilo sijevalo za sve ostalo treba mnogo vise pogotovo u danasnji vakat.. Ja sam sa Juga davno otisao bas da ne kisnem jer sam par puta upalu pluca prelezao.. Ko ce navijati za Zelju kad zaglavis bolnice,. Krov je taj koji daje sigurnost, zato imamo mnogo dama na tribinama, ogroman broj male djece, a sve to zato sto nas briga hoce li padati ili nece.. Dok na AFH kad ides razmisljas kao da si na planinarenje krenuo!![]()
![]()
Ovdje se ismijava par hiljada pitara koji idu na onaj raspad od stadiona da kisnu i navijaju, umjesto da se pohvale. Moras se natjerati da odes tamo, na kraj grada. Zeljo da igra na na kosevu, mene ni puskom ne bi mogli natjerati da idem gore. Ni za derbije vise ne idem.
Grbavica je sto puta uslovniji stadion, ima 10.000 natkrivenih mjesta sa krovom, sa jugom ce biti oko 15. Plus u gradu.
Ako je neko sa Stupa ili Ilidze i kaze "gdje cu gore na kraj grada", onda nemoj s druge strane busati se u prsa kako im je veca baza navijaca centar i sg, jer se vidi i zna da to nije istina i da ta prica pada u vodu. Da smo mi imali ovakvu posjetu na otvaranju sezone, vrtjeli bi to danima, svaki drugi post bi bio o tome kako niko ne dolazi, ne zanima vise nikog. A ovdje suplje price, trazi se opravdanje u svemu zbog kise u augustu.
Jedino sto ima smisla spomenuti jeste krov al i to pada u vodu jer ih je u ranijim sezonama dolazilo vise i po gorem vremenu. Dakle nije toliko ni do krova nego do toga da jednostavno nema te navike i te kulture. I to je sustina.
Nismo isti, to je valjda i slijepom jasno. Razlika od skoro 20 hiljada ljudi u samo 10 dana na istom stadionu sve ti govori.
Dobro jutro svima![]()
Ne treba mi bolji ugao jer imam najbolji, dakle sliku čitave tribine i realnog stanja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:06Da, i to minimalno. Na drugim slikama koje si postavio a tice se juga i kise, mozda i veca razlika.
Evo slika iz drugog uglaDa ne spominjem da je PRVO kolo u pitanju. Trebate stvari gledati realno i nazivati ih pravim imenom koliko god lose izgledale, a to je da je posjeta ocajna kao i izdanje HZ, pa da su cuskije padale a ne kisa u augustu.
nije sarajevo los angeles. s kraja na kraj grada ces za 20-ak minuta. vecina pitara na ovom forumu uopste nije iz sarajeva i njima jeste daleko. to je vec drugo i moze se razumjeti. nije lako doci nekome iz okoline tuzle na tekmu u sarajevo, na primjer.let3 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 12:20Naravno da su to njihove lazi i mitovi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 avg 2025, 08:46Manite se tog vjecnog moralisanja i patetike. Realno, ne bi imali ni blizu posjetu kakvu imamo mi. Godinama se gradi hajp i kultura dolaska na utakmice sa porodicom, djecom itd. To nije nesto sto se desi preko noci i to oni nemaju u toj mjeri.let3 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:31
![]()
Dobro jutro svima![]()
Ali imaju dosta navijaca u Novom Sarajevu, Novom Gradu, Ilidzi itd - kojima bi bilo sto puta lakse i i brze doci npr. na Grbavicu. Samim tim bi imali i vecu posjetu.
Za Kosevo se treba maksuz nakaniti pa otici gore.
Imas one koji tebi odgovaraju, ova od manijaka prije pocetka utakmice. Kako god, ne mogu da vjerujem da ne vidis da je ovdje min duplo vise ljudi.NoProfit je napisao/la: ↑05 avg 2025, 12:26Ne treba mi bolji ugao jer imam najbolji, dakle sliku čitave tribine i realnog stanja.
Skrećeš s poente, a to je da je na svakom stadionu i tribini koja nema krov dosta manje ljudi kada je vrijeme loše. I ne vidim kakve veze ima to što je prvo kolo, jer nije i prva utakmica ove sezone na Koševu. Činjenica je da ne bi ni Željezničar imao posjetu kakvu ima da tri od četiri tribine nemaju krov.
Ma ti ih otjeraj, otidji dole i zatjeraj ih, ti si ovako jak
Ako islamofasisti mogu 1 odgodit, onda fasisti mogu bar 3bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 13:28Fasisti 3 utakmice vec nemogu. Kakav jad od ekipe koji nemoze da se nosi sa virtusom is san marina, breidablikom, slogom i ostalim amaterima. Kokainac vico kad zine morate znat da laze takvi su narkomani ljudi od nepovjerenja. Gasi neregularno prvenstvo
Pa normalno da ne ide, debilizam teski.
Na sjednici je usvojen zahtjev HŠK „Zrinjski“ Mostar za odgodu utakmice 3. kola WWIN lige BiH protiv FK „Borac“ Banja Luka, koja je prema rasporedu trebala biti odigrana 10. avgusta 2025. godine u Banjaluci.
Takođe, donesena je odluka o terminima zaostalih utakmica WWin lige kako slijedi:
1. kolo: 10.09.2025. HŠK Zrinjski-FK Sarajevo
2. kolo: 17.09.2025. HŠK Zrinjski-FK Sloga
3. kolo: 15.10.2025. FK Borac-HŠK Zrinjski
Satnice utakmica biće određene naknadno uz saglasnost nosioca TV prava.