Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
kelner
-
Kontakt:
Strux je napisao/la:kelner je napisao/la:Dugo,duuuugooo Davydenko nije dobio nijednog iole jaceg tenisera,i cini se da se vec nadizao love,pa mu je vec svejedno,ceka se samo da jednog dana kao Safin kaze,DOSTA JE.
Dolgopolov-U godinama u kojim je za njega svaki mec historijski,i svakome pridaje veliki znachaj,sto bi danas mogao biti presudni faktor.
Dolgopolovo znanje i zelja,protiv Davydovog iskustva,bit ce guravo,al mislim da ce reponja to odraditi na najbolji moguci nachin...
E yebga... :S Ne znam da li da stavim onda 1.90 na dolgopolova posto mislim da ce partizan 1x i x2 glasgow proci...
Opet ti znas najbolje,tvoje su pare...Moje skromno misljenje je da Davydenko nema aduta da zaustavi nikad jaceg dolgopolova.Naravno,Nikolaj od prije 3-4 godine bi ovo odradio ono bas rutinski,al u ovim okolnostima,tesko.
P.S-Nadam se da ces proci,posto ja nisam igrao nikako taj par
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
-
adis.p
-
Kontakt:
aleksandarhz je napisao/la:
Negdje sam procito prije komentar da cemo svi dobiti bonus koji smo se regali ranije, u roku od 10 dana.. Nadam se da je istina...

Ma jarane nije meni do tog bonusa, ustvari jest, volio bi dobit i onda se kladit sedmicu
bajde, al da mi je sad da mogu uplatit barem jedan listic....dosadno mi ovako....igram onog ruleta s virtualnim eurima i dignem se na 3000€ al djaba kad nemogu ni eura isplatit....

Zadnja izmjena:
adis.p, dana/u 19 apr 2011, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
FRANK RIBERY
-
Kontakt:
Postao/la FRANK RIBERY » 19 apr 2011, 18:14
Strux je napisao/la:kelner je napisao/la:Dugo,duuuugooo Davydenko nije dobio nijednog iole jaceg tenisera,i cini se da se vec nadizao love,pa mu je vec svejedno,ceka se samo da jednog dana kao Safin kaze,DOSTA JE.
Dolgopolov-U godinama u kojim je za njega svaki mec historijski,i svakome pridaje veliki znachaj,sto bi danas mogao biti presudni faktor.
Dolgopolovo znanje i zelja,protiv Davydovog iskustva,bit ce guravo,al mislim da ce reponja to odraditi na najbolji moguci nachin...
E yebga... :S Ne znam da li da stavim onda 1.90 na dolgopolova posto mislim da ce partizan 1x i x2 glasgow proci...
Dolgopolov ove godine na zemlji već ima 1/2 finale i finale jakih turnira gdje je gubio od Ferrera i Almagra koji su uz Nadala vjerovatno najbolji igrači na zemlji.Davydenko je ove godine pobjedio jedino Fogninija koji je 49. igrač svijeta .Sve ostalo nije vrijedno pažnje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Begonja
-
Kontakt:
Kakve gluposti ovaj kelner piše. Pa čovječe posavjetuj se bar sa google-om, ako ne znaš neke podatke.
-
Strux
-
Kontakt:
kelner je napisao/la:Strux je napisao/la:kelner je napisao/la:Dugo,duuuugooo Davydenko nije dobio nijednog iole jaceg tenisera,i cini se da se vec nadizao love,pa mu je vec svejedno,ceka se samo da jednog dana kao Safin kaze,DOSTA JE.
Opet ti znas najbolje,tvoje su pare...Moje skromno misljenje je da Davydenko nema aduta da zaustavi nikad jaceg dolgopolova.Naravno,Nikolaj od prije 3-4 godine bi ovo odradio ono bas rutinski,al u ovim okolnostima,tesko.
P.S-Nadam se da ces proci,posto ja nisam igrao nikako taj par
Hvala.

Ah kad ga je gulbis uzeo valjda moze i davydenko. Njega Haase izbacio evo sad dere Monfilsa. Mislim da ce bit bas guravo. Nadam se u moju korist na kraju ^^
-
kelner
-
Kontakt:
adis.p je napisao/la:aleksandarhz je napisao/la:
Negdje sam procito prije komentar da cemo svi dobiti bonus koji smo se regali ranije, u roku od 10 dana.. Nadam se da je istina...

Ma jarane nije meni do tog bonusa, ustvari jest, volio bi dobit i onda se kladit sedmicu
bajde, al da mi je sad da mogu uplatit barem jedan listic....dosadno mi ovako....igram onog ruleta i dignem se na 3000€ al djaba kad nemogu ni eura isplatit....

kak se igra taj rulet???
Begonja-Zaobidji...Zato su se hvala bogu forumasi nadizali para na mojim prognozama,i licnim misljenjima,a google je za neandertalce poput tebe,ja ga ne koristim u ove svrhe,sve iz glave
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
-
Begonja
-
Kontakt:
kelner je napisao/la:adis.p je napisao/la:aleksandarhz je napisao/la:

bajde, al da mi je sad da mogu uplatit barem jedan listic....dosadno mi ovako....igram onog ruleta i dignem se na 3000€ al djaba kad nemogu ni eura isplatit....

kak se igra taj rulet???
Begonja-Zaobidji...Zato su se hvala bogu forumasi nadizali para na mojim prognozama,i licnim misljenjima,a google je za neandertalce poput tebe,ja ga ne koristim u ove svrhe,sve iz glave
Ti stvarno nisi posjećivao ovaj dio foruma kad je Begonja harao sa SA Openom

-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 19 apr 2011, 18:21
adis.p je napisao/la:aleksandarhz je napisao/la:

bajde, al da mi je sad da mogu uplatit barem jedan listic....dosadno mi ovako....igram onog ruleta s virtualnim eurima i dignem se na 3000€ al djaba kad nemogu ni eura isplatit....

kako sa virtuelnim igraš ,ja sve ovo prokocka ,na ruletu ostalo mi još 0.55 ovog bonusa ,a na računu imam 8.5 što sam sinoć zaradio ,dans neda marke na ruletu ,majku mu ,a ja se navuko ,pa reko daj bar sa tim virtuelnim parama da igram

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
kelner
-
Kontakt:
-
Bosnier
-
Kontakt:
Dajte stream za raonica !
pls
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Begonja
-
Kontakt:
Nađi mi komentar gdje sam ja rekao da će Cuevas dobiti Andersona? Ja sam ti se smijao zbog komentara da Cuevas igra dublove. Pored toga osnovno u klađenju na tenis je nikad ne igrati protiv servera poput Andersona.
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 19 apr 2011, 18:27
Begonja je napisao/la:
Nađi mi komentar gdje sam ja rekao da će Cuevas dobiti Andersona? Ja sam ti se smijao zbog komentara da Cuevas igra dublove. Pored toga osnovno u klađenju na tenis je nikad ne igrati protiv servera poput Andersona.
pa zar ne igra dublove sa Dluhyem

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Begonja
-
Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Begonja je napisao/la:

Pa igrao je i Federer sa Wawrinkom, pa je li to znači da se prebacio na dubl karijeru? Sa 25 godina?
-
Bosnier
-
Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Dajte stream za raonica !
pls
Jel ima na netu , ubih se trazuci ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Strux
-
Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Dajte stream za raonica !
pls
Mislim da nema, ja sam ovamo gledao almagra i jc ferrera na
www.firstrowsports.eu ali nema raonica. Ima break dosta vam. =)
-
kelner
-
Kontakt:
Begonja je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Begonja je napisao/la:

Pa igrao je i Federer sa Wawrinkom, pa je li to znači da se prebacio na dubl karijeru? Sa 25 godina?
Ti se to pravis pametan,aaa???
Ja sam napisao da polako prelazi na dublove,nisam rekao da je presao.I opet cu isto ponoviti.
Sta si danas zapazio pa te dotaklo???Da ti i to pojasnim,pametnjakovicu???
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 19 apr 2011, 18:32
Bosnier je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Dajte stream za raonica !
pls
nema prenos ,ima samo praćenje poena
http://www.protennislive.com/frameset.a ... ldtour.com
-
Bosnier
-
Kontakt:
Nista onda , cudi me da nema,
jel ima mozda Partizan Buducnost ?
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 19 apr 2011, 18:39
Šta bi mogo igrati sad na Lajvu Petković -Paszek ,ko osvaja prva dva gema itd .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.