Premijer liga BiH - aktuelno

rishovski
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la rishovski » 05 avg 2025, 11:29

Da je riječ o jednom klubu iz premijer lige i da su doveli ovog igrača sad bi 10 stranica bilo GOLEM SI :mrgreen:

Tako je ovog ljeta redove Leotara pojačao je mladi i perspektivni fudbaler iz Belgije, Baptiste Vigernon, koji igra na poziciji desnog beka.

slikaq1
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 avg 2025, 11:33

Zigazaga je napisao/la:
04 avg 2025, 22:41
Zigazaga je napisao/la:
04 avg 2025, 22:39
Hrammm1921 je napisao/la:
04 avg 2025, 22:38

Sjever , Bujrum
Hvala.
Ali mislim da me nisi razumio. Dolazim kao simpatizer Rudara 😃😃😃
Ma nema problema druze, dodji sjedi mozda prema istoku i sve ok. Posebno jer si sa curicama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 avg 2025, 11:49

KONTRASVIH je napisao/la:
05 avg 2025, 08:46
let3 je napisao/la:
04 avg 2025, 22:31
Firebase je napisao/la:
04 avg 2025, 21:25

Ne mozes mi pricati o Grbavici kada ja pune 43 godine idem tamo.. Igrali su i pitari jedne godine na Grbavici pa nam je posjeta bila u par deka.. Znam sta pisem i sta sam htio reci, samo "budala" ide svjesno da kisne 2 sata, takvih je par hiljada uvijek tu nevazno grmilo sijevalo za sve ostalo treba mnogo vise pogotovo u danasnji vakat.. Ja sam sa Juga davno otisao bas da ne kisnem jer sam par puta upalu pluca prelezao.. Ko ce navijati za Zelju kad zaglavis bolnice,. Krov je taj koji daje sigurnost, zato imamo mnogo dama na tribinama, ogroman broj male djece, a sve to zato sto nas briga hoce li padati ili nece.. Dok na AFH kad ides razmisljas kao da si na planinarenje krenuo! 😀😀
:thumbup:

Ovdje se ismijava par hiljada pitara koji idu na onaj raspad od stadiona da kisnu i navijaju, umjesto da se pohvale. Moras se natjerati da odes tamo, na kraj grada. Zeljo da igra na na kosevu, mene ni puskom ne bi mogli natjerati da idem gore. Ni za derbije vise ne idem.

Grbavica je sto puta uslovniji stadion, ima 10.000 natkrivenih mjesta sa krovom, sa jugom ce biti oko 15. Plus u gradu.
Pitari da igraju na Grbavici, imali bi posjetu ko i mi.
Manite se tog vjecnog moralisanja i patetike. Realno, ne bi imali ni blizu posjetu kakvu imamo mi. Godinama se gradi hajp i kultura dolaska na utakmice sa porodicom, djecom itd. To nije nesto sto se desi preko noci i to oni nemaju u toj mjeri.

Ako je neko sa Stupa ili Ilidze i kaze "gdje cu gore na kraj grada", onda nemoj s druge strane busati se u prsa kako im je veca baza navijaca centar i sg, jer se vidi i zna da to nije istina i da ta prica pada u vodu. Da smo mi imali ovakvu posjetu na otvaranju sezone, vrtjeli bi to danima, svaki drugi post bi bio o tome kako niko ne dolazi, ne zanima vise nikog. A ovdje suplje price, trazi se opravdanje u svemu zbog kise u augustu.

Jedino sto ima smisla spomenuti jeste krov al i to pada u vodu jer ih je u ranijim sezonama dolazilo vise i po gorem vremenu. Dakle nije toliko ni do krova nego do toga da jednostavno nema te navike i te kulture. I to je sustina.

Nismo isti, to je valjda i slijepom jasno. Razlika od skoro 20 hiljada ljudi u samo 10 dana na istom stadionu sve ti govori.

Dobro jutro svima :ljepota:
Provjeri koliko ti je došlo na prvu sljedeću utakmicu u ligi poslije Njukasla.
Koševo Zapad

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 avg 2025, 11:55

19vendetta87 je napisao/la:
05 avg 2025, 11:12
Sudijske lakrdije protiv Sarajeva su vec pocele.
Sad ce na kraju sezone bjezati Zrinjskom samo 18, umjesto 20 bodova.
Naravno, ako sudjenje bude regularno...
Ni ti više ne znaš šta pišeš. :crazy:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 05 avg 2025, 11:59

vendeta izgleda da si i ti propaljen, nodizirao si se

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 avg 2025, 12:07

Pendulum je napisao/la:
05 avg 2025, 11:55
Ni ti više ne znaš šta pišeš. :crazy:
Ako suđenje bude regularno u nastavku sezone*

Jel ti sad jasnije? :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 avg 2025, 12:20

let3 je napisao/la:
Firebase je napisao/la:
04 avg 2025, 21:25

Ne mozes mi pricati o Grbavici kada ja pune 43 godine idem tamo.. Igrali su i pitari jedne godine na Grbavici pa nam je posjeta bila u par deka.. Znam sta pisem i sta sam htio reci, samo "budala" ide svjesno da kisne 2 sata, takvih je par hiljada uvijek tu nevazno grmilo sijevalo za sve ostalo treba mnogo vise pogotovo u danasnji vakat.. Ja sam sa Juga davno otisao bas da ne kisnem jer sam par puta upalu pluca prelezao.. Ko ce navijati za Zelju kad zaglavis bolnice,. Krov je taj koji daje sigurnost, zato imamo mnogo dama na tribinama, ogroman broj male djece, a sve to zato sto nas briga hoce li padati ili nece.. Dok na AFH kad ides razmisljas kao da si na planinarenje krenuo! 😀😀

Ovdje se ismijava par hiljada pitara koji idu na onaj raspad od stadiona da kisnu i navijaju, umjesto da se pohvale. Moras se natjerati da odes tamo, na kraj grada. Zeljo da igra na na kosevu, mene ni puskom ne bi mogli natjerati da idem gore. Ni za derbije vise ne idem.

Grbavica je sto puta uslovniji stadion, ima 10.000 natkrivenih mjesta sa krovom, sa jugom ce biti oko 15. Plus u gradu.
Manite se tog vjecnog moralisanja i patetike. Realno, ne bi imali ni blizu posjetu kakvu imamo mi. Godinama se gradi hajp i kultura dolaska na utakmice sa porodicom, djecom itd. To nije nesto sto se desi preko noci i to oni nemaju u toj mjeri.

Ako je neko sa Stupa ili Ilidze i kaze "gdje cu gore na kraj grada", onda nemoj s druge strane busati se u prsa kako im je veca baza navijaca centar i sg, jer se vidi i zna da to nije istina i da ta prica pada u vodu. Da smo mi imali ovakvu posjetu na otvaranju sezone, vrtjeli bi to danima, svaki drugi post bi bio o tome kako niko ne dolazi, ne zanima vise nikog. A ovdje suplje price, trazi se opravdanje u svemu zbog kise u augustu.

Jedino sto ima smisla spomenuti jeste krov al i to pada u vodu jer ih je u ranijim sezonama dolazilo vise i po gorem vremenu. Dakle nije toliko ni do krova nego do toga da jednostavno nema te navike i te kulture. I to je sustina.

Nismo isti, to je valjda i slijepom jasno. Razlika od skoro 20 hiljada ljudi u samo 10 dana na istom stadionu sve ti govori.

Naravno da su to njihove lazi i mitovi.
Ali imaju dosta navijaca u Novom Sarajevu, Novom Gradu, Ilidzi itd - kojima bi bilo sto puta lakse i i brze doci npr. na Grbavicu. Samim tim bi imali i vecu posjetu.
Za Kosevo se treba maksuz nakaniti pa otici gore.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 avg 2025, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 05 avg 2025, 12:26

04 avg 2025, 22:06
NoProfit je napisao/la:
04 avg 2025, 21:23
slika

slika
Stani, jesam li te dobro shvatio? Nije valjda da tvrdiš da na donjoj slici ima bar duplo manje ljudi nego na gornjoj? :mrgreen:

Što se njih tiče, imali bi možda bolju posjetu prvih 5 kola dok se ne bi raspali. :) I tad možda. A možda bi imali bolju i od vas.
Da, i to minimalno. Na drugim slikama koje si postavio a tice se juga i kise, mozda i veca razlika.

Evo slika iz drugog ugla
slika

slika
Da ne spominjem da je PRVO kolo u pitanju. Trebate stvari gledati realno i nazivati ih pravim imenom koliko god lose izgledale, a to je da je posjeta ocajna kao i izdanje HZ, pa da su cuskije padale a ne kisa u augustu.
Ne treba mi bolji ugao jer imam najbolji, dakle sliku čitave tribine i realnog stanja.
Skrećeš s poente, a to je da je na svakom stadionu i tribini koja nema krov dosta manje ljudi kada je vrijeme loše. I ne vidim kakve veze ima to što je prvo kolo, jer nije i prva utakmica ove sezone na Koševu. Činjenica je da ne bi ni Željezničar imao posjetu kakvu ima da tri od četiri tribine nemaju krov.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 05 avg 2025, 12:35

let3 je napisao/la:
05 avg 2025, 12:20
let3 je napisao/la:

Naravno da su to njihove lazi i mitovi.
Ali imaju dosta navijaca u Novom Sarajevu, Novom Gradu, Ilidzi itd - kojima bi bilo sto puta lakse i i brze doci npr. na Grbavicu. Samim tim bi imali i vecu posjetu.
Za Kosevo se treba maksuz nakaniti pa otici gore.
nije sarajevo los angeles. s kraja na kraj grada ces za 20-ak minuta. vecina pitara na ovom forumu uopste nije iz sarajeva i njima jeste daleko. to je vec drugo i moze se razumjeti. nije lako doci nekome iz okoline tuzle na tekmu u sarajevo, na primjer.

sta je razlog onako mizerne posjete, sigurno je puno stvari uticalo. za pocetak naglo povecanje cijene karata koje su mirvicevi botovi ovdje branili zivotom kad su ih ljudi upozoravali da takvo kurcenje nista nece donijeti. nije to specijalno skupo kad pogledamo cijene danas, ali ne mozes dici za 50% ili koliko vec i misliti da se nista nece desiti. digni za 10-20%, ako bas moras, a ne moraju jer ne ovise o tome, to je mizeran prihod.

neko je postavljao da su imali 8k na startu prosle sezone, a ove 2k. nije to samo do vremena i krova niti je 6 milja navijaca negdje nestalo. nekome je karta preskupa, neko nece iz principa, neko je mozda razoracan debaklom u rumuniji, nekome je jednostavno mrsko itd.

stoji da imaju generalno manje navijaca nego mi, posebno u samom gradu, a puno manje onih odanih navijaca tzv. bolesnika, ali opet to ne moze objasniti onako katastrofalnu posjetu. neka se oni bave zasto je to tako, ali mislim da je vise razloga, s tim da niti jedan nema veze sa tim koliko nekome, recimo, s dobrinje treba do koseva ili do grbavice. to je razlika od 10 minuta plafon.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 avg 2025, 13:03

NoProfit je napisao/la:
05 avg 2025, 12:26
Ne treba mi bolji ugao jer imam najbolji, dakle sliku čitave tribine i realnog stanja.
Skrećeš s poente, a to je da je na svakom stadionu i tribini koja nema krov dosta manje ljudi kada je vrijeme loše. I ne vidim kakve veze ima to što je prvo kolo, jer nije i prva utakmica ove sezone na Koševu. Činjenica je da ne bi ni Željezničar imao posjetu kakvu ima da tri od četiri tribine nemaju krov.
Imas one koji tebi odgovaraju, ova od manijaka prije pocetka utakmice. Kako god, ne mogu da vjerujem da ne vidis da je ovdje min duplo vise ljudi.
Naravno da ne bi imao ovu posjetu, bila bi manja al ne toliko manja da dodje 1500-2000 navijaca, nego i u tom slucaju bar 4-5 hiljada.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 05 avg 2025, 13:15

joj cirkusa sa otkazicanjem tekmi

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 05 avg 2025, 13:21

Ovo je smiješno što radi Zrinjski

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 avg 2025, 13:28

Fasisti 3 utakmice vec nemogu. Kakav jad od ekipe koji nemoze da se nosi sa virtusom is san marina, breidablikom, slogom i ostalim amaterima. Kokainac vico kad zine morate znat da laze takvi su narkomani ljudi od nepovjerenja. Gasi neregularno prvenstvo
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 avg 2025, 13:30

Ovaj fanatic ce uskoro nadmasiti i @mosarajvosu...
Anex je intelektualac za njega.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 avg 2025, 13:31

Idite ba igrajte u Hrvatsku ligu sta će te u našoj ligi.Svakako je ne gotovine.Prijavite se i moze te uzivat kolko hocete.Stipu nas da igramo.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 05 avg 2025, 13:39

Alipasino je napisao/la:
05 avg 2025, 13:31
Idite ba igrajte u Hrvatsku ligu sta će te u našoj ligi.Svakako je ne gotovine.Prijavite se i moze te uzivat kolko hocete.Stipu nas da igramo.
Ma ti ih otjeraj, otidji dole i zatjeraj ih, ti si ovako jak :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 avg 2025, 13:41

Nikog ja netjeram samo 3 kola pasa iz Gabele neide to tako.Dokle vise.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 05 avg 2025, 13:41

bhfanatic14 je napisao/la:
05 avg 2025, 13:28
Fasisti 3 utakmice vec nemogu. Kakav jad od ekipe koji nemoze da se nosi sa virtusom is san marina, breidablikom, slogom i ostalim amaterima. Kokainac vico kad zine morate znat da laze takvi su narkomani ljudi od nepovjerenja. Gasi neregularno prvenstvo
Ako islamofasisti mogu 1 odgodit, onda fasisti mogu bar 3 :urnebes:

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 05 avg 2025, 13:42

Alipasino je napisao/la:
05 avg 2025, 13:41
Nikog ja netjeram samo 3 kola pasa iz Gabele neide to tako.Dokle vise.
Pa normalno da ne ide, debilizam teski.
Al dok jasu vico i beus očito nema druge. Ostali se trebaju skupit i zatjerat ****.
Kakva odgađanja i k.urac igraj jbt

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 avg 2025, 13:48

Na sjednici je usvojen zahtjev HŠK „Zrinjski“ Mostar za odgodu utakmice 3. kola WWIN lige BiH protiv FK „Borac“ Banja Luka, koja je prema rasporedu trebala biti odigrana 10. avgusta 2025. godine u Banjaluci.

Takođe, donesena je odluka o terminima zaostalih utakmica WWin lige kako slijedi:

🔹1. kolo: 10.09.2025. HŠK Zrinjski-FK Sarajevo
🔹2. kolo: 17.09.2025. HŠK Zrinjski-FK Sloga
🔹3. kolo: 15.10.2025. FK Borac-HŠK Zrinjski

Satnice utakmica biće određene naknadno uz saglasnost nosioca TV prava.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 27 gostiju.