Kakav ba Nalić?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakav ba Nalić?
Samo sto nije dosao
Mislim na igraca/sina,ne na trenerajohntravolta123 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 10:54Samo sto nije dosao![]()
To ako je bio poslje tekme sa novinarom Denisom ne mora znacit da nama dolazi ...
Fino je Krste rekao SŠ ima podrsku
Izvini ...VolimoSarajevo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:02Mislim na igraca/sina,ne na trenerajohntravolta123 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 10:54Samo sto nije dosao![]()
To ako je bio poslje tekme sa novinarom Denisom ne mora znacit da nama dolazi ...
Realno valjalo bi,mlad igro vani,mozda njega ko 8 staviti a Mlinarica ispredjohntravolta123 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:03Izvini ...VolimoSarajevo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:02Mislim na igraca/sina,ne na trenerajohntravolta123 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 10:54
Samo sto nije dosao![]()
Taj mladji moze dat ruke ovaj stariji nam ne treba![]()
Kapitalac teški za ovu ligu, mislim da bi prekucao, ne znam samo kakav je što se tiće spreme.Klasična desetka kakva nam treba, od Đorđevića ne vjerujem da cemo išta konkretno vidjeti prije proljeca.
To je provjerena informacija da je stari bio
Izvini.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 11:02Mislim na igraca/sina,ne na trenerajohntravolta123 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 10:54Samo sto nije dosao![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.