To je to. Ako ove u napadu ne bude islo, ima Turkes, ovi su mu musterija.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tako je parmakenzo1 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:06Dobro neko napisa, kakvi smo i ne zaslužujemo bolje.OldTownDistrict je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:45Tacno se vidi da si upucen u FKS tih 9 postova zivota da ti prevedem upucen și kao nana u advanced computer science, eblo te tvoje iskustvo i temperament.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Normalno da je neregularan! Pregledo sam utakmicu, odnosno kako smo primili golove, i moze se primjetiti kada je var vrsio privjeru, da je sudija odmah pokrio usta i nesto govori i ide prema centru. Odmah da raščistimo, mi smo sami sebi krivi sto smo se doveli u ovu situaciju, ali ako neko misli da će biti pošteno sudjenje i da nas u svakoj mogućnosti nece krasti dobro su se zaj.ebali. Igra do 60-te minute je bila perfektna u svakom segmentu, osim golmana koji je bio totalno nesiguran, ali i to je razumljivo jer su mu ovo prve utakmice. Jedino sto zabrinjava jeste sebičnost igraca, ali i to ima pozadinu. Kada Guli ima šansu da doda nekome od igraca on to nikada neće uraditi i zbog toga drugi igrači njega ignorišu, ali če se i to riješiti. Mislim da u ovoj ekipi nemaju mjesta Paskalev i oba beka, kao i Turkes, koji je indirektno krivac za jedan gol Radnika jer nije uklizao da bi dobio loptu u posjed , vec je poskocio da ga , možda, ne bi povrijedio igrac radnika koji uzima loptu i gura naprijed i mi primamo go. Ovaj momak Musija nije djete ima 20 godina , a isto tako nije ni kvalitet, trenutno. Unosio je nervozu medju igrače, odbijanjem lopti koje je mogao i uhvatiti, a za gol sa preko 35 metara necu ni da pišem. Neka ga posude nekome na kaljenje. Da je postignut napredak u igri jeste, da treba ispraviti neke stvari , treba, ali da se skidaju glave Zekicu i ostalim u SŠ ne treba. I ponavljam, krali su nas, krašče nas, a mi samo ne treba da im damo za to prilike koliko možemo.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:41Znaci onaj gol nije regularan i povlacenje linija. Ljudi se smiju na tv analizi.
Pocelo je…
Evo i oni tebe selame!
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Ponavljam, loša igra nije opravdanje za krađu. Ne stoji nigdje u pravilniku FIFA-e da se ima pravo krasti "lošiju" ekipu.obrijanopile je napisao/la: ↑05 avg 2025, 05:13Normalno da je neregularan! Pregledo sam utakmicu, odnosno kako smo primili golove, i moze se primjetiti kada je var vrsio privjeru, da je sudija odmah pokrio usta i nesto govori i ide prema centru. Odmah da raščistimo, mi smo sami sebi krivi sto smo se doveli u ovu situaciju, ali ako neko misli da će biti pošteno sudjenje i da nas u svakoj mogućnosti nece krasti dobro su se zaj.ebali. Igra do 60-te minute je bila perfektna u svakom segmentu, osim golmana koji je bio totalno nesiguran, ali i to je razumljivo jer su mu ovo prve utakmice. Jedino sto zabrinjava jeste sebičnost igraca, ali i to ima pozadinu. Kada Guli ima šansu da doda nekome od igraca on to nikada neće uraditi i zbog toga drugi igrači njega ignorišu, ali če se i to riješiti. Mislim da u ovoj ekipi nemaju mjesta Paskalev i oba beka, kao i Turkes, koji je indirektno krivac za jedan gol Radnika jer nije uklizao da bi dobio loptu u posjed , vec je poskocio da ga , možda, ne bi povrijedio igrac radnika koji uzima loptu i gura naprijed i mi primamo go. Ovaj momak Musija nije djete ima 20 godina , a isto tako nije ni kvalitet, trenutno. Unosio je nervozu medju igrače, odbijanjem lopti koje je mogao i uhvatiti, a za gol sa preko 35 metara necu ni da pišem. Neka ga posude nekome na kaljenje. Da je postignut napredak u igri jeste, da treba ispraviti neke stvari , treba, ali da se skidaju glave Zekicu i ostalim u SŠ ne treba. I ponavljam, krali su nas, krašče nas, a mi samo ne treba da im damo za to prilike koliko možemo.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:41Znaci onaj gol nije regularan i povlacenje linija. Ljudi se smiju na tv analizi.
Pocelo je…
-
- Kontakt:
E vidis,ta utakmica i jos mnoge iz prosle i koje ce tek doci u ovoj sezoni nam govore da FKS mora osim fudbalskog protivnika nadigrati i ne fudbalskog,odnosno ljude (ako se tako mogu nazvati) koji dijele nepravdu kad igra FKS!NeSamSafetee je napisao/la: ↑05 avg 2025, 06:15Ponavljam, loša igra nije opravdanje za krađu. Ne stoji nigdje u pravilniku FIFA-e da se ima pravo krasti "lošiju" ekipu.obrijanopile je napisao/la: ↑05 avg 2025, 05:13Normalno da je neregularan! Pregledo sam utakmicu, odnosno kako smo primili golove, i moze se primjetiti kada je var vrsio privjeru, da je sudija odmah pokrio usta i nesto govori i ide prema centru. Odmah da raščistimo, mi smo sami sebi krivi sto smo se doveli u ovu situaciju, ali ako neko misli da će biti pošteno sudjenje i da nas u svakoj mogućnosti nece krasti dobro su se zaj.ebali. Igra do 60-te minute je bila perfektna u svakom segmentu, osim golmana koji je bio totalno nesiguran, ali i to je razumljivo jer su mu ovo prve utakmice. Jedino sto zabrinjava jeste sebičnost igraca, ali i to ima pozadinu. Kada Guli ima šansu da doda nekome od igraca on to nikada neće uraditi i zbog toga drugi igrači njega ignorišu, ali če se i to riješiti. Mislim da u ovoj ekipi nemaju mjesta Paskalev i oba beka, kao i Turkes, koji je indirektno krivac za jedan gol Radnika jer nije uklizao da bi dobio loptu u posjed , vec je poskocio da ga , možda, ne bi povrijedio igrac radnika koji uzima loptu i gura naprijed i mi primamo go. Ovaj momak Musija nije djete ima 20 godina , a isto tako nije ni kvalitet, trenutno. Unosio je nervozu medju igrače, odbijanjem lopti koje je mogao i uhvatiti, a za gol sa preko 35 metara necu ni da pišem. Neka ga posude nekome na kaljenje. Da je postignut napredak u igri jeste, da treba ispraviti neke stvari , treba, ali da se skidaju glave Zekicu i ostalim u SŠ ne treba. I ponavljam, krali su nas, krašče nas, a mi samo ne treba da im damo za to prilike koliko možemo.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:41Znaci onaj gol nije regularan i povlacenje linija. Ljudi se smiju na tv analizi.
Pocelo je…
Jednostavno nama je oduzeto pravo na pravedno sudjenje.
Zato nam ne treba da od gotovog pravimo veresiju,ne treba nam to uopste,a pogotovo ne kad znas da ce se iskoristiti protiv tebe i najmanja mogucnost da te osakate.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Daj ba šta sad pričate o suđenju.
Prije nekoliko dana sam pisao o slučaju SAŠK Naoredak i karanju na kantonu a oni opet uzeli titulu jer su bili beton. Ista stvar se desila u nedjelju. Jedina Bandićeva greška, do VAR-a, je bila kad je svirno faul nad Gulijem kod auta i tako nam prekinuo kontru. Zašto je tako, zato što smo ih ubili ko mraz paprike do 60 min i nismo mu dali mogučnost da nas kara. To je to, igraj, ubijaj i ne može ti niko ništa, kako će te yebavati sudija kad je lopta kod tebe 65-70 %. Treba izaći i yebat mater svima a možemo to jer smo duplo bolji od svih.
Prije nekoliko dana sam pisao o slučaju SAŠK Naoredak i karanju na kantonu a oni opet uzeli titulu jer su bili beton. Ista stvar se desila u nedjelju. Jedina Bandićeva greška, do VAR-a, je bila kad je svirno faul nad Gulijem kod auta i tako nam prekinuo kontru. Zašto je tako, zato što smo ih ubili ko mraz paprike do 60 min i nismo mu dali mogučnost da nas kara. To je to, igraj, ubijaj i ne može ti niko ništa, kako će te yebavati sudija kad je lopta kod tebe 65-70 %. Treba izaći i yebat mater svima a možemo to jer smo duplo bolji od svih.
-
- Kontakt:
Ko o cemu, pitari o sudjenju.
Evo ne znam šta napisati na ovu temu. Zekića poštujem, stvarno vrh trener ima jak karakter i to je ono što nam treba. On je trebao prvo poći od sebe, ekipa se nazad raspada, primaš dva gola i šta on radi ubacuje Butića umjesto Gulija i fking Đorđevića, pa frajko ne može ništa na terenu. Umjesto nekog od stopera, a imao je izbor Turdu i Bralića malo da se zatvori nazad barem pet minuta da dođemo do zraka. Onda Paskalev i Jović igraju ispod nivoa i to daleko. Paskalev se nikada nije ni pokazao Bog zna nekim akcijama, bio je korektan i tjt. Filip Jović je enigma, strašno pozicioniranje, odličan pas u igru, utrčavanja iz drugog plana, sada to ništa ne radi. Pomoćni izgubi glas govoreći ponesi loptu, uđi unutra pa nije akademac da mu se te stvari moraju objašnjavat da kada bitiš pet metara čistog prostora napraviš korak ili dva naprijed. Mislim da se rano krenulo i sa pritiskom na Jattu, puno obaveza ima, a mlad je olašim se da mu neće tijelo izdržati ovo još dugo da sve on mora stizat. Elezi kapa dole, Mlinarić mi je daleko od gola za njegove sposobnosti. Milism da je red malo Kyeremeh da odmori i Renana da vidimo na djelu.junioR je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:27Kao što ste mogli primjetiti po objavi Krste, stručni štab je dobio podršku na sastanku koji se održao danas sa kompletnim kolektivnom.
Naredni dana je sastanak samo sa šefom i njegovim stručnim štabom i možete očekivati da su neki igraci odigrali posljednju utakmicu u našem dresu.
Isto tako u narednim danima cemo znati nesto vise oko transfera i da li smo stopirali i ostale pregovore.
Pored Kovacika trebali smo dobiti jos u21 igrača i jedno jako kvalitetno pojačanje u vrhu (stranac).
P.s. Stručni štab je pojačao Robert Krčmar.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam sto se toliko kritikuje Zekic radi stavljanja Mlinarica u sredinu, momak je cijelu karijeru do ove zadnje sezone u Velezu proveo kao veznjak. Eksplodirao je u Velezu kao spic al ne znaci da bi u sistemu koji mi igramo uradio isto. Uostalom, i Osim je gurnuo Jahica u spic jedne sezone i ovaj mu je isporucio 20ak golova. Sve zavisi od sistema. Ja bih rekao da se pokusava iskoristit Mlinaricev ubojiti sut i da s razlogom igra malo iza, da se vrti tu na 20ak metara od gola i ceka priliku za sut. Jedina mi je nepoznanica sto se igra sa dva niska napadaca a igra se forsira preko bekova i centarsuteva, logicnije bi mi bilo da uz Gulija u napadu igra Butic. Al dobro, nisam ja trener, mozemo mi ovdje do sutra naprdjivat, Zekic zna najbolje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ja sam bio taman u liniji na istoku kad je bila ta akcija i govorim raji nije ofsajd sve cisto. I fakat je tako izgledalo, e sada ako je bio ovaj neki sto se samo na var-u vidi, to je druga prica. Svejedno ne opravdava katastrofu u odbrani.
Ne moze jatta sam drzati sredinu, dijete ce izginuti, treba neko u paru sa njim da bude, ili barem klasicna osmica. Mi to nismo imali, svi se guraju naprijed i bukvalno stoje u liniji, jedino se elezi izvlacio po loptu koliko toliko. Sto se tice Elezija, momak me odusevio, nevezano za odlicne golove, lik ima fantasticne kretnje bez lopte, vrlo inteligentan igrac. Mlinaric je po meni vise neka polutka, nego napadac, kao igrac iz drugog plana.
Neka se malo dozovu, i idemo aBd po pobjedu u Doboj.
Ne moze jatta sam drzati sredinu, dijete ce izginuti, treba neko u paru sa njim da bude, ili barem klasicna osmica. Mi to nismo imali, svi se guraju naprijed i bukvalno stoje u liniji, jedino se elezi izvlacio po loptu koliko toliko. Sto se tice Elezija, momak me odusevio, nevezano za odlicne golove, lik ima fantasticne kretnje bez lopte, vrlo inteligentan igrac. Mlinaric je po meni vise neka polutka, nego napadac, kao igrac iz drugog plana.
Neka se malo dozovu, i idemo aBd po pobjedu u Doboj.
-
- Kontakt:
Da je nastavio da igra to što je igrao čitavu karijeru i dalje bi igro po drugim ligama Hr.napoleon72 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 08:41Ne znam sto se toliko kritikuje Zekic radi stavljanja Mlinarica u sredinu, momak je cijelu karijeru do ove zadnje sezone u Velezu proveo kao veznjak. Eksplodirao je u Velezu kao spic al ne znaci da bi u sistemu koji mi igramo uradio isto. Uostalom, i Osim je gurnuo Jahica u spic jedne sezone i ovaj mu je isporucio 20ak golova. Sve zavisi od sistema. Ja bih rekao da se pokusava iskoristit Mlinaricev ubojiti sut i da s razlogom igra malo iza, da se vrti tu na 20ak metara od gola i ceka priliku za sut. Jedina mi je nepoznanica sto se igra sa dva niska napadaca a igra se forsira preko bekova i centarsuteva, logicnije bi mi bilo da uz Gulija u napadu igra Butic. Al dobro, nisam ja trener, mozemo mi ovdje do sutra naprdjivat, Zekic zna najbolje.
Ako je eksplodirao ko napadač pa valjda je logično da tu eksploziju intenzivira.
Igra to što igra isključivo zbog Guliašvilija,a Zekić može pričati šta hoće,zvijezdice mu rade ne terenu šta žele i ne jebu ga ni 2%.
Sljedeći koji će se tako ponašati je Jatta jer vidi da to tako kod nas funkcioniše.Veći si od kluba nakon par dobrih utakmica.
Ne znam da li ste primjetili da je Zekić na 3:1 pozvao Đorđevića i Anesa i da je tako trebalo da zatvori sredinu i papa. Međutim padne gol 3:2 vrati Anesa i uvede Butića umjesto Elezija. Jbg umjesto da zatvoriš sredina ti ostade bez Elezija sa nespremnim Saletom. Da je Bogdo ostao pri prvobitnoj zamisli bolje bi bilo. Al’ jbg za prolivenom vodom se ne plaće, treba gledati da se dalje ne proljeva.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Treba zadnji put sjesti i popričati, mislim to je ovo što se već desilo. Odstraniti sve one koji bi da se kurce, nebitno ko je u pitanju. Zekić treba dati do znanja igračima da ako se opet budu onako zaebavali u završnici kao što se zaebavaju evo već dugi period, ide klupa odmah.
Ja od utakmice s Zrinjskim trubim da se Guliashviliju ne treba popuštati pa da je Messi. Zabije jednu, fuli pet i kaže "on ide za 6 miliona". Ide za qurac moj, ovo mu može prolaziti samo još ovdje. Nenormalno je da u jednoj utakmici zabiješ četiri i fuliš još pet odličnih šansi.
Uz regularne treninge, uvesti im i sat vremena treninga završnice, pa neka pucaju iz svih mogućih pozicija i situacija. Ovo je više nepodnošljivo postalo, Guliashvili iz pozicije gdje je treba jako zategnuti, on lobuje lika koji je na liniji. Mlinarić na kraju ima samog Guliashvilija, on šuta. To su neke stvari koje mi mozak ne može procesuirati. Odigraš odličnih 60 minuta, sigurno, borbeno, rastrčano, fuliš pet šansi opet i sve prokockaš.
Čim dođe prva ponuda, Guliashvilija prodati, Mlinarića gurnuti na njegovu poziciju.
Ja od utakmice s Zrinjskim trubim da se Guliashviliju ne treba popuštati pa da je Messi. Zabije jednu, fuli pet i kaže "on ide za 6 miliona". Ide za qurac moj, ovo mu može prolaziti samo još ovdje. Nenormalno je da u jednoj utakmici zabiješ četiri i fuliš još pet odličnih šansi.
Uz regularne treninge, uvesti im i sat vremena treninga završnice, pa neka pucaju iz svih mogućih pozicija i situacija. Ovo je više nepodnošljivo postalo, Guliashvili iz pozicije gdje je treba jako zategnuti, on lobuje lika koji je na liniji. Mlinarić na kraju ima samog Guliashvilija, on šuta. To su neke stvari koje mi mozak ne može procesuirati. Odigraš odličnih 60 minuta, sigurno, borbeno, rastrčano, fuliš pet šansi opet i sve prokockaš.
Čim dođe prva ponuda, Guliashvilija prodati, Mlinarića gurnuti na njegovu poziciju.
Moze li se napraviti posebna tema za navijace Krdzalica ?
Kao za stadion, karte, cijene...
Kao za stadion, karte, cijene...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Po meni sad nema smisla igrati ovu formaciju, iako sam vise da se ovo igra, ali dovodio si igrace za sistem 5 3 2. Da si dovodio za ovaj sistem bilo bi uredu. Jovic i Paskalev ne mogu nikako igrati sa 4 nazad.Jedino Gojkovic Turda.
-
- Kontakt:
Moguce da ce nam Nalic doci...
Ne znam jel ko pisao Craoiva dobila Cluja u gostima 3 2.
Viveros dao gol Sao Paolu.
Viveros dao gol Sao Paolu.