Premijer liga BiH - aktuelno

Hrammm1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hrammm1921 » 04 avg 2025, 22:38

Zigazaga je napisao/la:
04 avg 2025, 22:34
Jedno pitanje za Željine navijače.
Planiram u subotu doći na utakmicu,naravno bez obilježja 😉. Dolazim sa dve cure. Na koju tribinu bi bilo najbolje da udjem. Hvala unaprijed.
Sjever , Bujrum

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 04 avg 2025, 22:39

Hrammm1921 je napisao/la:
04 avg 2025, 22:38
Zigazaga je napisao/la:
Planiram u subotu doći na utakmicu,naravno bez obilježja 😉. Dolazim sa dve cure. Na koju tribinu bi bilo najbolje da udjem. Hvala unaprijed.
Sjever , Bujrum
Hvala.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 04 avg 2025, 22:41

Zigazaga je napisao/la:
04 avg 2025, 22:39
Zigazaga je napisao/la:
Sjever , Bujrum
Hvala.
Ali mislim da me nisi razumio. Dolazim kao simpatizer Rudara 😃😃😃

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 04 avg 2025, 22:42

imaju li npr. Zrinjski ili Sarajevo novca za dovesti Pjacu?
Don't believe the hype.

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 04 avg 2025, 22:49

let3 je napisao/la:
04 avg 2025, 22:31
Firebase je napisao/la:
04 avg 2025, 21:25

Ne mozes mi pricati o Grbavici kada ja pune 43 godine idem tamo.. Igrali su i pitari jedne godine na Grbavici pa nam je posjeta bila u par deka.. Znam sta pisem i sta sam htio reci, samo "budala" ide svjesno da kisne 2 sata, takvih je par hiljada uvijek tu nevazno grmilo sijevalo za sve ostalo treba mnogo vise pogotovo u danasnji vakat.. Ja sam sa Juga davno otisao bas da ne kisnem jer sam par puta upalu pluca prelezao.. Ko ce navijati za Zelju kad zaglavis bolnice,. Krov je taj koji daje sigurnost, zato imamo mnogo dama na tribinama, ogroman broj male djece, a sve to zato sto nas briga hoce li padati ili nece.. Dok na AFH kad ides razmisljas kao da si na planinarenje krenuo! 😀😀
:thumbup:

Ovdje se ismijava par hiljada pitara koji idu na onaj raspad od stadiona da kisnu i navijaju, umjesto da se pohvale. Moras se natjerati da odes tamo, na kraj grada. Zeljo da igra na na kosevu, mene ni puskom ne bi mogli natjerati da idem gore. Ni za derbije vise ne idem.

Grbavica je sto puta uslovniji stadion, ima 10.000 natkrivenih mjesta sa krovom, sa jugom ce biti oko 15. Plus u gradu.
Pitari da igraju na Grbavici, imali bi posjetu ko i mi.
Sve receno, bravo lave! Sigurno je da imam jako lijepe uspomene na stadion Koševo ali zadnjih godina ne idem ni ja gore.. Kako su zapad zabranili od tada nisam bio... Grbavica nije daleko odakle god iz Kantona Sarajevo da dolazis.. Volim i ja zezati ponekad svoju raju pitare ali realnost je bas ovakva kako smo naveli!

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 04 avg 2025, 22:51

Zigazaga je napisao/la:
04 avg 2025, 22:41
Zigazaga je napisao/la:

Sjever , Bujrum
Hvala.
Jasno sve, Bujrum 😀
Mozda najbolje da udjes na B2 i lagano sa djevojkama pratis.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 04 avg 2025, 22:53

Firebase je napisao/la:
04 avg 2025, 22:51
Zigazaga je napisao/la:
Zigazaga je napisao/la:

Hvala.
Jasno sve, Bujrum 😀
Hvala drug.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 04 avg 2025, 22:54

akisarajevo92 je napisao/la:
04 avg 2025, 22:42
imaju li npr. Zrinjski ili Sarajevo novca za dovesti Pjacu?
ne

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 04 avg 2025, 23:05

Zigazaga je napisao/la:
04 avg 2025, 22:53
Firebase je napisao/la:
04 avg 2025, 22:51
Zigazaga je napisao/la:

Jasno sve, Bujrum 😀
Hvala drug.
Nema na cemu,

Odmah pored tog ulaza ti je biletarnica, tako da ne moras mnogo hodati.. Kupis karte i već si na tribini 😀

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 04 avg 2025, 23:05

Argentina je napisao/la:
04 avg 2025, 20:26
HordasOdMalena je napisao/la:
03 avg 2025, 23:38
Argentina je napisao/la:
02 jun 2025, 15:46

Zar nije Sarajevo Vicin klub koji daje bodove Borcu, spasava Sirokom i Radnika opstanka u ligi itd ? :kafa:
Nek su tebi sve na broju. Prati svoj klub bolan i ne blamiraj se.
Kada citiras, onda citiraj kompletnu prepisku. Ovo su odgovori na teorije da sno se prodavali Vici, pustali im bodove, imali dogovoren kup,...Kad ono na kraju, jeste to klub iz Sarajeva, ali ne mi :kafa:

Ajde lagano u skokovima, nastavi pratiti Zelju i javi kad ce vlasnik tvog klub s Vicom opet da se lize i sjedi na tekmama repke :think:
Pa pogledaj kome sam ja replicirao, a na šta si se javio iznad. :crazy:

Šta se s tobom dešava, Bog zna. Nekad te opasno prenese. Opusti se bolan, što si napet? :)
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 avg 2025, 23:12

let3 je napisao/la:
Firebase je napisao/la:

Ne mozes mi pricati o Grbavici kada ja pune 43 godine idem tamo.. Igrali su i pitari jedne godine na Grbavici pa nam je posjeta bila u par deka.. Znam sta pisem i sta sam htio reci, samo "budala" ide svjesno da kisne 2 sata, takvih je par hiljada uvijek tu nevazno grmilo sijevalo za sve ostalo treba mnogo vise pogotovo u danasnji vakat.. Ja sam sa Juga davno otisao bas da ne kisnem jer sam par puta upalu pluca prelezao.. Ko ce navijati za Zelju kad zaglavis bolnice,. Krov je taj koji daje sigurnost, zato imamo mnogo dama na tribinama, ogroman broj male djece, a sve to zato sto nas briga hoce li padati ili nece.. Dok na AFH kad ides razmisljas kao da si na planinarenje krenuo! 😀😀

Ovdje se ismijava par hiljada pitara koji idu na onaj raspad od stadiona da kisnu i navijaju, umjesto da se pohvale. Moras se natjerati da odes tamo, na kraj grada. Zeljo da igra na na kosevu, mene ni puskom ne bi mogli natjerati da idem gore. Ni za derbije vise ne idem.

Grbavica je sto puta uslovniji stadion, ima 10.000 natkrivenih mjesta sa krovom, sa jugom ce biti oko 15. Plus u gradu.
Da i ja tebe ispostujem jednom
Posteno, respect+

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 avg 2025, 23:47

Na klupi prvoligaša Republike Srpske Puzigaća je zamijenio Branislava Krunića koji je stigao među „romantičare“ upravo poslije „prelaska“ popularnog Puze u Borac.
Branislava Krunića čeka posao na klupi mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine do 21 godine na kojoj je do prije nekoliko dana sjedio Vinko Marinović, povratnik na poziciju šefa stručnog štaba banjalučkog Borca.

E prekidam post

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 avg 2025, 08:46

let3 je napisao/la:
Firebase je napisao/la:

Manite se tog vjecnog moralisanja i patetike. Realno, ne bi imali ni blizu posjetu kakvu imamo mi. Godinama se gradi hajp i kultura dolaska na utakmice sa porodicom, djecom itd. To nije nesto sto se desi preko noci i to oni nemaju u toj mjeri.

Ako je neko sa Stupa ili Ilidze i kaze "gdje cu gore na kraj grada", onda nemoj s druge strane busati se u prsa kako im je veca baza navijaca centar i sg, jer se vidi i zna da to nije istina i da ta prica pada u vodu. Da smo mi imali ovakvu posjetu na otvaranju sezone, vrtjeli bi to danima, svaki drugi post bi bio o tome kako niko ne dolazi, ne zanima vise nikog. A ovdje suplje price, trazi se opravdanje u svemu zbog kise u augustu.

Jedino sto ima smisla spomenuti jeste krov al i to pada u vodu jer ih je u ranijim sezonama dolazilo vise i po gorem vremenu. Dakle nije toliko ni do krova nego do toga da jednostavno nema te navike i te kulture. I to je sustina.

Nismo isti, to je valjda i slijepom jasno. Razlika od skoro 20 hiljada ljudi u samo 10 dana na istom stadionu sve ti govori.

Dobro jutro svima :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 avg 2025, 09:22

slika

Plavi lakše dišu
Željezničar riješio dug prema Erminu Zecu
Pratili su ga brojni pehovi, a upisao je 57 nastupa

Kao veliko pojačanje stigao je Ermin Zec u januaru 2019. godine u redove Željezničara.
Zec je mnogo ranije bio meta Željezničara, trenirao je sa Plavima kao golobradi mladić, ali nije potpisao ugovor. Preko Šibenika je stigao u Tursku, a zatim nastupao i u Azerbejdžanu, da bi iz Turske ipak stigao na Grbavicu.
Plavima se tada priključio na pripremama u Međugorju, ali pratili su ga brojni pehovi. Imao je problema sa povredama, te je za tim sa Grbavice upisao 57 nastupa uz 12 pogodaka i 10 asistencija.
Dres Željezničara nosio je u teškom periodu za Plave, a bio je skupo plaćen, sa reputacijom bivšeg reprezentativca i igrača sa bogatim inostranim iskustvom. Pogađao je i u vječitom derbiju, a 2022. godine je napustio Željezničar.

Značilo je to i kraj igračke karijere, ali ostala su dugovanja, te je pravno odlučio potražiti novac koji mu prema ugovoru pripada. Na kraju se to i desilo, te je postigao dogovor sa Plavima o isplati na mjesečnom nivou, što je bio veliki teret za budžet kluba sa Grbavice.
Zvanične informacije o kojem se tačno iznosu radi nisu poznate, a Faktor saznaje da je prošle sedmice cijeli slučaj završen. Zahvaljujući sadašnjem rukovodstvu, sav dug je isplaćen i Plavi više nemaju obaveza prema 37-godišnjaku koji je trenutno prvi čovjek NK Iskra 1946 Bugojno.

Navodno, tu nije kraj isplatama dugovanja. Na Grbavici u narednim sedmicama spremaju riješiti još neka dugovanja iz mnogo ranijeg perioda, što će u budućnosti itekako pomoći za bolje funkcionisanje kluba.

GOLEM SI ŽELJO

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 05 avg 2025, 09:25

svrakino1921 je napisao/la:
05 avg 2025, 09:22
slika

Plavi lakše dišu

Kao veliko pojačanje stigao je Ermin Zec u januaru 2019. godine u redove Željezničara.
Zec je mnogo ranije bio meta Željezničara, trenirao je sa Plavima kao golobradi mladić, ali nije potpisao ugovor. Preko Šibenika je stigao u Tursku, a zatim nastupao i u Azerbejdžanu, da bi iz Turske ipak stigao na Grbavicu.
Plavima se tada priključio na pripremama u Međugorju, ali pratili su ga brojni pehovi. Imao je problema sa povredama, te je za tim sa Grbavice upisao 57 nastupa uz 12 pogodaka i 10 asistencija.
Dres Željezničara nosio je u teškom periodu za Plave, a bio je skupo plaćen, sa reputacijom bivšeg reprezentativca i igrača sa bogatim inostranim iskustvom. Pogađao je i u vječitom derbiju, a 2022. godine je napustio Željezničar.

Značilo je to i kraj igračke karijere, ali ostala su dugovanja, te je pravno odlučio potražiti novac koji mu prema ugovoru pripada. Na kraju se to i desilo, te je postigao dogovor sa Plavima o isplati na mjesečnom nivou, što je bio veliki teret za budžet kluba sa Grbavice.
Zvanične informacije o kojem se tačno iznosu radi nisu poznate, a Faktor saznaje da je prošle sedmice cijeli slučaj završen. Zahvaljujući sadašnjem rukovodstvu, sav dug je isplaćen i Plavi više nemaju obaveza prema 37-godišnjaku koji je trenutno prvi čovjek NK Iskra 1946 Bugojno.

Navodno, tu nije kraj isplatama dugovanja. Na Grbavici u narednim sedmicama spremaju riješiti još neka dugovanja iz mnogo ranijeg perioda, što će u budućnosti itekako pomoći za bolje funkcionisanje kluba.

GOLEM SI ŽELJO
Golem ko dug iz 2015.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 05 avg 2025, 09:42

Kako nema postova za start u Mostaru koji je bio pogibljen za crveni karton? Znali se sta?
A da licmjerstvo, logicno :)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 avg 2025, 09:49

ErosViverosViv je napisao/la:
05 avg 2025, 09:25
svrakino1921 je napisao/la:
05 avg 2025, 09:22
slika

Plavi lakše dišu

GOLEM SI ŽELJO
Golem ko dug iz 2015.
Jel to Amarov dug

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 avg 2025, 09:53

MikiPirs je napisao/la:
05 avg 2025, 09:42
Kako nema postova za start u Mostaru koji je bio pogibljen za crveni karton? Znali se sta?
A da licmjerstvo, logicno :)
Kakvih postova? Pa šta hoćeš? Svi smo rekli da je trebao biti crveni (čak i na TV-u bivši FIFA sudija to potvrdio). Šta hoćeš više?

Jednom vas oštetili u zadnjih koliko, 45 utakmica u Ligi? Odvadi malo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 05 avg 2025, 11:03

Pitari vec krenuli mitove,za mjesec dana nece niko pricati o brukanju protiv slabasnog Radnika nego o pljacki i priznavanju neregularnog gola, ne daj Boze da neko spomene nedosudjen penal za Radnik....

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 avg 2025, 11:12

Sudijske lakrdije protiv Sarajeva su vec pocele.
Sad ce na kraju sezone bjezati Zrinjskom samo 18, umjesto 20 bodova.
Naravno, ako sudjenje bude regularno...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal, JimmyPage, Kaunas, mosarajvosa83 i 22 gosta.