AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Generalno je covjek sklon pracenju tih cifri pa cim je enormna cijena odmah "mora" i biti dobar igrac. A u biti svi znamo da nije tako.
Pervis bi mogao biti vrhunsko pojacanje, samo da se uklopi u ekipu i da vidimo kako ce funkcionisati sa Leaom, jer od ovog drugog ce uveliko i sama sezona zavisiti.
Mene nervira sto stalno pravimo igrace drugima. Dovedemo ih sa prosjecnu cifru, pruzimo sansu i forsiramo, a onda dadnemo drugima besplatno ili ispod cijene. Tako je bilo i sa Hakanom, Kessiem, Donarumom, Reijndersom, i tako u nedogled. A kad dovodimo igraca to je Isusova muka.
Pervis bi mogao biti vrhunsko pojacanje, samo da se uklopi u ekipu i da vidimo kako ce funkcionisati sa Leaom, jer od ovog drugog ce uveliko i sama sezona zavisiti.
Mene nervira sto stalno pravimo igrace drugima. Dovedemo ih sa prosjecnu cifru, pruzimo sansu i forsiramo, a onda dadnemo drugima besplatno ili ispod cijene. Tako je bilo i sa Hakanom, Kessiem, Donarumom, Reijndersom, i tako u nedogled. A kad dovodimo igraca to je Isusova muka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prvo trazili 35, pa 40 sad 41, isto kao atalanta sa lokmanom. Treba se okrenuti drugom igracu i cao.
Nego Bondo u Cremonese obicna posudba, nali Comoto ili kako vec posudba obicna u Speziu.
Od ostalih vijesti Young Boys odbio ponudu za onog desnog beka
Nego Bondo u Cremonese obicna posudba, nali Comoto ili kako vec posudba obicna u Speziu.
Od ostalih vijesti Young Boys odbio ponudu za onog desnog beka
Naši su se davno trebali okrenuti drugim opcijama jer ovi ih vuku za nos ima mjesec i po.
Navodno su malom obećali da će ga pustiti u klub koji on želi pod uslovom da isti ponudi 30 mil eura.
Naša trenutna ponuda iznosi 33,5 mil + 4,5 mil bonusa.
Jedno vrijeme se pisalo da ovi hoće 35 mil fiksno, pa 40 mil sa bonusima, pa sad 41...
Navodno su malom obećali da će ga pustiti u klub koji on želi pod uslovom da isti ponudi 30 mil eura.
Naša trenutna ponuda iznosi 33,5 mil + 4,5 mil bonusa.
Jedno vrijeme se pisalo da ovi hoće 35 mil fiksno, pa 40 mil sa bonusima, pa sad 41...
Il Club più titolato al mondo!
Sta ce arapi sa svojih 70M, sad kad mi uletimo i ponudimo 40M, pa to samo budala moze odbitMilan have made an initial approach to Liverpool for Darwin Nunez. Milan are trying to sign him and contact has now been made between the clubs. The Serie A side are yet to make an offer – and there are other interested clubs, including Al Hilal from Saudi Arabia

Vodite ga ko boga vas molimThiaw continues to be a transfer market target for Newcastle. They have inquired once again about him in the last days. At the moment there is no official bids presented to Milan but an exchange of information. Allegri wants to keep Thiaw as for him he is an important player, though Milan are willing to listen to offers above €30M
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hajde dok čekate Jašarija, dajte ovih 20 miliona a Dušana 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
A kad bi naši ponudili 41 milion za Jašarija, ovi smradovi bi tražili 42.
Dugo nas neko nije ovako vukao za nos, ko da je trostruki osvajač Zlatne lopte.
Mozete dobiti Adlia jedino i to je to. Sifra: taraba za tarabuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:46Hajde dok čekate Jašarija, dajte ovih 20 miliona a Dušana![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Fala Qrcu što se kaze. Jashari konačno done deal. 33,5 + 2 mil
Ako sad opet bude neke zajebancije nek se gone i oni i on u 3 lijepe 
Hajde da vidimo zasto su se ovolilo natezali za njega.
Longo prenosi da se zadnji detalji dogovaraju i da je to done deal
Obraduj nas Jasare

Hajde da vidimo zasto su se ovolilo natezali za njega.
Longo prenosi da se zadnji detalji dogovaraju i da je to done deal
Obraduj nas Jasare

Izgleda da su i ovoga zavrsili, ne znam kakav je al kazu da je dobar potencijal. Ono sto sam vidio na snimcima je to da je dosta brz, ako nista barem mu je to prednost u startu nad Calabriom

Fina pojačanja Milana, još kada stigne Vlahović, ozbiljan dark horse
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Moje neko misljenje je da ce Vlahovic ostati u Juveu a sve iz razloga jer ne mogu da se dogovore za Kolo Muanija, a pri tome tu su im i David i Milik, tako da. Ja bi prije u Milanu Darwin Nuneza ili Goncalo Ramosa
- muha milanez
- Kontakt:
Dobro nam došao Luka. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Modrić: Odrastao sam gledajući italijanski fudbal i Milan je bio moja omiljena ekipa, a Boban moj idol.
Dobrodošao Luka u omiljeni klub, šteta s jedno 15 godina zakašnjenja.
Dobrodošao Luka u omiljeni klub, šteta s jedno 15 godina zakašnjenja.
Hvala qurcu što se ovo privodi kraju, jedna od najiritantnijih transfer saga otkako pratim klub. I to oko koga, nekoga za koga nisi ni čuo dok se nije počeo povezivati sa Milanom.
Bio bi hit da sad flopne.
Šalu na stranu, mislim da neće jer se čini da ima i talenta i bolju glavu za razliku od Keteljara kojeg su velika očekivanja pojela.
Bio bi hit da sad flopne.

Šalu na stranu, mislim da neće jer se čini da ima i talenta i bolju glavu za razliku od Keteljara kojeg su velika očekivanja pojela.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Meni zao sto onaj malo Comotto ode na posudbu, nekako bi vise volio da je proveo godinu dana trenirajuci sa Modricem vjerujem da bi dosta toga unaprijedio. Al hajd mozda mu i posudba dobro dodje. Djeluje stvarno da ima decko strasan potencijal
Svaki malac koji ima potencijala, u Milanu je osudjen na selidbu. Evo analizirajmo samo zadnjih 20-ak godina, haman niko od omladine nije se naigrao kod nas ( izuzev Dollarume). Samo lani, u drugom dijelu sezone, mrtvi jovic se naigrao u odnosu na Camardu. I ode Camarda negdje gdje moze igrati. Nesto je truhlo u ovom nasem lijepom klubu. I odavno je tako. A zao mi te djece. Ja bih uvijek radije gledao njih nego neke kvaziigrace koje dovodimo, platimo neke pare za njih, a ne valjaju ni za avliju pokositi.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Sve to na stranu ljudi ulazu novce tako da znaju sta rade...
Nego sta napadamo ove sezone? Koji trofej sta je cilj?
Nego sta napadamo ove sezone? Koji trofej sta je cilj?
Nego sta mislite o povratku Galijanija?
Lično sam mišljenja da bi takvog čovjeka dobro bilo imati u klubu iz više razloga.
Medjutim, opet se izmisljaju neke pozicije gdje vise ne znas ko ima kakve ovlasti.
Najradije bi da Cardinale nogira Ibru i da Gale bude ta neka vrsta konsultanta i spona između vlasnika i menadžmenta.
Lično sam mišljenja da bi takvog čovjeka dobro bilo imati u klubu iz više razloga.
Medjutim, opet se izmisljaju neke pozicije gdje vise ne znas ko ima kakve ovlasti.
Najradije bi da Cardinale nogira Ibru i da Gale bude ta neka vrsta konsultanta i spona između vlasnika i menadžmenta.
Il Club più titolato al mondo!
Galijanija dovesti pa da on vrati Maldinija u klub 
Nego usutilo se oko Jasara nista novo nema, kao da gledam na kraju ovi ce opet odbiti

Nego usutilo se oko Jasara nista novo nema, kao da gledam na kraju ovi ce opet odbiti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.