Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Celik bi bio ubjedljivo drugi, to im niko ne moze uzeti, koliko god ih ja mrzio i koliko god ih pitari pokusali poniziti, to je realnost.
Zeljo
Celik
Sarajevo/Velez
Ovo je trenutna realnost.
Zeljo
Celik
Sarajevo/Velez
Ovo je trenutna realnost.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Grob te yebo ove kone ni u cemu nisu relevantne i moraju da nas peru u na svakoj stranici o posjeti. Evo od mene imate trofej za to
Molim admina da napravi podtemu za posjetu da se ovde ne spominje vise
Molim admina da napravi podtemu za posjetu da se ovde ne spominje vise
Jedina realnost je da vi ne možete prodati 10.000 ulaznica za evropsku utakmicu, a da u ligaškim utakmicama vrlo često prebacite i kapacitet stadiona. Zanimljivo, u najmanju ruku.
Tvoj kolega sugavac NoProfit je pokrenuo ovu temu neznajuci da ce to da smeta i da boli ostale sugavce, tebe npr. jer ste donji sto se posjete tice
Evo izvini, necemo na tu temu vise, mozemo o fudbalu i o sakupljenim bodovima do sad ili ti ni to ne odgovara
Evo izvini, necemo na tu temu vise, mozemo o fudbalu i o sakupljenim bodovima do sad ili ti ni to ne odgovara

SPARTANS FC
SPARTANS FC
2.000

SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kada citiras, onda citiraj kompletnu prepisku. Ovo su odgovori na teorije da sno se prodavali Vici, pustali im bodove, imali dogovoren kup,...Kad ono na kraju, jeste to klub iz Sarajeva, ali ne miHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:38Nek su tebi sve na broju. Prati svoj klub bolan i ne blamiraj se.

Ajde lagano u skokovima, nastavi pratiti Zelju i javi kad ce vlasnik tvog klub s Vicom opet da se lize i sjedi na tekmama repke

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Sto su ovo pitari nervozni 

Opaaa strucni rece da je ovdje bio crven, “na srecu po oba igraca sve je bilo ok” ne bih spominjaos ta su pricali prosle godine na startove Kvrzica al eto necu reci da je tendeciozno…. eto nije se stiglo da se izdvoje ostale situacije… joj majko moja 

Ja ne znam cemu rasprave oko posjete, budite realni malo.. Svim navijacima koji prate ovu amatersku ligu treba odati priznanje jer ono sto se na terenu nudi zauzvrat, ne opravdava tako visoke cijene karata ni u kom slucaju. Dobro, mi se većima poistovjećujemo sa klubom i nije nam zao dati taj novac bez obzira na sadrzaj, ali judi moramo biti realni i reci da je po kisi ocekivati neku dobru posjetu na AFH iluzorno.. Da Zeljo igra gore slicna bi situacija bila pitari bi punili Grbavicu i isto bi bilo.. Grbavica je najuslovniji stadion kod nas, arena Rodjeni takodjer iz ničega nastade extra stadion, jos kad ga natkriju ima da zvoni sve, uz Bilino polje koje je standardno to su već 3 stadiona gdje bi se repka mogla izmjenjivati.. Sad se vracam na prvi dio, dobro iko dolazi na stadione generalno a kamoli da ide u lokvu sa kabanicom, kisobranom i bundom i da da 15KM za sve to.. Moras dobro biti lud da se odlucis nw ovo pogotovo protiv nekog radnika i jos si primio 4 kom od rumuna, nema teorije.. Nekako tuzno zvuci da su nam navijaci vjerovatno i jedina svijetla tacka, rekao bih Bundesliga u tom svijetu ali imamo nesrecu da smo osudjeni da plivamo u ovom amaterizmu od fudbala.. Zato dajmo bar malo vise uvažavanja jer smo svi neki navijaci, volimo ovo i dzaba je sve.. Dajte molim vas da se napokon uspostavi kulturan i prije svega realan dijalog a ne da se ide iz krajnosti u krajnost svako sat vremena..
-
- Kontakt:
Ne sekiraj se ti, kad bude zatrebalo bice tu njegomirovic i ekipa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Grbavica je hram fudbala i postala je kultura da ljudi idu na utakmice, a ne samo na derbije i evropske. Ne sjecam se kad je zadnji put bila posjeta ispod 4 i po 5 milja. Stoji da je najuslovnija, ali nije to samo do uslova, najbolja atmosfera je na Grbavici od Tifine himne na pocetku pa nadalje.Firebase je napisao/la: ↑04 avg 2025, 20:45Ja ne znam cemu rasprave oko posjete, budite realni malo.. Svim navijacima koji prate ovu amatersku ligu treba odati priznanje jer ono sto se na terenu nudi zauzvrat, ne opravdava tako visoke cijene karata ni u kom slucaju. Dobro, mi se većima poistovjećujemo sa klubom i nije nam zao dati taj novac bez obzira na sadrzaj, ali judi moramo biti realni i reci da je po kisi ocekivati neku dobru posjetu na AFH iluzorno.. Da Zeljo igra gore slicna bi situacija bila pitari bi punili Grbavicu i isto bi bilo.. Grbavica je najuslovniji stadion kod nas, arena Rodjeni takodjer iz ničega nastade extra stadion, jos kad ga natkriju ima da zvoni sve, uz Bilino polje koje je standardno to su već 3 stadiona gdje bi se repka mogla izmjenjivati.. Sad se vracam na prvi dio, dobro iko dolazi na stadione generalno a kamoli da ide u lokvu sa kabanicom, kisobranom i bundom i da da 15KM za sve to.. Moras dobro biti lud da se odlucis nw ovo pogotovo protiv nekog radnika i jos si primio 4 kom od rumuna, nema teorije.. Nekako tuzno zvuci da su nam navijaci vjerovatno i jedina svijetla tacka, rekao bih Bundesliga u tom svijetu ali imamo nesrecu da smo osudjeni da plivamo u ovom amaterizmu od fudbala.. Zato dajmo bar malo vise uvažavanja jer smo svi neki navijaci, volimo ovo i dzaba je sve.. Dajte molim vas da se napokon uspostavi kulturan i prije svega realan dijalog a ne da se ide iz krajnosti u krajnost svako sat vremena..
-
- Kontakt:
Bice kompenzacija sljedece kolo protiv Zrinjskog
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2025, 19:34Solidna posjeta kada uzmemo u obzir da ovaj dio izmedju stepenica ima kapacitet cca 1500-1600. S druge strane:
Bas lose i bar duplo manje.
Sto se tice Celika, spomenuo sam ih jer mislim da bi, s obzirom kako ste vi krenuli, oni u prvoj sezoni imali bolju posjetu od vas![]()

Što se njih tiče, imali bi možda bolju posjetu prvih 5 kola dok se ne bi raspali.

Ne mozes mi pricati o Grbavici kada ja pune 43 godine idem tamo.. Igrali su i pitari jedne godine na Grbavici pa nam je posjeta bila u par deka.. Znam sta pisem i sta sam htio reci, samo "budala" ide svjesno da kisne 2 sata, takvih je par hiljada uvijek tu nevazno grmilo sijevalo za sve ostalo treba mnogo vise pogotovo u danasnji vakat.. Ja sam sa Juga davno otisao bas da ne kisnem jer sam par puta upalu pluca prelezao.. Ko ce navijati za Zelju kad zaglavis bolnice,. Krov je taj koji daje sigurnost, zato imamo mnogo dama na tribinama, ogroman broj male djece, a sve to zato sto nas briga hoce li padati ili nece.. Dok na AFH kad ides razmisljas kao da si na planinarenje krenuo!zeljovac21 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 21:08Grbavica je hram fudbala i postala je kultura da ljudi idu na utakmice, a ne samo na derbije i evropske. Ne sjecam se kad je zadnji put bila posjeta ispod 4 i po 5 milja. Stoji da je najuslovnija, ali nije to samo do uslova, najbolja atmosfera je na Grbavici od Tifine himne na pocetku pa nadalje.Firebase je napisao/la: ↑04 avg 2025, 20:45Ja ne znam cemu rasprave oko posjete, budite realni malo.. Svim navijacima koji prate ovu amatersku ligu treba odati priznanje jer ono sto se na terenu nudi zauzvrat, ne opravdava tako visoke cijene karata ni u kom slucaju. Dobro, mi se većima poistovjećujemo sa klubom i nije nam zao dati taj novac bez obzira na sadrzaj, ali judi moramo biti realni i reci da je po kisi ocekivati neku dobru posjetu na AFH iluzorno.. Da Zeljo igra gore slicna bi situacija bila pitari bi punili Grbavicu i isto bi bilo.. Grbavica je najuslovniji stadion kod nas, arena Rodjeni takodjer iz ničega nastade extra stadion, jos kad ga natkriju ima da zvoni sve, uz Bilino polje koje je standardno to su već 3 stadiona gdje bi se repka mogla izmjenjivati.. Sad se vracam na prvi dio, dobro iko dolazi na stadione generalno a kamoli da ide u lokvu sa kabanicom, kisobranom i bundom i da da 15KM za sve to.. Moras dobro biti lud da se odlucis nw ovo pogotovo protiv nekog radnika i jos si primio 4 kom od rumuna, nema teorije.. Nekako tuzno zvuci da su nam navijaci vjerovatno i jedina svijetla tacka, rekao bih Bundesliga u tom svijetu ali imamo nesrecu da smo osudjeni da plivamo u ovom amaterizmu od fudbala.. Zato dajmo bar malo vise uvažavanja jer smo svi neki navijaci, volimo ovo i dzaba je sve.. Dajte molim vas da se napokon uspostavi kulturan i prije svega realan dijalog a ne da se ide iz krajnosti u krajnost svako sat vremena..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da, i to minimalno. Na drugim slikama koje si postavio a tice se juga i kise, mozda i veca razlika.
Evo slika iz drugog ugla
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
I onda tvrde da današnji Velež nije isti klub kao Velež prije rata... A Zrinjski je isti iako je ugašen prije skoro 50 godinaMostarReds22 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 21:06Stimac se garant na ovo referisao kad je spominjao tradiciju![]()
1905, 1912 ili ipak 1918. hmmm. Mostarski ? Hmmmmmm
Yebote ljudi hladno u istoj godini obiljezavaju 33,120 i 113 godina postojanja. Svaja cast![]()
![]()
![]()
u
![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Svaka ti čast jarane.Firebase je napisao/la: ↑04 avg 2025, 20:45Ja ne znam cemu rasprave oko posjete, budite realni malo.. Svim navijacima koji prate ovu amatersku ligu treba odati priznanje jer ono sto se na terenu nudi zauzvrat, ne opravdava tako visoke cijene karata ni u kom slucaju. Dobro, mi se većima poistovjećujemo sa klubom i nije nam zao dati taj novac bez obzira na sadrzaj, ali judi moramo biti realni i reci da je po kisi ocekivati neku dobru posjetu na AFH iluzorno.. Da Zeljo igra gore slicna bi situacija bila pitari bi punili Grbavicu i isto bi bilo.. Grbavica je najuslovniji stadion kod nas, arena Rodjeni takodjer iz ničega nastade extra stadion, jos kad ga natkriju ima da zvoni sve, uz Bilino polje koje je standardno to su već 3 stadiona gdje bi se repka mogla izmjenjivati.. Sad se vracam na prvi dio, dobro iko dolazi na stadione generalno a kamoli da ide u lokvu sa kabanicom, kisobranom i bundom i da da 15KM za sve to.. Moras dobro biti lud da se odlucis nw ovo pogotovo protiv nekog radnika i jos si primio 4 kom od rumuna, nema teorije.. Nekako tuzno zvuci da su nam navijaci vjerovatno i jedina svijetla tacka, rekao bih Bundesliga u tom svijetu ali imamo nesrecu da smo osudjeni da plivamo u ovom amaterizmu od fudbala.. Zato dajmo bar malo vise uvažavanja jer smo svi neki navijaci, volimo ovo i dzaba je sve.. Dajte molim vas da se napokon uspostavi kulturan i prije svega realan dijalog a ne da se ide iz krajnosti u krajnost svako sat vremena..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Firebase je napisao/la: ↑04 avg 2025, 21:25
Ne mozes mi pricati o Grbavici kada ja pune 43 godine idem tamo.. Igrali su i pitari jedne godine na Grbavici pa nam je posjeta bila u par deka.. Znam sta pisem i sta sam htio reci, samo "budala" ide svjesno da kisne 2 sata, takvih je par hiljada uvijek tu nevazno grmilo sijevalo za sve ostalo treba mnogo vise pogotovo u danasnji vakat.. Ja sam sa Juga davno otisao bas da ne kisnem jer sam par puta upalu pluca prelezao.. Ko ce navijati za Zelju kad zaglavis bolnice,. Krov je taj koji daje sigurnost, zato imamo mnogo dama na tribinama, ogroman broj male djece, a sve to zato sto nas briga hoce li padati ili nece.. Dok na AFH kad ides razmisljas kao da si na planinarenje krenuo!![]()

Ovdje se ismijava par hiljada pitara koji idu na onaj raspad od stadiona da kisnu i navijaju, umjesto da se pohvale. Moras se natjerati da odes tamo, na kraj grada. Zeljo da igra na na kosevu, mene ni puskom ne bi mogli natjerati da idem gore. Ni za derbije vise ne idem.
Grbavica je sto puta uslovniji stadion, ima 10.000 natkrivenih mjesta sa krovom, sa jugom ce biti oko 15. Plus u gradu.
Pitari da igraju na Grbavici, imali bi posjetu ko i mi.
Jedno pitanje za Željine navijače.
Planiram u subotu doći na utakmicu,naravno bez obilježja
. Dolazim sa dve cure. Na koju tribinu bi bilo najbolje da udjem. Hvala unaprijed.
Planiram u subotu doći na utakmicu,naravno bez obilježja
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Combattente87, HyperOS, pitara i 30 gostiju.