FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Boli me k za marketing, administraciju, racunovodstvo, majice, pi*de materine i slicno. Jbt jesmo li mi firma, fabrika ili fudbalski klub? Samo sportski segment i konkretno teren. A jeste se upalili, dosli radi remija sinoc da rovare protiv kluba, uprave, kako je satro propast i rasulo u svim segmentima
-
- Kontakt:
Pravo da ti kazem meni je ova prica izlizana. Ajla je problem ili nije. Ne moze biti problem samo kad kiksamo. Nemojmo biti licemjeri
O grupi i tim relacijama ne bi na ovom forumu.

O grupi i tim relacijama ne bi na ovom forumu.
Meni je fascinantno kako nema ovih priča (ni nickova) kada pobjedimo. Sumnjivo, reklo bi se?boki86 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:04Boli me k za marketing, administraciju, racunovodstvo, majice, pi*de materine i slicno. Jbt jesmo li mi firma, fabrika ili fudbalski klub? Samo sportski segment i konkretno teren. A jeste se upalili, dosli radi remija sinoc da rovare protiv kluba, uprave, kako je satro propast i rasulo u svim segmentima

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Zekic je legenda kaze neki misle da je ovo privatna prćija
. Bio je ljut ko ris i kako nece 3-0 ispustis od ekipe koja ce tesko izborit opstanak .

Kritike stoje uvijek. I tu su. Samo su poslije nelih situacijami poreza, logicno, naglasene. I NE, nisu svi koji jasno podcrtaju kritike i lose poteze "gurbeti, strumfovi, neprijatelji" i sl .
- FKS -
Nama treba centralni vezni. Na pozicijama DMF i CMF imamo dva igrača Mamas i Jatta. Na Krdžalića se očigledno ne računa, osim ako i on ima neku povredu pa je tu bio da se broj popuni. Ako računamo i njega tu, njih trojica ne mogu iznijeti sezonu jer jučerašnja utakmica je pokazala da će se kroz ovu sezonu svi boriti za život, od prvog do posljednjeg kola.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vodi ga kuci.adoado je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:23Vidi se da si plaćenik i egoista, sad si se našao javljati po forumu da komentarišeš čovjeka koji je za tebe gospodin.Kockoglavi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:10Na virsle da se vratimo i smijesnog ispadanja iz evrope od slj ekipe. Ma bravo
Pomalo burazeru, pomalo. Ne može se sve branti.Pendulum je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:07Meni je fascinantno kako nema ovih priča (ni nickova) kada pobjedimo. Sumnjivo, reklo bi se?boki86 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:04Boli me k za marketing, administraciju, racunovodstvo, majice, pi*de materine i slicno. Jbt jesmo li mi firma, fabrika ili fudbalski klub? Samo sportski segment i konkretno teren. A jeste se upalili, dosli radi remija sinoc da rovare protiv kluba, uprave, kako je satro propast i rasulo u svim segmentima![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nije povrijeđen hvala Bogu, zdrav je ko dren i spreman ma sha Allah što smo mogli i vidjeti na pripremama. Svima nam je upitnik iznad glave što ne igra. Malo prije je i @hazarder isto pisao da mu je nejasno. Jedini koji trenutno zna što ne igra je Nazor Ušo. Neki dan napisa da bih ja trebao kao njegov “odvjetnik” znati zašto “malo laprdalo” nije išlo u Rumuniju. Sinoć Sanel Banana upita na pressu za U21 kaze ZZ nije imao koga jer je Mujke povrijeđen a da ipak mladi igrač mora pokazati barem nešto da bi ušao u igru. Eto valjda nije pokazao ništa pa zato ne igraMSOZ101 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:22Nama treba centralni vezni. Na pozicijama DMF i CMF imamo dva igrača Mamas i Jatta. Na Krdžalića se očigledno ne računa, osim ako i on ima neku povredu pa je tu bio da se broj popuni. Ako računamo i njega tu, njih trojica ne mogu iznijeti sezonu jer jučerašnja utakmica je pokazala da će se kroz ovu sezonu svi boriti za život, od prvog do posljednjeg kola.
Izvini, mislim da nisam najbolje razumio. Varešanović je gospodin?adoado je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:23Vidi se da si plaćenik i egoista, sad si se našao javljati po forumu da komentarišeš čovjeka koji je za tebe gospodin.Kockoglavi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:10Na virsle da se vratimo i smijesnog ispadanja iz evrope od slj ekipe. Ma bravo

Sazg je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:49Nije povrijeđen hvala Bogu, zdrav je ko dren i spreman ma sha Allah što smo mogli i vidjeti na pripremama. Svima nam je upitnik iznad glave što ne igra. Malo prije je i @hazarder isto pisao da mu je nejasno. Jedini koji trenutno zna što ne igra je Nazor Ušo. Neki dan napisa da bih ja trebao kao njegov “odvjetnik” znati zašto “malo laprdalo” nije išlo u Rumuniju. Sinoć Sanel Banana upita na pressu za U21 kaze ZZ nije imao koga jer je Mujke povrijeđen a da ipak mladi igrač mora pokazati barem nešto da bi ušao u igru. Eto valjda nije pokazao ništa pa zato ne igraMSOZ101 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:22Nama treba centralni vezni. Na pozicijama DMF i CMF imamo dva igrača Mamas i Jatta. Na Krdžalića se očigledno ne računa, osim ako i on ima neku povredu pa je tu bio da se broj popuni. Ako računamo i njega tu, njih trojica ne mogu iznijeti sezonu jer jučerašnja utakmica je pokazala da će se kroz ovu sezonu svi boriti za život, od prvog do posljednjeg kola..
Jesi ti ono njegov drug?
Gledajuci statistiku covjek je dvije godine duze od tebe na forumu. Poceli ste se pucati nekom paranojom, ko god izrazi negodovanje i nije po kontu, sumnjiv je, stumf je itd.Pendulum je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:07Meni je fascinantno kako nema ovih priča (ni nickova) kada pobjedimo. Sumnjivo, reklo bi se?boki86 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:04Boli me k za marketing, administraciju, racunovodstvo, majice, pi*de materine i slicno. Jbt jesmo li mi firma, fabrika ili fudbalski klub? Samo sportski segment i konkretno teren. A jeste se upalili, dosli radi remija sinoc da rovare protiv kluba, uprave, kako je satro propast i rasulo u svim segmentima![]()
Iskreno, pravog navijaca i treba da zaboli neka stvar za sve ono sto je boki nabrojao, nego nas interesuje rezultat. Uz dobar rezultat ide sve ostalo, navijanje, brojnost na tribinama i zadovoljstvo kod navijaca!!!!
U novi boj ...
Nisam dugo pisao, ali s obzirom na negativne komentare, da dadnem i svoj "objektivni" osvrt.
Ukratko, napad odlican, zekic vrhunski trener, odbrana super takticki postavljena - ali u realizaciji ****.
Zasto - **** igraci. **** paskalev, **** banic, **** bralic, **** TURDA (koji **** je on i igrao u rumuniji? skrivio 3 gola sam od sebe, potencijalna stimacina cak???).
Vezni red ima povreda, jatta nosi sam. To nije do trenera.
Suma sumarum, pozicija lijevog stopera je skrivila 6 golova u dvije utakmice + JOVIC koji ne izlazi na suteve na 20 metara, vec trci unazad kao da nije zona suta. I to je sva boljka.
Ukratko, napad odlican, zekic vrhunski trener, odbrana super takticki postavljena - ali u realizaciji ****.
Zasto - **** igraci. **** paskalev, **** banic, **** bralic, **** TURDA (koji **** je on i igrao u rumuniji? skrivio 3 gola sam od sebe, potencijalna stimacina cak???).
Vezni red ima povreda, jatta nosi sam. To nije do trenera.
Suma sumarum, pozicija lijevog stopera je skrivila 6 golova u dvije utakmice + JOVIC koji ne izlazi na suteve na 20 metara, vec trci unazad kao da nije zona suta. I to je sva boljka.
Ništa ja nikome ne branim nego mi je fascinantno gdje su ovi nickovi i ove priče kad se pobjedi? Gdje su sve ove "radnje iza kulisa" tada. Gdje su ovi "nickovi" na stadionu? Gdje su ove priče kad se pobjede gurbeti (npr) na Koševu 2:1, kad se pobjedi Krajova (po ovome što se piše poslije kiksa protiv Radnika, ove "priče" nisu od jučer nego odavno?!).AVNOJ je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:44Pomalo burazeru, pomalo. Ne može se sve branti.Pendulum je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:07Meni je fascinantno kako nema ovih priča (ni nickova) kada pobjedimo. Sumnjivo, reklo bi se?boki86 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:04Boli me k za marketing, administraciju, racunovodstvo, majice, pi*de materine i slicno. Jbt jesmo li mi firma, fabrika ili fudbalski klub? Samo sportski segment i konkretno teren. A jeste se upalili, dosli radi remija sinoc da rovare protiv kluba, uprave, kako je satro propast i rasulo u svim segmentima![]()
Nažalost, javni forum, dostupan svima (pa i anamo onima) i dobiješ to što dobiješ, yebga.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako strucni stab i igraci osjecaju samo 20% onog sto mi osjecamo, onaj bijes i sramotu, onda ce sve izaci na dobro.
Sta moze biti dobro - to je zekicev karakter. Kada bude osjetio da je to to, sam ce ponuditi mandat na raspolaganje i necemo ga morati tjerati.
Neka ga, ali ako je do sad radio na 100%, sada ce morati na 400
Sta moze biti dobro - to je zekicev karakter. Kada bude osjetio da je to to, sam ce ponuditi mandat na raspolaganje i necemo ga morati tjerati.
Neka ga, ali ako je do sad radio na 100%, sada ce morati na 400
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 04 avg 2025, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Moj post je bio saglasan sa svim onim što je boki86 napisao. Izvini ako si ga pogrešno shvatio. Najviše se slažem sa boldiranim.hz033 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:57Gledajuci statistiku covjek je dvije godine duze od tebe na forumu. Poceli ste se pucati nekom paranojom, ko god izrazi negodovanje i nije po kontu, sumnjiv je, stumf je itd.Pendulum je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:07Meni je fascinantno kako nema ovih priča (ni nickova) kada pobjedimo. Sumnjivo, reklo bi se?boki86 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:04Boli me k za marketing, administraciju, racunovodstvo, majice, pi*de materine i slicno. Jbt jesmo li mi firma, fabrika ili fudbalski klub? Samo sportski segment i konkretno teren. A jeste se upalili, dosli radi remija sinoc da rovare protiv kluba, uprave, kako je satro propast i rasulo u svim segmentima![]()
Iskreno, pravog navijaca i treba da zaboli neka stvar za sve ono sto je boki nabrojao, nego nas interesuje rezultat. Uz dobar rezultat ide sve ostalo, navijanje, brojnost na tribinama i zadovoljstvo kod navijaca!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.