I to čisti profit. Sad ima ona priča smisla da bi Njuki dali 60 miliona odmah, 60 na ostatak, to im je po 15 naredne četiri godine, umjesto po 24 narednih pet.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dosla prva ponuds za darwina izgleda, moze 80m lol?
Jel to Njuka ipak završava Seska?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Klopo odradio svoje sad se ceka Isak
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ide Benjo zivotom
Moze li Isak za dzumu iduce sedmice?
Moze li Isak za dzumu iduce sedmice?
[Craig Hope] EXCLUSIVE: Liverpool have NOT walked away from deal for Alexander Isak. Second offer will be submitted if Newcastle make progress on signing replacement
Lagano
Lagano
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nerealno dobar dres

SEKS
Kad sam vidio sta nam je Nike spremio za sljedecu sezonu, onda ovi dresovi postaju jos savrseniji.
Srce, čast i ponos!
Ma Adidas je babo što se tiče dresova i sportske odjeće u globalu a posebno čuči Liverpoolu. Nike i Liverpool mi nekako ne idu zajedno. 3 crte su ipak 3 crte.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Mali je bolestan 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Rio jao 

Kako su dresovi mocni 

Rio pun pogodak...a ovaj Nyoni užas božiji ko srna na ledu, poslat ga na posudbu u Stupčanicu
Top su samo je adidas malo pretjerao sa velicinom loga i prugama
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Momak je centralni vezni koji igra stopera. Popusti živ bio
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.