Kava je situacija kod plavih cvjetaju li ruze.
Mislim da tu vladas boljim
informacijama.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kava je situacija kod plavih cvjetaju li ruze.
Ma nije ovo tacno, neceno vherovati svojim ocima jer nova Ajlina smrda koja je glavna za sve oko cijena u fan shopu i cijena karti misli potpuno drugacije.
Ja ti mogu odgovorit za ove 2 utakmice koji je problem i nije Zekic krivbroj6 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:06Treba vremena naravno, ali negdje zapinje dok mi na Kosevu Radnika ne mozemo pobijediti evo 2 zadnje utakmice. Nije upitno kako formacija funckionise protiv velikih ekipa koliko je to problem protiv malih. A izgleda da je veliki problem disciplina, e sad da li je do ogranicenosti pojedinaca kod nas ili do Zekica koji luta vidjet cemo.bvsic je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:38Ne znam zasto je polemika oko te formacije toliko. Igrala se kod Rozmana, igra se kod Zekica, igrat ce se kod nekog sljedeceg.broj6 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:22Zekic ima svoj stil i svoju formaciju od koje sigurno nece odustajati. Pokusao je par puta da igramo sa 4 nazad ali to je bilo bezuspjesno. I mislim da je besmisleno sad novu formaciju uigravat jer to nije problem, tako da pomirit se moramo sa 3-5-2 ili tacnije 3-4-2-1.
Gledao sam dosta ekipa koje su uspjesno igrale ovakav fudbal, Atalanta je mozda najbolji primjer. Ekipa koja igra 3-5-2 ili 3-4-3 uvijek je u prednosti bila zbog dodatnih igraca u sredini i vecinu ih je krasila sigurnija odbrana. Kod nas sve naopako, s ovom formacijom smo uspjeli dobiti neku kombinatoriku, tranziciju i brzinu prema naprijed ali nonsalantnost nas kosta puno rupa u odbrani. Losa strana ove formacije je usamljenost ofanzivnih bekova sto protivnik koristi overlappingom svojih bekova i krila. Nama to ponekad stvara problem jer trebas imati stabilne lijeve i desne stopere, a Ristovski i Beganovic se i dalje ne razumiju. S druge strane Jovic je ogranicen i jos gore to izgleda na strani Kupresaka. Da ne govorimo o prebacivanju glavom nakon kojeg ponovo primamo gol sinoc, stoper kasno izlazi na skok a Kupresak ostaje ukopan toliko da krilo ne bude u ofsajdu.
Kod normalne ekipe koja igra slicnu formaciju pri vodstvu, 3-5-2 vise lici na 5-3-2 ili 5-4-1 i gotovo je nemoguce probiti ih i izvuci pozitivan rezultat jer ti jos prijeti kontra. Nama 3-5-2 postane 3-2-5 jer svi misle da je gotovo i kao da zele da se jos vise dokazu ili samo da zabiju gol. A fudbal je nekad vise od zabiti gol, treba znati da odbraniti gol je podjednako bitno.
Jel ljudi slusaju pressove ikad, Zekic je rekao igraci se dovode za sistem i kad dodje sljedeci trener imat ce igrace za tu formaciju. Ovo je jos frisko, i jos minimalno godina treba da bude optimalno uigrano stanje za sistem.
Zekic je doveden da igra tu 3-5-2 i ovo je odlicna formacija, kao sto rece u postu imas 5-4-1 a mozes i napast 3-2-5 primjer, strasna formacija.
Na sve dodamo nesrecu, gdje Gojkovic koji nikad se nije povrijedio syebe krizne, slabiji si za 30% odma.
Butic se zaleti odlicno derbi povrijedi se.
Dovedes Mamasa povrijedi se
Evo sad i Mujkic povrijedjen.
Da se razumijemo, puna podrska Zekicu, ali neki mi potezi nisu jasni, miksanje igraca po pozicijama kao npr Kupresak u napadu pri ovakvoj formaciji, ili dva teskasa Turkes i Butic zajedno kada imas pozitivan rezultat i trebas stati na loptu sinoc. I slazem se s njegovom izjavom sinoc da neki ne zasluzuju dres ali opet razumijem i drugu stranu jer kiksao si protiv Radnika, nisi protiv Zrinjskog. Da li ijedan igrac Radnika zasluzuje dres Sarajeva a sinoc su se 20 minuta izivljavali nad nama?
hazarder je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:02Taman da nam je Vico lično birao pojačanja opet nisu lošija u odnosu na konkurente u čemerligi. Za Europu sam već pisao, premalo i prekasno dovedeno al' čemerligu ovaj roster mora da podere svakog u 3 od 4 utakmice (izuzev prvaka Borca iz očitih razloga) a naši se zajebaju na otvaranju sezone kući protiv **** Radnika i to nakon što ih je rumunska ekipa koja se raspada rasula k'o rižu. Previše ležeran pristup, već sam ranije pisao da ne postoji privilegovanija i razmaženija grupa fudbalera od osnivanja ove lige nego ova koju sada imamo u Sarajevu.
Je li V.I. donosi odluke u vezi karata i fan shopa, ako si upucen u to?crnehorde je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:48Kakvi ba gurbeti druze, ne vidis dalje od nosa, ja sam ovdje 10 godina, ja kazem da laterme predlozi zekicu 3,4 igraca i onda da on bira kojeg ce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:42Bacaju vam gurbeti ovdje koske. Sve se bojim da je Laterme odredio Zekicu Ristovskog,Elezija hahahah
Ovdje se izgleda ne smiju iznjeti svoja misljenja, ili si ti jedan od onih sto trebaju se pokazati karte clanska i tako to da bi se vidjelo za koga se navija a ni to nije problem.
Po tebi izgleda treba dat aplauz mirvicu ajli letermeu ovoj vildani za karte itd itd
Evo ja cu ti reci, ne donosi .maroon46 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:23Je li V.I. donosi odluke u vezi karata i fan shopa, ako si upucen u to?crnehorde je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:48Kakvi ba gurbeti druze, ne vidis dalje od nosa, ja sam ovdje 10 godina, ja kazem da laterme predlozi zekicu 3,4 igraca i onda da on bira kojeg ce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:42Bacaju vam gurbeti ovdje koske. Sve se bojim da je Laterme odredio Zekicu Ristovskog,Elezija hahahah
Ovdje se izgleda ne smiju iznjeti svoja misljenja, ili si ti jedan od onih sto trebaju se pokazati karte clanska i tako to da bi se vidjelo za koga se navija a ni to nije problem.
Po tebi izgleda treba dat aplauz mirvicu ajli letermeu ovoj vildani za karte itd itd
Da nije ipak M.K head of retail ?maroon46 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:23Je li V.I. donosi odluke u vezi karata i fan shopa, ako si upucen u to?crnehorde je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:48Kakvi ba gurbeti druze, ne vidis dalje od nosa, ja sam ovdje 10 godina, ja kazem da laterme predlozi zekicu 3,4 igraca i onda da on bira kojeg ce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:42Bacaju vam gurbeti ovdje koske. Sve se bojim da je Laterme odredio Zekicu Ristovskog,Elezija hahahah
Jeste.crnehorde je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:30Da nije ipak M.K head of retail ?maroon46 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:23Je li V.I. donosi odluke u vezi karata i fan shopa, ako si upucen u to?crnehorde je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:48
Kakvi ba gurbeti druze, ne vidis dalje od nosa, ja sam ovdje 10 godina, ja kazem da laterme predlozi zekicu 3,4 igraca i onda da on bira kojeg ce.
Ja samo pitam, posto se te informacije kriju vjesto od javnosti. Ima masa ljudi koji se vrte oko kluba,prosto ne mogu da vjerujem koliko ubleha se uspjelo zaposliti u svim sektorima kluba. Ja sam i prije rekao da imamo puno vece probleme od igraca i trenera u klubu, ali ovdje ne smijes imati drugo misljenje izgleda.crnehorde je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:30Da nije ipak M.K head of retail ?maroon46 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:23Je li V.I. donosi odluke u vezi karata i fan shopa, ako si upucen u to?crnehorde je napisao/la: ↑04 avg 2025, 16:48
Kakvi ba gurbeti druze, ne vidis dalje od nosa, ja sam ovdje 10 godina, ja kazem da laterme predlozi zekicu 3,4 igraca i onda da on bira kojeg ce.
Problem je u tome sto je on americki fazon i sto misli da te ovdje prolazi, ova njemu smlata preko Ajle isprezentuje kako se mora podici cijena karte , prezentacija ha hu folovi on glupan konta vidi upravu je nije bezveze ona prodavala cigare.
maroon46 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:38Ja samo pitam, posto se te informacije kriju vjesto od javnosti. Ima masa ljudi koji se vrte oko kluba,prosto ne mogu da vjerujem koliko ubleha se uspjelo zaposliti u svim sektorima kluba. Ja sam i prije rekao da imamo puno vece probleme od igraca i trenera u klubu, ali ovdje ne smijes imati drugo misljenje izgleda.
Volio bi ti da pojasnis ko su gurbeti, oni sto se ne slazu s tobom i tvojim postovima ili ?
Hajd daj konkretno imena od tih iz administracije što ti smetaju, ako nije problem?crnehorde je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:40maroon46 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:38Ja samo pitam, posto se te informacije kriju vjesto od javnosti. Ima masa ljudi koji se vrte oko kluba,prosto ne mogu da vjerujem koliko ubleha se uspjelo zaposliti u svim sektorima kluba. Ja sam i prije rekao da imamo puno vece probleme od igraca i trenera u klubu, ali ovdje ne smijes imati drugo misljenje izgleda.
Da ne imenujemo nju mozda je dobra s nekim s foruma hahah, salu na stranu gospodjica Melisa je zaduzena, i slazem se da ima vecih problema od igraca i ss ali nece ljudi dalje od nosa, ubleha pun k.urac u citavoj administraciji.
Svi znaju da nikad nije otisla iz kluba samo se neki prave ludi. Nije covjek nista nepoznato otkrio.Pantelija je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:58Dakle, kako sam i sumnjao i nacui, Ajlić nam se još vrti i pita u kkubu. Prosli put kad nam je Mirvah rekao da to nije tacno i da ona ne radi u kkubu, pa mu momak iz Hz izvadio na sto platnu listu nije bio bas rječit.
Dakle, i dalje.
Karte skupe, uslovi nikakvi, u fan shopu cijene ko u sred Pariza.
Pa bolan, bez Ayle ne smijes platiti racun od struje.Pantelija je napisao/la: ↑04 avg 2025, 17:58Dakle, kako sam i sumnjao i nacui, Ajlić nam se još vrti i pita u kkubu. Prosli put kad nam je Mirvah rekao da to nije tacno i da ona ne radi u kkubu, pa mu momak iz Hz izvadio na sto platnu listu nije bio bas rječit.
Dakle, i dalje.
Karte skupe, uslovi nikakvi, u fan shopu cijene ko u sred Pariza.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, bhfanatic14, bosnas_, Dave, enzo1, fera, iliyaa8, JavierBosnia, Kaunas, laznokrilo, ledesma, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, relativizam, Rodman, said, SAMO BORDO, skoJaa, Tatamata1946, Venom, Zagor i 164 gosta.