FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
14
32%
Darko Milanič
9
20%
Miodrag Božović
0
Nema glasova.
Fedja Dudić
7
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
5
11%
Samo stranac
9
20%

Ukupno glasova: 44

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 04 avg 2025, 17:13

crnehorde je napisao/la:
04 avg 2025, 17:04
Dobro izvinite molim vas kolege sa foruma, nadam se da necu biti ja u pravu i da ce Administracija kluba bit u pravu s pojedincima ovdje samo nastavite s podrskom Mirvicu i co
Ps nemojte ajlu zaboraviti.

Do nekih boljih vremena
Kava je situacija kod plavih cvjetaju li ruze.
Mislim da tu vladas boljim
informacijama.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 avg 2025, 17:16

bordobijeli je napisao/la:
04 avg 2025, 17:08
slika
Ma nije ovo tacno, neceno vherovati svojim ocima jer nova Ajlina smrda koja je glavna za sve oko cijena u fan shopu i cijena karti misli potpuno drugacije.

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 04 avg 2025, 17:19

amypitar je napisao/la:
04 avg 2025, 17:13
crnehorde je napisao/la:
04 avg 2025, 17:04
Dobro izvinite molim vas kolege sa foruma, nadam se da necu biti ja u pravu i da ce Administracija kluba bit u pravu s pojedincima ovdje samo nastavite s podrskom Mirvicu i co
Ps nemojte ajlu zaboraviti.

Do nekih boljih vremena
Kava je situacija kod plavih cvjetaju li ruze.
Mislim da tu vladas boljim
informacijama.

Izlapila ta priča s plavima beže
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 avg 2025, 17:19

broj6 je napisao/la:
04 avg 2025, 17:06
bvsic je napisao/la:
04 avg 2025, 16:38
broj6 je napisao/la:
04 avg 2025, 16:22
Zekic ima svoj stil i svoju formaciju od koje sigurno nece odustajati. Pokusao je par puta da igramo sa 4 nazad ali to je bilo bezuspjesno. I mislim da je besmisleno sad novu formaciju uigravat jer to nije problem, tako da pomirit se moramo sa 3-5-2 ili tacnije 3-4-2-1.

Gledao sam dosta ekipa koje su uspjesno igrale ovakav fudbal, Atalanta je mozda najbolji primjer. Ekipa koja igra 3-5-2 ili 3-4-3 uvijek je u prednosti bila zbog dodatnih igraca u sredini i vecinu ih je krasila sigurnija odbrana. Kod nas sve naopako, s ovom formacijom smo uspjeli dobiti neku kombinatoriku, tranziciju i brzinu prema naprijed ali nonsalantnost nas kosta puno rupa u odbrani. Losa strana ove formacije je usamljenost ofanzivnih bekova sto protivnik koristi overlappingom svojih bekova i krila. Nama to ponekad stvara problem jer trebas imati stabilne lijeve i desne stopere, a Ristovski i Beganovic se i dalje ne razumiju. S druge strane Jovic je ogranicen i jos gore to izgleda na strani Kupresaka. Da ne govorimo o prebacivanju glavom nakon kojeg ponovo primamo gol sinoc, stoper kasno izlazi na skok a Kupresak ostaje ukopan toliko da krilo ne bude u ofsajdu.

Kod normalne ekipe koja igra slicnu formaciju pri vodstvu, 3-5-2 vise lici na 5-3-2 ili 5-4-1 i gotovo je nemoguce probiti ih i izvuci pozitivan rezultat jer ti jos prijeti kontra. Nama 3-5-2 postane 3-2-5 jer svi misle da je gotovo i kao da zele da se jos vise dokazu ili samo da zabiju gol. A fudbal je nekad vise od zabiti gol, treba znati da odbraniti gol je podjednako bitno.
Ne znam zasto je polemika oko te formacije toliko. Igrala se kod Rozmana, igra se kod Zekica, igrat ce se kod nekog sljedeceg.

Jel ljudi slusaju pressove ikad, Zekic je rekao igraci se dovode za sistem i kad dodje sljedeci trener imat ce igrace za tu formaciju. Ovo je jos frisko, i jos minimalno godina treba da bude optimalno uigrano stanje za sistem.
Zekic je doveden da igra tu 3-5-2 i ovo je odlicna formacija, kao sto rece u postu imas 5-4-1 a mozes i napast 3-2-5 primjer, strasna formacija.

Na sve dodamo nesrecu, gdje Gojkovic koji nikad se nije povrijedio syebe krizne, slabiji si za 30% odma.
Butic se zaleti odlicno derbi povrijedi se.
Dovedes Mamasa povrijedi se
Evo sad i Mujkic povrijedjen.
Treba vremena naravno, ali negdje zapinje dok mi na Kosevu Radnika ne mozemo pobijediti evo 2 zadnje utakmice. Nije upitno kako formacija funckionise protiv velikih ekipa koliko je to problem protiv malih. A izgleda da je veliki problem disciplina, e sad da li je do ogranicenosti pojedinaca kod nas ili do Zekica koji luta vidjet cemo.

Da se razumijemo, puna podrska Zekicu, ali neki mi potezi nisu jasni, miksanje igraca po pozicijama kao npr Kupresak u napadu pri ovakvoj formaciji, ili dva teskasa Turkes i Butic zajedno kada imas pozitivan rezultat i trebas stati na loptu sinoc. I slazem se s njegovom izjavom sinoc da neki ne zasluzuju dres ali opet razumijem i drugu stranu jer kiksao si protiv Radnika, nisi protiv Zrinjskog. Da li ijedan igrac Radnika zasluzuje dres Sarajeva a sinoc su se 20 minuta izivljavali nad nama?
Ja ti mogu odgovorit za ove 2 utakmice koji je problem i nije Zekic kriv
Ove 2 utakmice su dokaz da Jatta nije zadnji vezni, VLADAN BUBANJA ili vjerovatno i Mamas da je igrao prosli bi obe.
Mora se imati destruktivac, onaj sto umrtvi sve a zna lopte. Bubanja je perfektno radio ali sta je tu je.
Imati cemo problema protiv svih ako budemo ovako bez zadnjeg veznog velika je to rupa na stadionu

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 04 avg 2025, 17:20

Samo ne znam šta je Krletu ovo trebalo :damn:

Dovedena legenda kluba da bi opravdavala brojne loše poteze kluba

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 04 avg 2025, 17:21

hazarder je napisao/la:
04 avg 2025, 17:02
Taman da nam je Vico lično birao pojačanja opet nisu lošija u odnosu na konkurente u čemerligi. Za Europu sam već pisao, premalo i prekasno dovedeno al' čemerligu ovaj roster mora da podere svakog u 3 od 4 utakmice (izuzev prvaka Borca iz očitih razloga) a naši se zajebaju na otvaranju sezone kući protiv **** Radnika i to nakon što ih je rumunska ekipa koja se raspada rasula k'o rižu. Previše ležeran pristup, već sam ranije pisao da ne postoji privilegovanija i razmaženija grupa fudbalera od osnivanja ove lige nego ova koju sada imamo u Sarajevu.
:thumbup:

Samo, da je bogdom samo ova - nego su i mnoge druge ranije.

Uzroci, otprilike: 50% do ogromnih para koje prihoduju da qrcem ne moraju mrdnuti, 20% od nazor podrške instruirane od onih woke propagandista u i oko kluba (sve divno, krasno, trenira se, radi, borba, sabur, biće bolje, ovo ono - tipična luzerska svakako), 20% od toga što jednostavno nisu fudbalski kapacitet za ovaj nivo (kakav god on bio).. i 10% jer smo jednostavno pehovi pa nam se sve najgore poklopi.
The saddest thing in life is wasted talent.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 04 avg 2025, 17:23

crnehorde je napisao/la:
04 avg 2025, 16:48
mosarajvosa83 je napisao/la:
04 avg 2025, 16:42
Bacaju vam gurbeti ovdje koske. Sve se bojim da je Laterme odredio Zekicu Ristovskog,Elezija hahahah
Kakvi ba gurbeti druze, ne vidis dalje od nosa, ja sam ovdje 10 godina, ja kazem da laterme predlozi zekicu 3,4 igraca i onda da on bira kojeg ce.

Ovdje se izgleda ne smiju iznjeti svoja misljenja, ili si ti jedan od onih sto trebaju se pokazati karte clanska i tako to da bi se vidjelo za koga se navija a ni to nije problem.
Po tebi izgleda treba dat aplauz mirvicu ajli letermeu ovoj vildani za karte itd itd
Je li V.I. donosi odluke u vezi karata i fan shopa, ako si upucen u to?

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 avg 2025, 17:29

maroon46 je napisao/la:
04 avg 2025, 17:23
crnehorde je napisao/la:
Bacaju vam gurbeti ovdje koske. Sve se bojim da je Laterme odredio Zekicu Ristovskog,Elezija hahahah
Kakvi ba gurbeti druze, ne vidis dalje od nosa, ja sam ovdje 10 godina, ja kazem da laterme predlozi zekicu 3,4 igraca i onda da on bira kojeg ce.

Ovdje se izgleda ne smiju iznjeti svoja misljenja, ili si ti jedan od onih sto trebaju se pokazati karte clanska i tako to da bi se vidjelo za koga se navija a ni to nije problem.
Po tebi izgleda treba dat aplauz mirvicu ajli letermeu ovoj vildani za karte itd itd
Evo ja cu ti reci, ne donosi .

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 04 avg 2025, 17:30

maroon46 je napisao/la:
crnehorde je napisao/la:

Da nije ipak M.K head of retail ?
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 avg 2025, 17:34

crnehorde je napisao/la:
04 avg 2025, 17:30
maroon46 je napisao/la:
crnehorde je napisao/la:

Jeste.
Ali opet je sve to morao Mirvic aminovato.
- FKS -

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 04 avg 2025, 17:37

Pa zato ga i pljunem **** mu kurvu kolumbijku i partnericu A.A
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 04 avg 2025, 17:38

crnehorde je napisao/la:
maroon46 je napisao/la:
crnehorde je napisao/la:

Ja samo pitam, posto se te informacije kriju vjesto od javnosti. Ima masa ljudi koji se vrte oko kluba,prosto ne mogu da vjerujem koliko ubleha se uspjelo zaposliti u svim sektorima kluba. Ja sam i prije rekao da imamo puno vece probleme od igraca i trenera u klubu, ali ovdje ne smijes imati drugo misljenje izgleda.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 avg 2025, 17:38

Hajdeee je napisao/la:
04 avg 2025, 17:34
crnehorde je napisao/la:
maroon46 je napisao/la:

Jeste.
Ali opet je sve to morao Mirvic aminovato.
Problem je u tome sto je on americki fazon i sto misli da te ovdje prolazi, ova njemu smlata preko Ajle isprezentuje kako se mora podici cijena karte , prezentacija ha hu folovi on glupan konta vidi upravu je nije bezveze ona prodavala cigare.

Mirva mora majica biti za bebu 30 KM, u Americi ti je to 20 dolara smjesno, Mirva mora ACE sok poslijeratni biti frtalj case 5 KM , to je za samo 3 dolara domaci sok i naravno ni slucajno dati da djeca unose kospice i sokove !! Rekao head of retail.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 avg 2025, 17:39

Molim da se uklone gurbeti sa naseg foruma, smrde previse i zagađuju okolinu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 04 avg 2025, 17:40

maroon46 je napisao/la:
04 avg 2025, 17:38
crnehorde je napisao/la:
maroon46 je napisao/la:

Ja samo pitam, posto se te informacije kriju vjesto od javnosti. Ima masa ljudi koji se vrte oko kluba,prosto ne mogu da vjerujem koliko ubleha se uspjelo zaposliti u svim sektorima kluba. Ja sam i prije rekao da imamo puno vece probleme od igraca i trenera u klubu, ali ovdje ne smijes imati drugo misljenje izgleda.

Da ne imenujemo nju mozda je dobra s nekim s foruma hahah, salu na stranu gospodjica Melisa je zaduzena, i slazem se da ima vecih problema od igraca i ss ali nece ljudi dalje od nosa, ubleha pun k.urac u citavoj administraciji.
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 04 avg 2025, 17:43

ledesma je napisao/la:
04 avg 2025, 17:39
Molim da se uklone gurbeti sa naseg foruma, smrde previse i zagađuju okolinu
Volio bi ti da pojasnis ko su gurbeti, oni sto se ne slazu s tobom i tvojim postovima ili ?
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 avg 2025, 17:56

crnehorde je napisao/la:
04 avg 2025, 17:40
maroon46 je napisao/la:
04 avg 2025, 17:38
crnehorde je napisao/la:

Da ne imenujemo nju mozda je dobra s nekim s foruma hahah, salu na stranu gospodjica Melisa je zaduzena, i slazem se da ima vecih problema od igraca i ss ali nece ljudi dalje od nosa, ubleha pun k.urac u citavoj administraciji.
Hajd daj konkretno imena od tih iz administracije što ti smetaju, ako nije problem?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2025, 17:58

Dakle, kako sam i sumnjao i nacui, Ajlić nam se još vrti i pita u kkubu. Prosli put kad nam je Mirvah rekao da to nije tacno i da ona ne radi u kkubu, pa mu momak iz Hz izvadio na sto platnu listu nije bio bas rječit.
Dakle, i dalje.
Karte skupe, uslovi nikakvi, u fan shopu cijene ko u sred Pariza.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 04 avg 2025, 18:01

Pantelija je napisao/la:
04 avg 2025, 17:58
Dakle, kako sam i sumnjao i nacui, Ajlić nam se još vrti i pita u kkubu. Prosli put kad nam je Mirvah rekao da to nije tacno i da ona ne radi u kkubu, pa mu momak iz Hz izvadio na sto platnu listu nije bio bas rječit.
Dakle, i dalje.
Svi znaju da nikad nije otisla iz kluba samo se neki prave ludi. Nije covjek nista nepoznato otkrio.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 04 avg 2025, 18:01

Pantelija je napisao/la:
04 avg 2025, 17:58
Dakle, i dalje.
Pa bolan, bez Ayle ne smijes platiti racun od struje.
Ayla je alfa i omega.

Doduse, i tu smo dobili opomenu pred iskljucenje iste, valjda dama nije platila ili dala dozvolu da se plati :thumbdown:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”