FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

strahmeipomisliti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la strahmeipomisliti » 04 avg 2025, 13:03

I ja mislim da je patka sigurno je prosao ljekarski,Jaksic u Zelji pao sinoc odigro utakmicu citavu ako se ne varam,Mamas prosao nema frajera ni na mapi,ili su mu na forumu mu uspjesno ispehirali povredu idioti

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 avg 2025, 13:07

Pitar6785 je napisao/la:
04 avg 2025, 12:35
Evo na k l x izgleda da smo 4ti go primili iz offsida
To nije nista cudno,ovaj ustasa je jedva cekao sansu,gleda Var i vido ocit ofsajd mada navikli smo vec.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 avg 2025, 13:10

SamoDaKazeem je napisao/la:
04 avg 2025, 12:58
Nek je eto Mamas prošao ljekarski.
Sve neke malverzacije i prevare.
Pa taj famozni ljekarski, je samo paravan za pravi razlog, sto Kovacik nije potpisao.Treba staviti tačku na njega, okrenuti se ovome što imamo.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 avg 2025, 13:12

strahmeipomisliti je napisao/la:
04 avg 2025, 13:03
I ja mislim da je patka sigurno je prosao ljekarski,Jaksic u Zelji pao sinoc odigro utakmicu citavu ako se ne varam,Mamas prosao nema frajera ni na mapi,ili su mu na forumu mu uspjesno ispehirali povredu idioti

Nije patka, nego je sakrio neku povredu sto je imao. Mamas je prosao ljekarski, ali je totalno nespreman i jos se povrijedio naknadno.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 04 avg 2025, 13:19

Lucas je napisao/la:
04 avg 2025, 13:10
Pa taj famozni ljekarski, je samo paravan za pravi razlog, sto Kovacik nije potpisao.Treba staviti tačku na njega, okrenuti se ovome što imamo.
Razvlačili i otezali čekali nebil prošli Kraiovu,sad kad su ispali nije prošao ljekarski.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 avg 2025, 13:21

04 avg 2025, 13:19
Lucas je napisao/la:
Razvlačili i otezali čekali nebil prošli Kraiovu,sad kad su ispali nije prošao ljekarski.
Brate da ne mislis da nekoga branim slucajno, ali ovo se sve izdesavalo prije revans utakmice.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 04 avg 2025, 13:23

mosarajvosa83 je napisao/la:
04 avg 2025, 13:07
Pitar6785 je napisao/la:
04 avg 2025, 12:35
Evo na k l x izgleda da smo 4ti go primili iz offsida
To nije nista cudno,ovaj ustasa je jedva cekao sansu,gleda Var i vido ocit ofsajd mada navikli smo vec.
Nisam htio pisati prije tekme, ali mi smo jedina ekipa koja je dobila sve sudije sa H komponentom. Ma ocekivano stavili su nam sve i jednog hrvata, mislim da je Jelic bio u Varu, ne postoji utakmica pa makar i cetvrti sudija bio da nas ovaj hadalj nije zakinuo bijednik.
Kada je u pitanju meč u glavom bh. gradu isti će suditi Antoni Bandić (Grude), a pomoćnici će biti Marijan Ćosić (Široki Brijeg) i Boris Dujmović (Mostar). Četvrti sudija je Josip Martinović (Čapljina) dok su u VAR sobi Frano Jelić (Š. Brijeg) i Davor Beljo (Mostar).
Naravno da su se odlucili da nas lome i ove godine a mi cemo da se krvimo. Nije opravdanje za ono sinoc, ali gol iz ofsajda i ruka poslije precke su situacije kojoj bi Zrinjski i Borac dobili na svoju stranu i samim time imali tri boda u dzepu bez obzira na losu igru. To je ta razlika gdje treba da prevagne na nasu stranu i kad je klimavo uvijek imaju poguranac drugi.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 04 avg 2025, 13:24

Ja samo ne razumijem kako je prolazio ljekarske u 3-4 drzave koje su svjetlosnu godinu ispred nas po svemu, kao i njihove lige.

Kako je prosao ljekarski u Seriji A i kakve to "parametre" ovdje mjere da ne moze da prodje?

Sve ce nam se samo kazati ako negdje drugo uskoro zaigra, a sigurno hoce. Ako ode u prijevremenu igracku penziju onda posteno.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 04 avg 2025, 13:25

guadalupe je napisao/la:
04 avg 2025, 13:21
04 avg 2025, 13:19
Lucas je napisao/la:

Brate da ne mislis da nekoga branim slucajno, ali ovo se sve izdesavalo prije revans utakmice.
Ma hajde nebitno.I bolje ako je propalo,samo bi imali još jedan alibi o uigranosti i pripremljenosti.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 04 avg 2025, 13:27

ima i do Zekica nema potrebe da ga se slijepo brani da se govori "sta ce Zekic hoce li on dati gol"
halo bolan dao si 4 gola i nisi pobjedio
jel fakat mislite da je veci problem realizacija konkretno na ovoj tekmi il je problem sto ti je uz duzno postovanje skromna ekipa iz donjeg dijela tabele dala 4 gola za 17,18 minuta
normalno da je i do trenera osim u slucaju da mu Mirvic tovari igrace po svojoj volji i kaze e Zeka sastavljaj i snalazi se
sta mu treba vise koji qurac
treba li da se ulozi jos tri puta vise od konkurencije pa da mozemo biti u korak s njima
il da se uspostavi situacija Psg i buranija iz francuskog prvenstva
luta fula sa izmjenama, na prste jedne ruke mozes izbrojati utakmice gdje smo od pocetka do kraja bili dobri
koliko treba jos igraca da ode i dodje koliko treba jos priprema proci
ekipa nam je ko lastika zategnes odbranu pusta napad
zategnes napad popusti odbrana
mislio sam da ne mogu al razocarao sam vise nego protiv rumuna
posjeta moze iznenaditi samo mladju i novu raju
bezobrazluk je da sjever Grbavice natkriven kosta manje od istoka i zapada Koseva al opasan bezobrazluk

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 04 avg 2025, 13:28

Hordas1990 je napisao/la:
04 avg 2025, 13:24
Ja samo ne razumijem kako je prolazio ljekarske u 3-4 drzave koje su svjetlosnu godinu ispred nas po svemu, kao i njihove lige.

Kako je prosao ljekarski u Seriji A i kakve to "parametre" ovdje mjere da ne moze da prodje?

Sve ce nam se samo kazati ako negdje drugo uskoro zaigra, a sigurno hoce. Ako ode u prijevremenu igracku penziju onda posteno.
Ma ko i onaj kod štrumfova što nije prošao ljekarski pa ekspresno ozdravio i potpisao za Borac.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2025, 13:28

Najbolje je prestati gajiti neku ozbiljnu nadu da cemo postati ozbiljan klub, pomiriti se sa tim kako stvari stoje i bive lakse.
Ovako se iz sezone u sezone nesta nadamo,ocekujemo, a svaki put ćuna.

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 04 avg 2025, 13:32

betrezengorbachev je napisao/la:
03 avg 2025, 21:04
Ako ga sad istrpimo osvojit cemo titulu.
:kafa:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 avg 2025, 13:33

BegovicRamiz je napisao/la:
04 avg 2025, 13:27
ima i do Zekica nema potrebe da ga se slijepo brani da se govori "sta ce Zekic hoce li on dati gol"
halo bolan dao si 4 gola i nisi pobjedio
jel fakat mislite da je veci problem realizacija konkretno na ovoj tekmi il je problem sto ti je uz duzno postovanje skromna ekipa iz donjeg dijela tabele dala 4 gola za 17,18 minuta
normalno da je i do trenera osim u slucaju da mu Mirvic tovari igrace po svojoj volji i kaze e Zeka sastavljaj i snalazi se
sta mu treba vise koji qurac
treba li da se ulozi jos tri puta vise od konkurencije pa da mozemo biti u korak s njima
il da se uspostavi situacija Psg i buranija iz francuskog prvenstva
luta fula sa izmjenama, na prste jedne ruke mozes izbrojati utakmice gdje smo od pocetka do kraja bili dobri
koliko treba jos igraca da ode i dodje koliko treba jos priprema proci
ekipa nam je ko lastika zategnes odbranu pusta napad
zategnes napad popusti odbrana
mislio sam da ne mogu al razocarao sam vise nego protiv rumuna
posjeta moze iznenaditi samo mladju i novu raju
bezobrazluk je da sjever Grbavice natkriven kosta manje od istoka i zapada Koseva al opasan bezobrazluk
Jedan od dva problema na ovoj utakmici jeste realizacija i manjak kohezije menju navalnim igracima jer nije prva utakmica da idemo 2 na 1 na golama pa pucaju i zajebaju se, drugi jeste "glava" i mentalitet nas, ispadanje iz formacije, dekoncentracija.. Jednostavno u glavi su "zavrsili" posao i to je to.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 avg 2025, 13:33

I ovo za Mamasa, da je totalno nespreman, mi nije jasno. Došao je kod nas iz punog ritma, na Kipru prošlu sezonu maltene nije pauzirao, skoro svaku igrao 90 minuta, igrao i prijateljske za nas, gdje nije ostavio loš dojam.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 04 avg 2025, 13:34

EastMadness je napisao/la:
04 avg 2025, 13:02
Maroon1946 je napisao/la:
04 avg 2025, 12:34
slika

Ovo bi po meni bilo najbolje rjesenje, nadam se da vise necemo igrati sa 5 nazad.
zekica bog nece odvratiti od one postave
Pa mi protivniku kroz igru ne dozvoljavamo mnogo prilika, to je i prosla sezona pokazala, prvensta i kupa, ovo juce je bilo bolesno-poklonjeno, posebno bolesna desavanja za ona 4 gola, Craiova na Kosevu nije prisla ozbiljno golu osim u 90 min, tamo sto su nam napravili sve su i zabili, prvi gol posebna prica..profil igraca je za ovu formaciju sve ostalo je experiment, mada i formacija je relativna stvar, bitna je disciplina kao juce do 66 min ili Craiova na Kosevu, znaci moze se!!!

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 04 avg 2025, 13:34

04 avg 2025, 13:28

Ma ko i onaj kod štrumfova što nije prošao ljekarski pa ekspresno ozdravio i potpisao za Borac.
Ne znam na koga se odnosi nisam to upratio, ali obicno se pusti takva prica kad igrac poostri uslove ili iz nekog drugog razloga propadne dogovor. Mahalski fazoni ;)

Cuj pao ljekarski ovdje, a igrac iz Serije A i nikad ga u karijeri nije pao.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 avg 2025, 13:35

Bezobrazluk je naplacivati deset maraka djeci da dodju da kisnu na Kosevu. To im mnogi nece halaliti. Ko trenutno misli suprotno i tvrdi da je to normalno vrijeme ce pokazati...
Ko nema djece nek se ne javlja na tu temu...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 avg 2025, 13:36

Rijetko glupa konstatacija. Izvini ali ne mogu drugacije napisati. Nisi pomislio da je možda na tim ljekarskim bio potpuno zdrav?
I druga je podjednako glupa. Mozda ce igrati negdje, mozda nekome nece biti toliko bitno sto on rizikuje život eventualno itd itd..

Mislim svuda ima teoretičara zavjera al kod nas je centrala..

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 avg 2025, 13:38

04 avg 2025, 13:34
04 avg 2025, 13:28

Ne znam na koga se odnosi nisam to upratio, ali obicno se pusti takva prica kad igrac poostri uslove ili iz nekog drugog razloga propadne dogovor. Mahalski fazoni ;)

Cuj pao ljekarski ovdje, a igrac iz Serije A i nikad ga u karijeri nije pao.
Frajer je sakrio povredu sto je imao. Bio je na par treninga, koliko sam upoznat nije jos otisao i da ce opet neke pretrage raditi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”