Ја ' & $ ' ? на " $ група на $.$ не & ? % то " у ',$ је $ $ у &,$ $ је " & " $ управе,а " $ " уз све то се зна " " $.

hajde malo da i ja štogod napišem,nisam odavnoBaby je napisao/la:ja ne znam kako će Tifo scena bez vas ako drina ispadne u 2 liguzvornicki klan je napisao/la:" " $ 0!
" Сарајева & $ - % & $ " ово " ? & ?," у $ &,управу,?.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imate fantastične koreografije, brojnost, parole su vam strašne, o pjesmama da i ne govorim![]()
![]()
![]()
Kad već spominješ pjesme ono Pale mi se džamije, i bit će Borac opet ( kako opet kad nije nikad bio ) šampion, i tako to, ali dobro mladi ste ima vremenaComyZV je napisao/la:
hajde malo da i ja štogod napišem,nisam odavno....hajd koreografije,jbt ih-ne pjevaju one...Nismo ih puno imali,svega 1 u PL i 1 u PLRS...Parole...Ni njih nije bilo puno...Jedna protiv Banovića "Kisla mi je gloova" i sad protiv želje...
Pjesme kakve su takve su-naše su...tek jednu godinu postojimo,ne može sve tako brzo da se uskladi...
" $ ' " $ $ је " $ $ &,& о ? " не ",јер ' свјестан $ " пуно $ у ЗВ " ' $ је ? тренер.kamiondzija je napisao/la:& $ " ?
...% ¥ % $, $ " " " & на ",& " на пораз $ ?.
- $ ' у $ са " " ". У ' ? ? ' " са " " " ? & %. У $ $, ? $ " $, ? ' ?, ? ¥ ' ? ?. У ' & " ? " $ ¥ пораза. " " " на ? $,јер су " у ' ? са " / " " $ нас.
... $ " $ $ " $ је пораз $ " " $ " ? $ ? " постоје у ?.
- У $ ' ? " ? ?, па " " & је " " ? ". - " ' ' ?,? " је на ' " " " " не ' ' све ово $. " " $ ' се " " - $ ' " " ' " " ".$ се $ - $ $ & $ све " % " у & " " ? успјех. Спорт, 20 ?.
УПРАВА /!
$ " $ ? ? $ су $ " је $ ¥ $ свега "???јер су " у ' ? са " / " " $ нас.
$ ? " " ? ? &?bordo_Sarajevo je napisao/la:i, jestel spremni za pc ligu ?
pa pisao sam cirilicu, nije bila provokacijazvornicki klan je napisao/la:$ ? " " ? ? &?bordo_Sarajevo je napisao/la:i, jestel spremni za pc ligu ?![]()
$ се ' $ - $ ово $ &," на " ' $ - & ",? " вас $ & ",$ се $ - вас " " него ",% " " $ 20![]()
![]()
![]()
Наравно $ ' је $ јер се $ о ' % %,за ? ?.pa pisao sam cirilicu, nije bila provokacija , nego ozbiljno pitam, jel vam drago da ceto ponovo igrati pc ligu ?
hvala na odgovoru, barem si iskren, to postujem, zelim vam srecu i dobre rezultate i toj ligizvornicki klan je napisao/la:Наравно $ ' је $ јер се $ о ' % %,за ? ?.pa pisao sam cirilicu, nije bila provokacija , nego ozbiljno pitam, jel vam drago da ceto ponovo igrati pc ligu ?
У " " " "hvala na odgovoru, barem si iskren, to postujem, zelim vam srecu i dobre rezultate i toj ligi
care, zelje su iskrene od mene, barem oniliko koliko ce vas drzati u pc ligi i vas sretnim(svako zeli biti sretian) a zasto vi toliko mrzite Sarajevo (klub, naravno ) ? sta smo mi uradili ?zvornicki klan je napisao/la:У " " " "hvala na odgovoru, barem si iskren, to postujem, zelim vam srecu i dobre rezultate i toj ligi.? на " / $ ? су ",зар је " важно ?!
Ја " вас " ' & " (? ' ' ? ",' $ " " свјестан $ ' је " ? у ? Сарајево).
$ је ' & ',с $ стране " у своје ",? вјеруј $ - " ово - " &,&,$ " $ " " Зв," &.a zasto vi toliko mrzite Sarajevo (klub, naravno ) ? sta smo mi uradili ?
zaista ne znam o cemu pricas, ali nije ti korektno stavljati pokojnog Vedrana u kontekst svog nekog argumentazvornicki klan je napisao/la:$ је ' & ',с $ стране " у своје ",? вјеруј $ - " ово - " &,&,$ " $ " " Зв," &.a zasto vi toliko mrzite Sarajevo (klub, naravno ) ? sta smo mi uradili ?
![]()
" & " ' ? " - у офф,а " " - се " стога ' ? $ " (? $ се о ' $ се / те 2003. " ? & ' $ је " ",с " % се $ " " $ у ",- се на " " ? " ? $,$ ФСРС " & ? ",све то наравно ' $ & " $ " ГЗ).Ово је $ (/ ' је & ',? је " ?) " " ' ? $ $ 15-" $ $.![]()
![]()
![]()
![]()
Прво " " ? " ? $ ' & ' (& је ' ? /)- ' " " " " % се ? " ,а $ $ ? & " је ' Хусреф " " је $ & " " ?,а ? & " звао ?. " наравно & на ? ВЗ " на основу $ ? & " - " " јасне.zaista ne znam o cemu pricas, ali nije ti korektno stavljati pokojnog Vedrana u kontekst svog nekog argumenta
care, cinis mi se kao korektan tip a to ostalo, ne znam, nit me to zanima, samo vam zelim sve najbolje (ono isto sto ti zelis svom klubu), jos jednom, nek je sretnozvornicki klan je napisao/la:Прво " " ? " ? $ ' & ' (& је ' ? /)- ' " " " " % се ? " ,а $ $ ? & " је ' Хусреф " " је $ & " " ?,а ? & " звао ?. " наравно & на ? ВЗ " на основу $ ? & " - " " јасне.zaista ne znam o cemu pricas, ali nije ti korektno stavljati pokojnog Vedrana u kontekst svog nekog argumenta
Slažem se sa tobom, scenario je od sarajevskih medija napravljen i zamalo da imamo istu scenu kao u slučaju "linča" Širokog Brijega i sada Zrinjskog, ali eto, nije prošlo mada se i danas pokušava nešto...zvornicki klan je napisao/la:$ је ' & ',с $ стране " у своје ",? вјеруј $ - " ово - " &,&,$ " $ " " Зв," &.a zasto vi toliko mrzite Sarajevo (klub, naravno ) ? sta smo mi uradili ?
![]()
" & " ' ? " - у офф,а " " - се " стога ' ? $ " (? $ се о ' $ се / те 2003. " ? & ' $ је " ",с " % се $ " " $ у ",- се на " " ? " ? $,$ ФСРС " & ? ",све то наравно ' $ & " $ " ГЗ).Ово је $ (/ ' је & ',? је " ?) " " ' ? $ $ 15-" $ $.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.