Al svake godine ista priča, ulazimo u sezonu uvijek nespremni imam osjecaj da dođe iz Bayerna kondicioni da je mentalitet našeg kluba langzam i zayebancija na pripremama, slikice šega šala pošalica. Bukvalno sve moguće uslove koje moze ponuditi jedan klub imaju. Uglavnom mišljenja sam da 50% od plate treba svima odbiti a kondicionom 70%.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:45Zayebavali ali ne igraci, nego strucni stab.
Dovedu ti sta pozelis, otjeras sta hoces, poslije prvog kola kazes da neki ne zasluzuju da nose dres. Pa ako si to tek sad shvatio, ne zasluzujes ga ni ti.
Pripremas golmana za sezonu, brani, uigrava se sa odbranom, komunicira, brani evropu..
Prvo kolo lige ti ga bacis na klupu![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Puna podrska Zekicu i strucnom stabu. A ovi jazavci sto izlaze da kenjaju poslije nekog neuspjeha ili kiksa nek se jedu
- feniksptica
- Kontakt:
Primimo jedan gol i onda se pogubimo totalno.
Nebitno protiv koga igramo.
I yebo me konj kad odoh na istok, haj reko sam sam bit ce zanimljivije.
Glupsoni psuju raju sto ranije idu kuci, i ono malo sto dodje otjeraj.
Nebitno protiv koga igramo.
I yebo me konj kad odoh na istok, haj reko sam sam bit ce zanimljivije.
Glupsoni psuju raju sto ranije idu kuci, i ono malo sto dodje otjeraj.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
zadnja dva komentara su ispravan stav. ekipa je odlična. zekic je pogrijesio jedino u tome sto nije zatvarao utakmicu na 3:0 i sto je pokusao da im damo jos 2 gola do kraja. realno na klupi nije ni imao neki veliki izbor defanzivnih veznih. isto tako u pravu je neko ko je rekao da nam je najlakše dati gol tako da se ide na polu kontru preko krila, pa umjesto ubacaja u senaesterac odigra povratna u sredinu. tu treba da posao odradi vezni red, kojeg mi nemamo jer su preofanzivni.
doktor
-
- Kontakt:
Jedna u 122 utakmice, gdje protivnika ubijes nogama po glavi, bude sretan sto u 66 min nije 6 0, radi izmjene da proba s djecom igrati, cuva bitne igrace... onda pocinje dio filma gdje prabacis na drugi kanal jer je nerealno sta se desava, neke odbice, nepotrebno jurcanje prema gore, ostavis kamaru prostora, uklizas-lopta ode Gogicu koji je sam i pretvara se u A.Škoru....
Lopta je kur.a to se pokazalo mnogo puta. kad se glupiras i omalovazavas protivnika i kad si sebican, vrati ti se, evo ovdje na brutalan nacin...
Prom.trenera ovdje ne donosi nista novo, ubjeđen sam da je ovo idealan trener za FKS, ima ovdje kvaliteta, sistema igre, opasni smo gore mnogo (al i dole po sebe
) smiriti strasti, prvo je kolo, desava se...tako da izvuci pouke, biti mudar max, raditi, razgovarati podrska iz sve snage!!!
Lopta je kur.a to se pokazalo mnogo puta. kad se glupiras i omalovazavas protivnika i kad si sebican, vrati ti se, evo ovdje na brutalan nacin...
Prom.trenera ovdje ne donosi nista novo, ubjeđen sam da je ovo idealan trener za FKS, ima ovdje kvaliteta, sistema igre, opasni smo gore mnogo (al i dole po sebe

Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 04 avg 2025, 10:26, ukupno mijenjano 5 puta.
Tjeranjem Zekića ništa dobro se ne bi dobilo, isto sam govorio kad je Dudić otjeran, jer je ekipa i tad i sad imala dobru igru, za razliku od perioda pod Rozmanom.
Desila se kriza i treba je što prije prebroditi, očito da igrači imaju psihički problem jer nam se u 4 dana dva puta dešava da nakon primljenog gola padamo u dubiozu, Zekić i sš to moraju regulisati što prije.
Podrška ekipi i idemo po 3 boda u Doboj
Desila se kriza i treba je što prije prebroditi, očito da igrači imaju psihički problem jer nam se u 4 dana dva puta dešava da nakon primljenog gola padamo u dubiozu, Zekić i sš to moraju regulisati što prije.
Podrška ekipi i idemo po 3 boda u Doboj
Od Vinka priželjkujemo ekipu koja ca da napada 90 minuta i koja se neće zatvarati, sjeti se hebavanja majke njemu kad se na 1-0 ili 2-0 zatvoripierce je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:48zadnja dva komentara su ispravan stav. ekipa je odlična. zekic je pogrijesio jedino u tome sto nije zatvarao utakmicu na 3:0 i sto je pokusao da im damo jos 2 gola do kraja. realno na klupi nije ni imao neki veliki izbor defanzivnih veznih. isto tako u pravu je neko ko je rekao da nam je najlakše dati gol tako da se ide na polu kontru preko krila, pa umjesto ubacaja u senaesterac odigra povratna u sredinu. tu treba da posao odradi vezni red, kojeg mi nemamo jer su preofanzivni.
Nisam citao forum, ima li jos delegata onih da podrzvaju ove cijene ulaznica ? Kakvi su ovo retardi sto rade u klubu, sve vam glupo je.bbem.
-
- Kontakt:
Ja kritikujem al nisam za tjeranje Zekica i igraca . Treba istrpiti al trebaju i ljudi u klubu istrpiti trenera i igrace a ne svaki prelazni rok autobus igraca dodje autobus igraca ode.
Ubacivanje Đorđevića prije Krdžalića i kasno izbacivanje Paskaleva su greške Zekića.pierce je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:48zadnja dva komentara su ispravan stav. ekipa je odlična. zekic je pogrijesio jedino u tome sto nije zatvarao utakmicu na 3:0 i sto je pokusao da im damo jos 2 gola do kraja. realno na klupi nije ni imao neki veliki izbor defanzivnih veznih. isto tako u pravu je neko ko je rekao da nam je najlakše dati gol tako da se ide na polu kontru preko krila, pa umjesto ubacaja u senaesterac odigra povratna u sredinu. tu treba da posao odradi vezni red, kojeg mi nemamo jer su preofanzivni.
Vinko je bio majstor za te stvari, drzanje rezultata, one prazne igre gdje se nista ne desava, ali smo igrali dobro i bili efikasni. Njemu je dohakala ona besparica poslije Nam-a i jbg.pitara je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:54Od Vinka priželjkujemo ekipu koja ca da napada 90 minuta i koja se neće zatvarati, sjeti se hebavanja majke njemu kad se na 1-0 ili 2-0 zatvoripierce je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:48zadnja dva komentara su ispravan stav. ekipa je odlična. zekic je pogrijesio jedino u tome sto nije zatvarao utakmicu na 3:0 i sto je pokusao da im damo jos 2 gola do kraja. realno na klupi nije ni imao neki veliki izbor defanzivnih veznih. isto tako u pravu je neko ko je rekao da nam je najlakše dati gol tako da se ide na polu kontru preko krila, pa umjesto ubacaja u senaesterac odigra povratna u sredinu. tu treba da posao odradi vezni red, kojeg mi nemamo jer su preofanzivni.
Mislim da niko nije za tjeranje zekica, ali isto tako ne treba ga amnestirati od kritike. Ako je razuman covjek vidjeti ce gdje grijesi, ako je tvrdoglava mazga, onda sam sebi kopa grob.
Raspadamo li se pitarcine.? Jbt isto vazda, poslije prve s rumunima, osvajamo KL, evo sad nevalja niko.. I tako..
Moj neki utisak je potpuno razočarenje sa ponašanjem jedne ekipe koja ima 3 razlike. Ja sam to govorio i nakon prve utakmice s rumunima, gdje imas priliku da ih nakautiras do kraja a mi se zajebbajemo 2 na 1, 1 na 1 i tako dalje.. Jednostavno ne shvatljivo ili prije ce biti da nema neke kohezije medju navalnim igracima.
Propuh u odbrani jednostavno nebi samo stavio na teret stoperima, u ovakvoj formaciji i ideji svi igraju odbranu. Cudna je odluka za golmana, vjerovatno se islo na to da Radnik nece imati toliko prilike da prijeti previse.. Al eto los potez kako god. Ne znam sta je sa Krdzalicem, mozda se nije ni imalo izbora..
Jednostavno ovakve utakmice se desavaju jednom u 10 godina, steta sto ne udje na kraju ona precka Turkesa za potpuni delirijum. Mislim realno ako se uzme čitava utakmica, potpuno zasluzeno bi bilo da smo dobili. Previse zajjebavanja u završnici i previse propustenih prilika pored ovog ne shvatljivog pada koncentracije..
Idemo dalje, Sloga ce biti sve samo ne lagan zadatak ali i pokazatelj karaktera igraca..
Moj neki utisak je potpuno razočarenje sa ponašanjem jedne ekipe koja ima 3 razlike. Ja sam to govorio i nakon prve utakmice s rumunima, gdje imas priliku da ih nakautiras do kraja a mi se zajebbajemo 2 na 1, 1 na 1 i tako dalje.. Jednostavno ne shvatljivo ili prije ce biti da nema neke kohezije medju navalnim igracima.
Propuh u odbrani jednostavno nebi samo stavio na teret stoperima, u ovakvoj formaciji i ideji svi igraju odbranu. Cudna je odluka za golmana, vjerovatno se islo na to da Radnik nece imati toliko prilike da prijeti previse.. Al eto los potez kako god. Ne znam sta je sa Krdzalicem, mozda se nije ni imalo izbora..
Jednostavno ovakve utakmice se desavaju jednom u 10 godina, steta sto ne udje na kraju ona precka Turkesa za potpuni delirijum. Mislim realno ako se uzme čitava utakmica, potpuno zasluzeno bi bilo da smo dobili. Previse zajjebavanja u završnici i previse propustenih prilika pored ovog ne shvatljivog pada koncentracije..
Idemo dalje, Sloga ce biti sve samo ne lagan zadatak ali i pokazatelj karaktera igraca..
-
- Kontakt:
**** ti "ubaceni element" tetku u slezenu, staru pod pazuh.plisek je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:42Naguzimo ti nas 2000 sa tekme veceras staru smradu sa sadaka arene, idi farbaj stolice i bori se za opstanakroccosiffredi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:57Zoran Zekić: "Pojedinci se ponašaju kao da je ovo privatna prčija"
![]()
Jel ima iko od admina da regulise ove ubacene elemente na temi?
-
- Kontakt:
Hehe jest bas tako, ovo se rijetko vidja sta smo sinoc dozivjelipropoklopac je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:50Jedna u 122 utakmice, gdje protivnika ubijes nogama po glavi, bude sretan sto u 66 min nije 6 0, radi izmjene da proba s djecom igrati, cuva bitne igrace... onda pocinje dio filma gdje prabacis na drugi kanal jer je nerealno sta se desava, neke odbice, nepotrebno jurcanje prema gore, ostavis kamaru prostora, uklizas-lopta ode Gogicu koji je sam i pretvara se u A.Škoru....
Prom.trenera ovdje ne donosi nista novo, ubjeđen sam da je ovo idealan trener za FKS, ima ovdje kvaliteta, sistema igre, opasni smo gore mnogo (al i dole po sebe![]()
)...tako da izvuci pouke, biti mudar max, raditi, razgovarati podrska iz sve snage!!!
- belosevic23
- Kontakt:
smiriti strasti !!
Zekić je napravio sistem i igru u kojoj stvaramo bezbroj prilika, ne treba to sad narušiti pa sa novim trenerom još 6 mjeseci tražiti igru.
Disciplina i taktika igrača nekad zabrinjavaju, nakon primljenog gola mi smo raspad ekipa..kao da eto ne smijemo primiti ni jedan gol. Poraditi na glavi igrača je nešto što nam najviše treba.
Ljudi liga 10 je još teža, imat ćemo vremena igrati sa direktnim konkurentima za pozicije u ligi i to po 4 puta tako da...strpljivo
Zekića pustiti cijelu sezonu nek radi, bit će uspona i padova ali zamjena trenera nakon 1. kola nema smisla valjda smo to naučili na svojim greškama.
Paskalev me razoračao, visio je cijelu tekmu, ispadao ko dijete, pravio bespotrebne prekršaje..Turda je za njega Van Dijk lično. Ostali onako standarno, Began nekad sporo obrađuje loptu, čeka ga Ristovski.. Mlinarić opet maši prilike ali valjda će ga progulit..Elezi ima lucidnost..Jović loše ušao u ovu sezonu..treba probat Mujkića..a Banića na gol...Mušija nije taj kalibar
Zekić je napravio sistem i igru u kojoj stvaramo bezbroj prilika, ne treba to sad narušiti pa sa novim trenerom još 6 mjeseci tražiti igru.
Disciplina i taktika igrača nekad zabrinjavaju, nakon primljenog gola mi smo raspad ekipa..kao da eto ne smijemo primiti ni jedan gol. Poraditi na glavi igrača je nešto što nam najviše treba.
Ljudi liga 10 je još teža, imat ćemo vremena igrati sa direktnim konkurentima za pozicije u ligi i to po 4 puta tako da...strpljivo
Zekića pustiti cijelu sezonu nek radi, bit će uspona i padova ali zamjena trenera nakon 1. kola nema smisla valjda smo to naučili na svojim greškama.
Paskalev me razoračao, visio je cijelu tekmu, ispadao ko dijete, pravio bespotrebne prekršaje..Turda je za njega Van Dijk lično. Ostali onako standarno, Began nekad sporo obrađuje loptu, čeka ga Ristovski.. Mlinarić opet maši prilike ali valjda će ga progulit..Elezi ima lucidnost..Jović loše ušao u ovu sezonu..treba probat Mujkića..a Banića na gol...Mušija nije taj kalibar
roccosiffredi je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:16**** ti "ubaceni element" tetku u slezenu, staru pod pazuh.plisek je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:42Naguzimo ti nas 2000 sa tekme veceras staru smradu sa sadaka arene, idi farbaj stolice i bori se za opstanakroccosiffredi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:57Zoran Zekić: "Pojedinci se ponašaju kao da je ovo privatna prčija"
![]()
Jel ima iko od admina da regulise ove ubacene elemente na temi?

Nepismen, glup i firaun. Al ovo sve govori: "Biracu tekme, ici cu ponekad, gledacu vremensku prognozu"
Nismo isti, nas par hiljada decenijama sjedi gore po kisi i minusu i zivi za klub, a smradovi ko ti se pojave u julu na evropi, uslikaju se za fejsa i onda palamude kako navijaju za Sarajevo. Sto nisi nista pisao nakon pobjede na Kosevu protiv rumuna? Sto u svojih 500 postova nemas nista pozitivno? Znam ja, jer si ubaceni element koji se pravi pitar. Ides na listu gnjavatora a Vanju ili nekog drugog od admina molim da poduzme nesto. Umrijet ces sam i niko te ne voli, vozdra
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Mene brine sto igraci djeluju nesigurno . Imam osjecaj da 70% nije sigurna u svoju igru odnosno ne znaju hoće li poceti u prvih 11 ili ce biti na tribinama , to stvara konfuziju u glavama i ne znaju koje su tacno njihove uloge . Pa prica dolazi jos 2/3 igraca sve to utice na glavu igraca, ponavljam vec sam i dosadan mora se ustabiliti igračaki kadar i svlacionica ,stalne rotacije igraca nista dobro ne donose.belosevic23 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:20smiriti strasti !!
Nama treba jos jedan destruktivni vezni.
Ako Mamas vuce povredu, obavezno dovesti jos jednog.
Nedo Bog da se mali Jatta povrijedi.
Ako Mamas vuce povredu, obavezno dovesti jos jednog.
Nedo Bog da se mali Jatta povrijedi.
-
- Kontakt:
Kakva ba konfuzija zbog toga, jesil normalan ti? Primaju ogromne plate i da budu u nekoj konfuziji zbog toga? To im je poso nek igraju lopte svih 90minbordobijeli je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:29Mene brine sto igraci djeluju nesigurno . Imam osjecaj da 70% nije sigurna u svoju igru odnosno ne znaju hoće li poceti u prvih 11 ili ce biti na tribinama , to stvara konfuziju u glavama i ne znaju koje su tacno njihove uloge . Pa prica dolazi jos 2/3 igraca sve to utice na glavu igraca, ponavljam vec sam i dosadan mora se ustabiliti igračaki kadar i svlacionica ,stalne rotacije igraca nista dobro ne donose.belosevic23 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:20smiriti strasti !!
Na žalost al ZZ će na kraju sam sebe otjerati. Čovjek il nije kalibar trenera za FKS, ili ga zaboli neka stvar pa potcjenjuje ligu i eksperimentiše kako mu se digne. Nakon više od godine dana i 20+ igrača koje je otjerao i doveo nove opet priča iste šuplje kako neki igrači nisu za FKS al zato redovno igraju. Ne raumijem kako on sa svojim iskustvom i temperamentom nije autoritet igračima i kako ih psihički ne pripremi? Meni ovi njegovi kiksevi samo potvrđuje činjenicu da mi sa njim nećemo napraviti neki iskorak jer on nije taj kalibar i kapacitet trenera.
Ako mu se desi još jedan ovakav kiks (a ovaj i mnogi su isključivo njegova greška) mislim da će dobiti nogu. Nema smisla dozvoliti mu poigravanje koje će nas koštati borbe "titule" kad će se ispaliti na prvu bolju ponudu. Ne prizivam povratak nekih starih trenera al samo jednom se ovako nešto smije tolerisati jer je bolesnik za klubom i ako ga ja lično nikad više ne bih volio vidjeti ne klupi FKS.
Ako mu se desi još jedan ovakav kiks (a ovaj i mnogi su isključivo njegova greška) mislim da će dobiti nogu. Nema smisla dozvoliti mu poigravanje koje će nas koštati borbe "titule" kad će se ispaliti na prvu bolju ponudu. Ne prizivam povratak nekih starih trenera al samo jednom se ovako nešto smije tolerisati jer je bolesnik za klubom i ako ga ja lično nikad više ne bih volio vidjeti ne klupi FKS.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Arnelv52, Bejker, bhfanatic14, boki86, broj6, goGlobal, Hamagara, HyperOS, johntravolta123, JuricaSpindl, keli, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, nedimmmm1337, ronaldo99, ŠTA_JE i 154 gosta.