Bas to. Lik trpao gdje god da je igrao, kod svakog trenera.
A ova Barcelona svakako nije Barcelona iz perioda Pepa. Pa Lewa je trenutno lošiji u svakom segmentu igre od Haalanda ali trpa i on.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Bas to. Lik trpao gdje god da je igrao, kod svakog trenera.
Ja ne znam da li su i rasforda registrovali ili ovog golmana sto je dosao, sta god oni urade spanaki savez kaze nije dovoljno.xaviesta je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:36Pa registrovati ga mogu tako što će se odlaskom Lewe osloboditi ogroman prostor u budžetu.Sport90 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 08:37
Pa da Barca moze kupiti/registrovati kao da ne bi vec ovo ljeto napala nekog od napadaca. Zasto mislis da ce iduce godine biti drugacije? Ovo ljeto Barca ne bi mogla dovesti niti jednog top napadaca sve da su besplatni. A ne vidim da ce se nesto promjeniti i do naredne godine.
O tome ima l’ se para zaista ne bih.
Prije bi rekao da su mu ugradili nešta u Madridu kada je išao na presađivanje kose.
Meni se učinilo da piše od Bernata. Kontam koji će nam on qrac jbt
Goni ga u qrac, ja za ovog našeg pulena pitam. Sad mu je nekad vakat da iz povrede izađe. Znam da je bio u one prve 3 utakmice lijevonogi Busquets ne znam šta poslije bi s momkom, možda se kriptovalutama okreno haj' ga znaj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.