FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bratstvo je uvijek imalo kvalitetnu ekipu, samo su zadovoljni rangom u kojem igraju.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Sad su dosta promijenili ekipu, dosta puta su oni imali priliku borit se da osvoje ovu ligu al njihova je taktika prvu polusezonu zapnu pa drugu prodaju utskmice.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
I uvijek su nezgodan protivnik.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Samo moze biti bolji od hudog Kurtesviunapad1010 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:51Neće biti gori od Kurtalića.![]()
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Haman ni prijateljska tamo ne moze proci bez nabrijanosti od strane domacih, Said dobio crveni
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ako se ne varam kod nas ovaj Talha Tabaković iz Radnika nije zadovoljio na probi prošle sezone?
A čovjek večeras okrenu utakmicu na Koševu
A čovjek večeras okrenu utakmicu na Koševu
Fazon je što se ništa ni ne predstavlja. 

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
I ja sam cuo da je situacija dramaticna na Tusnju, da je Dzidic otvorio kancelariju u Rudarskoj br.2, Nosonja preko svojih ljudi ubacuje humanitarnu pomoc, igracima i uposlenicima prijeti humanitarna katastrofa......Azmir dovodi igrace i danas je jednog doveo nekog desnog beka, dovodi u Simin Han mlade igrace sa kantona potencijalno interesantne Slobodi......Krpic trebao doci iz prve ruke, a Prva liga facebook pise kako Sloboda nema para dovesti nekog spica, a u Stupcanici sve cvjeta, ocekuje se opet razigravanje sa Posusjem na kraju sezone....a cujem treba doci jos igraca, samo ne znam iz koje ruke je ovaj info......cujem da ce CIK oduzeti Azmiru mandat, ovo sam cuo, samo ne znam iz koje ruke......gang bang vol. 137
🔴⚫️
Skver kralju moj, uvijek smo bili na istoj strani. I sad smo.Skver je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:54I ja sam cuo da je situacija dramaticna na Tusnju, da je Dzidic otvorio kancelariju u Rudarskoj br.2, Nosonja preko svojih ljudi ubacuje humanitarnu pomoc, igracima i uposlenicima prijeti humanitarna katastrofa......Azmir dovodi igrace i danas je jednog doveo nekog desnog beka, dovodi u Simin Han mlade igrace sa kantona potencijalno interesantne Slobodi......Krpic trebao doci iz prve ruke, a Prva liga facebook pise kako Sloboda nema para dovesti nekog spica, a u Stupcanici sve cvjeta, ocekuje se opet razigravanje sa Posusjem na kraju sezone....a cujem treba doci jos igraca, samo ne znam iz koje ruke je ovaj info......cujem da ce CIK oduzeti Azmiru mandat, ovo sam cuo, samo ne znam iz koje ruke......gang bang vol. 137

Volimo Slobodu do kosti, i nemamo ni ti ni ja bilo kakvih interesa.
Dabogda bile sve laži, sve što čujem...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sloboda je oduvijek u problemima, dajte šta novo.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bilo bi neobicno da je sve normalno 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.