Ma nije al evo gledam mogu li bezbjedno doći pješke od Mostara do te periferije gdje je stadion, a da me šta na magistrali ne pokupiThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 avg 2025, 08:48Izvini jeli ti stara ikada davno poslovno išla u selo Mrkosoviće odakle su Šagolji porijeklom?Lynx je napisao/la: ↑04 avg 2025, 08:30Sjeverna tribina sama na Grbavici ima skoro cijeli kapacitet stadiona u Vrapčićima.Balorda je napisao/la: ↑04 avg 2025, 01:12Solidan Velež, rezultat je realan iako mislim da smo mogli više, falila je devetka, nismo završili papire Doganu.
Borac tipično marinovićevski, nezainteresovani za napad, čekali grešku, dočekali dvije, sreća samo jednu iskoristili. Ima tu odličnih igrača, šteta što ne igraju aktivniji fudbal, bar ne večeras, vidjećemo dalje.
Posjeta odlična, bar 5500, ako ne i 6000, ili što bi na Grbavici rekli 12.800.
Sudija prilično dobar, ne razumijem ljude koji se večeras žale na suđenje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Combat se i danas hrve sa logikom i intelektom, neizvjesno je.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Evo što si ispao glup nego se još više zakopavaš sa pokušajem omalovažavanja najljepšeg stadiona u državi. Region hvali atmosferu i stadion, a ti se svezao pješačenja do utakmice pretpostavljam iz ekonomskih razloga
- LavoviGabela
- Kontakt:
Gebels bi vam pozavidio na lazima koje servirate pavijani podveleski. Pa na tom nazovi stadionu, sjeverna tribina kad je dupke puna ima cca 3000, pa eto usporedi ostatak pa ćeš skontat da je delegat bio upravu. Kome više lažete bgtBalorda je napisao/la: ↑04 avg 2025, 01:12Solidan Velež, rezultat je realan iako mislim da smo mogli više, falila je devetka, nismo završili papire Doganu.
Borac tipično marinovićevski, nezainteresovani za napad, čekali grešku, dočekali dvije, sreća samo jednu iskoristili. Ima tu odličnih igrača, šteta što ne igraju aktivniji fudbal, bar ne večeras, vidjećemo dalje.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- LavoviGabela
- Kontakt:
Atmosfera pljuvanja, majmunskih urlika i nevidjenog seljaklukaThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:10Evo što si ispao glup nego se još više zakopavaš sa pokušajem omalovažavanja najljepšeg stadiona u državi. Region hvali atmosferu i stadion, a ti se svezao pješačenja do utakmice pretpostavljam iz ekonomskih razloga

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Diskusija medjugoraca vezano za velicine dresova. Nisu oni,dje bi oni,sta ti je"talijanski mjere, sve je bar za broj manje od standarda, neke stvari i za dva broja. Dok je Hajduk imao njihove stvari, naučili smo uzimati veće. Dosta kvalitetna roba, ali premalo je sve"
@Kontra frendu,
Kako ćemo ovo sinoć računati, kao napunjen u premijer ligi ili nas je nova tribina syebala opet
Kako ćemo ovo sinoć računati, kao napunjen u premijer ligi ili nas je nova tribina syebala opet

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije valjda da je arena bila puna, pa i pored nove tribine

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Za sinoćnu posjetu je krivo nepostojanje tribine s krovom, mada koliko ih ima, mogu i pod neku veću tendu stati. 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Prijatelju, valjda pisem broj ljudi po tribinama, a ne samo pripadnike RA grupeCombattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 08:23Prijatelju, hajd svaka čast za posjetu, fino je izgledali, ali da napišeš 1000 -1200 RA, pa majka mu stara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Realno oko 350 pripadnika ljudi koji nikada odustati neće...Izgleda da i vi imate sindrom narcisoidnih šizopitara, i stvarno čemu više potreba za tim preuveličavanjem, pa nismo slijepi pored očiju sunce vam poljubim....

Sjeverna tribina ima 3300 stolica plus ljudi koji stoje na vrhu tribine svaku utakmicu i zdenka koja je bila solidno popunjena. Kad se vec upustas u diskusiju seljacino zatucana s granicnog prelaza, ne bi skodilo da pokupis vise informacija prije toga.LavoviGabela je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:13Gebels bi vam pozavidio na lazima koje servirate pavijani podveleski. Pa na tom nazovi stadionu, sjeverna tribina kad je dupke puna ima cca 3000, pa eto usporedi ostatak pa ćeš skontat da je delegat bio upravu. Kome više lažete bgt
Najljepši stadion, i region hvali pa koji region jbt niste relevantni ni u mostarskoj regiji a ne sta viseThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:10Evo što si ispao glup nego se još više zakopavaš sa pokušajem omalovažavanja najljepšeg stadiona u državi. Region hvali atmosferu i stadion, a ti se svezao pješačenja do utakmice pretpostavljam iz ekonomskih razloga

Grbavica, Rođeni i Bilino su najljepši stadioni u državi, a po kojem redoslijedu, to neka bude lična preferencija, ljepota je u oku posmatrača, isto kao što je mitomanija i falsifikovanje u genu komšija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Bilo bi duplo vise da nije onakvo nevrijeme bilo prije utakmice. Sramota je da nema jedna natkrivena tribina bez obzira koliko nas ima. Smjesno je ismijavati tako nesto ako nisi to dozivio. Povedi ti dijete po onakvoj oluji. A nije samo djeca, mnogi odrasli se odluce ostati kuci, samo najzagrizeniji dolaze tad. Jos poskupili karte a uslovi nikad goriStrikeWarzone je napisao/la: ↑04 avg 2025, 09:38Za sinoćnu posjetu je krivo nepostojanje tribine s krovom, mada koliko ih ima, mogu i pod neku veću tendu stati.![]()
Ako su brojači bili u funkciji zašto klub nije objavio tačnan broj.Balorda je napisao/la: ↑04 avg 2025, 01:12Solidan Velež, rezultat je realan iako mislim da smo mogli više, falila je devetka, nismo završili papire Doganu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
To ti ne mogu reći, ali objavljena brojka je suluda i nema veze sa zdravom pameti. Bilo je bar 5500, ali uostalom koga boli krasan qrac, važno da je bilo dobro.AVNOJ je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:28Ako su brojači bili u funkciji zašto klub nije objavio tačnan broj.Balorda je napisao/la: ↑04 avg 2025, 01:12Solidan Velež, rezultat je realan iako mislim da smo mogli više, falila je devetka, nismo završili papire Doganu.
Edit: razlog može biti da su odštampali taj broj karata, pošto je sinoć bila priča da ih je nestalo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Combattente87
- Kontakt:
Opa, evo ga, podveleški Konfučije je nakupio materijala za mudrovanje....
Znači kada neko napiše RA misli na tribinu od reflektora do reflektora, i sve ljude koji i jesu i nisu dio skupine ljudi koji nikada neće odustati, dok kada neko napiše Lešinari, Horde ili Manijaci isključivo misli samo na pripadnike navijačke skupine koji se nalaze na određenoj tribini....
Ako ostale tribine oslovljavate po stranama svijeta tako i ovu tribinu oslovite....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Tako je, potrudi se malo, neće tebe tamo neka logika zayebavat.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Na kosevu bilo 3000 sigurno, Velez 5000 najmanje. Ovo sto rade ova prasad iz saveza je presmijesno, ponizavaju svoju ligu . Kurvini sinovi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Više ljudi je gledalo Velež sinoć nego Zrinski na evropskim utakmicama, zato se toliko upalio šaban iz Gabele.bhfanatic14 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:55Na kosevu bilo 3000 sigurno, Velez 5000 najmanje. Ovo sto rade ova prasad iz saveza je presmijesno, ponizavaju svoju ligu . Kurvini sinovi.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Tražila se karta više na kosevu...bhfanatic14 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:55Na kosevu bilo 3000 sigurno, Velez 5000 najmanje. Ovo sto rade ova prasad iz saveza je presmijesno, ponizavaju svoju ligu . Kurvini sinovi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.