FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
39
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 135

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2025, 08:03

Evidentno da je ekipa u losem psiho fizckom stanju i Zekic je taj koji sto prije mora razdrmati ekipu koja ima kvalitet kad je u pitanju premijer liga BiH . Zaato ekipa nije psiho fizicki sprema i stabilna ? Zato što je previse izmjena u igrackom kadru , jako malo igraca ima konstantu u nastupima ,pogledajte prvih 11 od nove godine na ovamo stalno su neke rotacije sigrno preko 30 igraca je izrotirano . Mora se pronaci kostur od 7/8 koji ce biti nosioci igre ,definitivno ove stalne rotacije nista ne donose .

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 avg 2025, 08:08

Svu krivicu snosi Mirvic i niko drugi. Nikada jedan sportski kolektiv nece biti uspjesan dok ne poslozi stvari van terena, pod time mislim prvo na ljude koji su u i oko kluba. Konkretan primjer Mlinaric. Dobar igrac, imas koristi od njega, vjerovatno bi ga svako pozelio sto se fudbalskog znanja tice. Onda otvoris je.beni facebook i vidis da ga je doveo Dzeka Muminovic, isti onak koji je doveo Ziljkica. Znaci, nemas karaktera u klubu. Mlinaric se ne dovodi da je Messi. On i njemu slicni nemaju i ne smiju imati mjesta u FKS. Sve dok se to ne rijesi, napretka nece biti, a napretka nece biti dok je Mirvica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 avg 2025, 08:09

Ako ništa u proteklih 30 godina sam vjerovao da kad uvalimo tricu na Koševu to je završena utakmica. E ovi su me razuvjerili. Prime gol odu u knock down trpaju ih ko levate, sramota. Mi smo Sarajevo izvolite nas natrpati !
U novi boj ...

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 avg 2025, 08:11

Atalanta nas jeste brzo natamburala, mislim da su nam 3 uvalili u prvih 25 min, ali prenosi od sinoc ne prestaju. Ovo jos nisam dozivio.
Sram da vas bude sve do jednog. Zekic ako ne uzme titulu, a nece zasigurno ni drugo mjesto a kamoli titulu, bok, eno mu slaven belupo pa nek se bori za opstanak.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 avg 2025, 08:12

Iz zadnjih utakmica treba izvuci pouke, bilo je tu i jako jako dobrih momenata, međutim, bilo je i katastrofalnih/neobjasnjivih stvari zbog kojih je trpio rezultat. Trebaju rezovi definitivno, da se prodrma ekipa, zahvaliti se bar 2-3 igraca, neke klupirati (Beganović) i vidjeti za dalje sta i kako. To sto imamo najbolju ekipu u ligu ocito ne mora nista znaciti. Julardžija trči ko navijen, u ovakvim utakmicama, na sredini terena bi nam mogao pomoci, neko moje misljenje, bar dok se Mamas ne oporavi.
Paskalev, Jovic, Butic, Oliveira, Musija pa i Turkes nemju sta traziti u ekipi koja se bori za titulu.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 avg 2025, 08:14

Napapijri je napisao/la:
04 avg 2025, 08:08
Svu krivicu snosi Mirvic i niko drugi. Nikada jedan sportski kolektiv nece biti uspjesan dok ne poslozi stvari van terena, pod time mislim prvo na ljude koji su u i oko kluba. Konkretan primjer Mlinaric. Dobar igrac, imas koristi od njega, vjerovatno bi ga svako pozelio sto se fudbalskog znanja tice. Onda otvoris je.beni facebook i vidis da ga je doveo Dzeka Muminovic, isti onak koji je doveo Ziljkica. Znaci, nemas karaktera u klubu. Mlinaric se ne dovodi da je Messi. On i njemu slicni nemaju i ne smiju imati mjesta u FKS. Sve dok se to ne rijesi, napretka nece biti, a napretka nece biti dok je Mirvica.
To jest tragedija, 2025 godina, nama u klubu onakva glavata ološ sa Bjelava.Ljepše je bilo svojevremeno vidjeti Ćelu Bajramovića, Muču Dučića....u i oko kluba, nego Džeku.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2025, 08:21

Jedan pokazatelja koliko je stalo nasim igracima do uspjeha je i kakva atmosfera vlada u svlačionici je Renan Oliveira . Sav sretan s osmjehom slika se za rostiljem i poziva na utakmicu . Njima uopste ne smeta ni kad su na tribinama ,laganica plata ide a ostalo nije ni bitno .

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 avg 2025, 08:27

Da nam hoce natkriti jednu tribinu zbog par hiljada bolesnika a ostalo vise nista nije bitno

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 04 avg 2025, 08:32

bordobijeli je napisao/la:
04 avg 2025, 08:21
Jedan pokazatelja koliko je stalo nasim igracima do uspjeha je i kakva atmosfera vlada u svlačionici je Renan Oliveira . Sav sretan s osmjehom slika se za rostiljem i poziva na utakmicu . Njima uopste ne smeta ni kad su na tribinama ,laganica plata ide a ostalo nije ni bitno .
Pa i treba biti nasmijan i poslat je da se slika s navijacina. Sta treba da bude smrknut pa da napises:"Boli ga k. za nama sta ko preko klinca s rajom sw slikat jer je morao doci." Daj ba malo ohani ne mora se sve negativno gledat i komentarisati.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 04 avg 2025, 08:51

:kafa:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 avg 2025, 08:53

Maroon1946 je napisao/la:
04 avg 2025, 08:51

Nema od njega ništa, sjetih se, da se nije baš najbolje rastao sa Velkoskim, a kad bi se vratio, morali bi blisko sarađivati.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 04 avg 2025, 08:54

Tatamata1946 je napisao/la:
04 avg 2025, 08:27
Da nam hoce natkriti jednu tribinu zbog par hiljada bolesnika a ostalo vise nista nije bitno
Pa jedan od razloga losih posjeta kod nas bas jesu ti uslovi na stadionu u odnosu na zelju. Garantujem da imamo stadion natkriven do 12 13k da bi svaku tekmu bio pun. Garantujem, ali ovo jednostavno ne moze vise ovako, koliko roditelja bi djecu vodilo pogotovo u uslovima kao jucer hoce kisa nece kisa. Jednostavno smo zarobljeni na ovom Kosevu i ne micemo , sto je najgore mislim da nece biti pomaka ni u narednom periodu s ovakvim nacenicima poput Mandica ublehasa, snima frajer kako cvijece zaljevaju, u tome mu prodje mandat.
Pustite vi meni pricu o ljubavi i kad je kisa i kad nije, jednostavno uslovi su katastrofalni. Ja idem, ali ne sprjecavaju da vodim dijete, da raja moja povedu djecu, sta ce im prehlada usred ljeta i sl.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 04 avg 2025, 08:55

Lucas je napisao/la:
04 avg 2025, 08:53

Nema od njega ništa, sjetih se, da se nije baš najbolje rastao sa Velkoskim, a kad bi se vratio, morali bi blisko sarađivati.
Ma ko god da dodje samo da se vrati ovaj hype, koliko je lijepo bilo u ovoj atmosferi...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2025, 09:17

ŠTA_JE je napisao/la:
04 avg 2025, 08:32
Pa i treba biti nasmijan i poslat je da se slika s navijacina. Sta treba da bude smrknut pa da napises:"Boli ga k. za nama sta ko preko klinca s rajom sw slikat jer je morao doci." Daj ba malo ohani ne mora se sve negativno gledat i komentarisati.
Ma ocito je drugo vrijeme doslo i da je sve ok . Meni nije ok , ja da sam fudbaler i da me neko posalje na tribine nebi s smjeskao sigurno al ocito da je sad tako i kad si na tribinama osmjeh i lagano sto reko plata ide .

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 avg 2025, 09:18

04 avg 2025, 08:55
Lucas je napisao/la:
04 avg 2025, 08:53

Ma ko god da dodje samo da se vrati ovaj hype, koliko je lijepo bilo u ovoj atmosferi...
Pa i sad si imao sve uslove da bude jos bolje, svi podrzali zekica i ekipu nakon nikakvih rezultata, najjaci prelazni rok u zadnjih nekoliko godina, evropa, ides na gostovanje sa prednoscu 2-1, sve se poslozilo za nevidjeni hype i zoran ga usere zajedno sa igracima. Sad nek trpe psovke, kritike i utakmice sa 2000 ljudi, zvizdi mi kurrac

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 04 avg 2025, 09:20

Nama uvijek nešto fali,il su finansije il je **** direktor,sportski direktor,il fali stoper,fali vezni,fali napadač,fali trener...znači konstanta je da nešto fali,ali su navijači uvijek prvi na udaru.
Ne valjaju navijači ne kupuju članske,ne kupuju sezonske,neće da dolaze po kiši na vjetrometinu,prave vedetama pritisak,eeee možeš mislit i zvižde im čak.

Ode 5-6 stoja u onu ciganiju tamo,ljudima kazne pisali,pauci dizala auta,ma hajde nema veze...primiš 4 komada,prošle godine tri komada uz jednaku podršku sa tribina i opet ne valja.
Nemoj Zekića šta je on kriv,nemoj konja glavatog pa on daje pare nije on kriv,nemoj igrače pruži podršku.
Mamu vam ja **** nezahvalnu.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 04 avg 2025, 09:20

Ma jasta kroz suze 2 h prije tekme pozvati navijace...pa je li ovo realno :)

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 04 avg 2025, 09:22

Lucas je napisao/la:
04 avg 2025, 00:58
Najprvi je napisao/la:
04 avg 2025, 00:55
Vlado Jagodic?
Slobodan je a ligu ima u malom prstu. Stari lisac :kafa:
Kolika god on bio ubleha, Krajova i ovo jucer nam se s njim na klupi, sigurno ne bi desilo.

:D :D kao sto se ni prva utakmica ne bi desila s njim..e cuj V.J :D

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 04 avg 2025, 09:25

plisek je napisao/la:
04 avg 2025, 01:10
kolicina morona sto se pojavila nakon uzvrata u rumuniji na ovom forumu je nehumana. Djeste bili pljuvaci, sjedili u svojim crnim pecinima i cekali da se sta lose desi? Svima vam se nahebem familije. Vi ste kancer ovog kluba
Imas te nove naraštaje, a imaju i ovi stari koji se aktiviraju samo nakon posrtaja. Nakon Krajove su mi navijači Želje govorili da nikada ni jedna naša ekipa nije prikazala onakav fudbal da bi nakon dvije utakmice mi tjerali trenera i zaboravili sve što je dobro. Ovoj ekipi fali samo malo da se pretvori u stroj koji će samljeti ovu ligu. Eh sada ako ne prenaglimo biće dobro. Ja vjerujem da Zekić ovo može posložiti, a volio bih da vrijeme pokaže.
Mi nikada odustati necemo...

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 04 avg 2025, 09:36

10.Skoro je napisao/la:
04 avg 2025, 09:25
plisek je napisao/la:
04 avg 2025, 01:10
kolicina morona sto se pojavila nakon uzvrata u rumuniji na ovom forumu je nehumana. Djeste bili pljuvaci, sjedili u svojim crnim pecinima i cekali da se sta lose desi? Svima vam se nahebem familije. Vi ste kancer ovog kluba
Imas te nove naraštaje, a imaju i ovi stari koji se aktiviraju samo nakon posrtaja. Nakon Krajove su mi navijači Želje govorili da nikada ni jedna naša ekipa nije prikazala onakav fudbal da bi nakon dvije utakmice mi tjerali trenera i zaboravili sve što je dobro. Ovoj ekipi fali samo malo da se pretvori u stroj koji će samljeti ovu ligu. Eh sada ako ne prenaglimo biće dobro. Ja vjerujem da Zekić ovo može posložiti, a volio bih da vrijeme pokaže.
upravo to, desio se pad, boze moj idemo dalje. Nasa najveca greska bi bila otjerat Zekica, to bi nas odvelo u pogresnom pravcu pa makar doveli murinja umjesto njega. Moramo mu dat punu podrsku zivotom
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 12 gostiju.