FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
59
31%
Darko Milanič
32
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
29
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 190

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 04 avg 2025, 00:05

mosarajvosa83 je napisao/la:
03 avg 2025, 23:47
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
03 avg 2025, 23:41
Psiha, nista drugo. Nagli polet nakon prve utakmice protiv Krajove, i naglo hladjenje do Radnika.
Isto tako i kod navijaca.
Igraci i treneri od heroja, miliona, aviona, do smeljista, amatera i neznalica, sve u deset dana. Mentalitet. Nema drugog objasnjenja za prokockati sve dobro u 5 minuta, osim da je problem u glavi.
Za igrace je odgovoran Zekic, za Zekica Mirvic. A navijacima samo Bog moze pomoci, jer imamo kao narod najgori mentalitet u Europi.
Slazem se,medjutim nece Mirvic gadjat precke ili narediti Mlinaricu da doda jbga,treba biti realan i reci da ovi su imali danas srece do neba al to nije opravdanje uostalom sto se tice mentaliteta to nam se vidi po drzavi,narodu stadionu,uspjesima kakav nam je mentalitet i na kojem smo levelu. Odlican mentalitet da evo i Gulija neki tjeraju,to sto lik povuce 300 napada,otvori 300 akcija i prilika to ko hebe. Sad opet je Mirvic kriv sto je doveo sve sto su pokazali da se dovede haha cudo smo. Ono sto mogu primjetiti da Zekic lose zatvara utakmice.
I ta neozbiljnost u zavrsnici je opet dobrim dijelom psihloskog karaktera. A zekic uopste ne djeluje kao los psiholog, naprotiv. Neki igrac je okidac svemu tome.
Drugi problem, vezni red nepostoji u defanzivi. Probiju bijeljinci po strani, i ne ubacuju u 16erac, nego odigraju povratnu. I onda mogu da tuku sa distance kako hoce. Stoperi ostanu ispred golmana, jata tamo negdje klizi kod aut linije, nigdje nikoga da zatvori sut. Dobro smo mi prosli protiv rumuna.

huntingseason
Kontakt:

Post Postao/la huntingseason » 04 avg 2025, 00:06

bordobijeli je napisao/la:
04 avg 2025, 00:00
huntingseason je napisao/la:
03 avg 2025, 23:52
relativizam je napisao/la:
03 avg 2025, 23:45

Evo moraliste
Otišao na utakmicu i sad je prepametan.
Onda ću i ja svaku utakmicu koju ne pobjede reci ma boli me qrc otići do Zeke i tražiti povrat novca, kakvo ti je to razmišljanje, čuj ne bi ni on igro ako ima 2 hiljada ljudi ahhahhahah

Pa neka ne igraju ,ko im brani, bolj3 i da ne igraju nego ako će ovako

Fulio si poentu mog posta.
Je*e mi se za igračima.
Pričam o kulturi navijača i odlaska na utakmice koju nemamo.
Kažem, kakvi smo kao navijači, bolje i ne zaslužujemo.
Zamisli Posušje na otvorenju sezone ima više gledaoca od nas.
Opet ponavljam ljudi koji vode klub takodje bi trebali da se zapitaju zasto je vise u Posušju ljudi nego na Koševu, nista nije slucajno .
Slazem se, i razumijem da su i cijena karata, odluke uprave, pa i saopštenje Hz nedavno, ispadanje iz KL, kiša sve je utjecalo na posjetu.. ali mi je žao što je klub ovakvog renomea spao na ponavljam SAMO 2000 bolesnika.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 avg 2025, 00:06

03 avg 2025, 23:57
ErosViverosViv je napisao/la:
03 avg 2025, 23:38
03 avg 2025, 23:34
Sve bih razumio, i psovke i blaćenje i pozive na ostavke, sve sve sve jer su zaslužili... ali 2000 ljudi na stadionu na otvorenju sezone ne mogu razumjeti nikako.
I nek su odigrali 4:4, da su bogdo izgubili. Ko ce im sta reci?
Ja da sam prije 10 dana igrao pred 25000 ljudi a nakon toga pred 2000 rekao bih i sam ma boli me ku*ac nek nas gu*e 'ta cu pred 2 milje igrat.

Mi smo navijaci rezultata, hajpa i euforije.
Da Bog da svaku izgubili gdje nema minimum 7000 ljudi.

Nek vas je stid i sramota, pojedinačno svakog pi*kice jedne.
Ma jesi mi ti bistar, samo tako.

Kada su stavili potpis na ugovor, dogovorili su za koju svotu igraju, a ne za koliko publike.
Ako igras za FK Sarajevo, ima da ga zivis 24/7 i da igras isto pred 2 i pred 34 hiljade ljudi. Da bog da im niko ne dosao, svakako nisu zasluzili nista.

Tu matematiku baci macku o rep.
Poenta posta nije o igračima, već o činjenici da Sarajevo na otvorenju sezone gleda 2000 ljudi. To se ne bi smjelo desiti nikad klubu kao što je Sarajevo.
Mislim da se više postova ovdje na forumu skupilo u toku utakmice nego gledaoca.
U 98% liga rezultati dovode navijace, ti rezultata 5 godina nemas, a zadnja utakmica je blamaza u rumuniji slicna onoj veceras.
Svi ostali faktori koji uticu na posjetu nisu na tvojoj strani, ali nijedan. Cijene karata, sezonske, urusen, otkriven i nesiguran stadion koji svakako nije tvoj, nikakav ambijent, kisa, protivnik, odnos kluba prema prosjecnom navijacu, igra itd.

2000 je previse, nebitno je li pocetak ili kraj sezone.

huntingseason
Kontakt:

Post Postao/la huntingseason » 04 avg 2025, 00:09

04 avg 2025, 00:06
03 avg 2025, 23:38

Ma jesi mi ti bistar, samo tako.

Kada su stavili potpis na ugovor, dogovorili su za koju svotu igraju, a ne za koliko publike.
Ako igras za FK Sarajevo, ima da ga zivis 24/7 i da igras isto pred 2 i pred 34 hiljade ljudi. Da bog da im niko ne dosao, svakako nisu zasluzili nista.

Tu matematiku baci macku o rep.
Poenta posta nije o igračima, već o činjenici da Sarajevo na otvorenju sezone gleda 2000 ljudi. To se ne bi smjelo desiti nikad klubu kao što je Sarajevo.
Mislim da se više postova ovdje na forumu skupilo u toku utakmice nego gledaoca.
U 98% liga rezultati dovode navijace, ti rezultata 5 godina nemas, a zadnja utakmica je blamaza u rumuniji slicna onoj veceras.
Svi ostali faktori koji uticu na posjetu nisu na tvojoj strani, ali nijedan. Cijene karata, sezonske, urusen, otkriven i nesiguran stadion koji svakako nije tvoj, nikakav ambijent, kisa, protivnik, odnos kluba prema prosjecnom navijacu, igra itd.

Po istoj cijeni karata na istom stadionu sa istim ambijentom i istim odnosom kluba se prije 10 dana skupilo cca 25000 ljudi.

A klub - slavni Universitatea iz Craiove. Velika vecina ljudi koja je bila tad na stadionu nije znala ni izgovoriti ime ovog kluba, pa se ipak skupilo toliko ljudi.

I reci ces mi da je pad s 25000 na 2000 normalan?

Ne bih se slozio.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 avg 2025, 00:14

Amcho1 je napisao/la:
04 avg 2025, 00:01
luckystrike je napisao/la:
03 avg 2025, 23:46
Unatoč Mušijinim dobrim partijama na pripremama mislim da je izbor njega na gol večeras greška. Konstantna odbijanja lopte protivničkim igračima u noge a poslije 2. gola su mu se i njegove noge oduzele. Debi iz noćne more, neće sebi doći do zime.

Osim te greške, Zoranu moram fakturisati i loše vođenje u drugom poluvremenu, tj. loše izmjene.

Ofanzivna varijanta s Guliashvilijem, Kyeremehom i Mlinarićem daje rezultate dok ekipa ima kuveta, kad ponestane snage naš vezni red ne postoji.

Guliashvili mi je postao naporan soliranjem i forsiranjem. Obradovat ću se njegovom prodajom.

Sramotna posjeta, po meni na obraz Klubu koji nema osjećaja za navijače. Ovdje se pojedinci ismijavaju i rugaju drugima, a nekome nije malo izdvojiti 25 KM da dođe i povede dijete. Osim toga ima raje iz Konjica, Kaknja, Visokog i sl. koji na to dodaju još i gorivo, putarinu. Kad dodaš loše vrijeme u jednačinu, imaš 2500 na stadionu na početku sezone. Sljedeću utakmicu vjerovatno još i manje.

Razočaravajući početak sezone, al' možda baš iz tog izdobri. Morat će sad svi ozbiljnije shvatiti stvar i još više potegnuti.

Na hajr, akoBogda.
Ma to za karte nije prošlo kako je zamišljeno. Trebalo je da ide pumpanje, pojačanja, uigravanje, prolasci u Europi, euforija , rezultati, lijepa igra, publika i opravdan momenat za povećanje cijena karata. Nažalost nije išlo po planu i kod nas se uvijek nekako zabedaći i okrene te dobiješ šta dobiješ 2000 publike. Raspad igračkog kadra, ispadanje iz EU na ružan način jer smo bili blizu, katastrofalan start posebno jer znamo sa kakvim se vjetrenjačama borimo. Treba pustiti Zekića da radi i pružiti čovjeku podršku jer jedino gore od svega bi bilo mijenjati trenera sada, nebi došli na početak nego bi se vratili dva koraka nazad. Ponavljam, nama treba kontinuitet sa trenerom i uigran kostur, tek onda možemo očekivati nešto više. Do tada poneki bosaurin, apaurin kišobran i kabanica jbga.
Po meni je to nerezonska odluka totalno. Cijenu karata možeš dizati onda kada publici osim sadržaja na terenu daš nešto zauzvrat, npr. krov nad glavom.

Klub koji ima investitore s ozbiljnim novcima i koji uspješno posluje prodajom igrača, ne bi trebalo interesovati da li će prihod od prodaje ulaznica biti 30 ili 40 hiljada KM.

Da se ja pitam, važnije bi mi bilo da imam barem 5000 ljudi na tribini na svakoj utakmici.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 avg 2025, 00:16

Ima li iko da kaze Zekicu da je dobrim djelom do njega.
Na isti način ispadnes iz evrope prosle godine kao i ove.
Radnik ti izbije dva boda a prošle godine Posušje, Zeljeznicar...
Znaci po ovome i da bude regularno sudjenje nema titule jer sam sebe kaznjavas.

Nije to burazeru slučajno.
Promjeni ritam, odmori igrace u toku utakmice. Ne moze cijela utakmica isti ritam, pa igrali bi u ligi petice a ne kod nas da mogu. Dobro izdrze 60minuta. Pressing, trci u odbranu, nabij loptu, trci u kontru, izgubis loptu opet pressing...
stani na loptu minuta dva da dodju do daha, da protivnik malo ganja
Reaguj kad protivnik mjenja formaciju daj zadatke igracima i tom trenutku.
A ta prica neki ne zaslužuju dres je dosadna.pa ne stavljamo ih mi da igraju.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 avg 2025, 00:17

04 avg 2025, 00:09
04 avg 2025, 00:06

Po istoj cijeni karata na istom stadionu sa istim ambijentom i istim odnosom kluba se prije 10 dana skupilo cca 25000 ljudi.

A klub - slavni Universitatea iz Craiove. Velika vecina ljudi koja je bila tad na stadionu nije znala ni izgovoriti ime ovog kluba, pa se ipak skupilo toliko ljudi.

I reci ces mi da je pad s 25000 na 2000 normalan?

Ne bih se slozio.
Ne mozes to tako gledati. Tu utakmicu koja je bila prije 10 dana si cekao 40, najavljivana je 30, karte sedmicama bile u prodaji itd. I prije te utakmice si imao euforiju, a ne blamazu od 4-0.

Zadnja ligaska utakmica na kosevu je bila 25. maja pred 3000 ljudi i sa tom utakmicom mozes praviti paralele, dakle skoro isti broj bolesnika i veceras i tad.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 avg 2025, 00:21

ShofaII je napisao/la:
04 avg 2025, 00:16
Ima li iko da kaze Zekicu da je dobrim djelom do njega.
Na isti način ispadnes iz evrope prosle godine kao i ove.
Radnik ti izbije dva boda a prošle godine Posušje, Zeljeznicar...
Znaci po ovome i da bude regularno sudjenje nema titule jer sam sebe kaznjavas.

Nije to burazeru slučajno.
Promjeni ritam, odmori igrace u toku utakmice. Ne moze cijela utakmica isti ritam, pa igrali bi u ligi petice a ne kod nas da mogu. Dobro izdrze 60minuta. Pressing, trci u odbranu, nabij loptu, trci u kontru, izgubis loptu opet pressing...
stani na loptu minuta dva da dodju do daha, da protivnik malo ganja
Reaguj kad protivnik mjenja formaciju daj zadatke igracima i tom trenutku.
A ta prica neki ne zaslužuju dres je dosadna.pa ne stavljamo ih mi da igraju.
Lose zatvaranje utakmice,vidi se da je tasko ovim tempom odigrat cijelu tekmu medjutim nakon tih q5 minuta crnila opet pocinju da igraju i da trce jbga tesko za objasniti i biti pametan.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 04 avg 2025, 00:25

Paralele isključivo treba praviti sa prvom domaćom utakmicom u svakoj sezoni, samim tim je uzrok itekako jasan, ko hoće da vidi naravno. Osim toga je postalo zabranjeno unositi bilo šta na stadion što je još jedan dodatni nonsens.

Četveročlanoj porodici odlazak na Koševo na jedan od najneuslovnijih stadion iz džepa vadi skoro stoju po trenutnom stanju (ulaznice, prevoz i kupovina 'vode od petaka').

Ovo nije Njemačka gdje su puni stadioni norma, mada bi i tamo bilo tektonskih potresa da dođe neki head of retail i digne sve preko noći za bar 50%, ako ne i više.

Ne postoji nijedan argument za ovo što se uradilo niti će ikada postojati, džaba internet brigada za odbranu svake odluke, stanje na terenu će uvijek pokazati ko je u pravu.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 04 avg 2025, 00:25

Na Julardziju ne racuna cak ni sa klupe, iskreno onda su trebali dovesti nekoga na koga racunaju. Za Mamasa ne znamo ni jel ziv, Mlinaric igra u sredini.
Mora se bolje koristiti ovo sto imamo.

Sto se tice posjete ljuidma je pun **** oscilacija i kurcenja bez pokrica. Ne treba im puno da ih otjeraju sa stadiona, nismo dosli u tu situaciju tek tako, godinama se pisa po ljudima. Al eto, svaki put se mora voditi diskusija jer se ljudi lafo cude sto je raji pun ****.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 04 avg 2025, 00:26

04 avg 2025, 00:14
Amcho1 je napisao/la:
04 avg 2025, 00:01
03 avg 2025, 23:46
Unatoč Mušijinim dobrim partijama na pripremama mislim da je izbor njega na gol večeras greška. Konstantna odbijanja lopte protivničkim igračima u noge a poslije 2. gola su mu se i njegove noge oduzele. Debi iz noćne more, neće sebi doći do zime.

Osim te greške, Zoranu moram fakturisati i loše vođenje u drugom poluvremenu, tj. loše izmjene.

Ofanzivna varijanta s Guliashvilijem, Kyeremehom i Mlinarićem daje rezultate dok ekipa ima kuveta, kad ponestane snage naš vezni red ne postoji.

Guliashvili mi je postao naporan soliranjem i forsiranjem. Obradovat ću se njegovom prodajom.

Sramotna posjeta, po meni na obraz Klubu koji nema osjećaja za navijače. Ovdje se pojedinci ismijavaju i rugaju drugima, a nekome nije malo izdvojiti 25 KM da dođe i povede dijete. Osim toga ima raje iz Konjica, Kaknja, Visokog i sl. koji na to dodaju još i gorivo, putarinu. Kad dodaš loše vrijeme u jednačinu, imaš 2500 na stadionu na početku sezone. Sljedeću utakmicu vjerovatno još i manje.

Razočaravajući početak sezone, al' možda baš iz tog izdobri. Morat će sad svi ozbiljnije shvatiti stvar i još više potegnuti.

Na hajr, akoBogda.
Ma to za karte nije prošlo kako je zamišljeno. Trebalo je da ide pumpanje, pojačanja, uigravanje, prolasci u Europi, euforija , rezultati, lijepa igra, publika i opravdan momenat za povećanje cijena karata. Nažalost nije išlo po planu i kod nas se uvijek nekako zabedaći i okrene te dobiješ šta dobiješ 2000 publike. Raspad igračkog kadra, ispadanje iz EU na ružan način jer smo bili blizu, katastrofalan start posebno jer znamo sa kakvim se vjetrenjačama borimo. Treba pustiti Zekića da radi i pružiti čovjeku podršku jer jedino gore od svega bi bilo mijenjati trenera sada, nebi došli na početak nego bi se vratili dva koraka nazad. Ponavljam, nama treba kontinuitet sa trenerom i uigran kostur, tek onda možemo očekivati nešto više. Do tada poneki bosaurin, apaurin kišobran i kabanica jbga.
Po meni je to nerezonska odluka totalno. Cijenu karata možeš dizati onda kada publici osim sadržaja na terenu daš nešto zauzvrat, npr. krov nad glavom.

Klub koji ima investitore s ozbiljnim novcima i koji uspješno posluje prodajom igrača, ne bi trebalo interesovati da li će prihod od prodaje ulaznica biti 30 ili 40 hiljada KM.

Da se ja pitam, važnije bi mi bilo da imam barem 5000 ljudi na tribini na svakoj utakmici.
U modernom fudbalu ili ti ga biznisu sve ide po principu istraživanja i planiranja, samo što kod nas fali realizacija planova jer smo uvijek tako blizu i onda doživimo flop. Naš mentalitet nije nepoznanica, daj sadržaj na terenu/rezultate i imati ćeš pun stadion makar se tribine urušavale i cijena ulaznica bila visoka jer narod smo kojeg nosi euforija, živimo to i volimo. Imamo mnogo igrača što kroz primarni što kroz sekundarni tim i isti se mogu finansirati kroz transfer politiku isl, dok bi glavno finansiranje stadiona pored države čiji je isti trebala da budu sredstva ostvarena od ulaznica isl. Znači jbga, treba nam kontinuitet da bi imali rezultat, sa rezultatom ćemo imati publiku, a onda valjda i krov nad glavom. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 04 avg 2025, 00:28

Sad kad bi krenuo pisati kakvih smo sranja napravili u zadnjih pet godina pod Mirvicem ne bi stao do Sabaha.
Evo samo da narod pitam Krdzalic nakon top zimskih priprema i solidne minutaze, dobije 90 min u pripremnim utakmicama i to protiv NP na 8/10 je bio top kasnije los na 6, danas na klupi, ZASTICENO GODISTE.

Kupili smo njega, Mujkica, Kapetanovica, Djurica, Serbeza, Mehmedovica kako je krenulo vjerovatno cemo za Mujkica samo dobiti koju marku.

2. Paskalev, Butic (a pogotovo ovaj prvi) platis covjeka 400k eura ili koliko vec (skautiran) zamjena za Celika, lik je danas kriv za dva gola hladno, pao i drugi plan odjednom je Turda bolja opcija od njega a dosao za dz. A pored toga svega PASKALEVA ZASTUPA NEKA HR AGENCIJA.
Butic suvisno je i pricati, lik udje da pripomogne organizaciji napada a nije da imamo 9 igraca da to kreiraju i visak do 25m od protivnickog gola.

3. Turkes koliko god da igra uvijek je u prilici (ili zabije ili asistira ili promasi ALI JE BAR U PRILICI)

4. Niko me ne moze ubijediti da Julardzija sa Jattom na 3:0 ne bi ovo umrtvio a ne mi cemo nastaviti napadati a djecak od 18 god nam stoji na golu u prvoj ligaskoj utk.

Ovo sto ZZ hoce u ovom 352 i sl treba mu jos 10 mil€ za igrace i tek onda bi se mogli nadat necemu.

I pored toga autoritet mu je narusen u svlacionici jer je nemoguce da se ljudi ovako nonsalantno ponasanu u izglednim situacijama za postici gol ili asistirat.

I sta cemo sad? Otjerat ZZ dovesti trenera koji ce otpisat 20 igraca i to na fazon posudbi/raskida ugovora i dovesti svojih 15?

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 04 avg 2025, 00:30

Svi su krivi.
3:0 i onda ide lako cemo,moze se i hodati.

A kad je dosao zor guzici onda se moze pojacati onih 10 minuta na 3:4 i precka se isprijeci za preokret u 5 minuta!!???
I to se desava iz generacije u generaciju evo decenijama.
Znaci nisi ozbiljan i disciplinovan,nisi profesionalan,ali primas isto takvu platu.

Po dzepu udariti igrace vec sutra,sta je problem?

Nabijem vise na qrac ovo cutanje uprave,a nije prvi put.
Za sebicnost i ne uposljavanje igraca kad je u 100% sansi 20% od plate,jer ovo je vec timski sindrom.

Mlinaricu prva u prvenstvu i ponasa se kao i ova dvojica sebicnjaka. Ako neces asistirati za cist gol onda ga majstore moras zabiti.

Guli teret evidentan postao za ekipu. Ispostavice se da je greska sto nije pusten kad se moglo dobro uzeti.

Zekic ima taj fetish da mora svako malo i kad on to procijeni napraviti eksperiment,pa kakav god,izgleda da ga to opasno lozi.

I do njega je prilicno i to ne samo ova tekma.

I na kraju da se popisam kondicionom timu u usta za spremanje tima za 60 minuta.

Zasto Zekic suti o tome?

Nista nam ne znaci X u Mostaru veceras,jer nije isto s Velezom tamo i s Radnikom kuci odigrati X.

Niti cemo sad dobiti Slogu ni tog Veleza tamo.

Nije sve tako crno kao sto izgleda,ima i malo sivila…,ali hajde,tjesimo se tek je pocelo :yawn:
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 avg 2025, 00:35

Herson je napisao/la:
03 avg 2025, 23:08
Kojem mladom igraču iz akademije je Zekić pružio šansu ? Forsira se isključivo Mujkić, a od sljedeće sezone i on izlazi iz zaštićenog godišta. Krđalić je sklonjen, jedina opcija je Mušija sa malo seniorskog iskustva. Zekić nas je uveo u problem sa zaštićenim godištem. Ne može biti da sve ostale ekipe u ligi imaju po nekoliko opcija, a da akademija ne može iznijedriti jednog kvalitetnog igrača za prvih 11.
Musija, Mujkic, Hamzic, Krdzalic, Vrban

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 avg 2025, 00:36

TrofejiSuTu je napisao/la:
04 avg 2025, 00:30
Svi su krivi.
3:0 i onda ide lako cemo,moze se i hodati.

A kad je dosao zor guzici onda se moze pojacati onih 10 minuta na 3:4 i precka se isprijeci za preokret u 5 minuta!!???
I to se desava iz generacije u generaciju evo decenijama.
Znaci nisi ozbiljan i disciplinovan,nisi profesionalan,ali primas isto takvu platu.

Po dzepu udariti igrace vec sutra,sta je problem?

Nabijem vise na qrac ovo cutanje uprave,a nije prvi put.
Za sebicnost i ne uposljavanje igraca kad je u 100% sansi 20% od plate,jer ovo je vec timski sindrom.

Mlinaricu prva u prvenstvu i ponasa se kao i ova dvojica sebicnjaka. Ako neces asistirati za cist gol onda ga majstore moras zabiti.

Guli teret evidentan postao za ekipu. Ispostavice se da je greska sto nije pusten kad se moglo dobro uzeti.

Zekic ima taj fetish da mora svako malo i kad on to procijeni napraviti eksperiment,pa kakav god,izgleda da ga to opasno lozi.

I do njega je prilicno i to ne samo ova tekma.

I na kraju da se popisam kondicionom timu u usta za spremanje tima za 60 minuta.

Zasto Zekic suti o tome?

Nista nam ne znaci X u Mostaru veceras,jer nije isto s Velezom tamo i s Radnikom kuci odigrati X.

Niti cemo sad dobiti Slogu ni tog Veleza tamo.

Nije sve tako crno kao sto izgleda,ima i malo sivila…,ali hajde,tjesimo se tek je pocelo :yawn:
Ma nije do kondicije kod 3-4 trce ko ludi al kasno.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 04 avg 2025, 00:42

roccosiffredi je napisao/la:
Zoran Zekić: "Pojedinci se ponašaju kao da je ovo privatna prčija"

slika
Naguzimo ti nas 2000 sa tekme veceras staru smradu sa sadaka arene, idi farbaj stolice i bori se za opstanak
Jel ima iko od admina da regulise ove ubacene elemente na temi?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 avg 2025, 00:44

Ovo večeras je mnogo veća sramota od 4:0 u Rumuniji.
Rekao bih najsramotniji rezultat u posljednjih ne znam ti koliko godina.
Protiv jednog Radnika na Koševu voditi 3:0 i dozvoliti da preokrenu 4:3. To je odmah za otkaza i Zekicu i bar pola ekipe koja je u datom trenutku igrala na terenu.

Naravno, ne prizeljkuje se otkaz ali se nadamo da ce trener i pojedini igrači shvatiti neke stvari.
I kada ćemo više prestati gledati Dizdarevice, Sahinovice i Musije na golu FK Sarajevo?!
Zaštićeno godište nikada ne smije da trpi golmanska pozicija, ali nikada!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 avg 2025, 00:49

hurem je napisao/la:
04 avg 2025, 00:44
Ovo večeras je mnogo veća sramota od 4:0 u Rumuniji.
Rekao bih najsramotniji rezultat u posljednjih ne znam ti koliko godina.
Protiv jednog Radnika na Koševu voditi 3:0 i dozvoliti da preokrenu 4:3. To je odmah za otkaza i Zekicu i bar pola ekipe koja je u datom trenutku igrala na terenu.

Naravno, ne prizeljkuje se otkaz ali se nadamo da ce trener i pojedini igrači shvatiti neke stvari.
I kada ćemo više prestati gledati Dizdarevice, Sahinovice i Musije na golu FK Sarajevo?!
Zaštićeno godište nikada ne smije da trpi golmanska pozicija, ali nikada!
Sta je Zekic kriv sto su umobolni igraci?

Guli 2 100% sanse ne rijesi, Mlinaric umjesto da doda Eleziju on pored gola suta
Musija 2 gola kriv, da mu se nije pruzila sansa yebavalo bi se Zekicu sve jer mu nije pruzio. Evo dobio je i nece vise nikad aBd
Ovo nije do fizicke spremnosti sigurno, jer Radnik nema teoretske sanse da je spremniiji, ovo je neki drugi problem u glavama igraca i nekvalitetu pojedinaca.

Imamkarbarum
Kontakt:

Post Postao/la Imamkarbarum » 04 avg 2025, 00:51

Madafaka je napisao/la:
03 avg 2025, 23:09
Bravo amateri, otjerajte i ovo malo raje koja dolazi na stadion. E čuj primili 4 gola za 15 minuta. :rol:

Zekicu, tvoj autoritet u svlačionici je NULA. Iz utakmice u utakmicu, igrači su ti sebični. Na 3:1 Mlinaric neće da doda Guliu koji je sam i onda naredni napad rupa od golmana koju si ti stavio prima gol sa 30 metara. Uvijek nalaziš neke izgovore, nikad nije do tebe.
Najjaci komentar danas,sve si rekao.Uvjek al bas uvjek izgovori i tako u nedogled,zao mi samo zbog Elezija i Rileta,odigrali su top danas.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 04 avg 2025, 00:52

Naravno da je kriv Zekic, ali ne moze nikad samo trener biti kriv kad imas 3:0 pa te povedu 3:4 o cemu pricamo ljudi???

Kriv je on, ali ova ekipa nema karaktera ni sekunde. Ima tu igraca, imas roster dosta kvalitetan, a sta god neko mislio dovoljno je kvalitetan da ti RADNIK IZ BJELJINE ne zabije 4 gola na domacem terenu!

Kome su ljudi to uradili, jesu li ikad u istoriji svojoj nekome zabili 4 gola u gostima u premier ligi? Mislim da ni kuci nisu. Nece ni Rudaru dati 4 gola, to je nedopustivo.

Svi su krivi i ne treba niko biti imun na kritiku.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, Bordo10, bvsic, Kaunas, Lavcina, MaroonBjelave, Venom, zagorski i 78 gostiju.