Pa jel mi navijači najveceg kluba u državi, treba da gatamo, nagađamo i slušamo ublehe poput Turkovica ili klub treba da objavi, izda neko saopstenje ili da na pressovima kazu, ne racunam na tog i tog, iz tog i tog razloga. Pogledaj kako jedan Zrinjski radi, da ne spominjem velikane sa zapada, 24 sata prije utakmice izbace na zvanicnim stranicama igrace koji konkurišu i za svakog koji nedostaje, objasne sta je u pitanju. Kod nas stalno nesto kriju, zataškavaju......da to daje rezultat na terenu, pa hajd.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:16Mujakic je povrijedjen,to cak i Nedo Turkovic zna i prica sta se lud pravis?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Juce,jel te jos sta zanima mooron?maroon46 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:25Kada smo vratili Mujakica? Nisam upratio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:16Mujakic je povrijedjen,to cak i Nedo Turkovic zna i prica sta se lud pravis?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sad mogu konstatovati da se craiova mogla proci s nekim iskusnijim trenerom, mi ne samo da smo ispustili prednost nego smo se obrukali golemo.
Ova danas utakmica je samo nastavak nespreme i neiskustva.
Imamo fenomenalne pojedince u ekipi i pola foruma bi s ovom ekipom zavrsilo 3., s tim da bi dolazili samo na utakmice, bez treninga.
Ova danas utakmica je samo nastavak nespreme i neiskustva.
Imamo fenomenalne pojedince u ekipi i pola foruma bi s ovom ekipom zavrsilo 3., s tim da bi dolazili samo na utakmice, bez treninga.
**** vas cijena karti, hocete novi stadion hocete kapitalce hocete titulu hocete evropu problem vam dat 15km za kartu
Za bordobijele boje
Nije mala stvar zabiti radniku 4 komada
-
- Kontakt:
I on je trazio izmjenu ,dobar je bio al ocito ni on ne moze vise od 60 min.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:26Znaci ako odigramo nerijeseno onda moramo cutati ako nas nagrde sudije? Inace kad je Elezi izasao mu smo imali 15 minuta crnila.
Kako bih volio da imam 11 momaka sličnih Mujkiću koji su prošli našu akademiju, vole ovaj grad i grb, pogledajte kako Jusufbegović priča u najavi kola koliko je za Sarajevo bitna akademija i igrači koji dolaze iz nje.
- huntingseason
- Kontakt:
Sve bih razumio, i psovke i blaćenje i pozive na ostavke, sve sve sve jer su zaslužili... ali 2000 ljudi na stadionu na otvorenju sezone ne mogu razumjeti nikako.
I nek su odigrali 4:4, da su bogdo izgubili. Ko ce im sta reci?
Ja da sam prije 10 dana igrao pred 25000 ljudi a nakon toga pred 2000 rekao bih i sam ma boli me ku*ac nek nas gu*e 'ta cu pred 2 milje igrat.
Mi smo navijaci rezultata, hajpa i euforije.
Da Bog da svaku izgubili gdje nema minimum 7000 ljudi.
Nek vas je stid i sramota, pojedinačno svakog pi*kice jedne.
Ja da sam prije 10 dana igrao pred 25000 ljudi a nakon toga pred 2000 rekao bih i sam ma boli me ku*ac nek nas gu*e 'ta cu pred 2 milje igrat.
.huntingseason je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:34Sve bih razumio, i psovke i blaćenje i pozive na ostavke, sve sve sve jer su zaslužili... ali 2000 ljudi na stadionu na otvorenju sezone ne mogu razumjeti nikako.
MNON
Ko nije bio na utakmici nek ne komentarise!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma jesi mi ti bistar, samo tako.huntingseason je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:34Sve bih razumio, i psovke i blaćenje i pozive na ostavke, sve sve sve jer su zaslužili... ali 2000 ljudi na stadionu na otvorenju sezone ne mogu razumjeti nikako.
Kada su stavili potpis na ugovor, dogovorili su za koju svotu igraju, a ne za koliko publike.
Ako igras za FK Sarajevo, ima da ga zivis 24/7 i da igras isto pred 2 i pred 34 hiljade ljudi. Da bog da im niko ne dosao, svakako nisu zasluzili nista.
Tu matematiku baci macku o rep.
Da li su oni na pripremama trenirali ili se zayebavali?
Fudbal se igra 90+ minuta
Fudbal se igra 90+ minuta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
huntingseason je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:34Sve bih razumio, i psovke i blaćenje i pozive na ostavke, sve sve sve jer su zaslužili... ali 2000 ljudi na stadionu na otvorenju sezone ne mogu razumjeti nikako.

-
- Kontakt:
Ja da vodim klub zapitao bi se zasto je to tako . Imali smo mi i proje losije timove i rezultate pa nikad na otvaranju sezone nije bilo manje od 5000. Sta ce bit u decembru s posjetom kad je danas u augustu 2000.huntingseason je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:34Sve bih razumio, i psovke i blaćenje i pozive na ostavke, sve sve sve jer su zaslužili... ali 2000 ljudi na stadionu na otvorenju sezone ne mogu razumjeti nikako.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Psiha, nista drugo. Nagli polet nakon prve utakmice protiv Krajove, i naglo hladjenje do Radnika.
Isto tako i kod navijaca.
Igraci i treneri od heroja, miliona, aviona, do smeljista, amatera i neznalica, sve u deset dana. Mentalitet. Nema drugog objasnjenja za prokockati sve dobro u 5 minuta, osim da je problem u glavi.
Za igrace je odgovoran Zekic, za Zekica Mirvic. A navijacima samo Bog moze pomoci, jer imamo kao narod najgori mentalitet u Europi.
Isto tako i kod navijaca.
Igraci i treneri od heroja, miliona, aviona, do smeljista, amatera i neznalica, sve u deset dana. Mentalitet. Nema drugog objasnjenja za prokockati sve dobro u 5 minuta, osim da je problem u glavi.
Za igrace je odgovoran Zekic, za Zekica Mirvic. A navijacima samo Bog moze pomoci, jer imamo kao narod najgori mentalitet u Europi.
-
- Kontakt:
To se vidjelo,mada i ovaj Radnik vile nosale,svaki hebeni sut udje onoj rupi na golu al hajd sad. Beganovicu treba reci da ne prelazi centar.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:29I on je trazio izmjenu ,dobar je bio al ocito ni on ne moze vise od 60 min.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:26Znaci ako odigramo nerijeseno onda moramo cutati ako nas nagrde sudije? Inace kad je Elezi izasao mu smo imali 15 minuta crnila.
Da sumiramo:
- Odlična igra 60 min
- Sebičnost igrača kao znak nepovezanosti i nedostatka hemije među njima
- loše izmjene, loša reakcija ekipe u trenucima kad je trebalo stati na loptu (znak nepoštivanja protivnika)
- ponovili iste greške kao protiv Rumuna
Za neke stvari krivi igrači a za neke trener. Tjeranjem Zekića ne bi ništa dobili. Pod hitno definisati prvih 11 i pustiti ih da igraju.
- Gulija prodati zatvoriti troškove sezone na njemu, smanjiti cijene karata i izviniti se navijačima za ovu bruku.
- Odlična igra 60 min
- Sebičnost igrača kao znak nepovezanosti i nedostatka hemije među njima
- loše izmjene, loša reakcija ekipe u trenucima kad je trebalo stati na loptu (znak nepoštivanja protivnika)
- ponovili iste greške kao protiv Rumuna
Za neke stvari krivi igrači a za neke trener. Tjeranjem Zekića ne bi ništa dobili. Pod hitno definisati prvih 11 i pustiti ih da igraju.
- Gulija prodati zatvoriti troškove sezone na njemu, smanjiti cijene karata i izviniti se navijačima za ovu bruku.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 03 avg 2025, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- relativizam
- Kontakt:
Evo moralistehuntingseason je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:34Sve bih razumio, i psovke i blaćenje i pozive na ostavke, sve sve sve jer su zaslužili... ali 2000 ljudi na stadionu na otvorenju sezone ne mogu razumjeti nikako.
Otišao na utakmicu i sad je prepametan.
Onda ću i ja svaku utakmicu koju ne pobjede reci ma boli me qrc otići do Zeke i tražiti povrat novca, kakvo ti je to razmišljanje, čuj ne bi ni on igro ako ima 2 hiljada ljudi ahhahhahah
Pa neka ne igraju ,ko im brani, bolj3 i da ne igraju nego ako će ovako
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zayebavali ali ne igraci, nego strucni stab.
Dovedu ti sta pozelis, otjeras sta hoces, poslije prvog kola kazes da neki ne zasluzuju da nose dres. Pa ako si to tek sad shvatio, ne zasluzujes ga ni ti.
Pripremas golmana za sezonu, brani, uigrava se sa odbranom, komunicira, brani evropu..
Prvo kolo lige ti ga bacis na klupu

Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, Kaunas, spezial i 25 gostiju.