kakve zajebancije? Ja sam mrtav ozbiljan, puna podrska ekipi i Zekicu, a pljuvaci sa kauca nek se ne javljaju slobodno. Nas 2000 ce vjecno bodrit ovu ekipu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Mi smo odlicno igrali,vrhunski do 60 minute,sta se poslije desilo pojma nemam,karakter,voda u usima,lezernost. Ono sto mi se cini da odbrana i bekovi nemaju snage da iznesu cijelu tekmu u onakvom tempu,ovima je uslo sve sto su osutali Musiji,lik nije siguran bio ni sekunde. Ono je ofsajd bio kod njihovg gola ili nisam.do ro vidio?
Bod je bod. Ne treba biti previse pohlepan. Bice i pobjeda, duga je sezona
To je ono sto je Stimac rekao na predstavljanju, nemamo kao ekipa pobjednicki mentalitet i to je istina. Duga je sezona bit ce svega.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 22:37Mi smo odlicno igrali,vrhunski do 60 minute,sta se poslije desilo pojma nemam,karakter,voda u usima,lezernost. Ono sto mi se cini da odbrana i bekovi nemaju snage da iznesu cijelu tekmu u onakvom tempu,ovima je uslo sve sto su osutali Musiji,lik nije siguran bio ni sekunde. Ono je ofsajd bio kod njihovg gola ili nisam.do ro vidio?
-
- Kontakt:
Bice svega,ono je za izucavanja,iskreno pojma nemam sta da kazem jer su igrali vrhunski i odjednom kao amateri totalni. Milion sansi i umjesto 6 da im zabijes ovo se desi,mada kad skontam ni sa 6 nebi bili sigurni jer smo ukleti. Onaj Beganovic je za izucavanja,lik da nikog nema da sam nabacuje nekog bi pogodio,svaki hebeni centarsut beskoristan,pa slucajno bi kedan prosao al kod njega ni jedan. Nadam se da ovog Musiju vise nikad gledat necu na golu.head88 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 22:41To je ono sto je Stimac rekao na predstavljanju, nemamo kao ekipa pobjednicki mentalitet i to je istina. Duga je sezona bit ce svega.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 22:37Mi smo odlicno igrali,vrhunski do 60 minute,sta se poslije desilo pojma nemam,karakter,voda u usima,lezernost. Ono sto mi se cini da odbrana i bekovi nemaju snage da iznesu cijelu tekmu u onakvom tempu,ovima je uslo sve sto su osutali Musiji,lik nije siguran bio ni sekunde. Ono je ofsajd bio kod njihovg gola ili nisam.do ro vidio?
-
- Kontakt:
Zamolio bi admine da banuju sve sto su spominjali kod 3-4 kladionice onda se likovima po.seru u usta i zabijemo za 4-4 i jos precku pogodimo,psotao je standard kad odigramo nerijeseno ili zijanimo da ovdje orgijaju i da pricaju da namjestamo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
O kakvom mentalitetu se ovdje konstantno govori...
nema mentalitet veze sa fizickom spremom kada trecu utakmicu zaredom potones u 60oj da jedan novi premijerligas sa poluigracima i 1500 platom izgleda dosta opasnije i fizicki spremniji od tebe.
Prije par dana sam pisao da smo bili mnogo spremniji prosle sezone, sta se desilo ove neka zekic odgovara, a ne mi.
I najvaznije, opet nije problem kiksati i izgubiti, desilo se 1000 puta i desit ce se jos 5000. Iako se ove scene desavaju jednom u deceniji, da te na kosevu preokrene drugoligas sa 3-0, opet se moze progutati.
ALI
Zekic je imao jos jedne full pripreme i jos jedan kompletan prelazni rok u koji su ulozeni milionski ugovori i jos jedan rok u kojem su mu ispunjeni svi zahtjevi, otjerao koga je htio, doveli mu sta je zinuo.
I sta smo dobili? Cemu da se nadamo?
nema mentalitet veze sa fizickom spremom kada trecu utakmicu zaredom potones u 60oj da jedan novi premijerligas sa poluigracima i 1500 platom izgleda dosta opasnije i fizicki spremniji od tebe.
Prije par dana sam pisao da smo bili mnogo spremniji prosle sezone, sta se desilo ove neka zekic odgovara, a ne mi.
I najvaznije, opet nije problem kiksati i izgubiti, desilo se 1000 puta i desit ce se jos 5000. Iako se ove scene desavaju jednom u deceniji, da te na kosevu preokrene drugoligas sa 3-0, opet se moze progutati.
ALI
Zekic je imao jos jedne full pripreme i jos jedan kompletan prelazni rok u koji su ulozeni milionski ugovori i jos jedan rok u kojem su mu ispunjeni svi zahtjevi, otjerao koga je htio, doveli mu sta je zinuo.
I sta smo dobili? Cemu da se nadamo?
-
- Kontakt:
Ima i do ovog sto kaze Zekic,neki kao da je ovo njihova prcija,nakon 3-0 apsolutno nista,kao da su na odmoru uostalom nije do fizike jer smo 60 minuta letili po terenu ovo je vise javasluk.
-
- Kontakt:
Mene najvise boli sto sve vise raje je frustrirano ovim sto gledamo posljednjih 5 godina i sve vise imamo utakmica kao danasgdhe je 2000 ljudi na kosevu. Znam da ce neki napisati dolazit ce 2000 bolesnika al to nije to i ne treba se zadovoljiti time .
2.000 imamo jer su Ayle i Aylini procijenili da ulaznice za djecu trebaju biti cenkija. I bit će i manje od 2.000. Neka objave koliko je sezonskih prodano - ako smiju.
Mala utjeha sto Borac nije pobjedio, ali ovo danas ce dugo ostati mrlja.
- MokraKifla
- Kontakt:
Ne hajcajte se puno prijateljski savjet za vasu psihu. Ko visoko leti taj nisko pada...
Ima li zekicu kakav mrtvi zadnji vezni i stoper koji moze nadskocit protivnickog igraca? Jesu li umrli mamas, mujkic, krdzalic?
- relativizam
- Kontakt:
I ovo "neki" mi pici na qrac,kazi imenom i prezimenom ,nije vam klub babovina.
Kao da se neko igra igrica,ko je procjenio ovu utakmicu i dao ocjenu da može Musija na gol, hocemol i ove godine gledati guranje pojedinaca i da fasujemo titulu, već smo 2 boda izgubili a jedno se kolo odigrali.
Nabijem ih sve,ako ne bude titule neka ide i mirvic i zeka i svi u tri lijepe ,makar ću gledati amatere koji ginu iako ne znaju
Kakve su to bili predsezonske pripreme i skauting da u prve tri utakmice primis 9 golova,kakvi su to igrači koji primaju 30,40 hiljada a radnik im utrpa 4 gola,pa neka sami sebi odsjeku nogu i upisu fakultet
I taj Slovak što treba da dodje ,ako ne podigne trofej neka se kupi zajedno sa ristevskim, elezima,kupresacima, beganovicima i ostalim
Kao da se neko igra igrica,ko je procjenio ovu utakmicu i dao ocjenu da može Musija na gol, hocemol i ove godine gledati guranje pojedinaca i da fasujemo titulu, već smo 2 boda izgubili a jedno se kolo odigrali.
Nabijem ih sve,ako ne bude titule neka ide i mirvic i zeka i svi u tri lijepe ,makar ću gledati amatere koji ginu iako ne znaju
Kakve su to bili predsezonske pripreme i skauting da u prve tri utakmice primis 9 golova,kakvi su to igrači koji primaju 30,40 hiljada a radnik im utrpa 4 gola,pa neka sami sebi odsjeku nogu i upisu fakultet
I taj Slovak što treba da dodje ,ako ne podigne trofej neka se kupi zajedno sa ristevskim, elezima,kupresacima, beganovicima i ostalim
I opet smo taoci Mirvinih igrica i Zekicevih gluposti...
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Velež i Borac remi, što je važno fer suđenje. Znači,nismo puno izgubili ako se uzme pouka iz današnje utakmice. Evo moj prijedlog za Slogu:
Banić
Beganović. Turda. Ristovski. Kuprešak
Jatta
Elezi. Vrban
Guliashvili Kyeremeh
Mlinarić
Ovaj raspored i sastav, garantiram 3 boda i bar dva gola razlike.
Banić
Jatta
Elezi. Vrban
Guliashvili Kyeremeh
Mlinarić
+1.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
2025 godina, ljudi kupuju placeve na Marsu, roboti hodaju ulicama.....mi pozdano ne znamo sta je sa Mujkicem i Mamasom, jesu li povrede ili nesto drugo

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Guliashvili ni u kakvim kombinacijama ne dolazi u obzir. Malo ga klupirati, ako se već držimo one da niko nije veći od kluba.budzak je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:04Velež i Borac remi, što je važno fer suđenje. Znači,nismo puno izgubili ako se uzme pouka iz današnje utakmice. Evo moj prijedlog za Slogu:
Banić
Jatta
Elezi. Vrban
Guliashvili Kyeremeh
Mlinarić
Kojem mladom igraču iz akademije je Zekić pružio šansu ? Forsira se isključivo Mujkić, a od sljedeće sezone i on izlazi iz zaštićenog godišta. Krđalić je sklonjen, jedina opcija je Mušija sa malo seniorskog iskustva. Zekić nas je uveo u problem sa zaštićenim godištem. Ne može biti da sve ostale ekipe u ligi imaju po nekoliko opcija, a da akademija ne može iznijedriti jednog kvalitetnog igrača za prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Antikloc, bhfanatic14, boki86, Direktorcic, johntravolta123, keli, Konzerva, ledesma, mnon46, PapakIzSa, Proximic i 141 gost.