prihvati konacno da je bivsi i nahvali jos malo pitare kako ubijaju radnik.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:57Pošto nismo bili zadovoljni sa prethodnim trenerom jer ne dobijamo Sarajevo, Borac i Zrinjski sada ne dobijamo ni ostale....
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Isto tako Cvetanoski bez dobrog razloga desno igra, a lijevo Pejic koji djeluje bas prosječno ili gore od toga.
Čovjek je upravu. Šta ovdje svako ko napiše nešto protiv Adžema vodi se kao pitar? Ovo je kriminalna igra…svemalim1 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 22:02prihvati konacno da je bivsi i nahvali jos malo pitare kako ubijaju radnik.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:57Pošto nismo bili zadovoljni sa prethodnim trenerom jer ne dobijamo Sarajevo, Borac i Zrinjski sada ne dobijamo ni ostale....
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- Lokomotifa
- Kontakt:
Koenings iskreno pravi napadač, puno bolji od Krpića, bolje se kreće, igra nogom po zemlji, a zna i glavom. Bravo Koenings. Bravo Enese Aliću na goli. VTŽ!
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
TAKO JE MAJSTORE
IDEMOOOOOOOOOOOOOOO
IDEMOOOOOOOOOOOOOOO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Odlicnooooo....steta precke Koningsa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nekad je nepreciznost vrlina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ako nista znamo da je jedan dovedeni igrac bolji nego proslozenski na istoj poziciji
kako da te ne volim
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
wella hawle
-
- Kontakt:
Golcina
To Alicu kralju.
-
- Kontakt:
Samo nastaviti igrati i ici po jos 1 gol...ne smijemo se povuci.
Krenuh stvarno napisat da ovako mozemo zabit, da Alic nesto raspali ili u gol ili da pogodi nekoga. I eto ga. On i Foco mi se danas najvise svidjaju.
Nek ostane na ovome ako moze i dobro je.
Nek ostane na ovome ako moze i dobro je.
-
- Kontakt:
Cudo nije neko napiso da je slucajno usla
koliko ljudi ne znaju govore alic ovakav onakav koenings los u napadu a gore napokon pokretni kako bog zapovijeda
Bukvalno je sve onako fudbalski i kako treba. Lopta na krilo, dobar centarušt, i tako iznova i iznova - sve školski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eh evo pametna izvedi Koningsa ... Bez obzira na trenutni rezultat, igra nije na nivou i to se osjeti.
-
- Kontakt:
Nasa igra sada, zabij gol pa se povuci...sreca sada pa ga nismo primili.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da mi je vidjet beka kod nas da izvede ovo što je uradio Čuljak, rodio bih se
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Lokomotifa, majtn22, perodeformero i 39 gostiju.