FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sporo i bezopasno do sad. Steta.
Samo da ne ureknemo Focu
Samo da ne ureknemo Focu
foco najbolji.
sosic se zajebava, igrac manje.
ostali korektni.
sosic se zajebava, igrac manje.
ostali korektni.
Ako ovdje zna ko sta igra jeb…. komotno.
Da li je moguće da ćemo izgubiti opet i pare, investitora i ostaviti trenera kao što je trenutni na klupi. Nama ne treba niko da nas ruši osim nas.
Ja dugo dosadniju utakmicu nisam gledao
Mi smo bolje znali sastavljati pasove kad nas tuku posjedom i pritiskom pitari, Borac i Zrinjski

Mi smo bolje znali sastavljati pasove kad nas tuku posjedom i pritiskom pitari, Borac i Zrinjski
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Nismo stvorili ni jednu sansu za 45 minuta. Pa ni cajnoslu da ste nesto odbije.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pejic Alic Troupe i Erick poprilicno losi
Foco Sedorf Karamarko najbolji
Konings onako
Foco Sedorf Karamarko najbolji
Konings onako
Tanko...
Ma da li je do igraca ili do trenera ili ono najvjerovatnije - oboje, ali vec se vidi da od ovoga nema nista. Bilo je ono cega sam se bojao a to je da mi necemo znati sta da radimo ni sa loptom ni sa sobom bez Al-Jabera, a mozda nam i onaj Dangubic fali. Adzema bi ovdje spasilo da se do kraja septembra slucajno pogodi s jednim igracem koji ti promjeni dojam o citavoj ekipi, ali to je nesto sto ti se mozda jednom u deset godina ukaze. Sad koliko je do Adzema, koliko nije, ne znam jos ali na njega ce se prvog napadat. Za sada me nervira njegova arogancija jer mislim da je daleko on od toga da ima pravo na nju (TRENUTNO). Prizivat ce se i Coric opet, a mislim da ovo nije zbog njegovog odlaska.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 03 avg 2025, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Majke mi. Ko da gledam neku prijateljsku utakmicu pred pocetak sezone, pa igraju slabijim tempom da se ne bi neko ozlijedio.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Moramo krenuti u drugom na sve ili nista...krenuti odlucno, cvrsto.
-
- Kontakt:
Za sada se cini da jedino poziciji golmana i na stoperskim pozicijama, mozemo očekivati sigurnost na početku sezone.
Ostalo realno nista posebno, Pejic kako skače haman bi mogao i na spicu igrati, Konings nedorerecen, a u vezi Foce ocigledno nenormalna odluka da ne dobije ni minut proslu utakmicu.
Ostalo realno nista posebno, Pejic kako skače haman bi mogao i na spicu igrati, Konings nedorerecen, a u vezi Foce ocigledno nenormalna odluka da ne dobije ni minut proslu utakmicu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pošto nismo bili zadovoljni sa prethodnim trenerom jer ne dobijamo Sarajevo, Borac i Zrinjski sada ne dobijamo ni ostale....
Grupa iznad svakog pojedinca.
Gledaćemo mi Krpića još dugo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Već sam pisao ovdje da je davanje kapitenske trake Šošiću bilo kontraproduktivno i da je sa aspekta psihologije katastrofalna odluka, ali eto niko sretniji od mene da u drugom poluvremenu zabije dva gola i da me demantuje. VTŽ.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Ako je ista Adzem dobro uradio, to sto je gurnuo Focu umjesto trudnice Radovca
to mu je inace plus kao treneru, sto gura Zeljinu djecu.
Ovo ostalo nije vrijedno komentara, vidimo sve

Ovo ostalo nije vrijedno komentara, vidimo sve

-
- Kontakt:
Ulazi sad da glavom zabije. Nema ovdje nikakve igre, ubacuj u 16erac, mozda se neka odbije u mrezu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Laudrup, Paromlinac i 32 gosta.