Vidi se da si plaćenik i egoista, sad si se našao javljati po forumu da komentarišeš čovjeka koji je za tebe gospodin.Kockoglavi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:10Na virsle da se vratimo i smijesnog ispadanja iz evrope od slj ekipe. Ma bravo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znas, ali se pravis pametan Al hajde, navikao si da lazes, nista deugo od tebe nismo naucili.Pantelija je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:20Da ti pravo kazem nemam pojma ko si, al ako je tako posalji poruku pa ti se javim. RadoNazorUso je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:04Ako mislis na mene, evo me. A imas i moj broj, i dr. mreze pa se i tamo javi i pitaj.Pantelija je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:57Gdje je stručnjak usro. Kakav je Talha bio.
Kakav uzas u odbrani kkaako sam i rekao, nemas zasnjeg veznog i nemas kvalitetne stoperem jovic smijesan kao i otkad je dosao, ovi bugari rumuni i sl. Sve igraci kakvih ima u ligi pa i u akademiji.
Neka nam je Bog na pomoci. Fizicka sprema na nivou Olova
Ko je sta rekao za Talhu ? Ja sam te prozivao za amatera Alajmovica... Koga bolan imas u akademiji ??? One sto si ti dovodio ??? Neka hvala, ako ce nam oni biti alternativa neka Paskaleva !!!
Drzi se baustele u Svabiji i toga da se "oprastas od foruma" !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
sto, bas nam je talentovan ovaj golman hahah pokazo se na pripremama nemoj takomuhamedhulk je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:22Nisam za tjeranja ZZ ali bih mu rekao preko Cale da gk ne smije biti u21, da Mlinaric moze u spic ili na klupu i to je to.
Ako ti se ne svidja, prebaci formaciju ili haj iz Kluba. Ne moze Klub trpiti zbog njegove tvrdoglavosti i pokusaja…
Bravo, zamisli da debilčine sada Dudića prizivaju. Ma da hoće i doći, brzo će i njega tjerati i ponovo Husrefa prizivati, ali neće doći Husref nego će opet uletiti neki stranac. Tu i tamo će Mirva igrača prodati da sebe pokrije, a mi ćemo da mjerimo pritisak, šećer itd.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:21Najbolje je bilo da on udje i zabije sve ove golove ...
Pa do kad uvijek isti onaj priziva Husrefa onaj drugo Dudica a onaj treci Varesanovica hahaha
Spominju sto nije igrao Krdzalic a sa te pozicije Elezi zabio 2 gola
Prvo su prosle godine jeli **** Guli i Renan i ne daju lopte jedan drugom sad opet Guli sa nekim sljedecim
Hvala mu na svemu ali uzet pare i dovest spica
Puna podrska Zekicu. Teret je sam sebi napraviom. Titula pod moranje
- muhamedhulk
- Kontakt:
Beganovic se nadam cuva za transfer. Nocas je bio odron.
I ono sto sam vidio, niko bekovima ne pomaze u napadu, pa kako ce sam on na njihovog beka i krila? Bas lose od veznih/stopera…
I ono sto sam vidio, niko bekovima ne pomaze u napadu, pa kako ce sam on na njihovog beka i krila? Bas lose od veznih/stopera…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jel realno da neko priziva Musemica ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Dudica vratiti da se ispravi nepravda za prosli put
- Shategabri
- Kontakt:
Nevjerovatno da na 3-0 izgledamo kao da ćemo im strpati još 3 i onda primimo 4 
Koji q?!
Činjenica da se raspadamo poslije 60 min.
I kad uđu izmjene, gluho bilo!

Koji q?!
Činjenica da se raspadamo poslije 60 min.
I kad uđu izmjene, gluho bilo!
Koševo Zapad
Joj što s.rete, j.bo vas trener. Imaš tri gola prednosti i trener kriv, što isti ti igrači primaju 4 gola.
Po meni smo najlepsi fudbal igrali kad je Dudic bio tu, kod Musemica je bilo na disiplinu, borbu i ho ruk..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ima fin broj slobodnih trenera, mnogi su finansijski dostupni, za ovog naseg svemirski brodovi.
Neka prenoci. Ne bih ja tjerao jer je imao i blistavih tekmi, one koje se najbrze zaborave jer smo takav narod. Ono sto treba da uradi je da kazni igrace za pristup da ih klupira i udari po dzepu. Ne treba zaboraviti da smo najefikasniji bili bez Guliasvilija u zavrsnici sezone, bez njega cak i kup osvojili. Tako da bih ja igrao sa klasicnim napadacem umjesto Gulija mozda shvati da nije sve u tome da se nabija statistika na golovima. Turkesa gurnuti jer mu manje sansi treba za gol. Puno je do kraja, uzeo je Zekic trofej izbacivsi tri najjace ekipe lige a uz to se odlicno drzao na tabeli do polusezone gdje su nas unakazili. Prestanite cviliti, prvo je kolo. Svakome se desi pa i Realu. Bacate u sjenu jos jednu pljacku bez obzira na sve.
Treba vidjeti možda Jarnija da vratimo
Joj ova dva levata banujte sa njihovim prijedlozima i Dudicima raspalim i Musemicima.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nista protiv zekica nemam, on je za mene uposlenik obicni ko i svi prije njega. Ali kad mi neko krene da brani ono sto argumentovano kritikujem, tad popizdim. Mani me pozitive vise.
-
- Kontakt:
Ekipa nam je spremna za bajramskog turnira.