FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
17
29%
Darko Milanič
13
22%
Miodrag Božović
0
Nema glasova.
Fedja Dudić
10
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
7
12%
Samo stranac
11
19%

Ukupno glasova: 58

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2025, 20:57

Dok god dolazi i odlazi autobus igraca od nas nema nista .
Mi smo očiti postali prvatna prčija .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 avg 2025, 20:57

Gdje je stručnjak usro. Kakav je Talha bio.

Kakav uzas u odbrani kkaako sam i rekao, nemas zasnjeg veznog i nemas kvalitetne stoperem jovic smijesan kao i otkad je dosao, ovi bugari rumuni i sl. Sve igraci kakvih ima u ligi pa i u akademiji.
Neka nam je Bog na pomoci. Fizicka sprema na nivou Olova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 03 avg 2025, 20:57

tenpenny je napisao/la:
03 avg 2025, 20:39
Cija ba ostavka?Trenera?Zašto,ne dovodi on olupine od igrača svake sezone.
100% si u pravu. Nije nista kriv covjek. Daje sebe i dusom i tijelom. Na kraju je uveo Turkesa i Butica koji su spasavali bod. Ove godine liga je ludilo, mi se moramo ohladiti i nastaviti dalje.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 avg 2025, 20:57

Strasni igraci u Klubu ali ZZ na moju zalost previse kocka..Musija i Mlinaric.
Boljeg gk stavi da igra, takodjer najbolji strijelac lige ti igra CM, promasaj.
Ali nije to problem kad probas u Evropi i ne prodje, nastavljas i u ligi tako…samo u zid, tvrdoglavo!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 03 avg 2025, 20:58

JalaBrat je napisao/la:
03 avg 2025, 20:55
"Problem su promašene šanse, pojedini se igrači ponašaju kao da je ovo privatna prćija. Nisam očekivao da se nešto ovako može desiti nakon četvrtka. Izvinjavam se svima na ovome. Moramo vidjeti šta je najbolje za klub, teški su trenuci, najteži otkad sam ja ovdje, moramo se skupiti i vidjeti šta i kako dalje".

KOOO?
Kapiten!

stokastoka23
Kontakt:

Post Postao/la stokastoka23 » 03 avg 2025, 20:59

Samo se nadam da se vruce glave nece donijeti neke odluke koje ce biti sa vise stete nego koristi. Nakon europe i 4 primljena gola odigrati prvih 60 min ovako je bilo super, ali nakon drugog primljenog gola i uvukao se strah da se europa ne ponovi i ponovila se. Zbog U21 igraca brani nam golman koji nije ni za klupe, gol sa 30 metara njegov, kod prvog gola dobija lopte koje se zive hvataju. Neke "Zvijezde" treba spustiti na zemlju malo.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 03 avg 2025, 21:00

Najveci krivci za danasnji rezultat su Mlinaric i Gulasvili te Musija. Ne znam ko je od ove 2 ice sebicnij, dodao bih jos Kerymeha uz njih onako opceno sebican. Musija ako je golman za prvih 11 onda smo na jalo losem putu. ZEKIC je naravno dijelom kriv za ovu situaciju, ali ne mogu shvatit na 3:0, pa na 3:1 ti fulas zicere. Evo to vec traje vremena, ne samo danas. Tjeranje Zekica ili bilo koga je samo sve od 0, daleko je to od nekog rjesenja. Vise bih rekao da je danasnja utakmica jednom u 10god.koja ti se desi, nego sto smo mi to tako lose odigarali.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 avg 2025, 21:00

bordobijeli je napisao/la:
03 avg 2025, 20:57
Dok god dolazi i odlazi autobus igraca od nas nema nista .
Mi smo očiti postali prvatna prčija .
I otkako je tan u klubu svake sezone more cudnih rezultata, evo vec godinama.

Sve je ovo lijepo, investitor, novi igraci, treneri, nemas brige oko novca, ali u fks odavno je rezultat na terenu najmanje bitan...
nema potpisa

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 avg 2025, 21:00

leo1946 je napisao/la:
03 avg 2025, 20:54
Fudo je napisao/la:
03 avg 2025, 20:52
curvanord je napisao/la:
03 avg 2025, 20:49
Kako ljudi ne mogu da shvate da više nije do trenera, nije bitno ko je trener uvijek će biti ovako dok je Homer Simpson u klubu ništa se promijeniti neće. Ismire yebem ti sve žensko u porodici nije bitan uzrast.
Sta je Ismir kriv?? Imamo daleko daleko najaci tim. Reci mi jednog igraca mozda osim golmana i onog veznog iz Zrinjskog koji bi igrao u ovih 11 kod nas?? Daleko najaci tim po imenima i po vrijednosti na trzistu. Niko do sad nije ulozio ovolike pare u tim, niko nije prije platio neki transfer, ma nee Mrvic je kriv a ne trener.
Ok, mi imamo sve najbolje, a rezultati?? Pustite se te price vise, previse se mi nafuravamo da smo neko i nesto, a u biti jedan kkurac od ovce.
Jerane nabroj mi eto koji klub ma kvalitetniji tim?? Ja ovdje duze vrijeme pisem, da pod minimalnim presingom smo k.urac, jer to nije uigro i lose postavljanje igraca i pravljenje izmjena su mu uzasni.. Ti vodis 3-0 i ubacujes box igraca, kakav amaterski potez.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 avg 2025, 21:00

Ok nista lakse nema od toga da otjeramo Zekica, cak mislim da ce i on sam vecreras ili sutra podnijeti ostavku.
Ko god da dodje eto taj Stanojevic cijelu sezonu se moze vaditi nisam ja prosao pripreme sa igracima, nisam ja doveo ove igrace i od te sezone nema nista.
Kad je poceo da jede g.ovna nek sad nastavi i izvadi ovu situaciju kako zna i umije.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 03 avg 2025, 21:01

Fudo je napisao/la:
curvanord je napisao/la:
Kako ljudi ne mogu da shvate da više nije do trenera, nije bitno ko je trener uvijek će biti ovako dok je Homer Simpson u klubu ništa se promijeniti neće. Ismire yebem ti sve žensko u porodici nije bitan uzrast.
Sta je Ismir kriv?? Imamo daleko daleko najaci tim. Reci mi jednog igraca mozda osim golmana i onog veznog iz Zrinjskog koji bi igrao u ovih 11 kod nas?? Daleko najaci tim po imenima i po vrijednosti na trzistu. Niko do sad nije ulozio ovolike pare u tim, niko nije prije platio neki transfer, ma nee Mrvic je kriv a ne trener.
Neka onda Mirvića pa neka dođe još 5 novih trenera, evo možda taj ko dođe na mjesto Zekića donese neki rezultat hahahahaha ja samo kažem ono što svako sa bar malo mozga vidi da se Mirvić bavi svime osim sa sportom u Fk Sarajevo, petica od Tuzle, ispadanje iz Europe od raznih amatera i još mnogo mnogo bruka će obilježiti Ismirov period u naŝem klubu. Pozz.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 avg 2025, 21:02

Najprvi je napisao/la:
03 avg 2025, 20:04
Pljuvaci na aparatima :kafa:
:kafa: :opaopa:
Keep walking.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 03 avg 2025, 21:02

Zekicuuuuuiuuuuuuuu

Jel preuzeo odgovornost na sebe i za ovo :urnebes:
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 03 avg 2025, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 03 avg 2025, 21:03

Armija1987 je napisao/la:
03 avg 2025, 20:56
Samo bi cerali jel moguce da neko ostane bar dvije sezone. Sta je Zekic kriv ovdje ne kontam
Nisam protiv Zekica, naprotiv treba da ostane da nekog istrpimo ali ovo je veceras njegova greska. Zasto? Pa jednostavno njegovo trenerako iskustvo mu kaze da na 3;0 treba zarvoriti utakmicu. Tako bi sacuvao rezultat, podigao ekipu a ovako... Mušija nije (jos) za jedinicu, djordjevic je igrac manje.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 03 avg 2025, 21:03

August a mi se oprastamo od titule

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 avg 2025, 21:04

Pantelija je napisao/la:
03 avg 2025, 20:57
Gdje je stručnjak usro. Kakav je Talha bio.

Kakav uzas u odbrani kkaako sam i rekao, nemas zasnjeg veznog i nemas kvalitetne stoperem jovic smijesan kao i otkad je dosao, ovi bugari rumuni i sl. Sve igraci kakvih ima u ligi pa i u akademiji.
Neka nam je Bog na pomoci. Fizicka sprema na nivou Olova
Ako mislis na mene, evo me. A imas i moj broj, i dr. mreze pa se i tamo javi i pitaj.
Ko je sta rekao za Talhu ? Ja sam te prozivao za amatera Alajmovica... Koga bolan imas u akademiji ??? One sto si ti dovodio ??? Neka hvala, ako ce nam oni biti alternativa neka Paskaleva !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 03 avg 2025, 21:04

Ako ga sad istrpimo osvojit cemo titulu.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 03 avg 2025, 21:04

slika

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 avg 2025, 21:04

Amaterizam od postave,u napadu se ne zna ko šta igra.U odbrani se ne zna jesu li bekovi ili su stoperi.Vezni red svaku utakmicu nešto novo.
Ljudi mu sebični iz utakmice u utakmicu on jedne te iste floskule još od prošle sezone.

Sarajevo dok se uigra i krene u sezonu kasni jedno 6 bodova,pa se onda ko nešto napne pa na kraju kad popuše onda opet laganini kaže nebitne utakmice.
Al kad treba podiči kartu,e onda sve ulazi u cijenu.
Maaaarš

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 avg 2025, 21:05

curvanord je napisao/la:
03 avg 2025, 21:01
Fudo je napisao/la:
curvanord je napisao/la:
Neka onda Mirvića pa neka dođe još 5 novih trenera, evo možda taj ko dođe na mjesto Zekića donese neki rezultat hahahahaha ja samo kažem ono što svako sa bar malo mozga vidi da se Mirvić bavi svime osim sa sportom u Fk Sarajevo, petica od Tuzle, ispadanje iz Europe od raznih amatera i još mnogo mnogo bruka će obilježiti Ismirov period u naŝem klubu. Pozz.
Opet nisu odgovorio na pitanje, ime na ime, cijena kvalitet pojedinog igraca..KO U BHPL IMA BOLJE???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”