FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo sebi smo najveci ne prijatelji 3-0 odlicna utakmica, i pravis za manje od 15 min opce sranje od 3-3, pa preokret, i onda 4-4 , naravno da neces pobjediti, ja ne znam sta da kazem prvo kolo i odmah kiks, sram vas bilo podrska nije problem nikad bila, ali ovo je sramota od zekica i igraca!!!
Stidite se svi kolektivno samo nemojte molim vas da najavljujemo neke titule, vidis kako se mi okliznemo u samom pocetku prvenstva, kakav oni problem u glavi imaju ja ne znam!!!!!
Nemojte srati po radniku odlicna ekipa koja ce ove godine svakoga napatiti na terenu, a kuci ce ih slabo ko dobiti zapamtite jedino borac sugavi, znamo svi kako…..
Stidite se svi kolektivno samo nemojte molim vas da najavljujemo neke titule, vidis kako se mi okliznemo u samom pocetku prvenstva, kakav oni problem u glavi imaju ja ne znam!!!!!
Nemojte srati po radniku odlicna ekipa koja ce ove godine svakoga napatiti na terenu, a kuci ce ih slabo ko dobiti zapamtite jedino borac sugavi, znamo svi kako…..
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Oj majku vam retardiranu
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ima li mjesta za onog mesara u štabu, makar ko savjetnik?
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Aleksandar Stanojevic je najbolje rješenje, ganjati ga dok je slobodan, Dudic nek bude neka alternativa, i on je svakako Jorge Jesus za Zekica. Bolje je novog trenera odmah dovesti, nego u oktobru.
-
- Kontakt:
Rastjerajte ove karinase,mrtvace i poluigrace ko sto su Butic,Paskalev,Musija,Jovic dok nije prekasno
Svakog trenera smo otjerali, i ovog nakon Zekica cemo otjerat brzo
I to sto kazes.Radnik zabije 4 gola za 20 minuta.Nemam rijeci.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- relativizam
- Kontakt:
Je*o vam radnik sve retardirano
Qarina sve od golmana do napadača zajedno sa klupom,j3o vas onaj što vam reče da ste igrači i što vas placa
8 golova u dvije utakmice primiti a plata 20,30 milja
Qarina sve od golmana do napadača zajedno sa klupom,j3o vas onaj što vam reče da ste igrači i što vas placa
8 golova u dvije utakmice primiti a plata 20,30 milja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zbog ovakve nespreme u normalnim klubovima bi na presici pljustali otkazi. Ovo je horor, nedopustivo.
Jebbemm i onog ko zekica vise brani. Imas ekipu 18 puta kvalitetniju od citave lige i ti nam priredis 4 dana za pamcenje, ne znam da sam ikada ovako los bio.
Mrs u pm svi.
Jebbemm i onog ko zekica vise brani. Imas ekipu 18 puta kvalitetniju od citave lige i ti nam priredis 4 dana za pamcenje, ne znam da sam ikada ovako los bio.
Mrs u pm svi.
Zekic igra na obrnutu pshologiju, kad vodimo uvodi Turkesa koji je box igra, a kad gubimo il je x on mu prdi na klupi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nek je on Musiju stavio na gol, a oporavljenog Krdzalica na klupu zakucao. Ovo zlo, gadi mi se ime mu napisati, je jedan od najgorih trenera u historiji kluba.
Kako ljudi ne mogu da shvate da više nije do trenera, nije bitno ko je trener uvijek će biti ovako dok je Homer Simpson u klubu ništa se promijeniti neće. Ismire yebem ti sve žensko u porodici nije bitan uzrast.
Treba podržat zombiji! Samo podržat - čka vam materina, idolopoklonistička!
Gori ste od ovih što nas vode, usta vam se serem.
Mrš Zekiću, pišam ti se u sve što znaš.
Gori ste od ovih što nas vode, usta vam se serem.
Mrš Zekiću, pišam ti se u sve što znaš.
The saddest thing in life is wasted talent.
Podrska za Zekica i momke

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, atomskaNavika, Bejker, bhfanatic14, Bing [Bot], casual033, goGlobal, Hamagara, JuricaSpindl, Lecler, napoleon72, nedimmmm1337, riki46, skoJaa, UltraSa46 i 179 gostiju.