FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja 2x na poluvremenu govorim odbrana ko qurac
I bi takva na kraju
I bi takva na kraju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljudi su fizicki nespremni, dakle do strucnog staba je.
I tu svaka diskusija zavrsava
I tu svaka diskusija zavrsava
-
- Kontakt:
Ni glave ni repa , ekipa bez karaktera kojoj je bitnija licna statistika nego rezultat ekipe.
Ovo samo mi možemo uraditi niko više.
Zekiću, nisi ti taj kalibar za titule i evropska takmičenja. Koliko god ga hvalili, nije on pravi čovjek za ambicije Sarajeva, treba biti iskren i realan.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 03 avg 2025, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Primis 4 gola od Rumuna i sad od Radnika.Daj Dudica jos jednom.Ovakva ekipa mora pobijediti Radnik.Ako se ne dobije Sloga mislim da je Zoran bivsi.E kakva sedmica ne vjerujem.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kondicionog trenera kastrirat pa otkaz dati. Prvi on, a za ostalo ne znam više ni sam. Imam probleme sa štitnom i svjesno odlučim gledat ovo. **** ja sebe luda.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
LIGA JE MARATON! VOLIM TE SARAJ’VO
-
- Kontakt:
Zekić je naša legenda.Šta serete,one pripremne nisu za analize.Vidjet ćete kad uradi još tri prelazna roka.
- f0rest1946
- Kontakt:
Odlično je pripremio ekipu Zekic nema sta, ima top ekipu.
Čitavo ljeto si imao i ti si uspio da ti igrači mogu igrati do 60 minute... s ovom formacijom i ovim presingom svaka ekipa ce ti dati 4,5 golova.
Umjesto da predjes na 442 sa Turdom dole da zatvoris utakmicu kao sto svaki normalan trener radi , on ubacuje napadača
Čitavo ljeto si imao i ti si uspio da ti igrači mogu igrati do 60 minute... s ovom formacijom i ovim presingom svaka ekipa ce ti dati 4,5 golova.
Umjesto da predjes na 442 sa Turdom dole da zatvoris utakmicu kao sto svaki normalan trener radi , on ubacuje napadača
Vico i Beus krivci, zajedno sa sudijama. Jel hulja podnijela ostavku pred kamerama, dok je on trener, za mene ovaj klub vise ne postoji.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Cuj Dudica vratiti jbo te grob sta citam
Sramota, neobjasnjivo, karakter nula bodova, protiv jbng Radnika cupas bod na Kosevu.
Nemojte sad samo da se vadimo na sudiju,iako jesmo zakinuti za onaj ofsajd.
Nemojte sad samo da se vadimo na sudiju,iako jesmo zakinuti za onaj ofsajd.
- feniksptica
- Kontakt:
Odbrana titule donosi.
Gore ce se nekako ucerat...
Gore ce se nekako ucerat...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ne treba se ni ovu sezonu sikirat za titulu nazalost.
Mozda je ovako bolje odma na pocetku nego tamo pred zimu ili na proljece. Odma jasno ko dan. Ne zanima me ni do cega je, nista.
I dalje ZZ podrska.
Mozda je ovako bolje odma na pocetku nego tamo pred zimu ili na proljece. Odma jasno ko dan. Ne zanima me ni do cega je, nista.
I dalje ZZ podrska.
Zadnja izmjena: misstianopenaldo, dana/u 03 avg 2025, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fedja Dudlić
- f0rest1946
- Kontakt:
I dobra je kad igramo sa 1 stoperom kao da smo Inter.feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:39Ja 2x na poluvremenu govorim odbrana ko qurac
I bi takva na kraju
-
- Kontakt:
Bravo. Ono naprijed sta se radi sa prilikama je za zatvora. Svako igra za sebe. Jovic i paskalev su poluinvalidi ,gulija nemogu vise gledat njegovu sebicnost. 4 gola kuci od radnika je skandalozno. Nema opravdanja za ovo. Ofsajd ce bio cist i ruka je bila cista kod njih gdje nisu gledali ni var ,to onako treba spomenut i ako je ovo smjesno nemogu vjerovat da su nam dali 4 gola kao skolskoj ekipi.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:40Ni glave ni repa , ekipa bez karaktera kojoj je bitnija licna statistika nego rezultat ekipe.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, atomskaNavika, bhfanatic14, bosnas_, bvsic, casual033, dime, ErosViverosViv, gh0stHZ, Grk1234, Hajdeee, Hordas1990, HordasDolacMalta, insimadop, JavierBosnia, Kaunas, keli, Krompirusa, Lavcina, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Noke995, pitara, relativizam, ronaldo99, samoFKS, Suki46, VolimBiH96 i 220 gostiju.