FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sramota i bruka teska!
Sta dalje, ne mozes biti pametan…
Sta dalje, ne mozes biti pametan…
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 03 avg 2025, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sta smo dočekali, da se radujemo za 4:4, yebem te živote
-
- Kontakt:
Ofsajd cisti ljudi jeste normalno ovo je cirkus . Kradu nas opet na domacem terenu
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Da se niko ne ljuti, Zekic je daleko od ozbiljnog trenera i to je dokazao bezbroj puta
Bog Bosna i Bošnjaci
Fino sam napisao od 60-te minute oni ne mogu hodati. Ako to nije za otkaza cijelom strucnom stabu ne znam sta je onda.
Pa ovo je nevidjena bruka, on mora sam otici sve i da okrenemo ovo
Pa ovo je nevidjena bruka, on mora sam otici sve i da okrenemo ovo
da ima obraza dao bi ostavku
Podrška Zekiću hahahahaha bravo trenerčino 

Definitivno jedna od najludjih utakmica koje sam gledao
-
- Kontakt:
Imal ko ovu nakazu da banuje? Na sta se obogatio na x jel?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Za 14 minuta, 4 gola od Radnika. Ovo ako nije za neke dublje analize, onda ja ne znam šta je.
Zar te nije sramota ovo napisati nakon sto smo prikockali 3-0 na kosevubhfanatic14 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:29Ofsajd cisti ljudi jeste normalno ovo je cirkus . Kradu nas opet na domacem terenu
Pa jest fkt ofsajd, ali bez obzira na to ovo je uzasna predstava nasih, neozbiljnost uzas.bhfanatic14 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:29Ofsajd cisti ljudi jeste normalno ovo je cirkus . Kradu nas opet na domacem terenu
Mirvahu ostani
-
- Kontakt:
Cist ofsaj je bio kod njihovig 3 gola
Ma navukli su ovim linijama, niđe veze....
Yebo vas ofsajd, 3:0 smo vodilj
Jel nam i sad sudija kriv.samo treba shvatit da je borac i zrinjski 100 godina ispred nas.Volim te Sarajevo!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Dvije utakmice zaredom Sarajevo prima 4 komada u drugom poluvremenu. Obećavajući start sezone, nema šta.
-
- Kontakt:
Nije jer postoje pravila u fudbalu !!! Evo gledaj ruke ni ne gleda Var. Normalno da je bruka sta smo sebi dozvolili ali i bruka sta nam se radi. Zasto postoje pravila i sudija i var.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:31Zar te nije sramota ovo napisati nakon sto smo prikockali 3-0 na kosevubhfanatic14 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:29Ofsajd cisti ljudi jeste normalno ovo je cirkus . Kradu nas opet na domacem terenu
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ledesma, napoleon72, NeSamSafetee, Pena, propoklopac, Seipronto, skoJaa, THEC, Velaxsa i 129 gostiju.