FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sijeva na Koševuuuuu
Rileeeeeeee! 

Ma i ja sam malo pretjerao ali neće biti 8-10 pogotovo kad dođe hladnije vrijemeronaldo99 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:47Nece, ako se iduce kolo dobije sloga sa ovom pobjedom opet ce se interes malo dignuti, a i realno malo su skupe karte za uslove u BiH. Kontam da su htjeli dok je dijaspore dignuti cijene da se zaradi.
Tako da sa 6 bodova protiv Posusja ce to opet biti ono standardnih 8-10k na tribinama
Oj rileta Allaha mi

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Joj Rile koliko te volim, premoćan karakter na terenu, da je Gojković još tu uz njeg...ufff
Are you not entertained ?!
Ma nece biti hladnijeg vremena do novembrariki46 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:58Ma i ja sam malo pretjerao ali neće biti 8-10 pogotovo kad dođe hladnije vrijemeronaldo99 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:47Nece, ako se iduce kolo dobije sloga sa ovom pobjedom opet ce se interes malo dignuti, a i realno malo su skupe karte za uslove u BiH. Kontam da su htjeli dok je dijaspore dignuti cijene da se zaradi.
Tako da sa 6 bodova protiv Posusja ce to opet biti ono standardnih 8-10k na tribinama
Oj rileta Allaha mi![]()

Eto vidjeces protiv Posusja ako se Sloga dobije da ide hladno oko 10k navijaca
Idemo lagano na Makednoski pogon

- luckystrike
- Kontakt:
Rile
Halal bilo 15 keka

Halal bilo 15 keka

Kakva golcina
Bravo i Elezi
Ide petica

Bravo i Elezi

Ide petica
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ako ovako nastave, stradat ce Radnik
MLINARIC

MLINARIC

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pljuvaci na aparatima 

Niko sretniji od mene da bude ali iskreno nisam baš optimista.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:00Ma nece biti hladnijeg vremena do novembrariki46 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:58Ma i ja sam malo pretjerao ali neće biti 8-10 pogotovo kad dođe hladnije vrijemeronaldo99 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:47
Nece, ako se iduce kolo dobije sloga sa ovom pobjedom opet ce se interes malo dignuti, a i realno malo su skupe karte za uslove u BiH. Kontam da su htjeli dok je dijaspore dignuti cijene da se zaradi.
Oj rileta Allaha mi![]()
Eto vidjeces protiv Posusja ako se Sloga dobije da ide hladno oko 10k navijaca
Idemo lagano na Makednoski pogon![]()
Al hajde pusti to da mi gledamo tekmu, biće vremena za raspravu
Vamos Rajvosa!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Elezi majstor.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Daj još jednog kapitalca tipa Elezija.
kako igraju makedonci covece
Jel se ovo meni cini il' se kvaliteta slike na Areni uveliko popravila?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mušija odličan.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Arhitekt, boki86, casual033, CentarsutNaClanak921, damir_82, ErosViverosViv, Hajdeee, Hamagara, hazarder, HyperOS, iliyaa8, JuricaSpindl, Kaunas, Lavcina, Lecler, makron, MaroonWhite1946, MSOZ101, nedimmmm1337, Posejdon, propoklopac, Proximic, Seipronto, UltraSa46, Vanja8 i 197 gostiju.