Fk Sarajevo, stadion i cijena karata
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fk Sarajevo, stadion i cijena karata
Evo raspravljajte ovdje o stadionu i cijenama karata
Re: Fk Sarajevo, stadion i cijena karata
Kvalitetna rasprava, pratim 

Ne zelim da sad pred ovu utakmicu dizem tenzije,samo usporedba karta u rumuniji u revansu za nase navijace kosta 15 km,ljepotica od stadiona jos pokriven stadion,a ovdje lupaju ciframa. 

-
- Kontakt:
Hajde da i ovdje nesto napisem vezao za ove cijene karata, mislim da je malo previse za djecu 10 km, ja imam dvoje 6 i 5 god **** cvaju, ali brate ja da se pitam do 14 god bi bilo besplatno , i 15 sad protiv radnika istok i za evropu, gdje je logika, ja idem svakako svaku tekmu skoro, nego malo nisu jasni….
Druga stvar sezonska za istok 200, ja se sjecam kad sam placao 80km, dresovi bili 100 km sad skoro 200, i satro 10% popusta ko je clan, a bilo je 20% itd….
Druga stvar sezonska za istok 200, ja se sjecam kad sam placao 80km, dresovi bili 100 km sad skoro 200, i satro 10% popusta ko je clan, a bilo je 20% itd….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Istok prošle sezone bio 8 KM regularna, sad 10 za djecu i 15 za odrasle. OK je da poskupi, ali šta je razlog za dupliranje, bolji uslovi na stadionu ili rezultati?KosevoZove je napisao/la: ↑03 avg 2025, 00:33Hajde da i ovdje nesto napisem vezao za ove cijene karata, mislim da je malo previse za djecu 10 km, ja imam dvoje 6 i 5 god **** cvaju, ali brate ja da se pitam do 14 god bi bilo besplatno , i 15 sad protiv radnika istok i za evropu, gdje je logika, ja idem svakako svaku tekmu skoro, nego malo nisu jasni….

Cijene su ok, problem su dječije i senior, ne mogu oni plaćati kao mi, dječija i senior 5 KM. Drugi problem jeste cijena ista za Europu i ligu, ne može niti smije biti, ako ćemo tako ići Eu karte trebaju biti skuplje, dalje Swansea čini mi se ima podjelu karti (odnosno cijena je različita za različite protivnike) imaju tri kategorije vrijednosti ulaznica, moje mišljenje da je to besmislica ujedno i dodatni motiv protivniku. Roma ima Bundle ponudu, npr. kući igraju sa Empolijem, Venecijom i Torinom, možeš kupiti tri karte za cijenu dvije (tako nekako ako se ne varam) mislim da i mi to moramo uraditi, jedno smo vrijeme imali to čini mi se prije par godina.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma samo nek snize dječije na 5 KM i sve ok
Cijena karte za naše navijače u Rumuniji je bila 0 KM jer je i njihovim navijačima na Koševu karta bila 0 KM. To što je Centrotrans naplaćivao nekakvih 15 KM - to njima na obraz.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vraćeno je tih 15 maraka ljudima. Morali su, normalno da se digla buka oko toga.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
U klubu sjede idioti koji uopće ne razmišljaju o navijačima, odnosmo misle samo o svojoj guzzici. Oni su sebi ušminkali ložu, iz udobnoh stolica i krovom nad glavom gledaju utakmice i naravno sve to uz besplatan ketering a sve na naš račun to što mi čašu prokuhale vode plačamo 3KM, jebbe se njima, bitno je da je njima J.Walker rashlađen sa ledom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sa ovim oblacima (naravno uz cijene karata), večeras ako bude više od 4 hiljade, uspijeh.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Imali kod stadiona gdje kartu kupiti online nema, fan shop ne radi ?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Bruka i sramota, kako ljudi bojkotuju sezonske tako ce poceti i pojedinacne. Krenes sa dvoje djece na utakmicu, skrsis 35 maraka na ulaznice na neuslovnom kosevu protiv raspalog radnika. Bezobrazluk i nista vise, a vi kojima je satro to sve ok lazete sami sebe. Mirvicu pusi kuraac i ti i tvoje kurave u klubu
1946-1987
-
- Kontakt:
ImaKosevoZove je napisao/la: ↑03 avg 2025, 16:13Imali kod stadiona gdje kartu kupiti online nema, fan shop ne radi ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sto se tice cijene karata realno treba shreku jebbati najmilije
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, bvsic, casual033, Dave, Hajdeee, HordasDolacMalta, JavierBosnia, johntravolta123, Maestro^^, makron, mire971, nedimmmm1337 i 115 gostiju.