Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imal pitara makar milja na stadionu
- Combattente87
- Kontakt:
Na Koševu 43 gledaoca i jedan ćuko ...
-
- Kontakt:
Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.
Imaju extra igrace, imaju pare ali nemaju bazu od 6-7000 standardnih navijaca, zaista cudan fenomen koji ne mogu da shvatim.
Zeljo prosle sedmice bio u istoj situaciji i opet dodje 7-8000 navijaca, da li je do uslova na stadionu ili do mentaliteta pracenja kluba
Imaju extra igrace, imaju pare ali nemaju bazu od 6-7000 standardnih navijaca, zaista cudan fenomen koji ne mogu da shvatim.
Zeljo prosle sedmice bio u istoj situaciji i opet dodje 7-8000 navijaca, da li je do uslova na stadionu ili do mentaliteta pracenja kluba
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ma nije valjda.. koliko su odani da nisu normalni

- BosniaBoston
- Kontakt:
Neka neka, pa nek dižu cijene, čuj 10 maraka za kartu…
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- KONTRASVIH
- Kontakt:
1500-2000 na Kosevu
Dolazi ponovo samar realnosti, standardno za njih i njihovu skromnu bazu navijaca.

Dolazi ponovo samar realnosti, standardno za njih i njihovu skromnu bazu navijaca.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Gdje nestade 20000 navijača u roku od 10.dana?
I onda papci nađu se porediti sa Željom.
Bruka glavnog grada !
I onda papci nađu se porediti sa Željom.
Bruka glavnog grada !
Više Zeničana prvo kolo ide na gostovanje u Travnik nego što Sarajevo gleda na Kosovu prvo kolo.
Golem si Čelik. Svi u Travnik.

Golem si Čelik. Svi u Travnik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Koja je poenta slike, naslova sa klix-a?Combattente87 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 17:53Ajd ne rise i ne pravi se pametan, od kad postoji, kad se kaže da se igra na Koševu misli se na stadion....Ebo te Balorda pametnjakovic a ti njega !
-
- Kontakt:
Ma ovo je bas bruka za samoprozvani najveci klub u drzavi, oni tu pricu potenciraju samo na osnovu mirvicevih para.
Trenutno igra najveci najtrofejniji i najpopularniji BH klub. Molicu za malo paznje
-
- Kontakt:
A stvarno dobro igraju za standarde nase lige, nema se tu sta puno pricat. Imaju dobre pojedince, ekipa djeluje poprilicno uigrano. Iskreno smatram da kojim slucajem Zeljo ima ovaj kvalitet i igra lijepo za oko da bi prosjek na Grbavici hladno bio preko 10 hiljada navijaca.
-
- Kontakt:
Horde opet zadaju zadacu svima

Do lokacije i stanja stadiona.itatabisine je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:54Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.
Morate shvatiti da se covjek mora natjerati i otici gore na ono ruglo od stadiona koje je u fazi raspada.
Tako da svaka cast onim pitarima koji idu da gledaju utakmice

Ja kao pitar mislim da Na ovoj rusevini od stadiona bi ulaz trebao biti besplatan ili bi trebalo zabraniti igranje jer je potpuno neuslovan. Ljudima koji idu na utakmice treba spomenik dignuti.itatabisine je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:54Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.
Ja kao zeljovac se slazem sa tobetom 100%.Najprvi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:31Ja kao pitar mislim da Na ovoj rusevini od stadiona bi ulaz trebao biti besplatan ili bi trebalo zabraniti igranje jer je potpuno neuslovan. Ljudima koji idu na utakmice treba spomenik dignuti.itatabisine je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:54Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.
Treba nekad u zivotu biti i realanlet3 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:33Ja kao zeljovac se slazem sa tobetom 100%.Najprvi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:31Ja kao pitar mislim da Na ovoj rusevini od stadiona bi ulaz trebao biti besplatan ili bi trebalo zabraniti igranje jer je potpuno neuslovan. Ljudima koji idu na utakmice treba spomenik dignuti.itatabisine je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:54Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.

Uslovi igraju veliku ulogu ali bas da dode ovako malo u tolikom gradu. Zato kad se igra evropa ili derbi treba po 30 km najeftiniju kartu staviti. Kad cijelu godinu ne dolaze nek bar plate kad jednom u godini dodu. A onima koji imaju godisnju dzaba ulaz dati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.