FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Varijantas8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta je sa Mujkićem?
Toliko o tome kako Elezi nije spreman hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- f0rest1946
- Kontakt:
Povreda
Ovo je najjače što imamo, idemo po laganu pobjedu 

Raja kakva je posjeta, na odmoru sam pa ne mogu na utakmicu 

-
- Kontakt:
Kakva crna povreda,jebu ga u klubu pravo,a i njemu krivo sto tarabe igraju ispred njega.
Nakon tri prelazna roka pod Zekicem, krilo igra napadača, napadac igra desetku, al hajd, valjda dobro izađe na duze staze.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2025, 17:55Kad je bio 10 tka ?? Igrao veznog sto ce sad igrati Elezi . Francis ide u napad s Guly a iza njih Mlinaric .
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa Mlinarić i jeste veznjak, momak je čitav život osmica, negdje je igrao i kao šestica. To što je on sticajem okolnosti u Veležu je jedna druga priča koja je opet puka slučajnost. Ali, momak je veznjak, klasična osmica i idealan za ovu 352 formaciju. Jako sličan Eleziju. Kyeremehu je prvi put na toj poziciji da igra, i utakmicu na Koševu je odradio savršeno, pokrivao ogorman dio terena i radio prave stvari, na drugoj utakmici, dok je tu igrao, imao par dobrih poteza, ali upravo to što je ekipa igrala nešto niže on nije mogao doći do izražaja i nije ponovio onu partiju sa Koševa. Kasnije u toku utakmice bio je bačen i na lijevog beka, što je potpuna fula, nije se ni snašao tu.muhamedhulk je napisao/la: ↑03 avg 2025, 17:50Musija na golu.
E ovo mene zivcira, najosjetljivija pozicija i ti stavis u21. Svasta. To su te neke stvari koje ZZ radi kao da se kocka..ala ono sa Kerimom i Mlinaricem kao CM.
Na hajr.
Kovačević je stavljen kao mlad, šta smo dobili poslije, odličnog golmana, vrlo dobar direktan transfer, te odličnu lovu iz narednih transfera. Mušija je u pripremnim utakmicama zaslužio svojim odbranama i radom ovo mjesto. U našoj ligi i klubu, ako želimo napraviti i prodati igrača, moramo mu dati šansu sa 16-17 godina, to su mladi igrači. Primjer Čelika, i to je put kojem treba ići. Vrban mora imati ove godine ozbiljnu minutažu, ako želimo nešto od njega.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nismo kvalitet za evropski fudbal, nemamo dovoljan broj igrača koji imaju kapacitet igrat 90 minita. Da poluvrijeme traje 20 minuta, imali bi šansu i u toj evropi.
Što se tiče naše lige, tu smo bolji i od Zrinjskog i od Borca. Puno smo kvalitetniji. Da je liga regularna, osvojili bi tituli. Ovako, predstoji nas ista patnja i isti rezultat na kraju sezone kao ove prethodne.
Razočaran sam što se klub saopštenjem nije oglasio pred novu sezonu, da jasno i glasno kaže da se više neće tolerisati sve ove namjerne i planske sudijske odluke pod pokroviteljstvom saveza i da će se klub od prvog kola maksimalno posvetiti borbi povodom toga.
Čak sam slao i mail ljudima u klubu i molio da već jednom zaštite klub i da svaki dan rade na tome. Milion je načine borbe i zaštite kluba a da te ne kazne. Zalijepim te prijedloge večeras.
Sretno nam u novoj sezoni. Savez napolje!
Što se tiče naše lige, tu smo bolji i od Zrinjskog i od Borca. Puno smo kvalitetniji. Da je liga regularna, osvojili bi tituli. Ovako, predstoji nas ista patnja i isti rezultat na kraju sezone kao ove prethodne.
Razočaran sam što se klub saopštenjem nije oglasio pred novu sezonu, da jasno i glasno kaže da se više neće tolerisati sve ove namjerne i planske sudijske odluke pod pokroviteljstvom saveza i da će se klub od prvog kola maksimalno posvetiti borbi povodom toga.
Čak sam slao i mail ljudima u klubu i molio da već jednom zaštite klub i da svaki dan rade na tome. Milion je načine borbe i zaštite kluba a da te ne kazne. Zalijepim te prijedloge večeras.
Sretno nam u novoj sezoni. Savez napolje!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Da mozda nije povreda + karton iz prosle sezone ?tenpenny je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:03Kakva crna povreda,jebu ga u klubu pravo,a i njemu krivo sto tarabe igraju ispred njega.
Zna li neko kako mogu gledati tekmu u SLO?
-
- Kontakt:
Jesmo najgori navijaci na svijetu, 20 min do tekme nema ni 1000 dusa
- egocentrik
- Kontakt:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Ni jednu utakmicu do sada od kako vodi ekipu nije poceo a da svi igraci igraju prirodne pozicije.muhamedhulk je napisao/la: ↑03 avg 2025, 17:50Musija na golu.
E ovo mene zivcira, najosjetljivija pozicija i ti stavis u21. Svasta. To su te neke stvari koje ZZ radi kao da se kocka..ala ono sa Kerimom i Mlinaricem kao CM.
Na hajr.
Jel Krdzalic moze biti U21 jos ovu sezonu ?
-
- Kontakt:
Budi ti trener lafeImamkarbarum je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:30Ni jednu utakmicu do sada od kako vodi ekipu nije poceo a da svi igraci igraju prirodne pozicije.muhamedhulk je napisao/la: ↑03 avg 2025, 17:50Musija na golu.
Na hajr.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, meecko i 32 gosta.