Eh tebe sam čeko, de ti meni reci imal šta Novo oko Kovačika i transfera generalno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eh tebe sam čeko, de ti meni reci imal šta Novo oko Kovačika i transfera generalno
A zasto igrati protiv Radnika 4-5-2. To ce biti bunker i bolje je 4-3-3 ili 4-4-2MSOZ101 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:51Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Ristovski - Turda - Jović
Beganović - Mlinarić - Jatta - Kyeremeh - Kuprešak
Renan - Guliashvili
Jedino "iznenađenje" može biti Paskalev umjesto Rileta, čisto da malo odmori jer je nekako jedino on upao brzo tu u početnih 11.
Ne znam sta rade administratori, ovaj kloc i dalje pise na našoj temi, a garant nije navijac Sarajeva. Pogledaj mu samo nik "moroon46", sto nije stavio "moroon21"?
Druga sezona pod Zekicem, ne znam da smo ijednu utakmicu krenuli u nekoj drugoj formaciji, i neko i dalje crta neke nove formacije.
Nista cudno,tako rade 30 godina i napravili su ruglo od simbola grada,jedini grad i drzava koja Olimpojski stadion,simbol nije u stanju da obnovi,toliko o tim ublehama i lopovima.
On je tu da nam otvori oci, voli cak i da zabrani nekom da pise stalno o Vici, 24 sata cu pisat o Vici i lopovlucima,drago mi je da mu to bode oci.obrijanopile je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:01Ne znam sta rade administratori, ovaj kloc i dalje pise na našoj temi, a garant nije navijac Sarajeva. Pogledaj mu samo nik "moroon46", sto nije stavio "moroon21"?
Imam, nemoj pisati.
Bravo. To sam vec piso, jedini grad na svijetu koji ima ovakav olimpijski stadion. Svugdje su odrzani i zasticeni takvi stadioni samo u nas izgleda kako izgleda. Sramota za drzavu i za grad. I uvijek radije bi gledo reprezentaciju na obnovljenom kosevu pred 30.000 nega na bilinom.Danas samo neka se pobjedi, bitna je pobjeda za mir u kuci i miran nastavak prvenstva. Vidjet cemo u kakvom su stanju igraci nakon cetvrtka, mozda bude rotacija kakvih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:32Nista cudno,tako rade 30 godina i napravili su ruglo od simbola grada,jedini grad i drzava koja Olimpojski stadion,simbol nije u stanju da obnovi,toliko o tim ublehama i lopovima.
Ali se pokazalo da se sa tom formacijom patimo protiv bunkerasa.napoleon72 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:14Druga sezona pod Zekicem, ne znam da smo ijednu utakmicu krenuli u nekoj drugoj formaciji, i neko i dalje crta neke nove formacije.![]()
Eto ti ces meni reci ko je igro fudbal preko 20 a ti garant nisi ni sutno loptu u zivotu
Kovačik je tu sa ekipom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.