FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
de napravite posebnu temu za transfere ovdje se samo zakopava
A zasto igrati protiv Radnika 4-5-2. To ce biti bunker i bolje je 4-3-3 ili 4-4-2MSOZ101 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:51Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Ristovski - Turda - Jović
Beganović - Mlinarić - Jatta - Kyeremeh - Kuprešak
Renan - Guliashvili
Jedino "iznenađenje" može biti Paskalev umjesto Rileta, čisto da malo odmori jer je nekako jedino on upao brzo tu u početnih 11.
-
- Kontakt:
Sad gledam,Yankuba Minteh je za 8miliona eura dosao u Newcastle iz osrednje ekipe u Danskoj.
Ima slican put kao i Jatta,iz Gambije u Evropski klub koji ima skoro pa istu vrijednost kao i mi.
Ako nastavi sa ovakvom igrom ide on za minimalno 5miliona eura.
Ima slican put kao i Jatta,iz Gambije u Evropski klub koji ima skoro pa istu vrijednost kao i mi.
Ako nastavi sa ovakvom igrom ide on za minimalno 5miliona eura.
Musija
Beganovic Ristovski Turda Kupresak
Jatta Elezi Mlinaric
Guli Renan/Turkes Francis
Beganovic Ristovski Turda Kupresak
Jatta Elezi Mlinaric
Guli Renan/Turkes Francis
Ne zanima me prvih 11 samo pobjeda 3:0 ili vise.
Najjače je kad ljudi počnu redat u 4231 i 433 ovdje, isto telad.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ne znam sta rade administratori, ovaj kloc i dalje pise na našoj temi, a garant nije navijac Sarajeva. Pogledaj mu samo nik "moroon46", sto nije stavio "moroon21"?
Evo i oni tebe selame!
- napoleon72
- Kontakt:
Druga sezona pod Zekicem, ne znam da smo ijednu utakmicu krenuli u nekoj drugoj formaciji, i neko i dalje crta neke nove formacije.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Nista cudno,tako rade 30 godina i napravili su ruglo od simbola grada,jedini grad i drzava koja Olimpojski stadion,simbol nije u stanju da obnovi,toliko o tim ublehama i lopovima.
-
- Kontakt:
On je tu da nam otvori oci, voli cak i da zabrani nekom da pise stalno o Vici, 24 sata cu pisat o Vici i lopovlucima,drago mi je da mu to bode oci.obrijanopile je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:01Ne znam sta rade administratori, ovaj kloc i dalje pise na našoj temi, a garant nije navijac Sarajeva. Pogledaj mu samo nik "moroon46", sto nije stavio "moroon21"?
Imam, nemoj pisati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Bravo. To sam vec piso, jedini grad na svijetu koji ima ovakav olimpijski stadion. Svugdje su odrzani i zasticeni takvi stadioni samo u nas izgleda kako izgleda. Sramota za drzavu i za grad. I uvijek radije bi gledo reprezentaciju na obnovljenom kosevu pred 30.000 nega na bilinom.Danas samo neka se pobjedi, bitna je pobjeda za mir u kuci i miran nastavak prvenstva. Vidjet cemo u kakvom su stanju igraci nakon cetvrtka, mozda bude rotacija kakvih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:32Nista cudno,tako rade 30 godina i napravili su ruglo od simbola grada,jedini grad i drzava koja Olimpojski stadion,simbol nije u stanju da obnovi,toliko o tim ublehama i lopovima.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ali se pokazalo da se sa tom formacijom patimo protiv bunkerasa.napoleon72 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:14Druga sezona pod Zekicem, ne znam da smo ijednu utakmicu krenuli u nekoj drugoj formaciji, i neko i dalje crta neke nove formacije.![]()
Sta ce ti 3 stopera kad protivnik dodje 5-6 puta do 16
Eto ti ces meni reci ko je igro fudbal preko 20 a ti garant nisi ni sutno loptu u zivotu
Kovačik je tu sa ekipom

Najverovatnije da dolazi jedan u21 igrac krajem sljedeće sedmice. ( blizu je dogovor )
Lp
-
- Kontakt:
Gdje ima uzeti kartu online sam pokusao ne moze,fan shop ne radi, imali kao prije kod stadiona?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bvsic, laznokrilo, Vanja8 i 96 gostiju.