FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
45
31%
Darko Milanič
28
19%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
23
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
10%
Samo stranac
36
24%

Ukupno glasova: 147

riki46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la riki46 » 03 avg 2025, 12:03

benko21 je napisao/la:
03 avg 2025, 11:54
MSOZ101 je napisao/la:
03 avg 2025, 11:51
Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Ristovski - Turda - Jović
Beganović - Mlinarić - Jatta - Kyeremeh - Kuprešak
Renan - Guliashvili

Jedino "iznenađenje" može biti Paskalev umjesto Rileta, čisto da malo odmori jer je nekako jedino on upao brzo tu u početnih 11.
imas viska jednog stranca
Nema viska. Jatta, Renan i Guli. Kyeremeh ima srpsko državljanstvo
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 avg 2025, 12:04

feniksptica je napisao/la:
03 avg 2025, 11:37
Nemojte yebavat ljudi, za sve posebnu temu otvarrat..na kraju ce otic daleko da ce za svakog igraca posebno tema bit.
Bas, pa i stadion i karte su usko vezani za FK Sarajevo. Ne pise se o kartama za reprezentaciju
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 avg 2025, 12:13

riki46 je napisao/la:
03 avg 2025, 12:03
benko21 je napisao/la:
MSOZ101 je napisao/la:
03 avg 2025, 11:51
Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Beganović - Mlinarić - Jatta - Kyeremeh - Kuprešak
Renan - Guliashvili

Jedino "iznenađenje" može biti Paskalev umjesto Rileta, čisto da malo odmori jer je nekako jedino on upao brzo tu u početnih 11.
ja nigdje ne vidjeh da je klub objavio da je dobio
b) Ako ste stranac koji je najmanje tri godine u bračnoj zajednici sa državljaninom Republike Srbije i kome je odobreno stalno nastanak u Republici Srbiji možete biti primljeni u državljanstvo Republike Srbije ako podnesete pismenu izjavu da Republiku Srbiju smatraju svojom državom.
ja kako znam da je on zvanicno u bracnoj zajednici od prosle godine
tako da...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 03 avg 2025, 12:22

benko21 je napisao/la:
03 avg 2025, 12:13
riki46 je napisao/la:
03 avg 2025, 12:03
benko21 je napisao/la:

ja nigdje ne vidjeh da je klub objavio da je dobio
b) Ako ste stranac koji je najmanje tri godine u bračnoj zajednici sa državljaninom Republike Srbije i kome je odobreno stalno nastanak u Republici Srbiji možete biti primljeni u državljanstvo Republike Srbije ako podnesete pismenu izjavu da Republiku Srbiju smatraju svojom državom.
ja kako znam da je on zvanicno u bracnoj zajednici od prosle godine
tako da...
Ma vala i ja sam vidio da je ovdje raja pisala da je dobio, a i čini mi se da je klub bio objavio ali eto možda sam ja pogriješio. Uglavnom vidjećemo kad izađe sastav za danas. :salut:
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 03 avg 2025, 12:27

Lahko se to moze provjerit u onom cometu ili kako se zove vec ko ima pristup

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 03 avg 2025, 12:40

Nema više provjera u Cometu, sve živo su zabranili u njemu :mrgreen:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 avg 2025, 12:44

Pantelija je napisao/la:
02 avg 2025, 22:43
Mislim da nakon svih lutanja sa trenerima jedno je jasno. Nije do njih.
Mi imamo lose igrrace, los sistem dovodjenja i prodaje.
Ne mozemo napraviti bilo kakav kostur ekipe, sovodimo igrace koji nemaju neke osnovne stvari koje moraju imati kada ga dodvodis...
Iskustvo osvajanja, pobjednicki mentalitet ili potencijal (godine) ili instant kvalitet. Takodjer se ne dovode igraci za formaciju koju igramo pa se izmisljaju pozicije.
Dovodi se kvantitet a ne kvalitet. Igraci koji kostaju poprilicno a ne odskacu od kvaliteta lige. Par godina placemo za sobrim napadačem, nikada ga doveli nismo.
Kreativnim veznim, sa zadnjim pasom, nista.
O lijevom beku sa ne pricam, evo 10ak ih je odigralo tum.. truba.

Imas 5 stopera od njih ti je najbolji bek.koji igra stopera.
Zekic na papiru i po forumu ima top ekipu, a realnost je da mu fali bar 3 igraca u prvih 11 da moze reci da ima ekipu.

Prodaju se igraci za koje dodje ponuda malo jaca, ja razumijem jednog dva igraca ito najboljeg, ali mi svaki prelazni smo autobusna stanica. 10 tamo 10 vamo.

I kada se ove stvari dovedu u red, onsa moze ae pricati o taktici, treneru i ostalim stvarima.
Nama je uspjeh zadržati igraca dvije godine. Ekipa onda nema zajednistvo, nema sinergiju, izgledaju kao da su se na putu sreli, cim se primi gol, ne zabije ranije na terenu vidis neke iskrice... One price u kameru o nekom zajednistvu i sl zajebati... To se stvara vremenom a ne na silu.
I zato podraka Zekicu ali mislim da ce i on ili dici ruke ili ce ga otjerati a nece biti kriv kao sto mnogi prije nisu bili.
Slazem se samo sa tim da je ZEKIC SUPER (odlican)

Koga smo mi to prodali zadnja 3 prelazna roka. Celika bubanju, catakovica uz to promasili sa Rockovom i taj promasaj je ss izvadio kad osposobio propalog Rogica. Druga fula je Unusic koji posteno receno kao neka dalja rezerva i nije bas 0 bodova al moze ici pod fulu

Soldo
Mustafic
Balta
Penetanda
Srrbedzic
Julardzija (neznam sta je sanjim)
Mehmedovic

Posudjeni igraci, opravdano ne odkupljen ugovor
Gordezijan
Lulic

Posudjen igraci koji je MOZDA imao odredjen kvalitet al se ispostavilo da he htio preko nas isposlovat mnogo veca primanja nego sto vrijedi (sto mu je gorica dala) plus da nas naguzi da damo ARISU finu svotu, kad su vidjeli da nas SD nije nasjeo isti taj Aris je nabio doticnog nogom

Pri tome u zadnja 3 prelazna roka (1 godina rada) smo ispromovisali 2 veoma dobra igraca u vidu i djelu JATTE MUJKICA, uz to produziki ugovor GULIJASHVILIJU (najboljem igracu lige) na 3 godine, produzili Mujkica Jattu.. uz jattu i Mujkica vec smo pripremili MUSIJU i onog drugog golmana zaboravio sam mu ime da jedan od njih u ovoj godini pocne dobivat pomslo minutaze.

Uz to napravili smo B I C tim hadzice i SARAJEVO B, sto rijetko ko ima iz ec yuge samo mozda dinamo i zvezda,i zvezda to ina radi vucica i drzavne mafije koja ide djonom na partizan i citavu ligu u skrb zvezde

Keremeh
Renan
Beganovic
Gulijashvili
Krdzalic

Su starosjedioci i koji imaju kvalitet

Gojkovic
Paskalev
Jovic
Djordjevic
Ristivski
Mlijaric
Kupresak
Mamas
Turda
Bralic
Banic
Mujkic
Jatta
Onaj iz bohuma

Nekazem da su ovo Ronaldi ali ovi igraci i ova 3 prelazna roka su bolji od prelaznog roka koje ima vasovski fedja varesanovic rizman zajedno toje 7 prelazni rokova zajedno su ti treneri imali i od sedam prelazni rokova imad 5 igraca od kojih krdzalic renan su rezerve, uz to da je Hadic bio dobar al bila posudba..hajmo reci da Zekic nije dobro procjenio, vrijeme ce pokazat a dosad svi igraci koji su otisli od zejicevog dolaska niko nista nije napravio osim Hasica, i catakovica koji se i nema bog zna sta pohvalit

I u prosloj godini pod zekicem si ostvario prolazak u drugo preckolo kao i ove godine, i KUP BIH, sto nema bas puno trenera u nasoj histori da je to uspjelo iz prve sezone, a ja tvrdim da bi uzeli i titulu da nije Dodikov sestric piso ponama uz pljeskanje i smijanje balija

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 avg 2025, 12:47

bvsic je napisao/la:
03 avg 2025, 12:27
Lahko se to moze provjerit u onom cometu ili kako se zove vec ko ima pristup
Ne moze...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 03 avg 2025, 13:07

3-4-3

Mušija
Beganović - Jatta - Elezi - Kuprešak
Mlinarić - Renan - Guli

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 03 avg 2025, 13:17

Protiv Sloge u subotu od 17h, prijenos na MY TV.

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 03 avg 2025, 13:21

Vanja8 je napisao/la:
03 avg 2025, 10:49
Imamkarbarum je napisao/la:
03 avg 2025, 10:46
Vanja8 je napisao/la:
03 avg 2025, 10:45

Otkud ti Butic, zivota ti...
Buticu treba zakonom zabranit da igra...promasaj do bola od igraca.
Pa dobro nije Butic invalid, moze on uletiti ponekad, ali cisto sumnjam da ce njega Zekic gurnuti u prvu postavu u jako bitnom mecu za sampouzdanje ekipe i naravno osvajanju bodova...
Mamas i Butic ce vam biti novi anicic i cmiljanic vidjecete nema od njih nista hronicne povrede krajem godine cemo im pozeliti uspjeha u daljoj karijeri.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 03 avg 2025, 13:22

bordobijeli je napisao/la:
03 avg 2025, 11:32
Butic u četvrtak njje bio uopste u rosteru ,tesko da ce danas u prvih 11.
Kad sam ja za njega pisao da je prevara. Od derbija na Grbavici čovjek nema ni, trku, ni pas, imao jedu kolosalnu šansu ni to nije uspio, nema taj dodir, nema čovjek ništa. Nit zna loptu graditi, skok igra nula, a ovdje ga kvazistručnjaci ukivali u zvijezde.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 avg 2025, 13:28

Nadam se da ce upariti Hamzica sa Jattom veceras. Ovo su idealne utakmice da se igracu da sansa, plus je zasticeno godiste. Istrpiti momka dokle god bude imao snage. Tako se formiraju igraci za buducnost. Radnik ce svakako u dupli blok stati, dakle nece imati pretjerano tezak zadatak u defanzivi, a pri tome se moze Jatti dati malo slobode prema naprijed. Vidjeli smo svi da moze i zna, onaj pas za Guliashvilia u Rumuniji kada ga je izbacio pred golmana, ne moze 90% veznjaka u ovoj ligi uputiti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 03 avg 2025, 13:33

Zamolio bi ako moze ko da posalje neki link najvise bi pasalo ako ima na yt

Daleko sam od kuce u nekim egzotikama ali klub se mora pratit

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2025, 13:39

Vanja8 je napisao/la:
02 avg 2025, 21:49

Imate temu za stadion i cijenu karata, nemojte ponavljate po stotinu puta istu stvar...
Ne znam sta Ti smeta da pisemo i citamo o svemu sto nas interesuje. Odem na onu temu, a ovamo izlaze svjeze vjesti i ja donji.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 03 avg 2025, 13:41

macahz je napisao/la:
03 avg 2025, 13:22
bordobijeli je napisao/la:
03 avg 2025, 11:32
Butic u četvrtak njje bio uopste u rosteru ,tesko da ce danas u prvih 11.
Kad sam ja za njega pisao da je prevara. Od derbija na Grbavici čovjek nema ni, trku, ni pas, imao jedu kolosalnu šansu ni to nije uspio, nema taj dodir, nema čovjek ništa. Nit zna loptu graditi, skok igra nula, a ovdje ga kvazistručnjaci ukivali u zvijezde.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa covjek jedini u ekipi koji ima dodir i zna zagradit loptu, pojma ti nemas kralju. Vrati nam husrefa

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 avg 2025, 13:45

Trebat ce malo vremena, da Mamas i Elezi udju u ritam. Dotad nam je vezni red samo za totalne ofanzive.
Bice to bombona za koju sedmicu ili mjesec. Nadam se da je hronicna upala rijesena kod Saleta, inace ga nema opet godinu dana, i opet nam fali jos jedan dobar vezni. Ostalo sve jako dobro.
Ovo bi trebala biti jako dobra sezona.
Steta za europu, upravo nas je vezni red kostao. Da su bar bubanju uspjeli zadrzati jos mjesec.
Udarit danas totalno ofanzivno sa Kerom i Mlinaricem kao laznim osmicama i zabit tri komada, za smirenje strasti. Sretno Sarajevo.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 03 avg 2025, 13:46

Sutra imamo sastanak sa opštinom i dalje imamo probleme oko finansiranja određeni stvari koje opština treba finansirati u stadion, a ne finansira.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 avg 2025, 13:48

Samozdravlje je napisao/la:
03 avg 2025, 13:39
Vanja8 je napisao/la:

Imate temu za stadion i cijenu karata, nemojte ponavljate po stotinu puta istu stvar...
Ne znam sta Ti smeta da pisemo i citamo o svemu sto nas interesuje. Odem na onu temu, a ovamo izlaze svjeze vjesti i ja donji.
Meni ne smeta, dosta ljudi je trazilo da se otvori posebna tema i eto, ali hoce pojedinci da ponavljaju po sto puta isto, pa kad hoce, eto bujrum pisite

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2025, 13:56

Vanja8 je napisao/la:
03 avg 2025, 13:48
Samozdravlje je napisao/la:
03 avg 2025, 13:39
Vanja8 je napisao/la:

Meni ne smeta, dosta ljudi je trazilo da se otvori posebna tema i eto, ali hoce pojedinci da ponavljaju po sto puta isto, pa kad hoce, eto bujrum pisite
Hvala, zloco :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”