Moze… Ako bude letio do kraja 5kola ti brises profil ?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dogovoreno.Neznam da li znam obrisat,al jedne jedine rijeci vise necu napisat,ni ovdje,ni na nekoj drugoj temi.

mosa lošmi stićko tit-ula!
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja se sjecam zadnji put kad je bio beganovic u zelji jednu utakmicu ga je mulalic stavio ili kao stopera ili zadnjeg veznog i fazon lik sutao sa 30 , 35 metara najnormalnije i sto je najgore pravo dobro odigrao utakmicu koliko se sjecam .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Malo statistike...
02.03.2025 — Posušje 1–1 Željezničar — trener: Denis Ćorić.
19.04.2024 — Posušje 1–0 Željezničar — trener: Bruno Akrapović.
19.08.2023 — Posušje 1–0 Željezničar — trener: Nermin Bašić.
31.08.2022 — Posušje 1–2 Željezničar — trener: Edis Mulalić.
03.04.2022 — Posušje 3–2 Željezničar — trener: Edis Mulalić.
24.10.2021 — Posušje 2–0 Željezničar — trener: Tomislav Ivković
Od povratka Posušja u elitni rang BH fudbala i ne možemo se pohvaliti nekim rezultatima na Mokrom Docu. Ukupno je odigrano šest utakmica u kojima imamo jednu pobjedu sa Mulalićem i jedan remi sa Ćorićem te četiri poraza uz gol razliku od 9 primljenih i 5 datih golova.
Iako očekujem tešku utakmicu ovo je idealna prilika da se popravi skor ali i povrati poljuljana vjera u ekipu. Na žalost, itekako će faliti Dan i Bolja ali uz jedan timski duh i maksimalno zalaganje siguran sam da možemo.
Zanimljivo je da je u jedinoj pobjedi na Mokrom Docu dvostruki strijelac bio Dženan Haračić.
02.03.2025 — Posušje 1–1 Željezničar — trener: Denis Ćorić.
19.04.2024 — Posušje 1–0 Željezničar — trener: Bruno Akrapović.
19.08.2023 — Posušje 1–0 Željezničar — trener: Nermin Bašić.
31.08.2022 — Posušje 1–2 Željezničar — trener: Edis Mulalić.
03.04.2022 — Posušje 3–2 Željezničar — trener: Edis Mulalić.
24.10.2021 — Posušje 2–0 Željezničar — trener: Tomislav Ivković
Od povratka Posušja u elitni rang BH fudbala i ne možemo se pohvaliti nekim rezultatima na Mokrom Docu. Ukupno je odigrano šest utakmica u kojima imamo jednu pobjedu sa Mulalićem i jedan remi sa Ćorićem te četiri poraza uz gol razliku od 9 primljenih i 5 datih golova.
Iako očekujem tešku utakmicu ovo je idealna prilika da se popravi skor ali i povrati poljuljana vjera u ekipu. Na žalost, itekako će faliti Dan i Bolja ali uz jedan timski duh i maksimalno zalaganje siguran sam da možemo.
Zanimljivo je da je u jedinoj pobjedi na Mokrom Docu dvostruki strijelac bio Dženan Haračić.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Igrao zadnjeg veznog i dobro odigrao.
-
- Kontakt:
Bas zato kazem do kad mislimo ovako, svake godine isto nema iskoraka naprijed 10 godina ista prica i mi i dalje isto radimo, nadam se da je ovo sezona gdje stvaramo kostur za sljedecu valjda, s obzirom da smo na svim pozicijama popunjeni iskusni+mladi(potencijal) onda se mozemo svi strpit ali trpe nam bodovi zbog toga onda to vuce psihu probleme otkaze itd… Znam i ja da se ne moze nac dobar a jeftin nego dovodimo sto mozemo. Da mi neko ponudi da ova ekipa ostane slj sezone sa 2 do 3 pojacanja al ne prinove nego pojacanja ja bi to potpiso al eto ne pitamo se mi.Levin je napisao/la: ↑02 avg 2025, 22:29Druže ti k'o da si se jučer uključio. Svake sezone, u ovom prelaznom roku, ode 10+ igrača i dođe 10+ novih i nikad ne dođu svi na početak priprema a neke pozicije ostanu nekvalitetno popunjene cijelu sezonu. Ove godine je to DMF jbg, prošle je bilo desno krilo itd, itd.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:53Pa do kad cemo dovodit igrace kad sezona vec krene pa ne uigrava se ekipa tako majko draga
Strategija za raniti se a odgovor na tvoje pitanje je krajnje jednostavan. Prestat ćemo kad promijenimo transfer politiku i smanji se broj odlazaka i dolazaka svaki ljetni prelazni rok.
Ja još uvijek smatram da se nije trebalo odreći Karjaševića tako lako jer je sad problem naći dobrog defanzivnog veznog sa naših govornih područja. Huso možda nije neki znalac sa loptom ali je itekako zahvalan igrač.
Kad pogledaš TM sve će ti biti jasno. Ili ćeš dati par stotina hiljada za igrača (kojih nemaš) ili ćeš uzeti neku od slobodnih opcija gdje ti je čak Marko Hanuljak jedna od boljih varijanti. Pa ti vidi.
Ko SU glavni skauti u zelji? Koliko dugo SU tu u klubu? Meni stvarno Nije jasno ko u zelji odlucuje o dovodzenju igraca I po kojom parametrima? Kako je moguce da se dovlace prinove a da se trener ne konsaltuje prije dovodzenja? Dovodzenje osrednjih igraca iz druge hnl Koji ni po cemu ne odskacu u toj ligi je postala Norma. Po cemu SU takvi igraci ispred zeljine djece Evo konkretno po cemu je pejic bolji od efendica? Enes alic prosle godine bio klupiran u osrednjem klubu u hnl I u zelju dolazi da Bude startni bek I onda SE ljudi cude kad te izbace poluamateri iz Kopera. U zadnjih per godina zelje je doveo na desetine igraca Koji SU bili total I promasaj I nogirani nakon pola godine neki cak I manje. Tu je klub potrosio milione nizasta. Ko SU ti skauti Koji predlazu te propalitete I Kako je moguce da se ima toliko fula. Cija je ideja bila da se dangubicu daju papiri a Nije imao ni par mjeseci da se ustima sa ekipom?
Zeljo je ove godine mogao dovesti I Jos Moze 4 ili 5 igraca Koji SU Puno bolji od ovog sto SE Sada ima I Koji imaju iskustvo igranja u jacim ligama. Npr vedad radonja, Ervin omic, rijad smajic, eldar sehic, Niko kovac iz u21. Vec na polusezoni SE Mora znati ko odlazi na ljeto I zamjena za te igrace Mora biti spremna da uskoci Jos na zimu Ako SE misli spremno docekati evropa. Lista potencijalnih pojacanja pogotovo ovih Kojima istice ugovor Mora biti spremna na zimu a u pregovore stupati 5 kola prije kraja prvenstva da bi SE imala komplet ekipa kad pocnu pripreme.samo tako SE Moze napraviti iskorak u evropi. Nema tog trenera Koji Moze za par sedmica uigrati ekipu punu novih igraca da se suprostavi npr jednom vikingu Koji CE uzeti titulu u norveskoj.
Zeljo je ove godine mogao dovesti I Jos Moze 4 ili 5 igraca Koji SU Puno bolji od ovog sto SE Sada ima I Koji imaju iskustvo igranja u jacim ligama. Npr vedad radonja, Ervin omic, rijad smajic, eldar sehic, Niko kovac iz u21. Vec na polusezoni SE Mora znati ko odlazi na ljeto I zamjena za te igrace Mora biti spremna da uskoci Jos na zimu Ako SE misli spremno docekati evropa. Lista potencijalnih pojacanja pogotovo ovih Kojima istice ugovor Mora biti spremna na zimu a u pregovore stupati 5 kola prije kraja prvenstva da bi SE imala komplet ekipa kad pocnu pripreme.samo tako SE Moze napraviti iskorak u evropi. Nema tog trenera Koji Moze za par sedmica uigrati ekipu punu novih igraca da se suprostavi npr jednom vikingu Koji CE uzeti titulu u norveskoj.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Admir Adžem: "Ja se rizika ne bojim. Birao sam ekipu kako želim."Diadora je napisao/la: ↑03 avg 2025, 06:17Ko SU glavni skauti u zelji? Koliko dugo SU tu u klubu? Meni stvarno Nije jasno ko u zelji odlucuje o dovodzenju igraca I po kojom parametrima? Kako je moguce da se dovlace prinove a da se trener ne konsaltuje prije dovodzenja? Dovodzenje osrednjih igraca iz druge hnl Koji ni po cemu ne odskacu u toj ligi je postala Norma.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ne moze to tako. Lakse je rec treba nam investitor ili zayebo nas sudija.Diadora je napisao/la: ↑03 avg 2025, 06:17Ko SU glavni skauti u zelji? Koliko dugo SU tu u klubu? Meni stvarno Nije jasno ko u zelji odlucuje o dovodzenju igraca I po kojom parametrima? Kako je moguce da se dovlace prinove a da se trener ne konsaltuje prije dovodzenja? Dovodzenje osrednjih igraca iz druge hnl Koji ni po cemu ne odskacu u toj ligi je postala Norma. Po cemu SU takvi igraci ispred zeljine djece Evo konkretno po cemu je pejic bolji od efendica? Enes alic prosle godine bio klupiran u osrednjem klubu u hnl I u zelju dolazi da Bude startni bek I onda SE ljudi cude kad te izbace poluamateri iz Kopera. U zadnjih per godina zelje je doveo na desetine igraca Koji SU bili total I promasaj I nogirani nakon pola godine neki cak I manje. Tu je klub potrosio milione nizasta. Ko SU ti skauti Koji predlazu te propalitete I Kako je moguce da se ima toliko fula. Cija je ideja bila da se dangubicu daju papiri a Nije imao ni par mjeseci da se ustima sa ekipom?
Da bi se radilo to sto si pisao, treba radit. Organizovat se i radit a to je u ovom klubu misaona imenica.
Vidis da niko ne smije pisat o utakmici nista.
Kao da idemo u Bilbao a ne Posusje. Zbog rasporeda i formata takmicenja bas bitna utakmica.
Valjda je dobra guma na gacama pa nisu spale na bradini.
Mogu i moraju dobit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ko će da zabije.Hajde evo treba nam 5-6 sansi da bi zabili.Ko je taj.Krpic nije.Karamarkan svaki korner uđete pucajuci glavom pod tribine.Penal nam je lutrija posto.Ko će dat go.Jeli onaj Holandzanin u planu mozda proigra kod nas.Ko će mu dat loptu.Mrtvi Radovac nece garant.
Lako je dat nogu Adzemu i to je zadnje sto vecina zeli vjerovatno ali ako on dobije nogu onda se postavlja ono famozno pitanje hoce li iko odgovarat za svoj rad. Ko ga je doveo, ko je imao tu viziju ? Novi trener ce opet imat izgovor nisu moje pripreme, moji igraci.
Nedaj Boze da dodje do toga. Ja se iskreno nadam da ce se ove 2 utakmice zaboravit i pocet neki finiji period.
Previse je vala turbulencija i sranja nek ide u pm vise.
Pobjedit veceras pa da malo lahne, ne smijem ni pomislit sta ce bit ako se to ne desi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sigurno je on birao Trupeaa, Osmanovića i ostalu kompaniju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 06:20Admir Adžem: "Ja se rizika ne bojim. Birao sam ekipu kako želim."Diadora je napisao/la: ↑03 avg 2025, 06:17Ko SU glavni skauti u zelji? Koliko dugo SU tu u klubu? Meni stvarno Nije jasno ko u zelji odlucuje o dovodzenju igraca I po kojom parametrima? Kako je moguce da se dovlace prinove a da se trener ne konsaltuje prije dovodzenja? Dovodzenje osrednjih igraca iz druge hnl Koji ni po cemu ne odskacu u toj ligi je postala Norma.
Zna se dobro kako dolaze igrači kod nas.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
I zato ne izlazis pred novinare i govoris ja sam birao ekipu.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:01Sigurno je on birao Trupeaa, Osmanovića i ostalu kompaniju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 06:20Admir Adžem: "Ja se rizika ne bojim. Birao sam ekipu kako želim."Diadora je napisao/la: ↑03 avg 2025, 06:17Ko SU glavni skauti u zelji? Koliko dugo SU tu u klubu? Meni stvarno Nije jasno ko u zelji odlucuje o dovodzenju igraca I po kojom parametrima? Kako je moguce da se dovlace prinove a da se trener ne konsaltuje prije dovodzenja? Dovodzenje osrednjih igraca iz druge hnl Koji ni po cemu ne odskacu u toj ligi je postala Norma.
Problem je poraz, ali nije toliki problem da bi tjerali Adzema nakon prvog kola. Raji je vjerovatno veci problem njegovo preseravanje i ponasanje, pogotovo izjava da se pita navijace sto su zvizdali.
-
- Kontakt:
Kako dolaze, ja fakat ne znam ? Niti razumijem ulogu Štilića, ni sportskog direktora, čudni su ti transferi pogotovo sad ovi Nizozemci su očito iz istog kanala, nekih menadžera. I nisam uopšte zadovoljan, ni jedan dovedeni igrač nije neko ko će praviti razliku. Možeš li mi bez zajebancije objasniti ako si upućen kako ide taj proces ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:01Sigurno je on birao Trupeaa, Osmanovića i ostalu kompaniju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 06:20Admir Adžem: "Ja se rizika ne bojim. Birao sam ekipu kako želim."Diadora je napisao/la: ↑03 avg 2025, 06:17Ko SU glavni skauti u zelji? Koliko dugo SU tu u klubu? Meni stvarno Nije jasno ko u zelji odlucuje o dovodzenju igraca I po kojom parametrima? Kako je moguce da se dovlace prinove a da se trener ne konsaltuje prije dovodzenja? Dovodzenje osrednjih igraca iz druge hnl Koji ni po cemu ne odskacu u toj ligi je postala Norma.
Ne znam sto se toliko spominju nizozemci. Daj Boze da su nam oni najveci problem u ekipi i silnim dolascima ovo ljeto.
-
- Kontakt:
Kelmendi danas u rosteru
-
- Kontakt:
Zna li neko zasto novi OP zajedno sa Stsrovlahom,Svrakom i ostalima radi kod Bazdaka u Hotelu? Zna li se ko je s kim ko kosi a ko vodu nosi....