FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
40
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 136

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 02 avg 2025, 22:43

rimljanin90 je napisao/la:
02 avg 2025, 18:45
SamoDaKazeem je napisao/la:
02 avg 2025, 18:22
GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
02 avg 2025, 18:07
Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
Vidjet ćeš da nije tako.Dosta je raji ubleharnja.
Takvi su svakako tu svaku 5. tekmu. Ova cijena ti je zbog "kapitalaca" i da raja kupi sezonske sto ih malte ne obligira da dolaze cesce.
Nemoj ga, on je bio u Rumuniji. :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2025, 22:49

Gledam Dinamo i ne zelim porediti nista al dovodili su prosle godine puno stranaca i promasaji sad imaju neke al doveli iz Istre Valincica i Lisicu stasno kako igraju ta dva momka pucaju od snage. Hocu da kazem moze se naci i u neatraktivnim timovima dobri igraca . Recimo mi smo mogli prije godinu dovesti Oreca koji bi bio sigurno top pojacanje ,pa i Jatta je je pokazatelj da se moze pronaci igrac a da nije zvucno ime i cv.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 02 avg 2025, 23:28

bordobijeli je napisao/la:
02 avg 2025, 22:49
Gledam Dinamo i ne zelim porediti nista al dovodili su prosle godine puno stranaca i promasaji sad imaju neke al doveli iz Istre Valincica i Lisicu stasno kako igraju ta dva momka pucaju od snage. Hocu da kazem moze se naci i u neatraktivnim timovima dobri igraca . Recimo mi smo mogli prije godinu dovesti Oreca koji bi bio sigurno top pojacanje ,pa i Jatta je je pokazatelj da se moze pronaci igrac a da nije zvucno ime i cv.
Evo i ja pogledah istu utk i pitam se da je Edo Isanovic navijac Osijeka da li bi tjerao i Rozmanovog kon trenera a i Rozmana?

Da se vratim na tvoju opasku Valincic, Mudrazija (mozda cak i Lisica) su djeca Dinama i vrlo rado su se vratili a imali su bolje fin ponude od drugih klubova.
Vezano za pojacanja za nas, uzimamo najbolje u21 igrace, uzeli smo Mlinarica, Orec je bio u nekom opticaju no imali smo Beganovica kojeg smo platili. Mi mozemo dovesti jedino iz Veleza igrace a da nam mogu pomoci no mislim za te pare da je bolje naci nekog kome istice ugovor.
Tipa ne dajes novac za transfer velezu od 150k KM ili koliko vec i platu igracu mjesecno 15-20k maraka nego ponudis nekom igracu sa boljim CV 350k KM

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2025, 00:06

Pantelija je napisao/la:
02 avg 2025, 22:43
Mislim da nakon svih lutanja sa trenerima jedno je jasno. Nije do njih.
Mi imamo lose igrrace, los sistem dovodjenja i prodaje.
Ne mozemo napraviti bilo kakav kostur ekipe, sovodimo igrace koji nemaju neke osnovne stvari koje moraju imati kada ga dodvodis...
Iskustvo osvajanja, pobjednicki mentalitet ili potencijal (godine) ili instant kvalitet. Takodjer se ne dovode igraci za formaciju koju igramo pa se izmisljaju pozicije.
Dovodi se kvantitet a ne kvalitet. Igraci koji kostaju poprilicno a ne odskacu od kvaliteta lige. Par godina placemo za sobrim napadačem, nikada ga doveli nismo.
Kreativnim veznim, sa zadnjim pasom, nista.
O lijevom beku sa ne pricam, evo 10ak ih je odigralo tum.. truba.

Imas 5 stopera od njih ti je najbolji bek.koji igra stopera.
Zekic na papiru i po forumu ima top ekipu, a realnost je da mu fali bar 3 igraca u prvih 11 da moze reci da ima ekipu.

Prodaju se igraci za koje dodje ponuda malo jaca, ja razumijem jednog dva igraca ito najboljeg, ali mi svaki prelazni smo autobusna stanica. 10 tamo 10 vamo.

I kada se ove stvari dovedu u red, onsa moze ae pricati o taktici, treneru i ostalim stvarima.
Nama je uspjeh zadržati igraca dvije godine. Ekipa onda nema zajednistvo, nema sinergiju, izgledaju kao da su se na putu sreli, cim se primi gol, ne zabije ranije na terenu vidis neke iskrice... One price u kameru o nekom zajednistvu i sl zajebati... To se stvara vremenom a ne na silu.
I zato podraka Zekicu ali mislim da ce i on ili dici ruke ili ce ga otjerati a nece biti kriv kao sto mnogi prije nisu bili.

Respect tebi ali ga malp pretjera. "Nis' nevalja. Pravi sud cemo imati kada vidimo koliko moze U. Krajova. Ako se pokaze kao
dobra ekipa, onda ona nasa izvedba na Hasetu ima tezinu. Renan kao napadac bio ubica, pa zapelo u glavi. Djordjevic i Gojkovic
kvalitet, mozda poskupi, ali ne mozes ih dovesti po dvojicu na istoj poziciji. Da takvi sjede na klupi ?? Slazem se da treba
zadrzavati kostur ekipe, ali zato moramo imati SS bar tri godine. Da li je ZZ taj, mislim da jeste. Svake sezone mjenjati trenera,
znaci ijenjati igrace. Svi treneri su to radili. Dudic, Slovenac i oni prije. Sad je najmanje promjena od 2013 g.
Ugovori na 2-3 god. su bili misaona imenica,
Zao mi je za Bubanju, ali je profitirano i nezadovoljnog ga zadrzavati, bilo bi pogubno. Rogic, Soldo inisu neka prevaga, posu-
djene nismo mogli zadrzati. Bas me intersuje kolko je mjenjao Dinamo(sa promjenom trenera), CZ(najjaca uregiji),Hajduk,
Rijeka. Da li smo doveli kvantitet na ustrub kvaliteta , vrijeme ce pokazati. Do sada vidjeli Banica, Ristovskog, Turdu i Mlinarica.
Meni se sva cetvorica cine kao napredak, neko vise,neko manje.
Neka oni igraju svaku kao protiv Krajove na Hasetu, titula nece biti daleko. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 avg 2025, 01:01

Tacno kad vidis ovog Valincica ibretis se,sta su mu ovdje sve svirali normalno da nece moci da igra ovako,danas lik letio po terenu,svaki ubacaj 100 posto sansa,kod nas Beganovica pusti slobodno znas da nece dodat dobro niti nabaciti.

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 03 avg 2025, 02:29

02 avg 2025, 22:49
Po meni iz naše lige trebamo dovoditi samo ako se pojavi vanserijski igrač tipa Fanimo, Santos ili evo Mlinarića sa 20 golova, dovodili smo Milanovića, Guzinu, Durakovića... pa se nisu pokazali, a nije sigurno da bi Oreč bio dobar kod nas jer smo lomili i jače.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 03 avg 2025, 07:41

Zeko87 je napisao/la:
02 avg 2025, 21:45
EastMadness je napisao/la:
02 avg 2025, 19:23
Ma 10 djeci je glupost. Umjesto da privuku oni tjeraju djecu
Do prije 20ak god u svim sportovima karte nisu plaćala djeca i žene.
Ovo je fkt loše urađeno, možda se i ne osjeti u ovih par kola dok je sunca i dijaspore, vidjećeš od sredine septembra kakva glupost je urađena. Veća od one da se karte ne mogu na stadionu kupiti. Tu su odluku srećom brzo popravili, a za ovu vidjećemo.
Pa evo i nek su podigli na 15 ali ti sa 10km tjeras djecu sa stadiona

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 03 avg 2025, 08:50

Ma niko dijete vratiti neće s ulaza bez karte, garantujem.
To je vise za one veće 14-18, sta ce dijetetu od 6/7 godina karta ko da ce bit 35.000 pa svako mjesto vrijedi.

Ko je dolazio dolazice ko vodi djecu vodiće, Sarajevo je navika nije trend sezonski. Pritom doveo si ljude ozbiljne pare se ulazu treba to nekako i vratiti.

Ovi sto bi ljeti da budu u trendu, pa im sve smeta i pametuju jer prate preko tastature, vidimo se u julu 2026.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 03 avg 2025, 09:20

Ovo s kartama je tako deprimirajuće. Boze sacuvaj.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 03 avg 2025, 09:32

O kartama pišu oni koji tokom utakmice napišu po 20 postova na forumu. Morite ba. Pratite li vi sport uopšte 5-7 KM su ulaznice na prosječne košarkaške i rukometne utakmice gdje su ulaganja i troškovi značajno manji. Samo serendate džaba, vaše pare odlučite hoćete li ići ili nećete kao da vaa neko tjera. Ako voliš dat će, ako ne voliš srat će i to je to.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 avg 2025, 09:42

Zamolicu jos jednom ove sto i dalje nastavljaju oko karata i stadiona...
Ne gusite temu kada za vase nezadovoljstvo/zadovoljstvo vec ima otvorena tema pa tamo pisite sto zelite...
Ako se ovako nastavi moracemo brisati postove...

Dajte , ovdje raspravljajte o danasnjoj tekmi, o sastavu, iscekivanjima...

Sve sto pisete o kartama, stadionu je razumljivo i zato vam je i data sansa da na toj temi iznesete svoje misljenje, budite korektni i ne zatrpavajte ovu temu identicnim postovima uz beskonacno ponavljanje istih

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 avg 2025, 09:57

Sve ispod 3:0 je katastrofa

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2025, 09:59

Vanja8 je napisao/la:
03 avg 2025, 09:42
Ne gusite temu kada za vase nezadovoljstvo/zadovoljstvo vec ima otvorena tema pa tamo pisite sto zelite...

Sve sto pisete o kartama, stadionu je razumljivo i zato vam je i data sansa da na toj temi iznesete svoje misljenje, budite korektni i ne zatrpavajte ovu temu identicnim postovima uz beskonacno ponavljanje istih
Pa mislim da su teme ,karte,stadion i slicno apsolutno vezane za FKS ovu temu i navijace fk Sarajevo.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 03 avg 2025, 10:07

03 avg 2025, 09:59
Vanja8 je napisao/la:

Pa mislim da su teme ,karte,stadion i slicno apsolutno vezane za FKS ovu temu i navijace fk Sarajevo.
Prelazi u granicu smaranja

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 avg 2025, 10:12

Vanja8 je napisao/la:

Ocigledno ne citas sta se napise , otvorena tema Stadion i cijena karata je tema FK Sarajevo, to nije opsta tema...
Ovdje se ponavljaju postovi, svi smo upoznati i sa cijenama i sa stanjem stadiona i nastojimo da izbjegnemo ponavljanje istih postova i zato je i ciljano otvoren drugi PDF gdje se moze iskljucivo raspravljati o tome...
Ja ne vidim sta je u tome problem...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 avg 2025, 10:28

Smije li se pisati o današnjoj utakmici ili će biti posebna tema?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2025, 10:33

Vanja8 je napisao/la:
03 avg 2025, 10:12
Vanja8 je napisao/la:

Ocigledno ne citas sta se napise , otvorena tema Stadion i cijena karata je tema FK Sarajevo, to nije opsta tema...
Ovdje se ponavljaju postovi, svi smo upoznati i sa cijenama i sa stanjem stadiona i nastojimo da izbjegnemo ponavljanje istih postova i zato je i ciljano otvoren drugi PDF gdje se moze iskljucivo raspravljati o tome...
Ja ne vidim sta je u tome problem...
Ni ja ne vidim problem da se pise na temi FK Sarajevo o stadionu na kojem igra FKS i cijeni karata .

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 avg 2025, 10:37

Vanja8 je napisao/la:

Banić
Ristovski Turda Jović
Beganović Krdžalić Jatta Elezi Kuprešak
Butić Mlinarić

:njanjanja:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 03 avg 2025, 10:44

_weella_ je napisao/la:
03 avg 2025, 08:50
Ma niko dijete vratiti neće s ulaza bez karte, garantujem.
To je vise za one veće 14-18, sta ce dijetetu od 6/7 godina karta ko da ce bit 35.000 pa svako mjesto vrijedi.

Ko je dolazio dolazice ko vodi djecu vodiće, Sarajevo je navika nije trend sezonski. Pritom doveo si ljude ozbiljne pare se ulazu treba to nekako i vratiti.

Ovi sto bi ljeti da budu u trendu, pa im sve smeta i pametuju jer prate preko tastature, vidimo se u julu 2026.
Nije to baš tako, ja prvi neću da se švercam i budem izložen dobroj volji zaštitara na vratima. Samo moj slučaj, dolazio sam sa drugom i obojica povedemo djecu na zapad. Nas dvojica po cenera i djeca po 2 KM, 24 svaki tekmu, sa kafom prije 35-40 KM. Sad su nam samo karte 50. Dolazit ćemo svaku 3.ili 4 i to bez djece. I imaćeš sigurno još 500-600 takvih slučajeva.

Znači klub ide svjesno na to da sa manje ljudi na stadionu uzme iste pare kao do sada, umjesto da ide na omasovljenje i smišlja načine kako da privlačiš novu publiku.

Poskupljenje za sve 100 % , a zapad 50%

Da su došli do Playoff KL možda ne bi niko ni zamjerio, ali ovako, sve će im se samo kazati veoma brzo.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 03 avg 2025, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 avg 2025, 10:45

H8Z7 je napisao/la:
03 avg 2025, 10:37
Vanja8 je napisao/la:

Banić
Ristovski Turda Jović
Beganović Krdžalić Jatta Elezi Kuprešak
Butić Mlinarić

:njanjanja:
Otkud ti Butic, zivota ti...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, spezial i 17 gostiju.