FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako je Cavnić mogao igrati centarfora može i Krpić biti defanzivni vezni
Ali kako nas uvjerise da su brazilci skautirani i praceni majku im yebem
Jesu skautirani al ne za nas klub.Njih je doveo onaj Svabo sto je bio u posijeti kod nas.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Mozda bi i valjali brazilci da su dobili sansu...Adzem dovede ovog beka iz jedinstva pa za njega je Radinovic doktor ali jbg.
Isto tako mislim da ova dva spica nece dobiti sansu i bude na kraju tezak je dres Zelje.
Najgora stvar u svemu tome jeste sto ce popusti dobru lovu na raskide a sezona ti propadne.
Isto tako mislim da ova dva spica nece dobiti sansu i bude na kraju tezak je dres Zelje.
Najgora stvar u svemu tome jeste sto ce popusti dobru lovu na raskide a sezona ti propadne.
Ma nas klub najjaci za uhljebit balvane i upropastiti talente. Zato ovi neki pisu ovdje "investitor no-go". To je taj Zeljo kojeg zelimo gledati, uzas je nasa furka.
-
- Kontakt:
Prelazni rok je solidno odradjen, ali ništa vise od toga. Najveći problem je u veznom redu, selekcija je bas lose odradjena.
Dakle igraci u veznom redu: Lagumdžija- ok dobar, mlad igrač, ali vec vidimo da je sklon sitnim povredama, ako se ne varam ovo je treci put da je povrijeđen.
Erick- ok igrač za nasu ligu, vrhunac karijere prije tri sezone u Posušju, nakon toga povreda, i prosle sezone nije imao punu minutažu, realno pitanje je dal se na njega možemo osloniti da konstantno bude u startnih 11.
Radovac- u zadnjih pola godine izgleda tako, da ga komotno mozemo poslati u nasu futsal ekipu, nakon novog ugovora izgleda kao mrtvac na terenu.
Foco- ako u prošloj utakmici nije mogao ni minut igrati, sta vise reci.
Kolic- ako dobro razumijem sta se pise po forumu, tu je samo zbog oca.
Gojak- momak 18 godina, apsolutno ne znamo sta očekivati.
U ovom trenutku cini se nam ostaje Boga moliti da je makar taj Gojak talenat i da odmah moze kao u21 uskočiti i igrati, ili se nadati da možemo dovesti jednog ozbiljnog igraca u veznoj liniji.
Pored toga "ozbiljnost" naseg kluba se očituje i u21 pravilu, nama taj u21 igrac igra samo zato sto mora.
Dakle igraci u veznom redu: Lagumdžija- ok dobar, mlad igrač, ali vec vidimo da je sklon sitnim povredama, ako se ne varam ovo je treci put da je povrijeđen.
Erick- ok igrač za nasu ligu, vrhunac karijere prije tri sezone u Posušju, nakon toga povreda, i prosle sezone nije imao punu minutažu, realno pitanje je dal se na njega možemo osloniti da konstantno bude u startnih 11.
Radovac- u zadnjih pola godine izgleda tako, da ga komotno mozemo poslati u nasu futsal ekipu, nakon novog ugovora izgleda kao mrtvac na terenu.
U ovom trenutku cini se nam ostaje Boga moliti da je makar taj Gojak talenat i da odmah moze kao u21 uskočiti i igrati, ili se nadati da možemo dovesti jednog ozbiljnog igraca u veznoj liniji.
Pored toga "ozbiljnost" naseg kluba se očituje i u21 pravilu, nama taj u21 igrac igra samo zato sto mora.
Trazi se veznjak,ima par imena u opticaju,znat ce se vise sl sedmice.
-
- Kontakt:
Razvali uski radnika,ko malo kada. Izgleda da se uski probudio,ali boli cinjenica da,je rudar na svom terenu fasovao,a mi propustismo priliku.
Kada rudara ne mozes dobiti,ni sutrane ocekujem ama bas nista
Malo si se zbunio... Promijeni terapiju...Railwayman30 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:13Razvali uski radnika,ko malo kada. Izgleda da se uski probudio,ali boli cinjenica da,je rudar na svom terenu fasovao,a mi propustismo priliku.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa do kad cemo dovodit igrace kad sezona vec krene pa ne uigrava se ekipa tako majko draga
-
- Kontakt:
I mi trebamo citavu sezonu svest na to hoce li Gojak bit novi Pjanic i molit Boga da niko Dana ne dira na treningu da se ne povrijedi osim toga tu su kartoni sto je za defanzivne vezne problem jer se dobija svaku drugu tekmu zuti 6 kolo cemo igrat sa dva spica u veznom redu smjesno da vise opcija imamo u napadu i na krilima nego na najbitnijem djelu terenaTramvaji29877 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 20:47Prelazni rok je solidno odradjen, ali ništa vise od toga. Najveći problem je u veznom redu, selekcija je bas lose odradjena.

Druže ti k'o da si se jučer uključio. Svake sezone, u ovom prelaznom roku, ode 10+ igrača i dođe 10+ novih i nikad ne dođu svi na početak priprema a neke pozicije ostanu nekvalitetno popunjene cijelu sezonu. Ove godine je to DMF jbg, prošle je bilo desno krilo itd, itd.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:53Pa do kad cemo dovodit igrace kad sezona vec krene pa ne uigrava se ekipa tako majko draga
Strategija za raniti se a odgovor na tvoje pitanje je krajnje jednostavan. Prestat ćemo kad promijenimo transfer politiku i smanji se broj odlazaka i dolazaka svaki ljetni prelazni rok.
Ja još uvijek smatram da se nije trebalo odreći Karjaševića tako lako jer je sad problem naći dobrog defanzivnog veznog sa naših govornih područja. Huso možda nije neki znalac sa loptom ali je itekako zahvalan igrač.
Kad pogledaš TM sve će ti biti jasno. Ili ćeš dati par stotina hiljada za igrača (kojih nemaš) ili ćeš uzeti neku od slobodnih opcija gdje ti je čak Marko Hanuljak jedna od boljih varijanti. Pa ti vidi.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
U pravu si, ali kad se već trazi novi vezni, ocigledno su i ljudi u klubu svjesni da se mora dovesti jos jedan ozbiljan igrac.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:53Pa do kad cemo dovodit igrace kad sezona vec krene pa ne uigrava se ekipa tako majko draga
Iskreno ne razumijem sta je bila ideja u ovom prelaznom roku, cini mi se da smo se fokusirali na odbranu i dovođenje napadača ( na kraju imamo 4), a vezni red kao da je zaboravljen. Sve bi to bilo neuporedivo bolje da je Radovac u top formi, ali ovako mislim da se mora neko dovesti.
Manje od 24h kako ce Tiktoker letjeti !!!
-
- Kontakt:
Vidim siguran si,ko i Coric kad je novi ugovor potpiso.Ako si toliko siguran,da bacimo okladu?Ja tvrdim da Adzem nece nidje i da izgubimo,ti tvrdis da ce dobit otkaz,da ce ga otjerat,da ce podnijet ostavku,kako god,uglavnom tvrdis da nece ostat trener Zelje ako izgubimo il ako bude x. Ako ti budes upravu,ja vise necu pisat na forumu,ako ja budem upravu ti neces pisat.Ima mo li dogovor?Mislim da je fer i postena ponuda.Cekam odgovor.
Ako se ne varamo ja sam rekao1921boy je napisao/la: ↑02 avg 2025, 23:13Vidim siguran si,ko i Coric kad je novi ugovor potpiso.Ako si toliko siguran,da bacimo okladu?Ja tvrdim da Adzem nece nidje i da izgubimo,ti tvrdis da ce dobit otkaz,da ce ga otjerat,da ce podnijet ostavku,kako god,uglavnom tvrdis da nece ostat trener Zelje ako izgubimo.Ako ti budes upravu,ja vise necu pisat na forumu,ako ja budem upravu ti neces pisat.Ima mo li dogovor?Mislim da je postena ponuda.
do kraja avgusta i nema tiktokera,tocnije 5kola

profil..

Pa kad si toliko siguran hajde sad.Ispostuj ovo sutra.Ako on dobije otkaz do 5 kola ili u 5 kolu,ti se vrati pisanju,a ja batalit forum.Nisi nesto previse siguran,a pises da ce letit.