Ma koga god Duska najavi...

Zena ce se dva puta poroditi dok taj potpise...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baš. Ista cijena za evropsku utakmicu i protiv Radnika.
Pa sta ce propast kad je prodan nama
Hamza Martinovic je po meni igrac koji MORA biti u prvom timu ne znam sta ceka matijas vise
Kakve bombe igraci ? izgubili od ekipe iz federalne lige . Puno mi dizemo u nebesa igrace .mire971 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:27Hamza Martinovic je po meni igrac koji MORA biti u prvom timu ne znam sta ceka matijas vise
Lijevi bek u drugom poluvremenu koji je ušao ne znam ime novi je vjerovatno strahota kakav igrac
Onda ovaj iz belgije engleske odakle je vec stoper predominantan hoce da igra pun samopouzdanja
Pejovic igrao drugo poluvrijeme kriv za go. ono u zivotu nesto losije nisam vidio al to je kad dovodimo iz druge crnogorske
Piric zadnji vezni odlican slican jatti samo inteligentniji i elegantniji
Duranovic fizicki bombaaa igrac
Krila nisu nesto bila. jedino portugalac je probleme pravio radniku
Hajde mogu shvatiti pausalne ocjene igraca, subjektivno vidjenje i sl, ali napisati da je igrac iz B tima inteligentniji i elegantniji od Jatte...Mislim...mire971 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:27Hamza Martinovic je po meni igrac koji MORA biti u prvom timu ne znam sta ceka matijas vise
Lijevi bek u drugom poluvremenu koji je ušao ne znam ime novi je vjerovatno strahota kakav igrac
Onda ovaj iz belgije engleske odakle je vec stoper predominantan hoce da igra pun samopouzdanja
Pejovic igrao drugo poluvrijeme kriv za go. ono u zivotu nesto losije nisam vidio al to je kad dovodimo iz druge crnogorske
Do prije 20ak god u svim sportovima karte nisu plaćala djeca i žene.EastMadness je napisao/la: ↑02 avg 2025, 19:23Ma 10 djeci je glupost. Umjesto da privuku oni tjeraju djecu
Imate temu za stadion i cijenu karata, nemojte ponavljate po stotinu puta istu stvar...Zeko87 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:45Do prije 20ak god u svim sportovima karte nisu plaćala djeca i žene.EastMadness je napisao/la: ↑02 avg 2025, 19:23Ma 10 djeci je glupost. Umjesto da privuku oni tjeraju djecu
Ovo je fkt loše urađeno, možda se i ne osjeti u ovih par kola dok je sunca i dijaspore, vidjećeš od sredine septembra kakva glupost je urađena. Veća od one da se karte ne mogu na stadionu kupiti. Tu su odluku srećom brzo popravili, a za ovu vidjećemo.
Apsolutno treba uvesti žene i djeca do 14 god besplatno u ligaskim utakmicama .Zeko87 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:45Do prije 20ak god u svim sportovima karte nisu plaćala djeca i žene.EastMadness je napisao/la: ↑02 avg 2025, 19:23Ma 10 djeci je glupost. Umjesto da privuku oni tjeraju djecu
Ovo je fkt loše urađeno, možda se i ne osjeti u ovih par kola dok je sunca i dijaspore, vidjećeš od sredine septembra kakva glupost je urađena. Veća od one da se karte ne mogu na stadionu kupiti. Tu su odluku srećom brzo popravili, a za ovu vidjećemo.
Bas si u pravu, nema smisla poredit igrača koji je odigrao dobar meč u B timu sa igračem koji je nosilac igre sa 19 godinaVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:43Hajde mogu shvatiti pausalne ocjene igraca, subjektivno vidjenje i sl, ali napisati da je igrac iz B tima inteligentniji i elegantniji od Jatte...Mislim...mire971 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:27Hamza Martinovic je po meni igrac koji MORA biti u prvom timu ne znam sta ceka matijas vise
Lijepis nesto igracu koji dominira u prvoj postavi, drzi sredinu, energija za lige pet, pregled, pas...
E, ako je ovaj Piric sve ovo sto napisa, taj sigurno nece zavrsiti kod nas, taj ce u najmanju ruku u Nothingem Forest, Aston Vilu, Viljareal...![]()
Objasni mi kako mislis da je igrac, kojem je svaki zakašnjeli start, start na članak, koji je na ivici crvenog kartona, ima rezon da bude igrač za lige petice ? Ja razumijem da gledas fudbal sa navijacke strane, ali mislim da ljudi nisu svjesni koji su zahtjevi u ozbiljnim ekipama u npr austriji ili mađarskoj, a ne u ligi petice. Ako ja kao roditelj ciji sin ne igra jer igra Piric kažem da je interesantan i inteligentan. To ne znaci da treba igrati ispred jatte, do mene je pogresno sam se mozda izrazio. Sportski pozdravVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:43Hajde mogu shvatiti pausalne ocjene igraca, subjektivno vidjenje i sl, ali napisati da je igrac iz B tima inteligentniji i elegantniji od Jatte...Mislim...mire971 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:27Hamza Martinovic je po meni igrac koji MORA biti u prvom timu ne znam sta ceka matijas vise
Lijepis nesto igracu koji dominira u prvoj postavi, drzi sredinu, energija za lige pet, pregled, pas...
E, ako je ovaj Piric sve ovo sto napisa, taj sigurno nece zavrsiti kod nas, taj ce u najmanju ruku u Nothingem Forest, Aston Vilu, Viljareal...![]()
Hamza Martinovic ? Krilo sto je Igrao u Celiku ?mire971 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:27Hamza Martinovic je po meni igrac koji MORA biti u prvom timu ne znam sta ceka matijas vise
Bolje da ti ne objasnjavam, ali ok je priznao si da je tvoj opis igraca ipak bio pogresan, pa da ne vazimo bez veze...mire971 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:55Objasni mi kako mislis da je igrac, kojem je svaki zakašnjeli start, start na članak, koji je na ivici crvenog kartona, ima rezon da bude igrač za lige petice ? Ja razumijem da gledas fudbal sa navijacke strane, ali mislim da ljudi nisu svjesni koji su zahtjevi u ozbiljnim ekipama u npr austriji ili mađarskoj, a ne u ligi petice. Ako ja kao roditelj ciji sin ne igra jer igra Piric kažem da je interesantan i inteligentan. To ne znaci da treba igrati ispred jatte, do mene je pogresno sam se mozda izrazio. Sportski pozdravVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:43Hajde mogu shvatiti pausalne ocjene igraca, subjektivno vidjenje i sl, ali napisati da je igrac iz B tima inteligentniji i elegantniji od Jatte...Mislim...mire971 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:27
Hamza Martinovic je po meni igrac koji MORA biti u prvom timu ne znam sta ceka matijas vise
Djordjevic, Hamzic, KrdzalicOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑02 avg 2025, 22:12Treba li nam pojacanje u veznom redu?
Jata, Mamas, elezi, ko je cetvrti? Mlinarica ne bih da zavaljujemo, on moze zabiti dosta.
Pisao sam prike godinu dana za Martinovica, jos tad sam ga primijetio.NazorUso je napisao/la: ↑20 avg 2024, 12:12Klub bi trebao organizovati skautiranje nizih liga. Obzirom da pratim Prvu ligu FBiH, i Drugu ligu Centar, mogu reci da ima zanimljivih igraca. Igraca koji sa 16, 17, 18, 19 igraju seniorski fudbal u fizicki izuzetno zahtjevnim ligama.
Zasto da ne ispratiti te igrace, 10-ak kola pratiti npr 5 igraca od 16 do 19 godina ? Prvo sto dolasci tih igraca nisu skupi, drugo sto su to igraci vecinom iz manjih sredina, gladni uspjeha. Evo onako ''ma prvu" za ovaj vikend mi je zapeo za oko mladi Martinovic iz Celika.
Imamo dosta primjera da du nas iz tih liga igraci napravili relativno dobre stvari u PL BiH. Visca dosao iz Buducnosti u Zeljeznicar, ali gladan uspjeha i zelje da napravi karijeru. Pa kod nas npr. Suljic iz Butmira, iz najnizeg ranga, pa napravio dobru karijeru, pa imas npr. Resica koji je dosao iz Zivinica iz prilicno siromasne porodice, nije uspio napraviti neku karijeru, ali je uvijek grizao, borio se, eno ga sad u Tosku, i dalje se fajta ko lud.
Ima jos mnogo primjera...
Volio bi cuti vase misljenje o ovom prijeslogu ?
Pa cak bi i mi ovde mogli napraviti posebnu temu, pa pisati prijedloge, znam dosta momaka koji prate nize lige, lokalne klubove.
Sto bi rekao braco, sto si ga meni doveo, vodi ga u realVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:43Hajde mogu shvatiti pausalne ocjene igraca, subjektivno vidjenje i sl, ali napisati da je igrac iz B tima inteligentniji i elegantniji od Jatte...Mislim...mire971 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 21:27Hamza Martinovic je po meni igrac koji MORA biti u prvom timu ne znam sta ceka matijas vise
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, HyperOS, johntravolta123, Lecler, mnon46, pitara, Posejdon, riki46 i 120 gostiju.